Találatok a következő kifejezésre: Ha nem a babám meg nem (633 db)

Ha a babám még nem jött rá hogy kell felülni magától, de ha leültetem valahova akkor már nem imbolyog csak egy kicsit akkor az is árt a gerincének?

6 és fél hónapos a babám. Nagyon szeretne ülni, de még nem jött rá hogyan kell. Ha felültem egyensúlyoz a kezével és szépen tartja magát. Persze egy kis id? után eld?l. Persze nem ültetem állandóan, csak néha. Baj lehet ebb?l kés?bb?

Legjobb válasz: 1.vagyok! Az én babám oldalra fekszik, felkönyököl, aztán kinyújtja a karját és úgy tolja fel magát ülõbe :) Még nem mászik, csak kúszik. Nagyon édes volt, ahogy gyakorolt, még nem jött rá, hogy kell felülni, és így féloldalt forgott körbe :)

1.vagyok! Az én babám oldalra fekszik, felkönyököl, aztán kinyújtja a karját és úgy tolja fel magát ülõbe :) Még nem mászik, csak kúszik. Nagyon édes volt, ahogy gyakorolt, még nem jött rá, hogy kell felülni, és így féloldalt forgott körbe :)
Elvileg nem szabad, csak az öledben, vagy ha fogod. Pár hét és úgyis megtanul egyedül felülni. Persze a "néhától" nem lehet semmi baja :) Az én babám 1 hete ült fel magától, 7, 5 hónapos, azóta csak ül egész nap, tök ari :) Csak még visszafeküdni nem tud rendesen, így sokszor elbukik :S
Ha csak néha, akkor az annyira nem ártalmas. De amíg nem tanul meg magától felülni (ami általában mászásból jön), addig terheli a gerincét az ülés, amikor te ülteted fel. Én 8 hósan kezdtem el ültetni, mikor mentünk a védõnõhöz és a mérlegen már fekve nem fért el, így ültetni kellett. De addig itthon csak pihenõszékben majdnem fekvõ helyzetben, amíg evett, illetve ölben, háttal nekem támasztva amikor nagyon muszáj volt és csak a szükséges idegig. Ahogy megtanult mászni, rá néhány napra már fel is ült magától!
Ezért írtam, hogy "általában"... :) Tényleg furi lehet a babád, ahogy könyöklésbõl felül! Az én fiam mászásból tanult meg, de mindent (felállást, felülést, stb.) az ágyon kezdett el gyakorolni.
Ne aggódj, nem lesz semmi baja. Lányom most 8 hós. Már 3 hónapja magától tud ülni, de se felülni, se kúszni, mászni nem hajlandó. Ez szerintem teljesen egyéni dolog. Még megfordulni sem akart sokáig, pedig elõtte már láttuk, hogy meg tudja csinálni.

Ha a babám még nem emeli hason fekve a fejét?

Hason fekve hogy rakjam a kis kezét, hogy könnyebb legyen neki?

Legjobb válasz: Mennyi idõs a babád? Egyébként könyöktámaszba rakd a kezét de ha elég erõs lesz akkor kartámasz nélkül is tudja emelni a fejét elõbb-utóbb...

Mennyi idõs a babád? Egyébként könyöktámaszba rakd a kezét de ha elég erõs lesz akkor kartámasz nélkül is tudja emelni a fejét elõbb-utóbb...
Mennyi idõs a babuci?Igazából szerintem saját maguk igazítják a kezüket, inkább csak rakd minél többször hasra a picit.Én kislányom 2 napos korában még a kórházban emelgette a fejét olyan aranyos volt, persze csak épp hogy 1-2 centire.
A kérdező hozzászólása: 3hónapos és 1hetes
Szerintem kérd ki a védõnõ és a doktornõ véleményét mivel tudod fejleszteni a kicsit!Minden gyerek más és más nem egyszerre kezdenek csinálni dolgokat.
Szia! Én mindenképp javaslom, hogy vidd el szakemberhez a picit. Már 2 hónapos korában "illene" emelnie a fejét, õ meg már 3 is elmúlt. Lehet, hogy van egy pici nyaki hipotóniája, ami tornával rendezhetõ. Addig is sokat legyen hason, te pedig vele szemben énekelj, beszélj neki, esetleg játssz valami csörgõvel, ami érdekli. Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok! konduktor-gyógypedagógus
Szerintem is nézesd meg a gyerekorvossal. Mostanában nagyon gyakori a nyaki, háti hipotónia a babáknál. Mi is járunk Dévény tornára... De addig is sokat legyen hason! Ha nagyon nem szeret úgy lenni akkor próbáld úgy, hogy hanyatt fekszel és a mellkasodra fekteted.

