Találatok a következő kifejezésre: Ha nem a mellem, az (304 db)

Főleg fiúkhoz szól a kérdésem! Nem tartotok idétlennek egy nőt, ha nagyobb a melle az átlagtól?

Lehet, pszichológusra szorulok, de nem szeretem ezt az átlagnál nagyobb melleimet, egyszerűen képtelen vagyok elfogadni és úgy érzem, hogy a srácoknak a való életben ez inkább idétlennek hat, mint sem bejön nekik. Persze, a pornó irányítottságú, túlzó média azt állítja be, hogy minél nagyobb annál vonzóbb, de szerintem ez csak reklámfogás. Nem óriás mellekre gondolok, de jóval nagyobbal "áldottak" meg, mint egyeseket.

Legjobb válasz: én imádnám! ENgem egyáltalán nem zavar! talán ha egy képet tennél fel...

én imádnám! ENgem egyáltalán nem zavar! talán ha egy képet tennél fel...
Amikor egy lány eléri, hogy fontos legyen nekem, akkor nekem pont akkora cici az ideális, amilyen neki van. :) Amúgy elsõ látásra nagyon szemfogó tud lenni a "méretes lökhárító". Aki beszélgetés közben a szemedbe tud nézni, nem csak lejjebb, annak talán nem csak az számít. :)
ma 09:47 nem álszenteskedek. Egy olyan emberi test amin nincsen semmilyen deformáció az nem lehet idétlen és ha mégis van akkor is aljas dolog lenne rá ilyet mondani hiszen nem tehet róla. Idétlenné csak az emberek tehetik saját magukat de õk meg nem tartják annak. A kérdezõ esetében marhára nem idétlen testrõl van szó hanem két mellrõl, amivel nem tud mit kezdeni mert zavarja.
Hát ha tennél fel róla egy képet......akkor tudnánk igazán véleményt alkotni. :) Én személy szerint , szeretem a nagy melleket.:P
Nekem is nagy, nyáron az utcán sok pasi meg is nézett.Az osztálytársaim is gúnyoltak úgy hogy nagy csecsû.Akkor még engem is nagyon idegesített, az utcára sem volt kedvem kimenni emiatt.De azóta sokat változtam pozitív irányban mert láttam hogy sok sztárnak kicsi volt, és emiatt rengeteget költöttek az inplantátumra.Most már elégedett vagyok magammal.:D Kérdezõ te is ha valaki beléd köt hogy nagy a melled erre mondjad:Fogd be mert megszoptatlak!:D
Szia Egy emberi test, sohasem lehet idétlen. A nagy mell relativ, és igy látatlanban is azt tudom mondani, hogy ne szégyenkezz miattuk, hiszen ha rendbe vannak tartva akkor bármelyik pasit meg tudod hóditani. És ha olyan pasit szeretnél magad mellé aki szeret tége, d akkor ö el fog téged fogadni nagy mellekkel is és kicsikkel is. :)
Ez is öltözködés, meg viselkedés kérdése. Ha tudod úgymond "hordani" a nagy melleidet, akkor nincs gáz. Ismerek olyan nõket, akiknek egyetlen erényük a nagy mellük és mindenhol ezt próbálják hangsúlyozni. Csak, hogy nem írja rá a homlokára, hogy "NAGY CSÖCSEIM VANNAK!".
