Találatok a következő kifejezésre: Ha nem biciklizem amin (4 db)

Ha nem szobabiciklin biciklizem amin 1es fokozaton szoktam hanem kint a szabadba sima biciklin amit oan közepesen nehéz hajtani akkor azzal ugyan ugy fogyok? Nem vastagodik a láb meg töle?

Legjobb válasz: Véleményem szerint ugyan olyan hatást vélt ki mint a másik, csak kicsit élvezetesebb a szabadban. És a láb pedig a sok kerékpározástól izmosodhat, amitõl esetleg formásabb lesz de nem feltétlenül vastagabb.

Véleményem szerint ugyan olyan hatást vélt ki mint a másik, csak kicsit élvezetesebb a szabadban. És a láb pedig a sok kerékpározástól izmosodhat, amitõl esetleg formásabb lesz de nem feltétlenül vastagabb.

Lehet valahol olyan anyagú rövidnadrágot venni, amiben ha ilyen melegben biciklizek, akkor nem lesz már 10 perc alatt izzadságfolt a hátsómon mint aki behugy?

Olyan rövidgatya kellene nekem, ami úgy néz ki mint egy normál rövidgatya, ugyanúgy rendesen vannak zsebei meg minden, meg azok az öv tartó bigyulák a derekánál, amibe lehet övet rakni. Szóval úgy néz ki mint egy normál utcai rövidgatya, csak olyan vízhatlan az anyaga. Gyártanak egyáltalán ilyesmit? Ha igen, akkor milyen márkanév alatt lehet ilyet kapni? Csak mert ha ebben a melegben bicajozok akkor nagyon hamar nagy izzadságfolt lesz hátul, és tök ciki néha.

Legjobb válasz: Persze, lehet ilyet venni. Én olyan nadrágot ajánlanék amiben belül bele van varrva egy rendes kerékpáros nadrág, kívülrõl viszont olyan mint egy hétköznapi térdnadrág. A belsõ rétegben van szivacs is, ami még a kényelmet is jelentõsen megnöveli. Most hirtelen csak ezt találtam: http://ebike.hu/termekek/ruhazat/alsoruhazat/nadrag/rovid/11.. Igaz ez nõi, de természetesen férfi kivitelben is lehet találni, szinte bármelyik nagyobb kerékpáros boltban, esetleg decathlonban. Ha nem akarsz belsõ részest venni, akkor vegyél egy fekete színû térd/rövid nadrágot és már is nem látszik az izzadtság.

Persze, lehet ilyet venni. Én olyan nadrágot ajánlanék amiben belül bele van varrva egy rendes kerékpáros nadrág, kívülrõl viszont olyan mint egy hétköznapi térdnadrág. A belsõ rétegben van szivacs is, ami még a kényelmet is jelentõsen megnöveli. Most hirtelen csak ezt találtam: http://ebike.hu/termekek/ruhazat/alsoruhazat/nadrag/rovid/11.. Igaz ez nõi, de természetesen férfi kivitelben is lehet találni, szinte bármelyik nagyobb kerékpáros boltban, esetleg decathlonban. Ha nem akarsz belsõ részest venni, akkor vegyél egy fekete színû térd/rövid nadrágot és már is nem látszik az izzadtság.
A kérdező hozzászólása: Na ez tökjó, ilyesmire gondoltam. Csak nem tudtam hogy egyáltalán létezik e ilyen. De akkor ezek szerint igen :) köszi a segítséget!
én sima fekete futónadrágokban tekerek így a színe miatt nem látszik hogy izzad a valagam... amúgy az ilyen 2 rétegû nacikat én ebben a hõségben nem ajánlanám mert az izzadtság durván kicsípheti a bõrödet bizonyos helyeken és elõfordulhat, hogy emiatt lábra sem tudsz állni:P
A kérdező hozzászólása: Nem szeretem az olyan tapadós futó, meg biciklis gatyákat. Azért keresek rendes utcainak kinézõ rövidgatyát, amivel ha mondjuk bemegyek valami boltba, míg a bicajt kint lelakatolom, nem röhögnek ki.
Így van, a kaján múlik, de 5 km bicajjal az nagyon kevés.:)
Nem távolságra, hanem idõre kell nézni a mozgást. Amúgy az egész a táplálkozáson múlik, hogy hízol-e vagy sem.
A kajáláson múlik minden, ahogy már írták... De heti 5km? :D Az kb. 100kcal-t éget. Ami megfelel egy nagyobb almának...
5 km bicajozás még naponta is egyenlõ a nullával
5 km meghajtva 7-8 perc mozgás. szerinted ennyi elég?
gondolom anorexiás, azért érzi full megterhelõnek a 10perc bringát, hogy egy hétig pihegjen utána. ha meg nem, akkor vicc a kérdésed.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok anorexiás maúgy meg nyilván nem csak 5 km-ert bringázok :) azért köcce

4 hete szültem, lehet baja a gátsebnek ha bicikliznék? Mert nem fáj már csak néha érzem, amit belől varrtak részt.

Legjobb válasz: hát, én mindenképp kivárnám a 6 hetet, és ráadásul a biciklin pont azt a részt terheled. inkább sétálj egy ideig még

hát, én mindenképp kivárnám a 6 hetet, és ráadásul a biciklin pont azt a részt terheled. inkább sétálj egy ideig még
a belõl az milyen szó? esetleg belül?? hát én tuti nem keróznék még ilyenkor, de te tudod, a te tested ...
Ne bicajozzál még, a belsõ varrat még nem gyógyult be igazán, nehogy bevérezzél.
én nem bicajoznék még, a kontrol után megteheted simán, ami még két hét, nekem a bicajozástól amúgy is fáj a fenekem
Én szombati napon szültem, csütörtökön mentünk haza, pénteken már bicikliztem semmi bajom nem volt nem fájt mintha nem is történt volna semmi.én simán bicajoztam 19 hónapos baba anyukája
Szerintem várd ki a 6 hetet nehogy valami gond legyen.Én szülés után olyan nehezen gyogyultam hogy a biciklizéssel még várnom kellet plusz négy hetet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!