Találatok a következő kifejezésre: Ha nem 18, csak (89 db)

Baj ha nem spriccel, csak max 15 centire a spermam? 19 eves vagyok es 18 centis a himvesszom.

nem

Legjobb válasz: Nem is tudom miért nem fordultál eddig orvoshoz, ilyen hihetetlenül komoly problémával -.-" Most komolyan miért lenne ez gond? A gyereknemzés szempontjából gondolod, hogy esetleg nem-e meddõ vagy? Nyugodj meg, ez egyáltalán nem ok arra, hogy ilyesmit gondolj.

Nem is tudom miért nem fordultál eddig orvoshoz, ilyen hihetetlenül komoly problémával -.-" Most komolyan miért lenne ez gond? A gyereknemzés szempontjából gondolod, hogy esetleg nem-e meddõ vagy? Nyugodj meg, ez egyáltalán nem ok arra, hogy ilyesmit gondolj.
Te azt méregeted, hogy meddig lövöd ki a ge.cid? :D:D
Egyébként komolyan, hogyan mérted ezt le? :DDDDD
addig nem jó ameddig a szádba bele nem megy. Istenem már f*om kérdés
jobb mintha 15 centi lenne és 18 centire spriccelne nem? amúgy meg nó para 18+15=33, tehát aktus elõtt pontosan számold ki hogy a párod 33 centinél távolabb tõled az élvezés pillanatában ne legyen. ehhez azonban a vonalzó kevés ezért a collstokot javaslom.
legalább nem jársz úgy, mint én.
Grrrrrr élvezzz az arcomra, majd leköpömvele a hugodat és megtermékenyítem magam, utánna satupadon légkalapccsal tolok 1 abortuszt wáááááá
Nyugi, ha egy hónapig nem nyúlsz magadhoz, akkor még a vadlibákban is kárt tehetsz.
Szerintem baj. Akkor mindenképpen, ha a Guiness Rekordok Könyvében lévõ táv- spermalövõ eredményt túl akarod szárnyalni, akkor mindenképpen baj. /Állítólag, van ilyen rekord./ - egyébként meg nem baj.

Ha a fehérjepor csak étrendkiegészítő akkor miért nem ajánlják a fogyasztását 18 éven alul?

Tudom mi a fehérje, egyszerűen nem fér a fejembe hogyha csak fehérje miért nem eheti mondjuk egy 15 éves a gyártók szerint? Akkor a C vitamint sem szedheti?

Legjobb válasz: De, de 18 év felett mindenkinek joga van bármit tennie magával. Ha viszont egy fiatalkorúval történik bármi, akkor sokkal gázabb, ha nem védekezhetnek azzal, hogy õk márpedig ráírták, hogy 18 év alatt nem. És én nem azt mondom, hogy a fehérje rossz, mielõtt bárki félreértené. Csak amióta vannak például a kreatint nazálisan felszívó hülyék, engem már semmi emberi baromság nem lepne meg.

De, de 18 év felett mindenkinek joga van bármit tennie magával. Ha viszont egy fiatalkorúval történik bármi, akkor sokkal gázabb, ha nem védekezhetnek azzal, hogy õk márpedig ráírták, hogy 18 év alatt nem. És én nem azt mondom, hogy a fehérje rossz, mielõtt bárki félreértené. Csak amióta vannak például a kreatint nazálisan felszívó hülyék, engem már semmi emberi baromság nem lepne meg.
Azért, azt a példát kibõvítve, amit fent is írtak, mert a 15 éves Dzsonnika azt hiszi, hogy ettõl lesz igazán izmos, nosza, be is szed minden nap 8 adagot. Jobb esetben szétf0ssa a belét, aztán mennek perelni. Dzsonnika még nem volt felelõsségre vonható a tetteiért, ám a dobozra rá van írva, hogy õk mossák kezeiket az ajánlásuük ellenére elkövetett hülyeségek miatt, így a gyártó megmenekült a pertõl. Ezért.
A kérdező hozzászólása: Mert a 20 éves dzsonika nem lehet ugyanolyan hülye?
Az csak formalitas szoveg ami kkor jon jol ha valami baj torenik valakivel....azzal az aprobetus reszel mossaka kezuket:)
A kérdező hozzászólása: Elvileg a Scitec-es termékre volt ráírva az apróbetûs résznél. Nem nagyon akarom elhinni én sem :D
Ez érdekes, melyik gyártó terméke? Fogyasztottam már párat, de fehérjén ilyet még nem láttam.
Garatulálni tudok csak annak a marhának aki ezt kitalálta. Inkább ajánlott fogyasztani :D
Butaság eltiltani egy jó kis proteintõl a fiatalokat.
A kérdező hozzászólása: A sima tápkiegre is rá van írva, tudom eltiltottak tõle :D
A fehérjét szerintem ajánlják, az NO fokozókat, termogén zsírégetõket nem szokták.