Esetleg az lehet némiképp lelombozó, ha azok a cicik szemmel láthatóan elvesztették a mérkõzést a gravitációval szemben. :) De egy leendõ kapcsolatnál nem ez a mérvadó. A lökösök mögötti személyiség sokkal lényegesebb szempont. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
küldj egy képet, én bírom, meg az olyan mûen hat ha nem lóg egy kicsit :D nyugi f19
Egyáltalán nem tartanám idétlennek! Imádnám a cicijeit! Nagyon sokat puszilgatnám, simogatnám, stb! F.
"Egy emberi test, sohasem lehet idétlen" Hogy a francba ne lehetne idétlen, ne álszenteskedjünk már. De jelen esetben azt tudom mondani, hogy nincs azzal semmi gáz, ha az átlagnál nagyobb mellei vannak egy nõnek ;)
szerencsés a kérdezõ pasija.
Èn meg cici fügõ vagyok;-)
Semmiképpen nem idétlen. De megtanulnod "kezelni" õket. Azt, hogy a férfiak megnéznek emiatt. S meg tanulnod az ehhez való öltözködést. Nálad egy mélyebb dekoltázs sokkal inkább kihívó, mint egy kisebb mellû nõnél. De van olyan helyzet, amikor kell a dekoltázs. Szerintem nincs semmi gond veled, csak el kell fogadnod, hogy olyanod van, ami nem átlagos. Hány éves vagy? Csak azért kérdezem, mert szerintem fiatal, s korodbeli fiúk még tényleg csak pornóban láttak ilyet, de a férfiak már értékelik a szépet.
Kettes vagyok: megtanulnod = meg kell tanulnod :D :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! 18 éves vagyok. Olyan 2 év alatt lettek ilyen nagyobbak, de azóta szinte folyamatosan frusztrál. :/ Attól tartok, sokan csak futó kalandnak kezelnek majd, mert ezt sugallják vagy nem tudom hogy mondjam.
Nem!
ma 07:07 értem miregondolsz, és persze nehéznek tünik a helyzet, de nem csak a melled sugall a férfiak felé. Ha a szemedbe néznek látni fogják hogy kedves és joindulatú lány vagy. És ha te is hasonlót látsz az ö szemükben akkor tudhatod, hogy nem alkalmi lánynak használnak :)
Sose szerettem a nagy melleket, mindig a kismellû lányok jöttek be, mindig ilyen barátnõm volt, és kismellû lesz ezután is. Azt nem mondom hogy idétlen a nagy mell, de nekem nem tetszik, és biztos kényelmetlen lehet ilyeneket "viselni". Viszont vannak pasik bõven, akik ilyenekre buknak... :)
Valakinek a nagy vagy a kiss cici jön be. Valaki a nagy popot vagy a kiss popot szwreti stb. Nyugi biztos csinos szekszi vagy és viseld büszkén. Vakaki még irigykedni is fog a cicid miatt. Én amugy cici párti vagyok. 26F
ma 8:32 Most komolyan, ha te nem szereted a nagy melleket, minek írsz ide? A kérdezõnek inkább biztatásra van szüksége, hogy könnyebben el tudja fogadni azt, ami adatott neki! Te épp elkeseríted ha olyanokat írsz hogy soha nem lennél nagy mellû nõvel!
én tudnék mondani olyan melleket amik nagyok és bizony hogy falnám õket éjjel nappal :D
Az valóban nem igaz, hogy a nagy mell vonzóbb mindenképp, de egyébként ugyanúgy lehet vonzó. Kinek mi jön be. Én szeretem a kicsit is, nagyot is ;-)