Baj ha 5 hónapos babám még nem forog? Hanyatt fekve emelgeti a csipöjét, de még az oldalára sem sikerül fordulnia. Meddig normális hogy nem forog?

Legjobb válasz: Még mi sem forgunk, igaz mi még csak jövõ héten leszünk 5 hósak. Én nem aggódok, majd eljön az ideje.

Még mi sem forgunk, igaz mi még csak jövõ héten leszünk 5 hósak. Én nem aggódok, majd eljön az ideje.
Szia! Csak érdeklõdnék, hogy mi van veletek? Forog már a pici?
12.39-es vagyok. Nálunk vannak olyan napok, amikor aktívabb. Ilyenkor gyakrabban fordul oldalra. Ha hason fekszik, akkor a fejét már leteszi oldalra, de mikor fordulna, akkor hirtelen "összeesik". Most a legújabb játék, hogy a kezecskéivel fogja a lábait, ilyenkor is "kileng" oldalra. Hanyatfekve ha fogom a kis kezecskéit ügyesen felhúzza magát, ilyenkor alig tudom vissza fektetni.
13.11-es vagyok: A pihiszéket utálja, szopi után maximum 10 percet van el benne. Csak példának írtam, hogy felül benne. Rájött, hogyha hátranyomja a könyökét, akkor fel tudja magát lökni függõlegesbe. íamúgy akkor van még ott, ha gyümit kap, ott etetem. Amúgy már sportkocsit használunk, mert a mózest is utálja, ordított benne, mert az is vízszintes és nem látott ki. Õ is repülõzik, meg sikít, dumál, de nem akar forogni.
utolsó vagyok....ja igen...a pihiszék....fordulás elött tettem el....ez az átka annak hogy sok olyan dolgot ajánlgatnak már a kereskedõk amirõl nem is gondolnák akkor hogy korlátoz, mi szülõk, meg persze hogy jót akarunk a pindurkánknak....csak hogy abban korlátozva van...szóval ccsak evésre használjuk már...
Én kicsi bogaram február 26.án fordult át elõször. akkor volt 6 hós és 1 hetes, azóta is csak egy irányba fordul, nem pánikolok azon hogy más babája ilyen idõsen kuszik, meg egyedül ül. Pedig sokat idegeskedtem miatta, de most hogy már megfordult, megnyugodtam mert csak lassabb, vagy lustibb de nem rendellenesség (kötött izomzat) miatt. Ne aggódj, rá ér még egész életében forgolódni! :)
Elözõ vagyok! A 13:11-esnek a pihiszék nagyon sokat nem fog segíteni mert ellustítja a babát nagyon. Nekünk a doki mondta hogy tegyük el. Az én babám is imádta mert csak lustízott benne, szóval azt sem szabad túlzásba vinni. Igaz nem tudom a tied mennyit van benne, az enyém már szinte csak abban volt el.
Sziasztok! Az én babám sem forog és 5 hós õ is. Én is aggódtam de a dokink azt mondta ha 6 hósan sem fog forogni majd akkor ad beutalót ortopédiára. De amúgy meg nagyon erõs mert hason már repülõzik, ha fogom a kezét hanyatt fekve akkor felhúzza magát ülésbe meg persze szépen kinyomja magát hason. A tietek akinek nem forog mit csinál még?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor nem aggódom! Csak olyan rossz, hogy a környezetemben csupa olyan baba van, akik már ekkor rég csináltak egy csomó mindent, és akaratlanul is hasonlítgatok. Utolsónak: ugyanez van nálunk is a hasonfekvéssel és az ölben levéssel:(
Én is emiatt aggódom, jövõhéten lesz 5 hónapos és nekem is még "csak" a láb és fejemelgetés csinálja háton, hason semmi, nem is nagyon szeret úgy lenni. Oldalra sem fordul és amúgy is utál vízszintesben lenni, ölben lenne egész nap, úgy jobban tud nézelõdni. Én is feltettem egy hasonló kérdést múlthéten, mert hason a kezével nem nyúl semmiért még, de megnyugtattak. Szóval várok, de majd jövõhéten, amikor jön a doki rákérdezek. Amúgy nagyon mozgékony erõs a kislányom, jár keze lába egy folytában, a pihiszékben szinte felül, de forogni nem akar.
Nem, . nem baj!!!! Miért lenne?! Én aggódtam, de nekem már majdnem 7 hónapos volt a babám, amikor ezeket produkálta és végül megfordult. Ti még teljesen idõben vagytok!
Az én lányom 5 hónaposan fordult meg, 5 és fél hónaposan pedig már ült. Utána mindent gyorsabban megtanult, csak a forgásra várt õ is ilyen sokáig. Ne aggódj, biztos hamarosan megfordul a te picurkád is.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Csak most vettem észre a kérdésedet, köszi az érdeklõdést :) Igen, 2 hete már hasra tud fordulni. Vissza még nem, de ezen már nem aggódok :) Szia!
36. hetes korig még megfordulhat, nyugodj meg. Minden jót nektek!
Nekem már a 27.héten meg volt fordulva, így akkor még olyan pici volt, hogy nem éreztem belõle semmit. Viszont egy ismerõsöm mesélte, hogy neki a 32.hét körül fordult meg, és szabályosan érezte, ahogy intézte ezt a baba. De én is úgy tudom, hogy a 36.hétig még bármikor megfordulhat. Üdv, 33 heteske
Szia! Én 38+4 hetes terhes vagyok, a babám a kezdetektõl csücsül. Jelenleg kb 3600g, tehát már nagyon minimális alehetõség, hogy megforduljon. És most már inkább ne is. Sokkal fontosabb, hogy egészséges legyen, mint az, hogyan szülöm meg. Persze nálam is tuti a császár.
Nekem az elsõ nem fordult meg, de akár az utolsó pillanatban is megfordulhat, bár arra nem nagy az esély. Én ettõl függetlenül természetes úton megszülhettem. Állítólag, ha az utolsó hetekben fordul meg, az elég kellemetlen, mert már nagy a baba.

