Találatok a következő kifejezésre: Ha nem a petefészkemnél, (10 db)

Nem várt mensiig van 3-4 napom. Ha már most érzek szurkáló érzést néha alul a hasamban középen, valamikor a petefészkemnél, néha kicsit olyat mint amikor megszokott jönni, attól még lehetek babás?

Vagy valószín?, hogy meg fog jönni? Lett így valaki terhes, hogy mást nem érzett még ilyenkor? Ez lehet a beágyazódás érzése is? Ja és ma reggel a h?m leesett 2tizedet. Ez minek a jele?

Legjobb válasz: Szia! Légy egy kicsit türelmes! Ilyenkor ennyibõl senki nem tudja neked megmondani, hogy terhes vagy, vagy meg fog jönni. http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes..

Szia! Légy egy kicsit türelmes! Ilyenkor ennyibõl senki nem tudja neked megmondani, hogy terhes vagy, vagy meg fog jönni. http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes..
Sziasztok! Nekem holnapután nem kéne megjönnie, ennek ellenére ma egész nap úgy éreztem mindjárt megjön, rendesen fájt a hasam, és a derekam is majd leszakad. Cicim is fáj, de nem kemény, ebbõl gondolom ez csak megint a mensi.:( Bár a hõm az magyon jó, egyre több mindig, ma pl. 37, 4 (ott lent mérem)
Nekem pont a nemvárt elõtt 3 nappal kezdõdött a hasszurka! De én elõtte sose éreztem ilyet mensi elõtt. Aztán másnap már a derekam is fájdogált, mintha megjönne, de pozitív lett a tesztem:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. A 2.válaszolónak pedig gratulálok a babához. Remélem én is így leszek hamarosan.
Nekem szombaton nem kéne megjönnie. Tegnap este éreztem egy kicsit a hasam, viszont a derekam majd le szakad, kegyetlenül fáj. Nem tudom mi lesz belõle. A hõmet nem mérem. :)
A kérdező hozzászólása: Hát kiváncsi vagyok mi lesz velünk a hétvégén? Majd írd meg ha tudsz valamit, én is írok. Remélem babások leszünk!!
Reggel megmérem én is, 37 szokott lenni kb.

Ha kiderül a napokban hogy terhes vagyok meddig lesz duzzatt a mellem? Csak mert fáj és feszül és nyomásra érzékeny. Holnap nem kéne megjönnie. De szúr a jobb petefészkemnél. Jelenthet ez terhességet?

Legjobb válasz: Szerintem ebbõl még nehéz megmondani, hogy terhes vagy-e. Nekem ugyanolyan tünteteim voltak, mint mensi elõtt, csak nem jött meg. Várj legalább holnapig, vagy még 1-2 napot és tesztelj!

Szerintem ebbõl még nehéz megmondani, hogy terhes vagy-e. Nekem ugyanolyan tünteteim voltak, mint mensi elõtt, csak nem jött meg. Várj legalább holnapig, vagy még 1-2 napot és tesztelj!
Nekem nem a petefeszkemnel szurkalt, hanem a mehemnel. Es azota is. A mellem amugy kb. a 9.hetig volt erzekeny. Szovala tuneteid alapjan meg barmi lehet, varj par napot a teszttel.
A kérdező hozzászólása: Hát mostmár mindegy mert megjött!
A kérdező hozzászólása: majd a következõ hónapban sikerül, mindig ezt mondom magamnak! Azért szomorú vagyok

Ha nem szurkál a petefészkemnél, akkor nincs is peteérésem?

Ma vagyok a 15. napon.

Legjobb válasz: semmi köze a szurkálásnak a peteéréshez, vagy is ez nem egy tünet. mert nekem gyógyszer alatt is szurkált. söt mensi elött is. szóval ma kufircoljatok.

semmi köze a szurkálásnak a peteéréshez, vagy is ez nem egy tünet. mert nekem gyógyszer alatt is szurkált. söt mensi elött is. szóval ma kufircoljatok.
A nõk többségénél semmi érzékelhetõ jele nincs a peteérésnek. A tuti módszer a minél gyakoribb, akár mindennapos akció.
A kérdező hozzászólása: Valaki azt tanácsolta, hogy csak kétnaponta legyünk együtt a megfelelõ minõségû és mennyiségû spermiumok miatt.

