Találatok a következő kifejezésre: Ha nem be a (3767 db)

Ha nem három fázisú, akkor nincs.
olyan a 3 fázisú h megszámozva vannak a tabik és különbözö szinüek mert más hatóanyag van a hetenkénti adagba. ha ilyen akk sorba kell menni , de ha 2 egyforma szinüt cseréltél meg az nem gond. de sztem neked sima 1 fázisú azonos hatóanyag tartalmú tabid van de nem tom nem ismerem( napok vannak rajta nem számok és egyszinü)ez igy nem gond ha ebben csseréltél, csak ne kavarodj bele h a mait már bevetted e v nem stb..
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:H96qEiQ.. egyfázisú, nincs semmi gond, nem tettél semmi rosszat, csak tudd ezután követni , hogy hol tartasz
A Volina egyfázisú, mert minden bogyóban ugyan az a hatóanyag. A háromfázisúakban háromféle bogyó van, és meghatározott sorrenben kell szedni. (Ezeknek a gyógyszerekneál általában úgy kezdõdik a neve, hogy TRI-, utalva ezzel a típusukra. pl Triodena, Triregol, stb) A napok jelzése mindkét esetben csupán neked segítség, hogy követni tudd a szedést, lásd, hogy bevetted-e már az aznapit, stb. A gyógyszer nem tudja, hogy TÉNLYEG kedd van-e. :)
A kérdező hozzászólása: milyen a 3 fázisú? ( nekem Volina van)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, akkor most megnyugodtam :D meg okosabb is lettem XD :P

Az elektromos berendezések tekerőgombos ki-be kapcsolóját ha van általánosság, akkor milyen irányban kell le illetve bekapcsolni ha nem látszik a felirat?

Jó estét! Van egy régi Elekthermax hőtárolós kályhám amin nincs meg a betűkkel ellátott hőfok és egyben ki-be kapcsoló gomb. Melyik irányban jobbra vagy balra kell a lekapcsoláshoz tekernem? Nem akar kihűlni.Eddíg volt egy halk kattanás amikor tekergettem, de már az is megszűnt. Már elég jó idő van ezért megköszönném a mihamarabbi segítséget.

Legjobb válasz: Az európai piacon kapható termékeknél jellemzõen az óramutató járásával megegyezõ irányba kapcsolod be/növeled a beállítandó paramétert, ellenkezõ irányba kikapcs/ csökkentés. De, léteznek körbeforgó kapcsolók, azaz, hiába tekered nincs végpontja... Így nehezebb lesz, de az irányok itt is igazak. Ha nem sikerülne legegyszerûbb, ha tõlük kérdezed meg, elvégre Magyar cég: http://www.elekthermax.com/futestechnika/kapcsolat/

Az európai piacon kapható termékeknél jellemzõen az óramutató járásával megegyezõ irányba kapcsolod be/növeled a beállítandó paramétert, ellenkezõ irányba kikapcs/ csökkentés. De, léteznek körbeforgó kapcsolók, azaz, hiába tekered nincs végpontja... Így nehezebb lesz, de az irányok itt is igazak. Ha nem sikerülne legegyszerûbb, ha tõlük kérdezed meg, elvégre Magyar cég: http://www.elekthermax.com/futestechnika/kapcsolat/
az #1 válasz minden igényt kielégítõ, úgy igaz! (ha kiszeretnéd kapcsolni, ill. csökkenteni a termosztát bekapcsolási értékét, forgasd balra.)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, a hasznos információt! Üdv. stev

Szeretnék köldökpiercinget, de páran mondanak olyanokat, hogy ha rosszul szúrják be nem lehet majd gyerekem stb. meg hogy ha nem fertőtlenítik a tűt akkor is elkapok ezt-azt. Szerintetek mi igaz ebből?

De gondolom, ha nem vmi sikátorban csináltatom nem lesz bajom

Legjobb válasz: Az igaz, hogy bizony elfertõzõdhet, meg elkaphatsz ezt-azt. Az, hogy nem lehet majd gyereked... azért azt a pc-t nem a méhedbe szúrják be, na. :D

Az igaz, hogy bizony elfertõzõdhet, meg elkaphatsz ezt-azt. Az, hogy nem lehet majd gyereked... azért azt a pc-t nem a méhedbe szúrják be, na. :D

Hogyan léphetek be a BIOS-ba XP alatt, ha nem reagál a delete-re, pedig folyamatosan nyomkodom indítás után?

Legjobb válasz: Milyen alaplap? Lehet, hogy F2-vel lép be (ha jól emlékszem ASRock-nál ezt kellett nyomni).

