Találatok a következő kifejezésre: Ha nem egy (22054 db)

A barátommal egy hete vagyunk együtt! És ö már le akar velem feküdni! Nem is lenne baj, ha nem egy hete lenék együtt meg ö 40-éves én meg 18. De nagyon szeretjük egymást! Mit tegyek? Várjak még vele?

Legjobb válasz: Én képtelenségnek tartom, hogy egy negyvenes szeressen egy 18 éves lányt, átérezze a gondolatait stb... Azt inkább elhiszem, hogy te szereted õt. Ha korainak tartod az elsõ együttlétet, miért kezdtél egy ilyen érett férfival??? Nekik már más a szokásuk, értékrendjük. A felnõtteknél teljesen normális, hogy már az elsõ pár randi után szexuális kapcsolatot létesitenek a partnerükkel, vagy éppen csak a szexre utaznak. Amirõl te álmodsz a "kamaszos" gondolkodásoddal (bocsi, hogyha tévedek), hogy közösen mozizzatok, kézen fogva sétáljatok a parkban, fagyizni menjetek, hónapokon át mielõtt megejtenétek az elsõ alkalmat...ezt egy negyvenévessel nem lehet megcsinálni. Nem arról van szó, hogyha szeret akkor várni fog. Neki már mások az igényei!

Én képtelenségnek tartom, hogy egy negyvenes szeressen egy 18 éves lányt, átérezze a gondolatait stb... Azt inkább elhiszem, hogy te szereted õt. Ha korainak tartod az elsõ együttlétet, miért kezdtél egy ilyen érett férfival??? Nekik már más a szokásuk, értékrendjük. A felnõtteknél teljesen normális, hogy már az elsõ pár randi után szexuális kapcsolatot létesitenek a partnerükkel, vagy éppen csak a szexre utaznak. Amirõl te álmodsz a "kamaszos" gondolkodásoddal (bocsi, hogyha tévedek), hogy közösen mozizzatok, kézen fogva sétáljatok a parkban, fagyizni menjetek, hónapokon át mielõtt megejtenétek az elsõ alkalmat...ezt egy negyvenévessel nem lehet megcsinálni. Nem arról van szó, hogyha szeret akkor várni fog. Neki már mások az igényei!
egy hete és máris szexet akar? nem lehet hogy csak azért jött össze veled hogy lefektessen?
kamuuuu!! de akkora mint a ház!!!
Ha meg nem kamu akkor meg hülye lotyó a csaj, mi a fenét várt hogy majd a nagypapa korú faszija majd körbeugrálja meg hónapokig vár a szexxel? Ha meg tényleg ezt hitte akkor meg nem a földön él! Különben meg tényleg kamu!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, ki irta, de elhiheti nekem hogy nem KAMU, és szertem ött!!!!!!
Hát nem hiszem hogy ez egy szerencsés párkapcsolat bár elõfordulnak véletlenek...tuti nincs felesége , barátnõje és csak kellene neki egy friss husi? És 1 hét után?..talán azt még egy veled korabelivel se...nemhogy 40 évessel:S ez számomra hihetetlen...tuti van benne vmi pedofil(jó tudom túlzás de AKKORIS) hajlam...hát egy 40 éves nem kezd ki egy nála ENNYIVEL fiatalabbal..és gondolj bele..ha netán hosszútávon velemaradnál majd megismeritek egymás baráti társaságát? érdekes lenne...esetleg bemutatod a szüleidnek?...tudom hogy a szerelem nincs korhoz kötve meg hogy nem kell mások véleményére adni hanem Halgass a szívedre!..de..vannak határok...nem beszélve arról hogy a késõbbiekben ez érdekes lesz...bocsánat ha kiábrándító volt a kommentem de...azért sok sikert neked... Találd meg azt akivel boldog vagy :)

Ciki, ha nem egy fiú, hanem egy lány vall szerelmet?