Ha fogamzásgátlót kezdek szedni és nő a mellem azzal egyúttal hízni is fogok? És ha már nem szedem akkor megint kicsi lesz? Vékony lányok leírnátok a tapasztalatokat? Híztatok? Vagy csak csípőre és mellre ment?

Amúgy sem voltam nagy méretekkel megáldva s?t!De a fogyókúra miatt teljesen lapos lettem plusz már egy éve nem menstruálok.Az orvos azt mondta szedhetek fogamzásgátlót de akkor hízni fogok?Szeretném ha lenne végre mellem de ha emiatt vissza jönnek a kilók...Hormon kezelésre nem akarok járni mert nem akarok sz?rös lenni...

Legjobb válasz: Ha amúgy sem voltál nagy méretekkel megáldva, teljesen mindegy, hogy szedsz-e fogamzásgátlót vagy sem. Az, hogy egy nõ hova és milyen mértékben hízik genetika kérdése. Hízás esetén a mell is nõ szinte minden nõnek, ugyanígy fogyásnál "összemegy" tehát megint kicsi lesz, sõt nem csak hogy kicsi, de ha sokszor változik fel-le a testsúlyod/mellméreted még meg is löttyed. Az, hogy a fogamzásgátlóra hogy reagál a szervezeted megint csak alkat kérdése. Van aki hízik, van aki nem hízik tõle.

Ha amúgy sem voltál nagy méretekkel megáldva, teljesen mindegy, hogy szedsz-e fogamzásgátlót vagy sem. Az, hogy egy nõ hova és milyen mértékben hízik genetika kérdése. Hízás esetén a mell is nõ szinte minden nõnek, ugyanígy fogyásnál "összemegy" tehát megint kicsi lesz, sõt nem csak hogy kicsi, de ha sokszor változik fel-le a testsúlyod/mellméreted még meg is löttyed. Az, hogy a fogamzásgátlóra hogy reagál a szervezeted megint csak alkat kérdése. Van aki hízik, van aki nem hízik tõle.
Ha egy éve nem menstruálsz, akkor talán elõbb meg kellene gyógyulni, és utána tablettát szedni, mert így lehet a büdös életben nem lehet gyereked...
A hízás nem kívánságmûsor: mindenhová hízol, ha fogamzásgátlót szedsz (persze nem minden nõ, és nem minden gyógyszertõl). Ha egy éve nem menstruálsz, akkor ott nagyobb gond is lehet, és nem egyszerû fogyókúra volt, hanem gyanítom anorexia/bulimia is bejátszott a képbe. Tedd, amit a doki javasol, a szõrösség még elviselhetõ áldozat, ha utána lehet gyereked, nem? 24/N
A kérdező hozzászólása: se anorexia se bulémia nem játszott közre doki szerint is a fogyás miatt

8 hetes vagyok, nem baj ha még a melleim nem nönek, meg az sem baj, ha még nem híztam semmenyit?

Legjobb válasz: Nem baj, ha változások nem jelentkeztek még. Az, hogy a melleid nem nõnek, nem azt jelenti majdan, hogy kevés tejed lesz (valaki ezzel problémázik). A hízással kapcsolatban pedig csak annyit, hogy sokan fogynak az elsõ trimeszterben. Nyugi, semmi gond nincs veled! Üdv 14 hetes kismami