Csak 18 éves korig ingyenes a fogszabályzás? Ha elmult 18 éves, de még gimiben tanul, akkor nem?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy 18 éves kor alatt sem ingyenes. Támogatja a TB, de nem az egész összeget. 18 év felett pedig ki kell fizetni.

Én úgy tudom, hogy 18 éves kor alatt sem ingyenes. Támogatja a TB, de nem az egész összeget. 18 év felett pedig ki kell fizetni.
Ez minden fogorvosnál változó.És tényleg nagy a különbség, ha a TB támogatja, vagy nem, mert több 10000ft különbség is lehet.Vagy lehet porcelánból, ami fehér színû, így sokkal kevésbé észrevehetõ, mint a fém, de ez is drágább.
Kezdem érteni miért nem sikerült csak 18%-ra. :D Na viccet félretéve, igen, a 150-nek kell a 25 százaléka :(
Honnan tudod, h annyira "sikerült"? Már ki lettek a dogák javítva?
Szóbelin azért könnyebbeket (feladatokat) adnak
off: igen, lehet, hogy már kijavították nekik, nekünk ma mondta el a tanár, hogy kinek milyen lett.. :)

Baj ha a 18. hetes genetikai ultrahangra nem volt időpont, csak pont amikor a 19. hetet töltöm?

Legjobb válasz: Én is 19 hetesen voltam, de nem baj, mert általában a 18-20. hét között végzik el ezt a genetikai vizsgálatot.

Én is 19 hetesen voltam, de nem baj, mert általában a 18-20. hét között végzik el ezt a genetikai vizsgálatot.
A kérdező hozzászólása: Szuper! nagyon szépen köszönöm gyors válaszod!!!!
Én is a 19. héten voltam, nyugi :-)
A kérdező hozzászólása: OK!!! Akkor már teljesen megnyugodtam:)
Mi épp tegnap kaptuk meg a papírt az orvostól, azt mondta ezt a vizsgálatot célszerû 19 hetesen elvégeztetni, ezért nem mehetünk elõbb uhra!:S pedig már annyira várom hogy megnézhessem újra! Boldog baba várást!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nektek is Boldog babavárást!!!
Én is a 19-ik hétben fogok menni uh-ra. Akkorra adtak idõpontot.
A kérdező hozzászólása: :) :) :)
én 19+5naposan voltam- az én dokim betöltött 19.hét után szereti ezt az uh-t csinálni! :)

18-19évesen még normális ha 1-2hetet késik a menzesz? Ha eddig nem élt valaki nemi életet, csak úgy 1-2hónapja, akkor a szex miatt késhet a menstruáció? Itt. Nem feltétlenül a terhességre gondolok, hanem pl. védekezés mellett (óvszer)

Legjobb válasz: ha korábban is késett, akkor lehet normális. De ha csak most elõször, akkor megnyugtatásképpen menj el az orvoshoz, hogy kiderüljön,mi miatt késik. 1-2 hét azért sok idõ

ha korábban is késett, akkor lehet normális. De ha csak most elõször, akkor megnyugtatásképpen menj el az orvoshoz, hogy kiderüljön, mi miatt késik. 1-2 hét azért sok idõ
A kérdező hozzászólása: Most tartok a 6.napnál.Múlt hónapban is 5-6napot késett.
Miért késett ennyire?

A lassan 18-éves fiam nagyon zárkózott, úgy látom fél udvarolni a lányoknak, ha társaságban vagyunk csak ül meg sem szólal, igazából barátai sincsenek. Nem jár bulizni mint a normális vele egykorú fiatalok. Én úgy látom nincs önbizalma. Mit tehetnék?