Legjobb válasz: Ezt 2 féle szempontból lehet megközelíteni, hogy ciki-e. Ha szerelmet vallasz a srácnak, és õ ezt viszonozza, akkor nagyra fogja értékelni, tehát nem ciki. Ha szerelmet vallasz a srácnak, de õ ezt nem viszonozza, akkor pofára fogsz esni, tehát ciki.

Ezt 2 féle szempontból lehet megközelíteni, hogy ciki-e. Ha szerelmet vallasz a srácnak, és õ ezt viszonozza, akkor nagyra fogja értékelni, tehát nem ciki. Ha szerelmet vallasz a srácnak, de õ ezt nem viszonozza, akkor pofára fogsz esni, tehát ciki.
Manapság nincs olyan, hogy valakinek valami a DOLGA A nõnek nem DOLGA a fõzés, a férfinak nem DOLGA a szerelmet vallás.
Eléggé, az a fiú dolga.
Nem, nem ciki...
Szerintem nem ciki, hiszen lassan ott tartunk, hogy a lányok udvarolnak a fiúknak (talán azért még nem, de eléggé megváltozott a világ manapság)...
A kérdező hozzászólása: Akkor most az vagy nem az? Nagyon megoszlóak a vélemények :/
Nem, nem az...
Szerintem ciki.
Dehogy ciki!
Dehogy.
nem, nem az
Nem
A kérdező hozzászólása: Biztos nem az?
Progresszív gondolkodásra utal.
Annyira azért nem. De ezt most úgy mondod mintha ebben az esetben ez egy rossz dolog volna.
Ha kapszula akkor ne törd ketté, de ha tabletta, akkor nyugodtan!
A kérdező hozzászólása: Az anyaga az szilárd, kemény. Hosszúkás formája van:) olyan az anyaga mint az algopirin csak hosszúkás. Akkor igaz szét törhetem?:D
A kérdező hozzászólása: Amúgy köszi:)

Segítséget kérnék azzal kapcsolatba, hogy közeledjek felé, miként szólítsam meg, miről beszélgessünk, még akkor is ha nem egyedül vagyunk, és akkor ha csak egyedül vagyunk?

Van egy velem egy id?s lány, akivel már régóta ismerjük egymást és nemrég egy buliban is találkoztunk, táncoltunk is de sajnos nem sokat, meg beszélgettünk is de nem négyszemközt, nagyon tetszik nekem, de nem tudom hogy ? mit gondol rólam, mindig kisfiúként kezel, szeretnék összejönni vele, csak nem merek vele ilyenekr?l beszélni, mert ha elutasítana, akkor elég rosszul jönnlk ki a dologból mert nagyon sok közös ismer?sünk van.

Legjobb válasz: Ha nagyon szép, akkor szerintem csak akkor van esélyed, ha te is szép vagy, vagy gazdag, mivel idõsebb. Sok szerencsét. ______ Egy próbát tényleg megér, hívd el valahova.

Ha nagyon szép, akkor szerintem csak akkor van esélyed, ha te is szép vagy, vagy gazdag, mivel idõsebb. Sok szerencsét. ______ Egy próbát tényleg megér, hívd el valahova.
A kérdező hozzászólása: Szépnek szép a lány, de ha én jól ismerem akkor õt nem érdekli az hogy vki mennyire gazdag, vagy mennyire jól néz ki, persze gondolom vmilyen szinten biztosan, csak remélem nem ez az elsõdleges számára, személyesen nem nagyon ismerem igaz vannak közös sztoriaink de nem annyi mint vmi régi baráttal, elhívni meg nem tudom, nem tudom a számát se + az msn címét se, egyedül f*cebookon van fenn nekem, de én így nem akarom elhívni sehova, csak személyesen, de azzal meg az a baj hogy nem tudnáknk mirõl beszélgetni, szerintem...bár egy mozizás jó ötlet lenne, csak nekem sincs sok tapasztalatom a nöknél, mostanában csak egy rövid kapcsolatom volt, elõtte meg ált.iskolás voltam
Szia! A legjobb ha elhívod valahova:) pizzázni, üdítõzni, stb...(mozi utána esetleg)attól meg ne félj, hogy mirõl tudnátok beszélgetni, mert valamelyikõtök csak elkezd egy témát.Pl hogy telt a napja, a hétvégéje, a nyáron volt-e/megy-e valahova nyaralni!hobbi, sport, filmek, könyvek, szóval színes a paletta:)
Egy tuti ötlet a temára ... mesélj neki mulatságos sztorikat :) olyat ami illik kb az ö szemelyisegehez es sokat tud rajta newetni :) ha sikerül , nyert ügyed wan :) newetni mindenki szeret... :)
3jó tanács! 1.Gyõzõdj meg arrol szeret-e téged ha nem ne eröltesd mert neked lessz kelemetlen. 2.Ha meggyözöttél akkor hivd el valahová de elöször semmi képegyedül vidd magaddal a haverokat. 3.Ha 2 vagytok romantikusan akkor szerintem te is tod...

