Találatok a következő kifejezésre: Ha nem a babának a büfizés (3 db)

Mit csináljak ha elaszik a cicin a babám? Amikor a büfizésre kerül a sor akkor meg felébred mintha mi sem történt volna még kéri a cicit és nem hajlandó elaludni!

Legjobb válasz: Semmit, folytasd az evést. eleinte az én lányom is fél úton szunyókált kicsit, majd folyt. a szopizást. Elfáradt nagyon az evésben. Gondolom, pici még a babád. Egy pár hét, és ezt kinövi. Utána meg altasd, el, ha álmos. Az én picim nem aludt sosem szopi után volt az aktív idõszaka.

Semmit, folytasd az evést. eleinte az én lányom is fél úton szunyókált kicsit, majd folyt. a szopizást. Elfáradt nagyon az evésben. Gondolom, pici még a babád. Egy pár hét, és ezt kinövi. Utána meg altasd, el, ha álmos. Az én picim nem aludt sosem szopi után volt az aktív idõszaka.
Az en lanyom is ilyen, amint kiveszem a szajabol a cicit, azonnal felebred. Az ejszakai etetessel nincs gond, akkor gyorsan szopizik es alszik tovabb, csak nappal ilyen "mokas" kedvu, van hogy egesz nap cicin van megallas nelkul.

Ha nem megy a babának a büfizés és pukizás, vszont bukós es vannak gázai, van rá vmi jó szer, ami segíthet?

sokat büfizetem, de semmi, viszont utána bukik es látszott uh-n h vannak gázai is csak nemigen jön ki

Legjobb válasz: Én Gripe Water-t adok a fiamnak õ 2 hónapos és õ is bukik bár mióta adom neki kevesebbszer és csak úgy durrog a gatyója. Nekünk ez vált be már a második gyereknél. Szokták még ajánlani az infacolt és az espusiam cseppet, meg az édeskömény teát. Remélem tudta segíteni. nem írtad h mennyi idõs a babád mert a Gripe Water-t csak egy hónapos kortól lehet adni. A többit úgy tudom már elõtte is. Jó babázást.

Én Gripe Water-t adok a fiamnak õ 2 hónapos és õ is bukik bár mióta adom neki kevesebbszer és csak úgy durrog a gatyója. Nekünk ez vált be már a második gyereknél. Szokták még ajánlani az infacolt és az espusiam cseppet, meg az édeskömény teát. Remélem tudta segíteni. nem írtad h mennyi idõs a babád mert a Gripe Water-t csak egy hónapos kortól lehet adni. A többit úgy tudom már elõtte is. Jó babázást.
Nálunk az infacol vált be, már 2 hetesen adtam neki és tényleg jó.Mivel az én babám tápszeres én adtam neki mecsek bébi teát(kömény, kamilla)ez is nagyon jó volt a pukira.Remélem tudtam segíteni!
Nálunk viszont az Esspumisan L cseppek jöttek be, minden szopizás közben és a végén 12-12 csepp, kiskanállal beadva és egy pár korty édeskömény tea. Ki kell próbálni, csak úgy tudod meg nektek melyik lesz a jó. Sok sikert :)
Mi is próbáltuk az infacolt az is jó de baromi drága és csak pár napig tart. A doki írt fel papaverines cseppet ez kb. 200 Ft és tökre bevállt. Még az infacolnál is jobb. A kilányom most 9 hetes. Írasd fel a dokival.

Ma büfizés közben vettem észre, hogy kicsit be van esve a babám kutacsa, ha függőlegesen van, szomjas lehet, vagy normális? 12 naposak vagyunk. Ha fekszik, akkor nem érezhető.

Itt olvastam, hogy talán normális így? Mi az igazság? Tudjátok még nagyon aggódós vagyok, els? babánk.

Legjobb válasz: Függõlegesen normális...dolgozik a gravitáció. :-D Fekve kell nézni,de nálunk volt már olyan,hogy fekve is be volt süppedve,fél óra múlva meg semmi.

Függõlegesen normális...dolgozik a gravitáció. :-D Fekve kell nézni, de nálunk volt már olyan, hogy fekve is be volt süppedve, fél óra múlva meg semmi.
Igen, ez normálisnak mondható. Nyáron nekünk elõfordult, hogy még lüktetett is. Akkor már tuti szomjas. Nyáron, ha még anyatejes is érdemes neki vizet adni.
Így van: a gravitáció "húzza" le. A dokik is mindig fekvõ helyzetben simítják, ha a kiszáradásra kiváncsiak pl. Úgyhogy az a mérvadó, hogy vízszintesen milyen a kis kutacsa. De igen, ha be van esve az szomjúságra utal. Ne aggódj, nálatok minden ok!! MInden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!
A lüktetés nem a szomjúságra utal, hanem a szívdobogást lehet látni.Állítólag néha az agyi tevékenységtõl is függhet.Onnan is vesznek vért, szóval ott ér van, azért lüktet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!