Az nem baj, ha az 5 héten mégcsak petezsákot látott az orvos és a babát még nem?

Legjobb válasz: Szerintem nem, én 7 hetesen voltam dokinál, és akkor már volt szívhang is. Ne aggódj

Szerintem nem, én 7 hetesen voltam dokinál, és akkor már volt szívhang is. Ne aggódj
Szia!Tavaly voltam 5 hét 1 naposan, akkor 5mm-es petezsákom volt, majd egy hét múlva volt már benne 3mm-es embrió is szívmûködéssel.Sajnos az a terhességem a 13. héten megszakadt, most 6 hét 2 napos vagyok, ma voltam dokinál, 24mm-es petezsákom van, és 5mm-es embrióm, szívmûködéssel:) )Minden rendben, 1 hét múlva már látja a babát is :)
szia! nekem is csak petezsákot látott a doki 5 hetesen, aztán a 6. héten láttuk dobogni benne a kis szívet :) kellemes és boldog babavárást Neked! 31 hkm

5, 5 hónapos a babám. Még nem ül, de már erőlkődik, próbálkozik. Ha vesszünk neki dönthető hátámlájú ettetőszéket, akkor abban már ettethetem?

Vagy kimondottan megtámsztva ültesem?

Legjobb válasz: Dönthetõben már etetheted, persze a háttámla legyen döntve. Ez egyébként még nem biztosíték arra, hogy nem lesz továbbra is maszatos :D

Dönthetõben már etetheted, persze a háttámla legyen döntve. Ez egyébként még nem biztosíték arra, hogy nem lesz továbbra is maszatos :D
Amíg nem ül magától, ne ültesd támasztva sem, mert megrogyhat a gerince. Én is dönthetõben etettem, egy ideig míg nem volt ilyenünk addig az autósülésben :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Mi is epp a mult heten vettunk egyet, imadja! En altalaban megdontom a 3. vagy a 2. fokozatra, par percre ul 45 fokos szogben, jatszani, de mindig jelez ha mar unja es akkor kiveszem. 5.5 hos babo anyuja
4, 5 hós kora óta dönthetõ háttámlájú etetõszékbe etetem.
Én pihenõszékben etetem.Szerintem mindegy mennyire ülnek egyenesen, úgyis maszatos lesz még az ég is.