Ket lany dzsungariai torpehorcsog jol kijonne egymassal ha, nem egy alombol valok, es az eggyik kb .5-6 honappal idosebb mint a masik, ?

Bocsi az ekezetekert !! , Jo nagy ketrecben tartanam oket ! ;) elore is koszi ! .

Legjobb válasz: Nem. A hörcsögöket egyedül kell tartani, még az egy alomból valók se jönnek ki egymással. Inkább csak egy hörcsögöt tarts.

Nem. A hörcsögöket egyedül kell tartani, még az egy alomból valók se jönnek ki egymással. Inkább csak egy hörcsögöt tarts.
ne is probáld! veszekedni fognak hisz a höri NEM társas lény!
Ezt nem tudnád így megakadályozni! Folyton fialna, nem tudsz mellette ülni, hogy mikor fognak párosodni. Hülye ötlet! Egyedül kell õket tartani!
A kérdező hozzászólása: Biztosak vagytok ebben , es ha fiut vennek ? , Tudnam hogy mikor keritsem oket egymastol hogy ne parozzanak ? Milyen idonkent vannak olyan "helyzetben " a nostenyek hogy teherbe essenek ??
A kérdező hozzászólása: Hat ez baromi ertelmes volt kosz -.- Ertelmesebb valaszt vartam ... -.-
Igaza van az elõzõnek. A hörcsögök pár naponta fogamzóképesek. És a hím garantáltan elõbb veszi észre, mint te. Már pár másodperc is elég ahhoz, hogy vemhesüljön a nõstény. Szóval nem mûködik hogy te majd külön teszed. Ha több kisállatot szeretnél egy ketrecben, akkor válaszd a sztyeppi lemminget. Nagyon hasonlítanak egy törpehörcsöghöz, de társas állatok.
A kérdező hozzászólása: Azert kosz -.- de fenn tartom , a kerdest "Ket HORCSOG " es nem sztyeppi leming .___.
A két hörcsög az esetek 99%-ában nem mûködik. Állandóan verik egymást, gyakran az erõsebb megöli a gyengébbet. A természetben is territoriális, magányos állatok. Néha hallani birkatürelmû hörcsögökrõl, amik megtûrik egymást, de erre építeni nagy felelõtlenség. Ha két állatot akarsz, akkor az egyetlen állatbarát megoldás, ha lemondasz a hörcsögrõl.
A kérdező hozzászólása: Ezeket tapasztalatbol mondjatok ????

Edzőtársat keresek! Van kedved csatlakozni? Bp? Köki? Nagyobb a motiváció, ha nem egyedül van az ember. En 31 eves srac vagyok.2 evet kihagytam, ugyhogy bele kell razodni.

Legjobb válasz: Szia! Én egy 21 éves lány vagyok. A Köki közelében lakom.. :) Mega Fitness-re gondoltál? Nagyon szeretnék csatlakozni egy edzõteremhez kikapcsolódás gyanánt, de mivel elég vékonyka és félénk vagyok, nem szívesen teszem egyedül.. :)

Szia! Én egy 21 éves lány vagyok. A Köki közelében lakom.. :) Mega Fitness-re gondoltál? Nagyon szeretnék csatlakozni egy edzõteremhez kikapcsolódás gyanánt, de mivel elég vékonyka és félénk vagyok, nem szívesen teszem egyedül.. :)

Hogy lehet szétszedni / tömítést cserélni a kar aljánál? Vagy ha nem egy tomítés miatt csöpög a kar aljánál, akkor mi lehet a gond?