Nem baj, ha változások nem jelentkeztek még. Az, hogy a melleid nem nõnek, nem azt jelenti majdan, hogy kevés tejed lesz (valaki ezzel problémázik). A hízással kapcsolatban pedig csak annyit, hogy sokan fogynak az elsõ trimeszterben. Nyugi, semmi gond nincs veled! Üdv 14 hetes kismami
17hetesen 2 kg -nál tartok ez lassan jöt fel a mellem már nöt de az sem egyszere csak nyugi lassan mindenek eljön az ideje majda pocid növését is alig fogod várni de minden hétnek megvan a maga szépsége élvezd mindet szépp baba várást
Senkinek se egyforma méretûek a mellei (kivétel a szilikonmellé).
Mennyire nem sokkal? Egyébként gondolom nem probléma, senkié sem tökéletesen egyforma
Fogásra milyen?
Általában mindig van valamekkora eltérés, teljesen egyforma nincs. Ha normális a fiú és szeretitek egymást az égvilág semmit nem fog szólni, nagyon tetszeni fog neki, ha egy bunkóval állsz le, akkor mindennel kapcsolatban beszolhat. Válaszd meg a partneredet, kedves, figyelmes, normális sráccal kezdjél.
Minden nõnek valamelyest kisebb az egyik mint a másik ez teljesen természetes van h látványosabb a különbség de kit érdekel nehogy már ez számítson.... 30+/F
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen:)
képet
Semennyire nem zavar, mert az természetes.
Barátnõmnek is szemmel láthatóan nagyobb az egyik melle mint a másik...és imádom mindkettõt, szóval nem zavar :)
Ennyi idõsen lóg a melled? Mellfeszesítõ zselé semmit nem hatna sajnos, hidd el
A kérdező hozzászólása: igen, mert elég sokat fogytam, és mint minden nõ/lány én is onnan fogytam elõször.
úh, szegény.... hán ykilót fogytál? én most akarok kb 5-öt és én is 14 vagyok... viszont nekem nagyon kicsi a mellem (az a-s kosarat sem tölti ki rendesen) és félek hogy azt is eltûnik hogyha fogyok.... de szerintem ezeket csináld 1. állsz, terpeszben a láb (vállszélesség), mell elõtt a két kezed összeteszed (a két tenyeredet egymás felé), könyöködet is úgy teszek hogy az egész karod párhu zamos legyen a földdel és összenyomod a két kezed 2. ugyazez, csak úgy, hogy a fejed fölé emeled a két karod és ott nyomod össze a két tenyered
ha jóllakik, akkor semmi gond, ez genetikai adottság :)
Nem írod mekkora a babád. Ugyanis egy idõ után már jól átjárhatóak a tejcsatornák és nem feltétlenül feszül a mell. Ha hízik kellõen és van legalább napi 4-5 pisis, kakis pelenka akkor nem lehet gond.Szoptasd igény szerint, amikor õ kéri, akár másfél -2 óránként is. Ez nem jelenti, h nem lenne elég neki a tej. Viszont a tejtermelõdésre jótékony hatással van. Minél gyakrabban teszed mellre annál több tejcsi lesz.
Szia! Csak az elsõ idõkben tlik meg a cicidKét szopi között! Utána okosabb a szervezetünk, és már szopi közben termeli a kellõ mennyiséget!Ne aggódj! Meg azon sem, hogy esetleg reggelre full kemény a cicid, délután este meg puha! Ez azért van , mert reggel sokkal vizesebb a tej (mert a babáknak ez az igényük) estére pedig kevesebb kell mert sokkal zsírosabb tápláló tejcsi termelõdik!Hisz éjjel általában alszunk és több kalória kell! De amint elõttem is írták, ha van elég pisis pelus, és nyugott a babád, meg hetente gyarapszik (persze ha abban a korban van amikor még így nézik) akkor minden rendben van! 22 hós szopizó kislány és 10 hetes pocakbabi anyuja

Olvastam, hogy azért kell melltartót hordani, hogy a mellben az izmok ne nyúljanak meg. De arról is hallottam hogy nem túl jó ha tartva van a mell, mert attól is megereszkedhet. Mi az igazság?

Legjobb válasz: Hát vagy sportboltban (Hervis, mert tapasztalataim szerint ott a legolcsóbb),vagy nagyobb bevásárlóközpontban (Cora, Tesco), vagy különbözõ weboldalakon. www.otto.hu, www.quelle.hu, www.bonprix.hu meg egyéb más olyan oldalakon, ahol ruhákat, sportruházatot lehet kapni

Hát vagy sportboltban (Hervis, mert tapasztalataim szerint ott a legolcsóbb), vagy nagyobb bevásárlóközpontban (Cora, Tesco), vagy különbözõ weboldalakon. http://www.otto.hu, http://www.quelle.hu, http://www.bonprix.hu meg egyéb más olyan oldalakon, ahol ruhákat, sportruházatot lehet kapni
Kis anatómia lecke, a mellben nincsenek izmok, a mell mirigy állományát szalagok tartják, amik a melltartó nélkül hamar megnyúlhatnak. Van a mell alatt izom, de az nem a mellet tartja, hanem más célt szolgál. Szóval ajánlott a melltartó viselés hétköznap, de sporthoz jobb a sportmelltartó, hogy ne lógjon a cici. Elnézést a kioktatás szerû válaszért. (egy leendõ mentõtiszt)
Az igazság az, hogy két dolgot tehetsz: Nappal melltartó, éjszaka semmi. (nem úgy, mint a szex és new yorkban, ahol éjszaka is melltartóban vannak a csajok) Vagy sportcicifix, ami kényelmes, tart és elég pár óráig viselned. én az utóbbi mellett voksolok. Egyrészt a sima melltartótól úgy érzem, hogy meg tudnék fulladni, másrészt nyomja a cisztámat. A sportmelltartó viszont egy álom, mintha nem is lenne. Igazából csak pár órát van rajtam naponta, attól kezdve hogy hazaértem a munkából addig, amíg meg nem fürdök este, és ennyi.
A kérdező hozzászólása: Én sem szivesen hordok melltartót, mert kényelmetlen. Bár néha kell, mikor milyen felsõ van rajtam. Még annyit szeretnék tudni hogy hol tudnék ilyen melltartót találni? Köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: Semmi gond, köszönöm :)