Megjött a mensim, a babám meg nem nagyon akarja elfogadni a cicit, ugye vissza fog állni minden ha elmúlik? !?

6,5 hónapos a babám, két napja kezdtem menstruálni, és csak félálomban tudom már megetetni, vagy ha alszik, mert egyébként egyáltalán nem fogadja el.

Legjobb válasz: Nincs esetleg lefagyasztva tejcsid? Ilyenkor jól jönne. Amit meg lefejsz azt meg kiöntöd bármilyen nagy kincs is az anyatej. Ha nem finom, hát nem finom. Elsõ voltam.

Nincs esetleg lefagyasztva tejcsid? Ilyenkor jól jönne. Amit meg lefejsz azt meg kiöntöd bármilyen nagy kincs is az anyatej. Ha nem finom, hát nem finom. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Nincsen sajnos, pedig milyen jól jönne most! Hülye voltam, hogy nem fagyasztottam....A szerencse, hogy már elkezdtük a hozzátáplálást, így két kaja nagyjából meg van oldva.
Én csak annyit tudok neked mondani, hogy nekem pont tegnap lett vége 3 hós a babám de nem volt semmi fennakadás. Biztos amiatt nem kell neki? Nem lehet valami más oka? Különben állítólag tényleg megváltozik az íze de gondolom, hogy amint elmúlik az íze is a régi lesz. Szerintem ne izgulj ezen. Bírjátok ki ezt a pár napot.
Ja és fejjél, hogy ne apadozzon.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, szerencsés vagy, hogy semmit nem érzett meg...nagyon rossz, amikor éhes a babád, van tejed bõven, de nem tudod megetetni :( Bízom benne, hogy igazad lesz és visszaváltozik az íze. Más nem hiszem, hogy bezavar, esetleg a foga, de pont akkor kezdõdött, amikor megjött, szóval a fogacskát inkább kizárom.
Nem akarlak elkeseriteni, de babám elõtte lévõ napokba alig akart enni, ordított, feszítette magát, és utána is ez ment(fejnem kellett és ugy megitta) Sajna a fagyitejet nem itta meg hiába volt tele a fagyasztó.Aztán most meg már néz bután h mit csináljon a cicivel, vagy rágcsálja csak.Fejéssel egyre kevesebb tejem lett, igy reggel és este tápszert kap.
Nekem is megjött, elõször, mikor 2 hónapos volt. Az elejeén fintorgott, kiköpdöste a cicit, 2-3 nap múlva minden visszaállt a helyére, azóta is így van, hálistennek. Valszínûleg Nálatok is így lesz, kitartás!
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást, reménykedem, hogy már holnap is jobb lesz. Lehet, hogy megpróbálom én is a lefejt tejet odaadni, kívácsi vagyok, hogy úgy megissza-e, mondjuk az fura lenne, mert akkor nem biztos, hogy az ízével van a gond..meglátjuk, köszönöm szépen a válaszokat!
Szia!ne aodj, visszaáll utána.Én is csak amikor aludt tudtam megszoptatni, meg éjjel.Ez ment pár napig, utána minden helyre állt.Ja, nekem mensi elött egy héttel csinálta.

Ha szortyog a babám de nem folyik az orra és nem köhög akkor meg van hűlve?

Szippantottuk ma már többször is az orrát porszívós orrszívóval de nem jött neki ki csak apró fikuszkák és utána ugyanúgy szúrtyogott, mintha valahova le rakódott volna neki a váladék és se ki se be és oda vissza járkál az orrába. Orrsprét lehet adni 1 hónapos babának? Orvos csak délután rendel.

Legjobb válasz: Szoptatod? Ha igen, akkor néhány csepp lefejt anyatejet cseppents az orrocskájába. Neten találsz több cikket, ajánlót errõl, írd be google-be, hogy anyatej orrdugulás . Nekem a védõnõnk tanácsolta.