Ilyen szerkezetről van szó:

Legjobb válasz: Itt egy jó cikk az ilyen csaptelepek javításáról: http://ezermester.hu/cikk-1466/Betegeskedo_egykaros_csapok

Itt egy jó cikk az ilyen csaptelepek javításáról: http://ezermester.hu/cikk-1466/Betegeskedo_egykaros_csapok
A kérdező hozzászólása: Jónak tûnik, nagyon szépen köszönöm! :)
Általában ilyenkor betétcsere szokott következni. Ha a rögzítõcsavar meghúzása nem segít, akkor valószínû, hogy repedt a betét. Szerintem.

98-as Civic-hez alkatrészek drágák? Azt mondják megbízható. Ha nem egy hülyegyerektől veszem aki széthajtja kb mennyit megy nagyobb gond nélkül?

Legjobb válasz: Az relatív, hogy drága-e. Egy Lexus alkatrészhez képest nem, de mondjuk egy hasonló korú opelba azért jóval olcsóbban találsz bármit is.

Az relatív, hogy drága-e. Egy Lexus alkatrészhez képest nem, de mondjuk egy hasonló korú opelba azért jóval olcsóbban találsz bármit is.
A kérdező hozzászólása: Egyébként egy 6-os Civicrõl van szó. Amibõl van kombi (Fastback azt hiszem) az motorikusan megegyezik a Hatchback-el?

Normális viselkedés ez egy kutyánál, ha nem egy másik kutyánál, hogy lehetne ezeket elkerülni?

A kutyus viselkedése: - ha simogatják morog, odakap a kézhez, harapni még nem harapott szerencsére meg senkit - 1 parancsszót ismer, azt is csak bizonyos körülmények között tartja be - úgy húzza a pórázt, hogy egy feln?tt férfi is csak futva tud utána menni (szinte megfojtja magát, de akkor sem lassít) - mindenkit megugat, aki sokáig van a kerítés el?tt, azokat is akik hetente látogatnak meg minket - ha ki szabadon futkorászhat, akkor úgy szalad körbe-körbe mint egy sprintel? - ha kaját lát ugrál - ha hazajön a gazda a kennel mögött is ugrál - véletlenül egyszer bement az el?térbe, vicsorgott, rárontott a gazdára (szerencsére neki volt annyi lélekjelenléte, hogy elállt a kutya látóköréb?l, erre ? visszahúzódott) nem akart kijönni, csak 20 perc után, mikor a gazda már sírógörcsöt kapott, hogy nem tud bemenni a saját házába - akármilyen párzási id?szak van sose szökik ki, ?rzi a házat - ami a méreténél kisebb arra támad, és meg is öli (macska) Ezek normális dolgok? Vagy megel?zhet?k?

Legjobb válasz: Ez, amit leírtál egy olyan kutya viselkedése, akit életében soha nem fegyelmeztek, illetve tanítottak. Felnõtt, mint gaz a kertben. A falkavezérség tudatában él, aki ellenszegül, arra támad. Elõbb utóbb, ez veszélyt jelenthet bárkire. Elkerülése: Foglalkozni és nevelni a kutyát, határozottan!

