Találatok a következő kifejezésre: Ha nem ún (107 db)

Melegek! Mi az hogy passzív, uni, aktív, aktív-uni, passzív-uni stb? Ha nem akarom hogy engem . Meg én sem akarok mást meg. Akkor passzív passzív vagyok? Ha nem is áll fel akkor meg passzív passzív passzív?

Legjobb válasz: Akkor te csak szopni és szopatni akarsz, van ilyen jó pár. Mondjuk nekem mindig fura, hogy ha valaki nem igényli a dugást egyik oldalról sem...

Akkor te csak szopni és szopatni akarsz, van ilyen jó pár. Mondjuk nekem mindig fura, hogy ha valaki nem igényli a dugást egyik oldalról sem...
ki találta ki? hova van leírva, mire van kitalálva?
passzív: szereti seggbe magának aktív: szereti másnak seggbe uni: mindkettõt szereti akítv-uni: inkább aktív, de lehet passzív is passzív-uni: inkább paszzív, de lehet aktív is
ha nem akarsz egy csávót meghúzni és azt sem akarod hogy õ húzzon meg téged és fel sem áll, akkor nem inkább egy impotens hetero vagy? :D
Ha nem áll fel minek akarsz pasikkal dugni?:O Különben gondolom ha inkább szopsz mint szopatsz is mondható rád, hogy passzív vagy. vagy én nem tudom, miért is fontos a kategória? Megmondod annak akivel lefekszel hogy mit szeretsz és kész
A kérdező hozzászólása: Az csak egy példa volt...
A kérdező hozzászólása: Hát pedig nem, nem akarom hogy úgy kitáguljon hogy aztán a záróizom felmondja a szolgálatot, hiába a sok krém vagy ellazulás, nem arra van kitalálva...
Ha nem áll fel, nyugi nem vagy meleg. bonyolítasz:passzív passzív túlbonyolítasz:passzív passzív passzív a ? jelnél meg már beszartam.

2, 5 hós anyatejes a babám, mit csináljak vele ha nem akar napközben csak max egy két órát azt is csak apránként aludni? Mit csináljak? Hiába fárasztom, már nem tudok mit játszani vele, mert egy idő után mindent meg un! mivel kössem le afigyelmét?

Legjobb válasz: Szia! Hat az en kisfiam 3 honapos es o is eleg keveseket alszik napkozben, vannak olyan napok amikor meg egesz nap alszik, eppen csak annyit van ebren, mig eszik. Nala azt vettem eszre hogy olyankor van tobbet ebren, amikor faj a hasa, ha el is alszik, felriad a fajdalomra. En neha hagyni szoktam nyugodtan, es elalszik, van ugy hogy "beszelegetek" vele es latom, hogy mar unja, olyankor kimutatja, hogy hallgassak mar, visitassal, vagy sirassal. Ha elhallgatok, akor o is lenyugszik, es elalszik.

Szia! Hat az en kisfiam 3 honapos es o is eleg keveseket alszik napkozben, vannak olyan napok amikor meg egesz nap alszik, eppen csak annyit van ebren, mig eszik. Nala azt vettem eszre hogy olyankor van tobbet ebren, amikor faj a hasa, ha el is alszik, felriad a fajdalomra. En neha hagyni szoktam nyugodtan, es elalszik, van ugy hogy "beszelegetek" vele es latom, hogy mar unja, olyankor kimutatja, hogy hallgassak mar, visitassal, vagy sirassal. Ha elhallgatok, akor o is lenyugszik, es elalszik.
Szia!Én is ugyanigy vok.Nekem is 2, 5 hónapos, és napközben 2 órát alszik összesen, de nem egyfolytában, Annyra furcsa h elég neki ennyi alvás.nem??Én is lefársztom, de ha fáradt nem alszik el inkább üvölt és nem értem miért nem könnyebb neki is csak becsukni a szemét és aludni.Probáltam cumival de az sem kell neki.Te probáltad???

Hol állna most Magyarország, ha nem lépünk be az Unióba?

Jobb vagy rosszabb lenne most?

Legjobb válasz: Ezt csak akkor lehetne megmondani, ha létezne egy alternatív univerzum, ahol Magyarország nem lépett be az Unióba, és összevetnénk az adatokat.