Ha nem hasogat és nem nyilal a petefészkemnél, csak fáj, de folyamatosan már 2. napja, az lehet petefészek-gyulladás?

Legjobb válasz: Lehet persze,de meg a kezdeti stadiumban.Nyilani az alhas szokott,mellete a petefeszek monoton fajdalma,gyomor emelyges,hanyinger,megvaltozott folyas! De abbol a kis fajdalombol meg sokminden lehet, de lehet par napon belul elmulik!

Lehet persze, de meg a kezdeti stadiumban.Nyilani az alhas szokott, mellete a petefeszek monoton fajdalma, gyomor emelyges, hanyinger, megvaltozott folyas! De abbol a kis fajdalombol meg sokminden lehet, de lehet par napon belul elmulik!
A kérdező hozzászólása: köszönöm
A kérdező hozzászólása: petefészek-gyulladás lett..kezdõdõ!

Ugye az nem baj, ha két egymást követő hónapban ugyanannál a petefészkemnél érzem a pé-t?

A múlt hónapban is, és most is határozottan a jobb petefészkem szúrkál. Ez még normális, ugye?

Legjobb válasz: Szia, nyugi, teljesen normális, nekem kb négy hónapig a bal aktív utána egy hónapban a jobb..doki azt mondta normális, teljesen mindegy, az sem baj ha mindig ugyanott van..viszont terhes mindig akkor lettem amikor a jobba volt:)

Szia, nyugi, teljesen normális, nekem kb négy hónapig a bal aktív utána egy hónapban a jobb..doki azt mondta normális, teljesen mindegy, az sem baj ha mindig ugyanott van..viszont terhes mindig akkor lettem amikor a jobba volt:)
bár, ha sokáig (több hónapig) csak az egyiket érzed, azt érdemes említeni a dokinak, mert lehet baj. nekem pl. endometriózisom van, azért érzem mindig a jobbat. (régebben éreztem a másikat is, de most már jó ideje csak az egyik oldalt...)
A kérdező hozzászólása: OK, köszi.

32 hetes kismama vagyok. Mitől lehet, hogy a petefészkemnél fáj, meg olyan megjön érzésem van? Ha pihenek, akkor jobb, de nem feküdhetek egész nap. Magnéziumot folyamatosan szedem a kezdetektől.

Legjobb válasz: Orvossal konzultálj ha erõs a megjön érzés. Ha csak gyenge, akkor normális, most nõ a legtöbbet a baba, nyúlnak a szalagok, nõ a méh és néhány héten belül megkezdõdnek a jóslók is. Én tegnap voltam terhesgondozáson, a dokimnak mondtam hogy görcsölgetek, enyhén de gyakran, azt mondta annak van itt az ideje, a szervezetem edz a szülésre. Ha erõsödnek a görcsök, mindenképp orvos! Addig meg csak szedd a magnéziumot (3x2 a napi adag akik görcsölnek, 36. hétig szedhetõ ennyi) és pihenj amennyit tudsz. 34 hetes

Orvossal konzultálj ha erõs a megjön érzés. Ha csak gyenge, akkor normális, most nõ a legtöbbet a baba, nyúlnak a szalagok, nõ a méh és néhány héten belül megkezdõdnek a jóslók is. Én tegnap voltam terhesgondozáson, a dokimnak mondtam hogy görcsölgetek, enyhén de gyakran, azt mondta annak van itt az ideje, a szervezetem edz a szülésre. Ha erõsödnek a görcsök, mindenképp orvos! Addig meg csak szedd a magnéziumot (3x2 a napi adag akik görcsölnek, 36. hétig szedhetõ ennyi) és pihenj amennyit tudsz. 34 hetes
Valószínû, hogy a méhszalagok nyúlását érzed. Nõ a babád és ezzel nõ a méhed is. Boldog babavárást!
Szia nekem is szokott fájni mostanában minden porcikám sõt most a héten a vesém is fáj. Rögtön hívtam a védõnõm aki behívott és vizeletbõl megnézte van e valami gyulladás és nem volt semmi. Ha aggódsz hívd fel nyuggodtan a tiédet és biztos neked is megnézi a vizeletet és kizárhatjátok a felfázást! Valószínû hogy nõ a méhed csak ennyi! 17 hetes kismama!