Szoptatod? Ha igen, akkor néhány csepp lefejt anyatejet cseppents az orrocskájába. Neten találsz több cikket, ajánlót errõl, írd be google-be, hogy anyatej orrdugulás . Nekem a védõnõnk tanácsolta.
Kedves mamának meg kell mondani, h nem kell egy kisbabát túlöltöztetni, amúgy is bõven elég a 22fok!
A kérdező hozzászólása: Szerintem lehet hogy meghûlt, mert a mama óvja védi amikor bejön a szobánkba meglátta hogy csak 1 takaró volt rajta õ rátett még egy vékonyat egész idõ alatt kis sapkában volt a szobában is 24 fokban. Pár napja volt itt a védõnõ és azt mondta hogy már nem kell rá a sapka benn és azóta szortyog így. Jahh és 1 rövidújú badi és egy rugdalozó és egy pár kis zokniban van mindig+ takaró. Ha a mama bejön és felveszi a karjába akkor mindig terített a hátára egy vékonyabb takarót. Sokszor izzadt meg. Tele van az arca apró pöttyökkel sõt a nyaka és a honaalja is mert melege van de a mama ha meglátja hogy nincs betakarva akkor egybõl betakarja. Hozzátenném csak a mi szobánkban van 24-25 fok a többiben 17-18 fok van. És amikor nyitódik a szoba ajtó akkor érezhetõ hogy jön be a hûvös.
1 hónapos korában az én kisfiam is szortyogott. Megkérdeztem a védõnõt, és azt mondta, hogy nekik még nagyon rövid az orrocskájuk, valahogy másképp veszik a levegõt, ettõl lehet az a fura hang. Én is azt hittem, hogy náthás, folyton néztem az orrát, de semmi... Aztán el is múlt egy idõ után.
Használhatjátok a tengervizes orrsprayt, de van Nasivin 0, 1-es babáknak való orrcsepp is. A lényeg, hogy kijöjjön a cucc. Ha nem folyik, attól még benn gyûlhet sajnos a váladék, és lehet belõle fülgyulladás, arcüreg gyulladás, stb... A nóziját úgy szívjátok, hogy az egyik orrlyukát közben fogjátok be. Nekünk fül-orr gégészeten javasolták így.
A kérdező hozzászólása: Nem tápszer ment az orrába szerintem, mert már napok óta szortyog csak már egyre jobban és egyre egyfolytában. Mint egy kis malac úgy röfög az orra. Az éjjel a legjobban, már annyira hogy negyed óránként fel nyüszentet vagy felsírt mert nem tudja rendesen venni az orrán a levegõt, de általában vissza aludtt.
Sóoldatos orrspray, vagy fiziológiás sóoldat a nóziba. Picit vártok, aztán kiszippantjátok neki. Ez feloldja azt, ami magától nem jön le. Azért egyeztess dokival. Lehet, hogy érdemes volna bevinni hozzá, hogy meghallgassa a légzését.
Nekünk is ez a bajunk sajnos. A védõnõ és a doki is azt mondta, hogy sós oldatos orrsray-vel kell befújni és utána porszívózni. Nekünk a sterimar baby-t ajánlották. Ha nem múlik el, akkor pedig van csecsemõknnek nasivin (ezt is a védõnõ mondta). Amúgy amikor meg volt fázva, akkor be is lázasodott. Szóval, ha csak szörcsög, akkor nincs komoly baja. A csecsemõnek amúgy is meg van duzzadva a nyálkahártyája.
A sterimart azt lehet, h lehet, az csak tengerisós, nem gyógyszeres, kérdezd meg a patikában, de ha nem vészes a helyzet, inkább várd meg a délutánt, mit mond a doki.
az is lehet hogy a tápi ment fel az orrába.nekünk is volt ilyen, én azt hittem hogy beteg mikor mondta a védõnõ hogy az csak a tápszer a nóziába
A kérdező hozzászólása: Ez a baj hogy nem szoptatok, nincsen tejem, a születése óta tápszeres.
utolsó vagyok!szerintem sokkal rosszabb, h az egyik helyiségben 17 a másikban 24 fok van, legyen mindenhol egyformán 21-22, kiviszed a megizzadt gyereket a 24-bõl 17-be még jó, h megfázik...nem rosszból írtam, csak tanács :D jobbulást a picinek

Ugye ha én éhes vagyok, attól a babám még nem "éhezik"?

7kor reggelizem joghurtot müzlivel, 10kor tízóraizom banánt, 12,30kor ebédelek, de addigra már nagyon éhes vagyok. Babámnak ez nem rossz, ugye?? Akinek diétáznia kell, az is gondolom sokszor éhes, de a baba ugyanúgy fejlődik...

Legjobb válasz: Nem a baba nem éhezik!õ folyton táplálékhoz jut a te testedbõl!