Ezt csak akkor lehetne megmondani, ha létezne egy alternatív univerzum, ahol Magyarország nem lépett be az Unióba, és összevetnénk az adatokat.
Románia eu tag. 2007 óta. Alighanem jobban jártunk, mert Németország uniós állam, és velük van a legtöbb üzletünk.
Sokkal rosszabbul, mert az eddigi juttatásokak nem kaptuk volna, és már pl. nem lennének használható utak sehol, a többiröl nem is beszélve.
Második: Ha értenél hozzá, akkor tudnád, hogy ezt kb. lehetetlen kiszámolni, azt tudjuk számszerûleg megmondani, hogy mennyi juttatást kaptunk az EU-tól, azt hogy mennyivel változott az ország GDP-je stb. Ezekbõl azonban nem tudod megmondani(ahogy senki sem), hogy mennyivel jobb/rosszabb az EU-val.
Ennél csak elõrrébb. Ehhez nem fér kétség. Akik értenek hozzá, már kiszámolták, hogy az EU számunkra csak veszteséges volt.
1-es, valószínûleg nem vagy tisztában vele, hogy sokkal többet fizetünk be az EU-nak, mint amennyit visszacsöpögtetnek támogatás címén. Persze nem verik nagydobra...
Jó, akkor ne menjünk számokba. mérjük hozzá magunkat egy NEM-EU tagországhoz. pl. Románia, Szerbiam Ukrajna? Hoppá, talán mégiscsak mi vagyunk legnagyobb sz.rban az EU segítségével?
Szerinted komolyan rosszabb helyzetben vagyunk, mint Románia, vagy Ukrajna? :D Nincs több kérdésem, vihetik...
ma 15:09 Ez azért nem ilyen egyszerû, hiába jobb Magyarország helyzete ma az EU-nak köszönhetõen, ha a válság miatt a közhangulat kiszavazna minket az EU-ból - erre mérget vennék. Szóval, hogy ha utána rosszabb lenne, akkor kit lehet emiatt szájbab.szni????
Nos tekintettel, hogy nem az EU miatt állunk úgy, ahogy, hanem a tökkelütött kormányok miatt, valószínûleg ugyanitt.
Ha nem lennénk EU-tag, és nem is állnánk belépés elõtt, akkor kb azokkal az országokkal lennénk egy szinten, akik a korábbi szovjet érdekeltséghez tartoztak a környékünkön, és szintén nincs komoly szó a csatlakozásukról: Ukrajna, Fehéroroszország, Moldova, Koszovó, Albánia... Köszönöm, de én ezekbõl nem kérek. De ha valakinek ez hiányzik, akkor költözzön oda. Nélkülem.
Akkor már sehogy, mert nem létezne.
Rosszabbul állna viszont még rosszabbul fog ha nem lép 2013-ra. Ugyan is meg vont támogatással nem éri meg bent maradni.
"Ugyan is meg vont támogatással nem éri meg bent maradni." Arra azért gondolsz ugye, hogy ha kilépne MO, akkor az eddigi támogatások jó részét vissza kellene fiezetni...
Arra meg te gondolsz, hogy mivel az akkor fogunk kilépni amikor az a szar befúcsól ezért ki a szarnak kéne vissza fizetni? Amúgy meg egyértelmû, hogy a Jobbik gyõzz vagyis ha kéne se fizetnénk vissza.
"A hülye emberek miatt? Demokráciában ugyanolyan fontos a hülye, és az okos is. Ez a lényeg." Ha valóban így gondolod akkor minek lázadozol? A "sok hülye" megszavazta az EU-t. Ha szerinted ez a demokrácia akkor ehhez tartsd magad. Az nem mentség, hogy nem tudták milyen az EU, hiszen az okosabbak tudták, vagy legalább sejtették és így szavaztak.
Nos, ha a szocializmus végeztével megtartottuk volna a keleti piacainkat, akkor EU nélkül most sokkal elõrébb tartanánk. Így viszont az EU-val "jártunk jobban". Kérdés, hogy mennyire...
Elõtte mi értelme volt? Most a fontos!! Most látja az ország, hogy milyen földi paradicsom lett itt az EU csatlakozás óta. A hülye emberek miatt? Demokráciában ugyanolyan fontos a hülye, és az okos is. Ez a lényeg. Sok pénzbe? Ugyan, kevesebb utcán nevezünk át, és már meg is van a pénz. Valljuk be szépen. Nagy sz.r az EU.
Azért nem írunk ki mindenre népszavazást, mert drága és sok a hülye ember. Nem véletlenül nem lehet például háborúról népszavazást tartani, a fél világgal hadban állnánk...
A belépés ELÕTT volt népszavazás. Aki egy picit is ért a gazdasághoz, az tudja, hogy elõnyünk származott belõle. A tõke kiáramlás és a befektetések nem az EU-tól függnek.
Szóval minden jó az EU-val, mindenki boldog. Akkor miért nem írunk ki azt a bizonyos népszavazást? Legalább látná az EU, hogy 95% az mellette áll. Hát nem ? Mindenki megnyugodna,
Az lehet, hogy elestünk a vámtól, de a mi termékeinket sem érintik, és mivel az export 70%-a az Eu-ba irányul, szerintem ez nem olyan rossz dolog. A nettó támogatás tavaly több, mint 1000 milliárd forint volt.
A kérdező hozzászólása: Románia 2007 óta EU tag.
A kérdező hozzászólása: Valóban kaptunk juttatásokat, de a vámtól elestünk és a tõke szabadon áramlik. Szerintetek milyen arányban lehetnek a támogatások az így elesett bevételekkel szemben?
Valaki0702 azon túl, hogy ostobaságokat írsz (iszonytató méretûeket) nem is lehet komolyan venni, mert olyan a helyesírásod mint egy kisiskolásé (bocsi kisiskolások)


Nem unja meg a baba, ha minden nap ugyanazt kapja enni?