Ég a gyomrom meg olyan érzés, mintha éhes lennék, de közben hánynom kellene, kicsit ég is. Nem éreztem még ilyet, mi lehet ez? Lent a petefészkemnél olyan mintha izomlázam lenne, és nem is esik jól ha állok.

Mintha minden fél nap alatt átrendez?dött volna odabent. Nagyon fura, rendben van ez? 22 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Lehet,hogy a babád másként fekszik,és ezért érzed a gyomrodat ilyennek.Ha elkezd a májadnál szúrni,esetleg fa´jni,nyomást érzel ott szólj a dokidnak,nehogy a babád nyomja véletlenül.

Lehet, hogy a babád másként fekszik, és ezért érzed a gyomrodat ilyennek.Ha elkezd a májadnál szúrni, esetleg fa´jni, nyomást érzel ott szólj a dokidnak, nehogy a babád nyomja véletlenül.
Ha hányingered van, próbálj enni pár szem háztartási kekszet. Általában az evés csökkenti a hányigert. Ha ég, ehetsz Renniet, de lehet a keksz is rendbe teszi. Gyorsan rendezõdünk, ez tény:-) Próbálj sokat pihenni, ha etehted, feküdj fél-egy órákat-)
Motilium jó hányinger ellen, ezt háziorvossal tudsz iratni.Gyomorégés ellen pedig Venter granulátum (védi a gyomornyálkahártyát) és Rennie!Ezek vény nélkül kaphatók! Végsõ soron Quamatel minit is szedhetsz!
A kérdező hozzászólása: Fura, de nem hányingerem van, csak olyan mintha valami vagy valaki:) vissza akarná küldeni. Egyébként inkább az alhasi izomláz aggaszt, csak átformálták teljesen a kérdésem. De azért köszi mindenkinek.

Vasárnapra nem vártam a menszit. Nem is jött meg tesztem pozitív lett halványan. Reggel van egy kis hányinger, de ha eszem elmúlik. A mellem megnőtt. Néha szúródik egy-egy kicsit a hasam alja és a petefészkemnél, ez normális?

Legjobb válasz: Telejsen normális.Hányingered késõbb felerõsödik,hisz most nagyon az elején vagy még.A tezstcsík is azért halvány mert még alacsony a Hcg szint.

Telejsen normális.Hányingered késõbb felerõsödik, hisz most nagyon az elején vagy még.A tezstcsík is azért halvány mert még alacsony a Hcg szint.
Az a jó, ha egyre erõsebb a csík a teszten! A szurkálás a beágyazódással kapcsolatos (méhnövekedés, méhszalagok nyúlása). Az a rossz, ha hirtelen erõs görcsölés lép fel és komolyabb vérzés. Akkor orvoshoz kell menni azonnal. De most ne izgulj, próbálj pihenni. Esetleg vegyél be magneb6-t. Gratula a babához! Remélem, nekem is lesz hamarosan!
Hello sorstars! Szombatra en sem vartam de nem is jott meg nekem mar 3 halvany+ volt de egyre erosebbek remelem babasak leszunk :) ) Vigyazz magadra es ne stresszelj
A kérdező hozzászólása: két napja csináltam tesztet akkor halvány volt , de erõsebb mint az elõzõ napi tesztek! Akkor nem kell megíllyednem a hasszurka természetes?
Minden OK, ezek mind természetes tünetek. Még nagyobbakat fog szurkálódni és nyilallni is a pocidba... Mensis érzés is normális. A hányinger pedig éhgyomorra a legerõsebb, az teljesen természetes, hogy jobb lesz vagy elmúlik, ha eszel. Tegyél is így! Boldog babavárást! 9 hetes kismama

Mitől fáj az alhasam meg a derekam? Vézésem görcsöm nincs csak egy kicsit megvagyok fázva. Ha hapcizok egy kicsit begörcsöl a petefészkemnél. Ugye nem lesz baja a babynek?

11hetes aggódo kismama

Legjobb válasz: Kérdezd meg a nõgyógyászodat errõl, vagy kérj egy vizeletvizsgálatot a védõnõtõl!

Kérdezd meg a nõgyógyászodat errõl, vagy kérj egy vizeletvizsgálatot a védõnõtõl!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!