Nem a baba nem éhezik!õ folyton táplálékhoz jut a te testedbõl!
Nyugodj meg a babád nem éhezik, és rendesen fejlõdik. Elszedi elõled a tartalékaidat.
Szia! Nem éhezik :) ! Én is aggódtam anno mindig hogy hogy elég ez a babámnak amit eszek? Nekem cukros diétát kellett tartanom. És éhezett a szervezetem kajakra.Mert keton volt folyton a vizeletemben.Ami azt jelenti h éhezik a szervezetem. Nekem elevitet sem lehetett szedni a cukor miatt a babám mégis 3100 gr-al született:) !
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, köszi a válaszokat! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves 3.! Gratulálok a babádhoz és a többieknek is boldog babavárást!
Egyébként ki mondta neked ezt a diétát és miért kell? Szerintem teljesen rossz. A joghurt egyáltalán nem jó reggelire, különösen terhesség alatt, mert serkenti a savképzõdést és tízóraira lassú felszívódású szénhidrátot kellene enned, míg a banán gyors. Ezért vagy olyan éhes már ebéd elõtt! Én is cukor diétán vagyok, ezért kérdeztem.
A kérdező hozzászólása: Nem diétázom, azt csak úgy írtam, hogy akik diétáznak is sokszor éhesek. Köszi szépen a Te válaszod is! Megkérhetnélek, hogy leírod nekem, mit kellene ennem?? :) És leírnád, Te mit eszel egy nap? Érdekelne! Köszi szépen!
Háát, így leírni elég nehézkes lenne. Ha nem tudod melyek a gyorsan és a lassan felszívódó szénhidrátok, nézz utána a neten, ez az alapja az egésznek. (Pl. minél inkább finomított valami, annál gyorsabban szívódik fel, annál gyorsabban emeli meg a vércukor értéket, de ugyan olyan gyorsan le is esik tõle. Így óriási a különbség egy teljes kiõrlésû lisztbõl készült kenyér - lassú- és egy fehér lisztbõl készült kenyér - gyors - között.) Én reggelire 2 kis szelet teljes kiõrlésû kenyeret eszem, jól megrakva felvágottal/sajttal/kõrözöttel és zöldséget hozzá (lassan felszívódó szénh.). Nem szabad ilyenkor tejet, vagy joghurtot/kefírt enni. Tízórai ált. 1 joghurt és pár szem korpovit keksz, vagy zabpehely, de ehetsz 1 vékony szelet kenyeret helyette, sajttal, felvágottal, itt is a a lényeg, hogy lassú legyen. Ebéd vegyesen lassú és gyors felsz. szénh (barna rizs, bulgur, krumpli, zöldségek) és kell hozzá fehérje(hús) és persze salátából megint annyit ehetsz amennyi fér - öntet nélkül. Uszonna lehet gyors felsz. szénh., általában nekem 1 alma és hozzá pár darab korpovit keksz. Vacsora olyan mint az ebéd, kicsit kevesebb szénhidráttal. Remélem érthetõ, de tényleg elég nehéz ennyiben leírni. Boldog babavárást neked is, és remélem nem hízunk túl sokat mire a végére érünk:-)

Baj ha 11 hós babám még nem eszi a felvágottat, sem a kiflit?

Csak megforgatja a szájában, aztán kiköpi. Még nem érett a "feln?tt" reggelire?

Legjobb válasz: Az én fiam se akart enni semmi "szilárd" dolgot 1 éves koráig. Már teljesen ki voltam, de most már szépen eszik mindent, 15 hónaposan. Tudják mi kell nekik, majd ráérez az ízére, csak próbálgatni kell az új ízeket. Sok sikert és kitartást!

Az én fiam se akart enni semmi "szilárd" dolgot 1 éves koráig. Már teljesen ki voltam, de most már szépen eszik mindent, 15 hónaposan. Tudják mi kell nekik, majd ráérez az ízére, csak próbálgatni kell az új ízeket. Sok sikert és kitartást!
Miért lenne baj? Én is csak 1 év után adtam elõször... Erõltetni nem kell!
Enyém sem ette ennyi idõsen, 13 hósan meg falta :)
Szia!Az én picim sem ette meg, de a virslit karikára vágva elnyammogta, mostmár eszik mindent 15 hósan kezdte.Kitartást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!