Találatok a következő kifejezésre: Ha nem be a baba feje, (2 db)

Ha nem illeszkedett be a baba feje, biztos császárt kell csinálni?

Császáros voltam, az orvosom azt mondta nincs beilleszkedve a baba (az uh-n mindig fejjel lefelé volt), 4 ujjnyira voltam nyitva, fájásokat alig éreztem, a baba szive meg ugrált. De nekem még mkindig az az érzésem, hogy elhamarkodott volt a császár. Persze a baba egészsége a legfontosabb, csak egyszerüen nagyon sajnálom,hogy nem tudtam rendesen megszülni a babát. Azt mondták, kb. 1 óra és meglesz (4 ujjnyinál, nyomásérzést nem éreztem), és mégis császár lett bel?le. Ja és a vajúdás is kb. 2 órát tartott, a szülészn? nem akarta elhinni, hogy els? baba... és mégis ez lett bel?le.

Legjobb válasz: A jóslófájások azt a célt(is) szolgálják, hogy a baba beilleszkedjen, ettõl függetlenül az utolsó pillanatban is - tehát a szülés beindulásakor is- beilleszkedhet. Ha már tágul a mama, a baba fejének ott kell lennie a méhszájnál. Ha ebben az orvosban nem bízol, ne kezdj hozzá egy köv. terhességhez vele, mert egyre bizonytalanabb leszel a döntéseiben!Örülj, hogy egészségesek vagytok!Végül is még mindig jobb így, mintha késõn cselekedett volna..nagyon vékony a mezsgye, amin ilyenkor az orvos kötéltáncol, az idõ pedig fontos(de rohanó) tényezõ. :-)

A jóslófájások azt a célt(is) szolgálják, hogy a baba beilleszkedjen, ettõl függetlenül az utolsó pillanatban is - tehát a szülés beindulásakor is- beilleszkedhet. Ha már tágul a mama, a baba fejének ott kell lennie a méhszájnál. Ha ebben az orvosban nem bízol, ne kezdj hozzá egy köv. terhességhez vele, mert egyre bizonytalanabb leszel a döntéseiben!Örülj, hogy egészségesek vagytok!Végül is még mindig jobb így, mintha késõn cselekedett volna..nagyon vékony a mezsgye, amin ilyenkor az orvos kötéltáncol, az idõ pedig fontos(de rohanó) tényezõ. :-)
Biztos, hogy ok nélkül nem csinálnak császárt. Most még lehet bánt a dolog, biztos friss élmény, de hidd el, idõvel nem fogsz erre gondolni, és nem fogod bánni, más lesz fontosabb (barátnõmet is császározták, sírt, hogy még szülni sem képes, és pár hét mulva már eszébe sem jutott...) A következõ babád még lehet nem császáros, és megélheted a természetes szülést is. És a legfontosabb, hogy egészségesek vagytok és midnen rendben!!

29 hetesen, pont aznap töltöttem be! Bpd:78mm! Nem sok ez az érték? Akkor most nagyobb lesz a baba feje? Nem okoz majd ez gondot szülésnél? Mi van ha baj lesz? Van olyan, hogy emiatt császároznak?

A combja is hosszú azt mondta a doki,a párom ilyen.Magas és nagyobb a fejformája.

Legjobb válasz: Nálunk mindkettõnknek viszonylag nagy a koponyánk,172 ill. 188 cm-es magasságunkkal gondolom egy jól megtermett nagyfejû gyermek várható..és kislány.Ne aggódj!Gondolj arra,h mennyien örülnének csak egyetlen pozitív tesztnek is!"...sokáig panaszkodtam,hogy nincs elég jó cipõm,amíg olyannal nem találkoztam,akinek nincs lába."

Nálunk mindkettõnknek viszonylag nagy a koponyánk, 172 ill. 188 cm-es magasságunkkal gondolom egy jól megtermett nagyfejû gyermek várható..és kislány.Ne aggódj!Gondolj arra, h mennyien örülnének csak egyetlen pozitív tesztnek is!"...sokáig panaszkodtam, hogy nincs elég jó cipõm, amíg olyannal nem találkoztam, akinek nincs lába."
29+1 naposan BPD 7, 33cm HC 26, 4cm AC 26cm FL 5, 61 cm becsült súly 1453g neten számolt hossz 39cm :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!