Találatok a következő kifejezésre: Ha nem annyira a teherbeesésen (2 db)

Ha nem görcsölök annyira a teherbeesésen akkor kb mikor jön össze a baba?

1 éve próbálkozunk,és még semmi. orvosnál volta ket??nél is,és semmi bajom.akkor mi lehet a baj?

Legjobb válasz: A párodat is kivizsgálták???Lehet hogy vele van a baj.Az 1 év már hosszú idõ.Ilyen esetben már a nõgyógyász is elküld meddõségi központba.Valami baj biztos van.Keress fel egy jó orvost.Az enyém is csak év végéig adott esélyt, utánna nekünk is a meddõségi központ jön.

A párodat is kivizsgálták???Lehet hogy vele van a baj.Az 1 év már hosszú idõ.Ilyen esetben már a nõgyógyász is elküld meddõségi központba.Valami baj biztos van.Keress fel egy jó orvost.Az enyém is csak év végéig adott esélyt, utánna nekünk is a meddõségi központ jön.
Már a kérdésbõl is kiderül, bár azt írod -nem görcsölsz- hogy valójában baromira csak ezen kattogsz..szerintem tényleg lazíts és meglátod akkor fog összejönni amikor nem is számítassz rá..;)
Szia!1 év sikertelen próbálkozás után javasolni szokták a meddõségi kivizsgálást.A párok egyidejû, egy helyen történõ, együttes-nõgyógy.és andrológiai kivizsgálását és kezelését végzik.Ha itt minden oké, akkor mindketten egészségesek vagytok.Ha ezután sem jön a baba...passz.Ne görcsölj, ne akard annyira!Sok sikert! Egyébként nekem sem akar jönni a babóka, 13 hónapja.
Amennyi kell, az úgyis bent marad, a többi meg kijön a gravitáció hatására.
persze...hidd el aaminek kell az bent marad. drukkolok neki.
A lényeg feljutott, elég 1 db sperma is a babához. A lényeget a férfi rögtön a méhnyakra juttatja, és onnan már meg is indulnak felfelé...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!