Találatok a következő kifejezésre: Ha nem az elfelejtett (4 db)

Mi van akkor, ha az elfelejtett 1. tabletta szemét nem pótolom, hanem egy nappal később kezdem el?

Szex is volt a napokban..

Legjobb válasz: Kiesett a tabletta szeme? Ilyenrõl sem hallottam még. Nem teljesen értem a kérdést, de pótold a tablettát, és a következõ csomagot semmiképp se kezdd el késõbb szedni. Korábban elkezdheted, késõbb NEM.

Kiesett a tabletta szeme? Ilyenrõl sem hallottam még. Nem teljesen értem a kérdést, de pótold a tablettát, és a következõ csomagot semmiképp se kezdd el késõbb szedni. Korábban elkezdheted, késõbb NEM.
A dobozban találsz egy olyan dogot, hogy "betegtájékoztató". Minden gyógyszernél leírják arra a kis papírkára, hogy mit kell tenni, ha vki kihagy egy szemet. Vhol még hetekre is le van bontva. Tessék elolvasni!!!!

Mekkora baj, ha az elfelejtett fogamzásgátló tabit nem 12 órán belül pótoltam, hanem 12:50 perc múlva? Az még belefér?

Ez 2 napja volt, azóta már 4szer szeretkeztem a párommal...

Legjobb válasz: akkor már mindegy,de sztem nem gáz.az az 50perc.

akkor már mindegy, de sztem nem gáz.az az 50perc.
hogyne lene gáz. Szerinted miért van 12 óra ráírva???ha nem tudod normálisan szedni, inkább ne szedd. Egyébként védekezzetek máshogy is most 7 napig.
A kérdező hozzászólása: ez igazán kedves volt... inkább ne szedjem... tudom normálisan szedni, köszi, van ilyen sztem mindenkivel. hát majd meglátjuk, nemsokára úgyis meg kell jönnie, de azért parázok
A magasabb hormontartalmú készítmények nem problémáznak egy nap után sem. Azért jobb odafigyelni. Egyébként többnyire 1 óra ide vagy oda nem számít.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, ez most tényleg megnyugtaott:D

Ha nem pótoltam az elfelejtett gyógyszereket lehetek terhes?

Legjobb válasz: Gyógyszereket? Hát mennyit felejtettél el bevenni? Igen, megvan az esélye, hogy terhes lettél!

Gyógyszereket? Hát mennyit felejtettél el bevenni? Igen, megvan az esélye, hogy terhes lettél!
Már egy tabletta kihagyása is bizonytalanná teszi abban a hónapban a védelmet. Hát még több tabletta. Ha ennyire feledékeny vagy, térjetek át az óvszerre.

Segítség kéne mert shakes and fidget-ben elfelejtetem a jelszavamat, viszint ha rámegyek hogy küldje ki az e-mailomra nem engedi, mit tegyek?

Tom hogy nem egy jó játék de egy elég nagy szintű kariról van szó igy kérlek segítsetek. Az se érdekel ha hecker programmal de vissza kell szereznem.... Ha valaki tud segíteni valahogy majd meghálálom.

Legjobb válasz: Lehet hogy az e-mail változtatás miat nem engedi. Mert kétszer váltotam e-mailt?

A kérdező hozzászólása: Lehet hogy az e-mail változtatás miat nem engedi. Mert kétszer váltotam e-mailt?
Hát, valahogy emlékezz vissza, hogy mi is lehetett a jelszavad! Nekem a régi kedvenc Anime hõsöm(10 éves voltam) Lehet hogy neked éppen egy állat, barátod/barátnõd neve stb.. Hacker programot ne használj, mert igaz, visszakapod a karaktert, de utánna letiltják a fenébe:S Egyébként s?
A kérdező hozzászólása: s8
A kérdező hozzászólása: Kösz meglett!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!