Találatok a következő kifejezésre: Ha nem a mellem, az gond, (8 db)

Ha nem feszul a mellem, az gond, vagy ez mindenkinel mas?

Faradt vagyok, faj a hasam alja, neha emelygek, par napig nem volt etvagyam most mar ugy erzem ehesebb vagyok az atlagosnal.

Legjobb válasz: Ez nem törvényszerû! A nõvéremnek is a mellfeszülés nem volt meg ezért azt hitte nem terhes...és az volt!Sokkal késõbb kezdett el fájni a melle!De ez nem gond!Drukkolok!

Ez nem törvényszerû! A nõvéremnek is a mellfeszülés nem volt meg ezért azt hitte nem terhes...és az volt!Sokkal késõbb kezdett el fájni a melle!De ez nem gond!Drukkolok!
nekem az egyetlen tunetem h faradt vagyok es valahanyszor elalszom meg almodom is valamit.semmim nem faj nem emelygek stb.....es epp ezert nem is gondoltam en se terhessegre.tegnapi uh-n meg kiderult h 10 hetes.
Teljesen egyéni, de elõbb vagy utóbb felkészül a mell a tejtermelésre és a szoptatásra. Nem tudom, hány hetes terhes vagy és mekkorák a méreteid, de ne aggódj, biztos rendben vagy.

Az gond ha egyáltalán nem feszül a mellem? Nekem természetesen nagy és eres melleim vannak? Muszály mindíg feszülnie és fájnia a mellnek terhesség allatt?

Legjobb válasz: Nem. sok embernek nem feszül. nekem mondjuk az elsö 10 hétben nagyon feszült aztán most kevésbé néha nem is de ma pl megint nagyon. De nekem is nagyon nagy cicim van de nem eresek, eddig mondjuk nem is szeretném hogy az legyen. 14 hetes vagyok.

Nem. sok embernek nem feszül. nekem mondjuk az elsö 10 hétben nagyon feszült aztán most kevésbé néha nem is de ma pl megint nagyon. De nekem is nagyon nagy cicim van de nem eresek, eddig mondjuk nem is szeretném hogy az legyen. 14 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Kösznöm! Nekem is nagy a mellem, de eddig nem feszül egyáltalán:(( még csak nem is érzékeny... ez rossz jel lehet?
hát az orvos mikor mentem h jupi pozitív a tesztem, csak nézett rám, h miért jöttem ezzel ilyen gyorsan....mellfeszülés émelygés van? mondtam, h van, de nem volt, csak nem akartam h hülyének nézzen....a férjem utána mondta, h érzi, h nagyobbak a melleim.....és a fiam ma már 18 hónapos
Én 75E vagyok (terhesség elõtt még D). Nekem a terhességgel együtt éppenséggel elmúlt a mellfeszülésem, nem is volt alatta végig, vagy csak nagyon enyhe. Viszont elõtte állandóan az volt a bajom, hogy mensi elõtt egy hétig nagyon fájtak, fõleg mikor este kibontottam õket a melltartóból.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló!Pont az én szitumat írtad le: az én méretem 95E és mindíg mielött megjött feszült, meg érzékeny is volt, viszont egy jó ideje egyáltalán nem, és mivel szinte mindenkitöl azt hallom hogy az a "normális" ha terhesség allatt feszül és érzékeny a mell kezdtem aggódni hogy valami gond van velem...
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat most megnyugtattatok egy kicsit.
18:42 vagyok. Gyönyörû, egészséges 3 hós kislány anyukája. Azt már taglaltam, hogy mellfeszülésem egyáltalán nem volt, de konkrét hányingerem se volt soha, csak egy kicsi finnyogás-undorkodás, hogy épp ezt vagy azt az ételt nem kívántam. Na, akkor az elõzõ válaszoló sógornõje ránk ezer keresztet vetett volna már :)

Ha valakinek fáj a melle, és azelott soha nem szokott és olyan érzékeny, hogy nem lehet hozzáérni, akkor az terhességre utal vagy esetleg valami más gond is lehet?

A menzeszem rendszertelen, így nem is tudom mikor lehetett ovuláciom vagy mikor kellene megjonnie. Koszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Nekem eddigi életem során egyetlen egyszer fájt a mellem menstruáció elõtt, és ez akkor volt, amikor terhes lettem a lányommal.

