Találatok a következő kifejezésre: Ha nem elég folyadékot, mi (3 db)

Ha nem iszom elég folyadékot, mi történhet? Esetleg, hogy pótolhatom?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy terhesség alatt a folyadék bevitel hiánya (kiszáradás) koraszüléshez vezet. Igyál tiszta vizet vagy ásványvizet naponta minimum 2-2,5 litert. Apránként, sokszor egy nap. Ne add meg az esélyt egy esetleges komplikációhoz azzal, hogy nem iszol eleget. A leves és a sok gyümi is nagyon fontos!!! Ha nem szereted a vizet igyál teát. Legjobb a csipke vagy kamilla.

Én úgy tudom, hogy terhesség alatt a folyadék bevitel hiánya (kiszáradás) koraszüléshez vezet. Igyál tiszta vizet vagy ásványvizet naponta minimum 2-2, 5 litert. Apránként, sokszor egy nap. Ne add meg az esélyt egy esetleges komplikációhoz azzal, hogy nem iszol eleget. A leves és a sok gyümi is nagyon fontos!!! Ha nem szereted a vizet igyál teát. Legjobb a csipke vagy kamilla.
Ha nem iszol elég folyadékot mindketten kiszáradtok, netán besûrûsödik a véred...stb.Hidd el, csúnya dolgokat mûvel. Folyadék bevitelre remek alkalom a leves, lédús gyümik.De akkor is 2litert minimum meg kell inni, inkább3-at!
A terhesség alatt több folyadékra van szüksége a szervezetednek, de én is nagyon keveset iszom. A szervezet pótolja a zöldségekbõl, gyümölcsökbõl, ételekbõl. De azért napi 1 liter folyadékot sok gyümöcs, zöldség fogyasztása mellett mindenképp vigyél be. Az ideális 2 liter lenne minimum.
ha tiszta vízbõl nem tudsz eleget inni, ajánlom a barackos csipkebogyó teát a pickwicktõl.ha hidegen iszod, olyan, mint az ice tea, itatja magát.2 liter naponta úgy lefolyik, hogy észre sem veszed.

MI van akkor ha az ember nem iszik naponta elég folyadékot? Lehet valamilyen következménye?

Legjobb válasz: Lehet bizony.. Vese probléma,szív..Mert ha a véred nem elég híg,a szív is nehezebben pumpálja,így nagyobb erõkifejtést igényel,amibõl lehetnek problémák.

Lehet bizony.. Vese probléma, szív..Mert ha a véred nem elég híg, a szív is nehezebben pumpálja, így nagyobb erõkifejtést igényel, amibõl lehetnek problémák.
Rossz emésztés, szorulás, magas vérnyomás, gyomorbántalmak, beesett szemek, száraz bõr, hajhullás, gyengülõ immunrendszer, bizonyos vitaminok nehezebb felszívódása... meg csomó minden. Hosszú távon nem szabad hagyni. És a nagyon kevés folyadékbevitel kiszáradással is járhat, ami miatt könnyen elkaphat az illetõ fertõzéseket, illetve akár bele is halhat. Legalább 1, 5 liter folyadékot kell bevinni naponta. Nyáron pedig többet.

Mi történik ha szervezetünk nem kap elég folyadékot?

ha napi fél litert( vagy annyit sem) iszok meg az egészséges 1,5-2 liter helyett. akkor lehet valami bajom? ha igen, akkor mennyi id? mulva? ez miatt lehet a kézfejembe érsz?kület? ha igen, hogyan helyreállítható?

Legjobb válasz: Hát igyál!!!!!! Meghalsz ha nem iszol legalább!!!!! 2 liter vizet naponta. Minden sejtünknek szüksége van az éltetõ vízre, csak így tudnak regenerálódni az elromlott alkatrészeid. Ha nem iszol eleget, lassan száradsz ki, és még komolyabb problémákra számíthatsz.

Hát igyál!!!!!! Meghalsz ha nem iszol legalább!!!!! 2 liter vizet naponta. Minden sejtünknek szüksége van az éltetõ vízre, csak így tudnak regenerálódni az elromlott alkatrészeid. Ha nem iszol eleget, lassan száradsz ki, és még komolyabb problémákra számíthatsz.
A kérdező hozzászólása: pl?
Fejfájás Vesekárosodás Ízületi problémák Cukorproblémák Elég?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!