Milyen alaplap? Lehet, hogy F2-vel lép be (ha jól emlékszem ASRock-nál ezt kellett nyomni).
"Hogyan léphetek be a BIOS-ba XP alatt" Az operációs rendszernek semmi köze ehhez. Del vagy F2 szokott lenni, de nem minden esetben, itt van még néhány lehetõség: http://michaelstevenstech.com/bios_manufacturer.htm A lényeg, hogy a megfelelõ pillanatban kell megnyomni.
A kérdező hozzászólása: Mindkét válasz hasznos volt, köszönöm, az F2-vel sikerült.

Pelus kérdés? Ha nem akarja a pelust, de nem akar a wc-be vagy bilibe sem pisilni mit csináljak?

2 és fél éves kisfiam tegnap óta nem akar pelust hordani. Ok ez nagyszer?, de kérdezem hogy kell-e pisilni és azt mondja nem. De 2 perc múlva pedig ott áll a tócsába. Persze nem várok csodát, de ilyenkor mi a teend? ha nem akar a wc-re sem és a bilire sem ráülni? Adjam vissza rá a pelust? Vagy azért mert ? nem akar pelust, de nem érzi hogy pisilnie kell, már érett rá? És ha megyünk valahova akkor hogy oldjam meg? Vigyek pót ruhákat neki az útra, vagy egyenl?re el se induljak?

Legjobb válasz: Adjál rá bugyipelust, nálunk ez vált be. Nemigen lehetett már pelusozni, és megmutattam neki egy bugyipelust, amit következetesen bugyinak hívok, és azt hogy pl rajtam is van bugyi.

Adjál rá bugyipelust, nálunk ez vált be. Nemigen lehetett már pelusozni, és megmutattam neki egy bugyipelust, amit következetesen bugyinak hívok, és azt hogy pl rajtam is van bugyi.
Pót ruhát ebben a korban mindíg kell vinni Kérdezgesd sokat, óránként ültesd rá a bilire, ha kell, ha nem.
2, 5 évesen már érzi, max arra nem érett, hogy visszatartsa. próbált ráültetni bizonyos idõközönként a bilire, mondjuk fél óránként és mond neki, hogy próbálja meg. mesélj neki sok bilis mesét, ha szeret fantáziálni akkor akár képtelen történeteket is kitalálhatsz, pl. van egy kismanó akit meg kell tanítani bilibe pisilni és ebben õ tud segíteni, hogy megmutatja neki. ha bemegy a bugyiba akkor meg csinálj belõle nagy procedúrát, hogy nyûg legyen, öltöztesd át, zuhanyozd le, stb és mondd ha legközelebb a bilibe pisil akkor nem kell átöltözni letusolni. de szerintem azt is mondhatod neki, hogy kaphat pelust ha akar. jobb ötleteim sajnos nincsenek de talán ezek pár nap után hatásosak lehetnek nálatok is :)
Nálunk ugyanez volt kb. 2 hétig. Menekült a bili elõl, és odacsorgatott a földre . Akkor már örültem, ha a padlóra és nem a szõnyegre! :) De elhatároztam, kitartok és következetes leszek, nincs se bugyipelus, se pelus. Ha bepisilt, akkor szépen átöltöztettem, és elmondtam neki napi 4szer is, hogy sokkal egyszerûbb lenne mindezt a bilibe, mert így csak állandóan öltözködünk-vetkõzünk, és neki se jó a pisis ruha. Addig-addig ment ez így, míg egyszer csak odamutatott a bilire, h pisilnie kell. Azóta szobatiszta, és a kaki is ott landol:) Csak leírtam a tapasztalatomat, nekem bevált a "kivárás".
ja és igen, érdemes elõször játékosan pisiltetni.Pl. kisautó, plüssállatok pisiltetése -bármi, amihez kötõdik. Pisiltesse õ meg a bilin, majd utána együtt pisiljenek stb.

Ha állítottam be a wifinél jelszót és az 1. csatlakozásnál kérdezte, de utána már nem kérdi, az normális?

Gondolom mivel be van álltva azért nem kérdezi mindig nálam,de másnál kéri a jelszót nem? Megnéztem a tulajdonságoknál és ott úgy látom,hogy van jelszó:S:) Bocsi,még csak most tanulom ezt a wifi dolgot:P

Legjobb válasz: Mivel elõször nálad is kérte, gondolod vadidegennél nem? Természetesen elõször mindenkitõl kéri.

Mivel elõször nálad is kérte, gondolod vadidegennél nem? Természetesen elõször mindenkitõl kéri.
Képzeld el ha minden csatlakozásnál be kellene pötyögnöd ezt --> PxFG56ScSsfvg78 Menne fejböl? Mástól kérni fogja.
A Windows eltárolja a regisztrációs adatbázisba, hogy megkönnyítse a felhasználók dolgát. Persze letiltatod ezt a lehetõséget, ha szeretsz gépelni.. :P Ja és igen, mástól természetesen kérni fogja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Nem tudtam, hogy elõször miért kérte és utána nem. Erre gondoltam én is, hogy eltárolja, de 2. alkalommal lassabb volt a gép és átfutott ez az agyamon, nem-e...de vszínû az másmiért volt.