Nekem eddigi életem során egyetlen egyszer fájt a mellem menstruáció elõtt, és ez akkor volt, amikor terhes lettem a lányommal.
Nekem meg fájt a múltkor, pedig nem szokott, mégis megjött. Valószínûleg picit be is képzeltem magamnak!
Nekem is rendszertelen a mensim.Akkor szokott fájni a mellem, ha nagyritkán ovum van.Utána a mensiig fáj.Nagyon kellemetelen tud lenni...
A kérdező hozzászólása: koszonom a válaszokat, sajna nekem is megjott. de én még soha nem éreztem ilyet, és tudom, hogy nem csak beképzeltem. lehet ovum volt, ugyanis idáig mikor figyelt a dokim pár honapig, egyszer sem volt. :-(

Szoptatás után mennyivel lehet megcsináltatni a mellet? Ha később mégis vállalnánk még egy gyereket, akkor nem lesz ebből gond? Az már "megmarad"?

Két gyerekünk van nem tervezünk többet. A melleim eléggé tönkrementek, engem nagyon zavar. Nem szeretnék nagy m? melleket, csak olyasmit mint az eredeti volt. Mikortól ajánlott megcsináltatni? Ha mégis vállalnánk egy harmadik gyereket ?t is fogom tudni szoptatni? A mell ugyanolyan marad?

Legjobb válasz: A barátnõm még szülés elõtt pár évvel csináltatta meg, neki azt mondta az orvos, hogy ha az implantátum izom alatt van, akkor nem befolyásolja a tejmirigyek mûködését. Nem volt sok teje, de sajnos így is megereszkedett neki, korrigálni kellett mûtéttel.

A barátnõm még szülés elõtt pár évvel csináltatta meg, neki azt mondta az orvos, hogy ha az implantátum izom alatt van, akkor nem befolyásolja a tejmirigyek mûködését. Nem volt sok teje, de sajnos így is megereszkedett neki, korrigálni kellett mûtéttel.
Ha már abbahagytad a szoptatást minimum fél éve, akkor tudsz elmenni orvoshoz, bár olyat is hallottam már, hogy egy évet kell várni ezzel, mert még visszaalakul a zsírszövet, ami háttérbe húzódik a tejnek teret engedve. A többit szerintem elmondják a konzultáción, én nem értek hozzá, de laikusként azt gondolom, hogy ha szeretnél még esetleg harmadikat, akkor inkább azután kéne plasztikázni. A szoptatást nem tudom mennyire befolyásolja a felvarrás (az implantátum egyesek szerint zavarja, mások szerint nem), de az biztos, hogy újra változna az alakja, még akkor is, ha nem szoptatnád a babát egyáltalán.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Harmadik olyan 80 % hogy nem lesz, ha lenne akkor is csak 5-10 éven belül, addig nem nagyon akarok várni.
Én is ugyanugy vagyok mint te, ezért érdekelnek a válaszok.Nem biztos hogy lesz gyerekem már, de nincs kizárva.
A lelkiismeretesebb orvosok egy évet váratnak a szoptatás befejezése után, illetve ha még akkor sem látják úgy, hogy visszaállt volna a mirigyállomány, akkor még kell várni. És igen, lehet szoptatni implantátummal, de nagy az esélye, sõt szinte biztos, hogy az újabb szoptatás után újra korrigálni kell a melleket.
Én még várnék vele....ha már biztosan nem akartok harmadikat...vagy már megszületett:) Én nem tudtam szoptatni a három gyerkõcbõl egyiket sem. Pár hétig...tiszta depi voltam mindegyik gyereknél...ilyenkor az ember magában keresi a hibát....és ha csak a lehetõsége is felmerül annak, hogy nem , vagy nehezebben tudsz szoptatni...hát...meggondolandó!
Vedd azt, amire van pénzed. Nem.
A kérdező hozzászólása: jó de mégis korrekt áron milyen vga-t ajánlanál?igazából más veszi nekem csak az infót adom el (hozzátartozó) neki sincs olyan nagy kerete rá szóval valamit ajánlanál?
7850(42k), 7790(33k), gtx650ti (30k), 7770(26k), 7750 gddr5(23k), 7730 gddr6 (18k) Ár-érték arány alapján csökkenõ sorrendeben
Ha nem akarsz balhés kutyát, ne domináns kölyköt válassz, és neveld tudatosan, a neme teljesen mindegy.
Nah akkor azok akik mindenképpen az ellentétes nemû kutyákat magyarázzák azok mondják már el hogy 1-2 embernek hogy lehet 4 különbözõ nemû kutyája ? ...
Sokkal meghatározóbb a kutyának az energiaszintje/jelleme mint a neme. Kan és szuka kutyák is összeverekszenek ha nagyon dominánsak. Megfelelõ tanítással és odafigyeléssel olyan kutyát választasz amit akarsz. Csak arra figyelj hogy ne legyen domináns.
Mindenképpen kant és mindenképpen ivartalanítsd õket.
szerintem nem mindegy mindenképp kan kutyust és ha lehet ivartalanítasd õket, bár ha ivartalanítatod akkor mindegy. Egyébként tüzeléskor problémák lehetnek!
Szuka mellé mindenképpen kan kölyköt vigyél. Nem mindegy milyen nemû. Ha megnõ a kicsi el kell dönteniük ki a vezér kettõjük közt. Ha kant viszel ez 5-10 perces meccs lessz, viszont ha szukát akkor akár több órás is. Ja és a szuka jóval kitartóbb, amit elkezd azt be is fejezi. Ez fajtától független mindig ellentétes nemûnek kell lenniük.
Egy fajta kutyából lehet több, de ha egy vadászkutya mellé egy terrierröl van szó akkor már nem mindegy. Pl csivava és yorkinál mi degy. Attól függ melyik fajtáról van szó. Ebbe. Az esetben egyik se egy társasági kutya.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Viszont lenne még kérdésem a lógatást és a falmászást(remélem jól fejettem ki magam)mikortól lehet elkezdeni? Súlyhúzást nem akarok vele csinálni mert azok a nagyon izmos kutyák nem tettszenek, és légyszíves ne szóljatok le, hogy minek tarok ilyen kutyát ha nem értek hozzá ezt csak azért mert tudom hogy vannak ilyen emberek akik beszólogatnak. Egyébként jó hogy nem értek még hozzá mivel eddig erdélyi kopós voltam, de igyekszek elég sokat olvasgatok a neten a bull típusú kutyákról, hogy mire hozom a kicsit "tudjak mindent" :D
A kérdező hozzászólása: az ötödik és hatodik képen miért van úgy összeragasztva a staffinak a füle? http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=18681
h. rózsafüle legyen
Ha két eltérõ órajelû RAMot raksz be, akkor az alacsonyabb RAM órajelén fog pörögni a magasabb órajelû is.
A kérdező hozzászólása: szal ha húzva van a gép meg a memó is jelenleg, akkor a jelenlegi "húzott" mhz fog menni a 1066os is?
A kérdező hozzászólása: na m1 ez látom magas :D