Ez, amit leírtál egy olyan kutya viselkedése, akit életében soha nem fegyelmeztek, illetve tanítottak. Felnõtt, mint gaz a kertben. A falkavezérség tudatában él, aki ellenszegül, arra támad. Elõbb utóbb, ez veszélyt jelenthet bárkire. Elkerülése: Foglalkozni és nevelni a kutyát, határozottan!
A kölykök már négy hetes korukban rivalizálnak a testvéreivel. Ne várjatok vele! Az alap dolgokat, már az anyja is tanítgatja neki, fõleg azt hogy hol a helye a rangsorban.
Most õszintén. Te magad is úgy látod, hogy nem az, és ebben teljesen igazad van. A kutya a dominancia, és a falkavezérségi problémák összes tünetét produkálja. cerberoskutyaiskola.hu <----õk problémás kutyákra is szakosodnak, külön órán foglalkoznak a dominancia-problémás kutyákkal. Mi ugyan csak sima alaptanfolyamra jártunk, de láttam már ott igen problémás kutyákat pár hónap alatt szelíd báránnyá átváltozni. Mindenképp keressétek fel õket!
A kérdező hozzászólása: Ez a kutya már nem él. :( Most egy 2 hónapos kutya van a családnál. Ilyen kutyánál is érdemes megalapozni a falkavezéri szerepet vagy várni kell vele mikor már nagyobb lesz?
Második vagyok. Igen, egy kutyának nevelés kell, ne várja el tõle senki, hogy magától, a semmiért falkavezérnek fogad. Egy kutyát irányítani kell, következetesen nevelni. Olvass utána a témának. A cerberos kutyasuliban amúgy van ovis képzés is, ahol már foglalkoznak a kérdéssel, illetve a más kutyákkal való szocializációban is hatalmas segítséget nyújt.

Ha nem egy szűz lánnyal jövök össze, akkor az első alkalom előtt kérhetem tőle az orvosi papírokat, hogy nincs STD-je?

Vagy ez így egy kicsit illetlen? Csak mert én sz?z vagyok (26).

Legjobb válasz: De nem érted, ha papírt kérsz az mélyen sértõ egy nõ számára. Nem lesz abból szex.