A sims 3 ban ha nem eredeti a játékom akkor h tölthetek le extra cuccokat és azokat h rakhatom be a játékba?

linkeket vagy értelmes válaszokat légyszi:)

Legjobb válasz: Katints rá a cuucc ikonjára kétszer és már be is rakta

Katints rá a cuucc ikonjára kétszer és már be is rakta
http://modthesims.info/ Én innen szoktam leszedni más playerek által készített cuccokat. Vagy torrenten szétnézel, a Sims Store-os dolgokat felszokták rakni. Le is van írva, hogyan tudod telepíteni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! de nem beszélek angolul így nem tudom h kell telepíteni..nem tudod gyorsan leírni?
A kérdező hozzászólása: megcsináltam mindent, de nem rak be semmit:S
nemhiszem, meg kell vele beszelni.
Nem fogja annak venni. Ha nem szólsz, nem fog veled foglalkozni. :(
szia, Ha a magánrendelésére jársz folyamatosan akkor igen, de ha nem, akkor ezt Õ nem fogja magától tudni, és valószínû nem is számol veled a szülést illetõen.
Nálunk úgy van, h. amikor bemész a szülõszobára akkor a szülésznõ és/vagy az ügyeletes doki megvizsgál és ha tényleg szülni fogsz (és nem vaklárma) akkor megkérdezik ki a dokid és behívják.Ha azt mondod nincs dokid akkor az ügyeletesnél szülsz vagy azt hívják be akit mondasz.
Elõzõ vagyok.Ha nála akarsz szülni akkor közöld vele.
Én gyereklány korom óta egy dokihoz járok. Már lassan 10 éve. De mindenképpen úgy tervezem, hogy a 3. trimeszterben megkérem, hogy vállalja a szülést. Egyik rokonom is nála szült és õ is így csinálta. Magánrendelésre járok, de mégis nyugodtabban vagyok, hogy szóltam.
A kérdező hozzászólása: Végig magánrendelésre járok meg a terhességem elött is hozzá jártam már 4 éve!

Egy honapja Milligest tabit szedek es nem valt be. A doki a yasmint ajanlotta. Lehet gond ha nem ugyanazt a tabit szedem es pl nem ugyanabban az idopontban?

amilligestet minden reggel 8:00kor vettem be de nem nagyon felel meg nekem igy, es valtani szeretnek mondjuk 14:00ra.mi lephet fel ha megvaltoztatom a tablettat es a bevetelenek idopontjat?csokkenhet a gatlo kpesseg?mennyire biztonsagos az ilyen?

Legjobb válasz: Szerintem nem kellene még váltanod, hisz csak 1 hónapja szeded! Ennyi idõ alatt senkinek a szervezete nem szokja meg!Kell egy kis idõ neki!Ha megakarod változtatni a bevétel idõpontját, akkor azt a gyógyszermentes napok után, amikor elkezded szedni a köv. levéllel, az elsõ szemet 14:00-kor vedd be! Ezzel nem csökken a fogamzásgátló képessége! Próbáld meg minden nap nagyjából ugyanabban az idõpontban bevenni!

Szerintem nem kellene még váltanod, hisz csak 1 hónapja szeded! Ennyi idõ alatt senkinek a szervezete nem szokja meg!Kell egy kis idõ neki!Ha megakarod változtatni a bevétel idõpontját, akkor azt a gyógyszermentes napok után, amikor elkezded szedni a köv. levéllel, az elsõ szemet 14:00-kor vedd be! Ezzel nem csökken a fogamzásgátló képessége! Próbáld meg minden nap nagyjából ugyanabban az idõpontban bevenni!

Felbontatlan konzervnek nem lesz baja ilyen melegben, ha nem teszem a hűtőbe vagy tegyem inkább be?

Legjobb válasz: Ha a konzerv megsavanyodik, akkor ott már igen komoly baj van, akkor is, ha hûtõben tárolod...

Ha a konzerv megsavanyodik, akkor ott már igen komoly baj van, akkor is, ha hûtõben tárolod...
Tûzõ napra ne tedd ki... De szobahõmérsékleten bírnia kell. 25-27C°-ot is.
Hûtõbe, különben megsavanyodik!
Nem lesz baja. A seregben 7-8 éves konzerveket ettünk (nem volt más). Az állaga lett kicsit grízes, egyéb baja nem volt.
felbontatlanul nem lehet baja! a boltban is hûtés nélkül tárolják/áulják
szoba hõmérséklet az jó neki nekünk is van és csak föl van rakva a polcra már vagy két hette
Annyira nincs is meleg. Felbontatlanul szerintem sem lesz baja, de azért jó, ha hûvös, árnyékos helyen tárolod. Spájz vagy konyha bútor, amire nem tûz a nap.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!