Mitől lehet ez? 5 hetes kisfiam második napja nem eszik rendesen. Ha mellre teszem csak feszeng, bekapja, kiköpi a cicit, nyafog, nem akarja szívni.40 perces kínlódás után kb.20-30 ml-t eszik csak. Tejem van, azzal nincs gond.

Legjobb válasz: Nem cumiztatta valaki "sokat" eddig? Mert ha igen, akkor lehet úgy van vele az kényelmesebb, nem kell szinte semmit tenni és jön a tejcsi. A cicis szopizásért pedig meg kell dolgozni.

Nem cumiztatta valaki "sokat" eddig? Mert ha igen, akkor lehet úgy van vele az kényelmesebb, nem kell szinte semmit tenni és jön a tejcsi. A cicis szopizásért pedig meg kell dolgozni.
szia!valószínü szájpenésze van.az enyémeknek is volt .ha elviszed orvoshoz felir neki valami öblitõoldatot azzal kell kenegetni.kb 1-1.5 hét alatt elmúlik, ha igazam van nézz bele a kis szájába, ha vannak benne apró fehér foltok akkor igazam van.
A kérdező hozzászólása: Úgy érted, hogy cumisüvegbõl etettem-e? Nem, soha nem kapott enni máshogy, csak cicibõl. Rendes cumit viszont szokott kapni.
A kérdező hozzászólása: Lepedékes a nyelve, de fehér foltokat nem látok, csak a fehér lepedéket.
Bocsi! Igen cumisüvegbõl való etetésre gondoltam, de akkor ez felejtõs ha sose kapott úgy, akkor nem lehet az az oka.
A sima cumi (nem cumisüveg) is okozhat cumizavart. Azon éli ki a szopás iránti igényét, és a mell nem kell. Ne adj neki cumit, tedd inkább gyakran mellre.
sok minden lehet hány óránként eszik? lehet, hogy még nem éhes fáj a hasa szájpenész nem jön a tej(ezt nem tudhatod) az enyém is ezt csinálta 2 hétig, most már jobb(7 hetes) valószínû emészt és ez zavarja--tekereg, feszeng, görnyed mondjuk az enyém cumisüvegnél is ezt csinálta...
Szájpenész lehet! Védõnõnek mutasd meg, nekünk is volt, elmondta mit kell venni a patikában (már nem emlékszem), és a gézt belemártva a nyelvét le kell törölni. A szájpadlását nézd még meg, ott is szokott lenni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!