De nem érted, ha papírt kérsz az mélyen sértõ egy nõ számára. Nem lesz abból szex.
Kérhetsz, ha akarsz, de akkor pofára is fogsz esni. Nem bíróságon vagy.
Ha ennyire nem bízol meg egy csajba, akkor inkább használj óvszert vagy maradj szûz. A szexuális kapcsolat alapja, hogy a felek kívánják a másik testét. ha ránézel a pi..ra akkor nem támadhat az a gondolatod, hogy most egy kígyó lyukba dugod.
Ha zavar akkor ne gerjesz vitát, akkor ne ismerked olyan nõvel, ennyi. Ne provokálj másokat. Van egy mondás: Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
Minek az a papír?
ne legyél már ilyen majom. szerintem egy csajnak miért lenne ilyen papirja?másik meg az hogy ez 15-20 ezer ft körül van.inkább örülj h valaki lefekszik veled, bocs de gondolom nagy tapasztalattal nem rendelkezel.óvszert húzzál.ha hivatásos lányhoz mész, töl, e kérhetsz papirt, de mondd meg h szûz vagy, mert nem mindenki vállal be.
Szerintem ez teljesen normális kérés. Ha a lány is kellõen értelmes, nem fogja rossz néven venni. Én lány vagyok és én is kérnék/kérek a partnertõl. Ez nem bizalom kérdése, az embernek az egészsége a legfontosabb. Úgy is lehet beteg, hogy nem tud róla.
Embeeeer, használj gumit és a probléma megoldva... nem kellenek ide papírok.
Kedves kérdezõ, akkor hangnemet váltok. Te egy s*ggfej vagy, és ilyen agyi szinttel nem is kell ezen a témán gondolkoznod! Inkább egy szétdugott prostival szexelnél, mint egy "normális" lánnyal? Valamit javasolok, egy pszichológust. Mennyi kretén ember van!
El sem gondolkodsz azon, hogy talán tényleg a válaszadóknak van igaza? Lehet, hogy nem véletlen az, hogy szûz vagy 26 évesen... 19/L
Amúgy megvan már a "szerencsés" csaj vagy csak elõre idõpontot akarsz foglalni a dokinál?
Az autó sem mûszaki vizsgával megy, viszont ha nincs rajt, könnyen lehet hogy elszáll rajt a fék és egy fának rohansz... A szex is kicsit ilyen, gondoljatok már bele! A kérdezõnek pedig ha efelõl kétsége van akkor beszélje meg a barátnõjével hogy menjenek el együtt vizsgálatra, megfogja érteni hogy neked FONTOS az egészséged. Szerintem egyáltalán nem illetlen, mert akárki akárhol akármiért elkaphat nemi betegségeket, és nem is kell hozzá feltétlen nemi kontaktus. Keep on trollin' 17F
Nyugodtan kérj ilyen papírt a lánytól, de garantálom neked hogy nem fog veled lefeküdni... Mert ezzel a kéréssel eleve azt feltételezed hogy rengeteg pasija volt és még nem is védekezett velük.. HA, ismétlem HA:P összejössz egy lánnyal csináljátok óvszerbe, aztán egy idõ után ha megismered esetleg óvatosan fel lehet vezetni a dolgot...De elõször muszáj bíznod a másikban! ha normális lányt választassz, (értsd úgy hogy nem egy átbulizott éjszaka után viszed fel magadhoz) akkor kicsi az esélye hogy AIDS-es lesz vagy bármi ilyesmi; de éppen ezért használj gumit, a többi meg jön magától. Az az álláspontod hogy akkor inkább megyek prostihoz...EMBER gondolkozz már... De hát nekem édesmin1 végülis, csak ilyen hozzáállással 26 évesen nem tudom mit akarsz... Egy lánynak rohadt sértõ lehet az ilyesmi, szóval csak 1 jótanács: ne ezzel indits egy ismerkedést..
Az igen. :D Óvszer esetleg? DE olyannal feküdj le, akiben megbízol... ;)
Megbízni megbízhat bárkiben, de mivan ha a másik meg esetleg nem is tud arról hogy nemi beteg? Vagy ha eltitkolja...
A kérdező hozzászólása: Miért, nem valószínû hogy egy 25 évesnek rengeteg pasija volt? Hisz már 10 éve él szexuális életet.
Az eleg nagy baj kerdezo, ha azt hiszed, hogy mindenki 15 evesen kezdi. En majdnem 25 vagyok, csak egy ferfi volt es lesz is, aki a ferjem. Az en ismerettsegi koromben sok lanynak 1-2, max. 3 hosszutavu baratja volt, nem tobb. Lehet, hogy te nem jo retegbol valogatsz?
25 évesen rengeteg? Átlagosan 3-at mondanék arra a rengetegre. Amúgymeg, HASZNÁLJ GUMIT ha beszari vagy, erre találták ki.
Ott hagynám a fenébe aki ilyet kérne. Baromira sértõ, hogy lotyónak nézne. 19/l (szûz)
De amúgy ezt mibõl is szûrted le? Nagyon sokan szexelnek csak gumival, nem értem amúgy a problémádat, persze h vannak problémáid az világos, de nehogy már még te legyél megsértõdve :S
