Találatok a következő kifejezésre: Ha nem az xp, honnan lehet (2 db)

Ha nem eredeti az xp, honnan lehet hozzá letölteni a servicepack1-et úgy, hogy ne álljon le a telepítés?

Leáll a telepítés a kalózcd miatt.Ki lehet ezt a problémát küszöbölni?

Legjobb válasz: Torrentrõl, DC-rõl stb.

Torrentrõl, DC-rõl stb.
A kérdező hozzászólása: És valami konkrétumot tudtok adni?VAlami torrentoldalt?

Fujitsu Siemens Amilo laptopomon elvileg van WIFI, de nem működik. Mi lehet az oka? Állítólag Vistát kellett volna rátelepíteni Windows XP helyett. Igaz ez? Hol tudom ezeket letölteni? Ha működik a WIFI azt honnan veszem észre?

Legjobb válasz: Elõfordulhat, hogy egy adott notihoz nem készíti el az XP -s driver -eket, utility- ket a gyártó. Pl. ha a Wi-Fi -t valamilyen valamilyen segédpogival kell bekapcsolni (pl. FN Key Utility) és ahhoz nincs XP -s változat, akkor lehetséges hogy nem tudod majd használni. Fel kell menni a gyártó oldalára és megnézni, hogy vannak-e hozzá XP -s driverek, ha nincsenek akkor mehet is fel a Vista. Nem olyan rossz az, ahogy azt sok agyatlan terjeszti a mái napig. Ha mûködik a Wi-Fi a Windows Wi-Fi kezeõje (WZC) automatikusan feltérképezi az elérhetõ hálózatokat, ha csak nem külön az adaptergyártó által biztosított programot használod.

Elõfordulhat, hogy egy adott notihoz nem készíti el az XP -s driver -eket, utility- ket a gyártó. Pl. ha a Wi-Fi -t valamilyen valamilyen segédpogival kell bekapcsolni (pl. FN Key Utility) és ahhoz nincs XP -s változat, akkor lehetséges hogy nem tudod majd használni. Fel kell menni a gyártó oldalára és megnézni, hogy vannak-e hozzá XP -s driverek, ha nincsenek akkor mehet is fel a Vista. Nem olyan rossz az, ahogy azt sok agyatlan terjeszti a mái napig. Ha mûködik a Wi-Fi a Windows Wi-Fi kezeõje (WZC) automatikusan feltérképezi az elérhetõ hálózatokat, ha csak nem külön az adaptergyártó által biztosított programot használod.
Kéne futtatni egy Aida64-et, hátha megmondja milyen Wifi vezérlõ van a gépedben és/vagy rákeresni a géped PONTOS típússzámára a Googleval. Van esélye, hogy nincs hozzá XP driver. De ha van, akkor ezek alapján meg lehet keresni.
"Fel kell menni a gyártó oldalára és megnézni, hogy vannak-e hozzá XP -s driverek, ha nincsenek akkor mehet is fel a Vista." Ezért volt egy olyan oldal, ahol a "gyártó által nem támogatott" HW egységekhez volt összeszedve a más gyártók által kiadott XP driver gyûjteményben. Amekkora mázlim van, elhagytam a gyûjtõ oldal linkjét újratelepítésnél. De létezik. Az esetek 80%-ban van driver. Viszont az is tény, létezik olyan eszköz amihez nincsen.
Én azt mondom igen xp helyet jobban járnál a windovs vistával, és a windovs7 is egy szar, nekem vista ultamate van a gépemen volt már az elöbb emlitet 2 de szarvolt nekem velük dolgozni. Ha meg nemvagy tisztában a laptoppal kapcsolatban vid be egy számitógépszervizbe azok helyreteszik éa feltelepitik neked a windovst persze win 7 xp t ajánlanak de a vista az a legjobb én is összevesztem veleük 3500 ft ért e2 óra alat kész a géped
igen egyszerû a dolog. El kell olvasni a kezelési leírást. Az olvasás közben vélhetõleg fel fog tûnni a fn+F2 billentyûkombináció. Esetleg az Odyssey nevû program. Esetleg a BIOS update lehetõsége.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!