Ha nem feszul a mellem, az gond, vagy ez mindenkinel mas?

Faradt vagyok, faj a hasam alja, neha emelygek, par napig nem volt etvagyam most mar ugy erzem ehesebb vagyok az atlagosnal.

Legjobb válasz: Ez nem törvényszerû! A nõvéremnek is a mellfeszülés nem volt meg ezért azt hitte nem terhes...és az volt!Sokkal késõbb kezdett el fájni a melle!De ez nem gond!Drukkolok!

Ez nem törvényszerû! A nõvéremnek is a mellfeszülés nem volt meg ezért azt hitte nem terhes...és az volt!Sokkal késõbb kezdett el fájni a melle!De ez nem gond!Drukkolok!
nekem az egyetlen tunetem h faradt vagyok es valahanyszor elalszom meg almodom is valamit.semmim nem faj nem emelygek stb.....es epp ezert nem is gondoltam en se terhessegre.tegnapi uh-n meg kiderult h 10 hetes.
Teljesen egyéni, de elõbb vagy utóbb felkészül a mell a tejtermelésre és a szoptatásra. Nem tudom, hány hetes terhes vagy és mekkorák a méreteid, de ne aggódj, biztos rendben vagy.

Miért van az, hogy ha facebook-on van egy "lájkos" szépségverseny, akkor akik szavaznak legtöbbször, sőt szinte mindig a nő mellét nézik meg? ! Pedig nem a mell a lényeg, hanem az arc meg a test.

Igaz a testbe beletartozik a mell is de nem abból áll...

Legjobb válasz: Rosszul látod. :D Azokra szavaznak akiknek van 5000 ismerõsük vagy/és kistinir*bik... :D

Rosszul látod. :D Azokra szavaznak akiknek van 5000 ismerõsük vagy/és kistinir*bik... :D
elsõ: azt adom! :D nagy mellek+sok ismerõs=r*banc=bárki megbaxja=én is megbaxom problem?
A kérdező hozzászólása: Bocsi a sok ismerõst és a R*banc végzettséget kifelejtettem:P
:P

Az gáz ha kicsi a mellem és nem sportmelltartót hordok hanem szivacsos"toppot"?

12 éves vagyok alig van mellem,tényleg nagyon kicsi de ha nem hordok semmit akkor átlátszódik a mellbimbóm.Szóval néztem a többi kiirt kérdést és láttam,hogy ennyi idősen nem kell még ilyesmi.Szóval nekem olyan melltartóm van,a takko-ból,hogy nincs benne semmi merevítő,csak egy kis szivacs.Hallottam hogyha melltartót hordok lógnifog,ettől is?

Legjobb válasz: attól nem:)

attól nem:)
Alapból nem fog lógni a melltartótól sem. Azt a fogyás-hízás, szoptatás, öregedés okozza elsõsorban. Jó, ha olyat hordasz, 12 évesen, hacsak nincs abnormálisan nagy melled, akkor ez való neked.
Hol lehet szivacsos topot kapni? nekem is csak az lenne jó:D... 14/l

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!