A kérdező hozzászólása: Furcsa azt tapasztalni, hogy a prostik többet törõdnek az egészséggel és a higiéniával, mint az ún. rendes lányok. Lehet hagyom is õket a fenébe...
Persze, bárkinek lehet bármilyen betegsége, de ami sok az sok.Én nem csodálom, hogy a kérdezõ még ennyi idõsen is szûz, szerintem az is fog maradni még egy jó darabig ilyen hozzáállással. Szerintem ha ennyire félsz, akkor nem kell szexelni.Ha eddig kibírtad, ezután is ki fogod.
A kérdező hozzászólása: Hát mert ha elõtte mindenfélével összefeküdt, akkor azért elkaphatott valamit, nem?
A kérdező hozzászólása: Mert lehet benne valami, amirõl õ se tud. És ha nincs papírja, akkor igenis vizsgáltassa meg magát.
A kérdező hozzászólása: Nyilván nem kérem el tõle, de azért rákérdezek, hogy volt-e ilyen teszten.
Ha összeadjuk, hogy hányféle betegségnél, hány % az esélye, hogy elkapd, végül kijön, hogy 250% az esélye, hogy meghalsz valamilyen betegségbe. :) ) Nem lehet biztosra menni. De aki megpróbál, annak leginkább az óvszer az ajánlott. Amúgy egy kérdés, neked van papírod már, vagy azt csak a csajnak kell?
Sztem ne ezzel kezdj! :D Használj gumit, és ha a kapcsolatotok megérik rá, h gumi nélkül szexeljetek, akkor megkérheted h menjen el, de te fizesd! Mert az tényleg paraszt dolog lenne h elküldöd, és még költségekbe is vered XD
A kérdező hozzászólása: Még soha nem szexeltem, még minek kéne nekem? Vagy anélkül is lehet valamim? Fenébe, régen volt már az a szexuális felvilágosítás :)
Komolyan nem értem miért ellenzik ezt a válaszolók. Eleve úgy lenne fair minden kapcsolatban, ha ezt tisztáznák a felek. És a bizalomról se kéne ódákat zengeni, az már rég kiveszett a társadalomból. Ha az anyádban, apádban nem bízhatsz meg 100%-osan, akkor majd egy idáig ismeretlen emberben megbízol... Mert a szerelem elvakít. Tudnád hány embert ejtettek így át, és azóta több, mint felük AIDS-es. Nemrég olvastam egy ilyen cikket, nem játék.
Persze, hogy szex nélkül is lehetsz nemi beteg, pl A HIV-fertõzés vér, ondó, elõváladék, hüvelyváladék és anyatej útján terjed. Szóval akár te is adhatsz neki betegséget, s elõtte még dokihoz is elküldenéd, NA EZ MÁR POÉNNAK IS ROSSZ.
Kedves kérdezõ, szégyelld magad! Ilyet kérnél egy lánytól? A szeretet alapja a bizalom. Ha 26 évesen szûz vagy, akkor gondolom, valóban hiszel az igazi szerelemben. Na már most az igaz szerelem nem kételkedik semmiben. Ne gyere össze ribancokkal, vagy igen, menj hivatásoshoz. Meg a francba. Elképesztõ emberek vannak...még hogy nem sértõ. Rohadtul bántó lenne ilyet kérni.
Igazi szerelem? Hány szerelmest fertõzött már meg a párja, azért, mert elhallgatta, hogy beteg??? Ha elõvigyázatosak lettek volna az érintettek, akkor még aktus elõtt kiderült volna, és nem lennének halálraítéltek. Sokan nem hiszik, hogy ilyesmi megtörténhet velük, de majd ha jön a kemoterápia, meg a sugárkezelés, küszködés az immunerõsítéssel, akkor majd észbe kapnak. Legyen már eszetek könyörgöm. Mindkét fél vizsgáltassa meg magát, az a legtisztább. Egy komoly és érett kapcsolatban manapság nem lehet ez gond.
megtörténhet helyett nem történhet meg-et akartam.
A kérdező hozzászólása: Akkor Afrikában nincs igaz szerelem, mert ott kb. mindenki hordoz STD-t :D:D:D
Nekem volt egy lány osztálytársam, aki csináltatott szûrést a barátjával, mielõtt lefeküdt vele, a lány még szûz volt akkor, a fiú szó nélkül belement, ez 7-8 évvel ezelõtt volt, ma boldog házasok, szóval ilyen is van, és azért ez más:-D Egyébként én is elküldeném a francba azt a pasit, aki ilyet kérne. Én figyelek annyira magamra is, hogy ne kelljen mit titkolnom, 1x csináltam egy hülyeséget ilyen téren (nagyon szerelmes voltam valakibe, és lefeküdtünk gumi nélkül, mert "neki úgy kényelmetlen"...:-S), de utána nem hagyott nyugodni a dolog, és elmentem megvizsgáltatni magam, nem szedtem-e össze valamit. Nem lennék akkora szemét, hogy ha vmi bajom van, akkor azt elhallgassam, na de papírokat kérni... Vagy van egyfajta bizalom, vagy nincs, akkor meg az egésznek semmi értelme.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!