Pedig jóképű,sportol(vizipólózik)De sajnos versenyre még egyszer sem vitték.Állítólag múltkor mondta neki az edző,hogy menjen ő is versenyre de visszautasította,nekem elárulta,hogy azért mert nem érzi magát olyan jónak mint a többiek.Egyszer sikerült őt rábeszélnem,hogy menjünk psichológushoz,de töbször már hallani sem akart róla.Sokan azt mondják nekem ,hogy örüljek annak,hogy nem csavarog meg nem drogozik mint sok más gyerek a mai világban.Igen ez igaz és örülök is ennek,de tudom,hogy ez sem jó és aggódom érte.

Legjobb válasz: Pszichológus..tapasztalatból mondom, Agyilag én is tudom mi a baj velem, de még a pszichológushoz sem megyek el, mert addig ugye nincs is bajom... Nem merek vozsgázn, csak ha kényszerhelyzetbe kerülök...stbmert nem hiszem hogy képes vagyok rá, aztán amikor meg muszáj, akkor 4-5 re teljesítek... De ez ne elég a következõ alkalomra, hogy simán menjek vizsgára...

Pszichológus..tapasztalatból mondom, Agyilag én is tudom mi a baj velem, de még a pszichológushoz sem megyek el, mert addig ugye nincs is bajom... Nem merek vozsgázn, csak ha kényszerhelyzetbe kerülök...stbmert nem hiszem hogy képes vagyok rá, aztán amikor meg muszáj, akkor 4-5 re teljesítek... De ez ne elég a következõ alkalomra, hogy simán menjek vizsgára...
Ja és még annyit, hogy a vizipólós haverok nem járnak buliba? Velük elmehetne nyugodtan. Milyen a kapcsolata a társaival? A másik meg, hogy mondd neki gyakran, hogy ne foglalkozzon a hibáival annyit, mert azok mindenkinek vannak. A menõ srácok is tele vannak hibákkal, csak õket annyira nem érdeklik a saját hibáik, hogy mások apró hiányosságaiba kötnek bele. Szóval amolyan "másokban a szálkát is, önmagukban még a gerendát sem" típusok és attól olyan sikeresek. A fiad abban hisz, hogy õ nem érhet fel a korosztályában lévõ többi sráccal. Lehet, hogy ezt még õ maga sem veszi észre, de tudat alatt ez van nála, ezért nem mer megszólalni sem.
Én gondolom, hogy pszichiáterrel kellene kezdeni, de ha õ nem motivált, akkor úgyysem megy, illetve ha elcipeled (egy 18 évest nemigen lehet), akkor betart a terápiának és elõbb-utóbb kidobják. Tanács: elõször is vonulj minél messzebb és hátrább a fiad életénbõl és vedd észre, hogy már felnõtt. Elég komoly problémái vannak, és azok nagy része onnan ered, hogy túl szorosan fogod (valószínûleg a férjed is), illetve onnan, hogy nagyon rá vagy tekeredve lelkileg. Ha emellé esetleg még apja és testvére sincsen, akkor tényleg csak egy jó pszichiáter tud neki segíteni - ha õ is akarja.
Próbáld meg elvinni õt agykontrollra (Domján Lacihoz) http://www.agykontroll.hu/tanfolyamok-felnotteknek. Én épp most ülök ismétlõként most lesz a második két nap hétvégén és a lányom is velem van. Nem ez az ok, amiért elvittem õt, de még engem is meglepett mennyire élvezi. Alig várja a most hétvégét :-) Nem utolsó sorban rengeteg fiatal csinos lány ül a tanfolyamon, sokan vannak egyedül de könnyû barátságokat kötni! :-) Igazad van ez sem jó, amit a fiad csinál. Egy próbát megér szerintem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ és a linket is!
A kérdező hozzászólása: Igen, muszály lesz elvinnem Õt, tudom.Bár azt is tudom, hogy ez nem lesz olyan könnyû feladat, mert már nem kisfiú.
A kérdező hozzászólása: Még egy lényeges dolgot nem írtam meg.Sikerült rábeszélnem a fiamat arra, hogy menjen valami nyári brigádra, mert féltem attól, hogy az egész nyara abból fog majd állni, hogy ithon unatkozik meg számítógépezik.Végül sikerült strandon szerezni brigádot mint úszómester, de csak azért vették fel mert vizipólózik már lassan három éve.Szóval elvégezte a úszómester tanfolyamot és most dolgozik.Hozzáteszem nagyon félt, de mostmár nyugodt.Bízok benne hogy talán ez kicsit segít neki kizökkenni ebbõl az állapotból.
A kérdező hozzászólása: Igen van benne némi igazság, hogy néha lehurrogolom Õt, de azt csak pl.a sulival kapcsolatban mint most is a tanév vége felé mert intõt kapott, vagy amikor látom hogy nagyon lazán veszi a tanulást.Egyébként szokom neki mondogatni, hogy büszke vagyok rá és hogy szeretem.A vizipólós társai gondolom eljárnak bulizni, de sosem említette, hogy hívták volna Õt is, pedig tudja nagyon jól, hogy elengedném, sõt örülnék neki ha haverkodna.Néha nagyon nehéz és tanácstalan vagyok mert egyedül vagyok a két gyerekre, ugyanis van egy 5-éves kislányom is.A fiam az elsõ házasságomból született amikor 11 volt elváltunk, az apja egyre kevesebbet van a fiammal.Lányom a mostani páromtól született, de Õ külföldön dolgozik ezért mondhatni magam vagyok a gyerekekkel.

Július 18-án esküvőre mennénk, ami lakóhelyünktől 85 km-re lesz! Kislányom 3 hós és anyatejes csak! Itthon hagyjam, vagy inkább vigyem magammal? Ha egy napig csak üvegből eszik, elfogadja a cicit utána? Nem tudom mi lenne a jobb?

Anyukám vigyázna rá a mi lakásunkban! Van lefejt tej h?t?ben, meg is eszi cumisüvegb?l, kipróbáltam!

Legjobb válasz: Egyértelmûen hagyd otthon. Az én babám 10 hetes volt amikor esküvõn voltam de csak 2 eteeés maradt ki. Semmi következménye nem lett. Semmiképpen ne vidd el!

Egyértelmûen hagyd otthon. Az én babám 10 hetes volt amikor esküvõn voltam de csak 2 eteeés maradt ki. Semmi következménye nem lett. Semmiképpen ne vidd el!
Mi most hétvégén voltunk lagziba, én nem vittem a 3, 5 hós babámat. Anya vigyázott itt nálunk rá, jól elvoltak. Nagyon sok az ember egy lakodalmon, és tuti, hogy mindenki õt taperolná, merthogy milyen édes...stb... Szerintem egy ilyen kicsi embernek nem való még a lagzi. Egyébként volt ott egy féléves kisfiú, hát ne tudd meg, mekkora patáliát csapott, szegény szülõknek 9-kor el kellett menniük haza, pedig akkor még csak az elõételnél tartottunk.
Szerintem se vidd el, hisz akkor Neked sem lesz kikapcsolódás. A bátyámnak volt az ekövõje, amikor a kisfiam 2hós volt, anyós vigyázott rá, náluk is aldut, de nem volt gond vele, se az evéssel.
A kérdező hozzászólása: kb.5 etetés lenne üvegbõl!Az sem baj?
Ha gondolod, kihagyhatod a templomi és polgári esküvõt, s csak a lakodalomba mennétek, nem hiszem hogy megharagudnának, s akkor még kevesebbet lenne nélküled ha nagyon aggódsz, de szerintem anyukád nagyon jól gondját fogja viselni, ha sírna majd elringatja, cumival megnyugtatja, s hajnalban már otthon leszel az etetésre.
Szia! Ha attól tartasz, hogy babád rászokik a cumisüvegre és leszokik a cicirõl, akkor itassa anyukád pohárból vagy etessétek kiskanállal. Én a Szt. Istvánba szültem, ahol nagyon cumi ellenesek, ott is kispohárból itatták azt a babát, aki éhes volt (és nem tudott cicizni).
Jó tanács: Ne varrass magadra semilyen politikai vagy vallási jelképet! Ki tudja, hogy mit hoz a jövõ...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!