5,5 hós a babám, már a tízórait kiváltottuk, igaz én nagyon óvatos vagyok,ezért csak alma és barackot kapott.Ez nagyon ízlik neki, ezt össze is keverem és tízóraira szépen megeszi.Nem tudom milyen gyümölcsöt adjak neki a következõkben,mert mindenki mást mond.Csak szeretnék újat is adni,mert félek,hogy megunja,hogy minden nap ugynazt kapja. Délre már kóstol sárgarépát is,csak most a gyümölcs a kérdés. Védõnõ ismerõsöm van több is, de õk is teljesen mást mondanak mit mi után adjak. Segítsetek ebben nekem,köszönöm.

Legjobb válasz: Nem unja meg. Gyanítom, hogy elsõ babáról van szó, azért vagy ilyen "félõs". Van friss meggy, pár szemet kevernék banánnal neki, hogy ehetõ íze legyen. Vagy elõször próbáld csak a banánt, de lehet rögtön meggyel is keverni. Hat hó után én kevertem banánt körtével is. Nekem tényleg nem volt sok lehetõségem, mert két hónapja etetetm a babámat és csak alma, banán, körte volt neki, és pár szem fagyasztott meggy volt itthon. Már vettem neki barackot, fiss meggyet is és alig várom a többi friss gyümölcsöt.

Nem unja meg. Gyanítom, hogy elsõ babáról van szó, azért vagy ilyen "félõs". Van friss meggy, pár szemet kevernék banánnal neki, hogy ehetõ íze legyen. Vagy elõször próbáld csak a banánt, de lehet rögtön meggyel is keverni. Hat hó után én kevertem banánt körtével is. Nekem tényleg nem volt sok lehetõségem, mert két hónapja etetetm a babámat és csak alma, banán, körte volt neki, és pár szem fagyasztott meggy volt itthon. Már vettem neki barackot, fiss meggyet is és alig várom a többi friss gyümölcsöt.
amikor mi kezdtük a hozzátáplálást tél volt, ezért én üvegeset adtam neki. így változatos volt. most pl. ha adok neki alma-banánt tízóraira, holnap már nem enné meg ugyanazt (üvegesbõl sem) :S esetleg még a meggyet megpróbálhatod, ha úgy látod kezdi unni az alma-barackot.
A kérdező hozzászólása: Elsõ baba, így nem sok tapasztalatom van, mindenki csak azt mondogatja, hogy majd kialakul az étkeztetés.Köszi a válaszokat.
Szerintem szezonális gyümölcsökkel folytasd, aminek itt a szezonja szépen sorban. Annál jobbat nem tehetsz vele, mint hogy a friss gyümit kapja a fáról. Jó ötlet a meggy, elõször csak 1-2 szemet almával aztán lehet keverni az arányokat.
Igen, én is meggyel próbálkoznék, az én kislányom nagyon szerette a meggy-banánt. Bár õ akkora barack rajongó, hogy most két évesen is minden nap azt enné szerintem... :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek? És akkor elõször most kóstoltassam vele csak simán a meggyet? Aztán pár nap múlva a banánt?És majd összekeverhetem? Banán magában nem adható?
az a baj a banánnal, hogy abból egy rendes adag min. 1 egész. én azt még most is csak keverve adom és max. egy felet, mert nagyon megfogja a hasát. elõször próbáld meg a meggyet magában, aztán legközelebb kis banán :)
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm a segítséget.

Unja még valaki rajtam kívül ezt a múltba révedést ´56 kapcsán? Ha nem oltották volna bele az emberekbe, senkit sem érdekelne. Ez a "dicsö"múltba tekintkedés kinek jó? Csak azoknak, akik a napi gondokról terelnék el a figyelmet. No meg a jövöröl.

Legjobb válasz: Én nem csak unom, ami megy, de undorodom is tõle. Egyrészt az állandó siránkozás ("Jajj, mennyit szenvedtünk!"), másrészt és fõleg meg, hogy a politika ráült erre is, mint mindenre, és ezt felhasználva egymást túlharsogva kampányolnak a pártok. Egyszer már a karácsonnyal is ez lesz???

Én nem csak unom, ami megy, de undorodom is tõle. Egyrészt az állandó siránkozás ("Jajj, mennyit szenvedtünk!"), másrészt és fõleg meg, hogy a politika ráült erre is, mint mindenre, és ezt felhasználva egymást túlharsogva kampányolnak a pártok. Egyszer már a karácsonnyal is ez lesz???
Ha csak múltba révedés, emlékezés lenne, az még nem lenne baj. De ez csak politikai csatározás, mint minden nemzeti ünnepünkön.
Aki nem a jelenben él, hogy tudhatja a jelen problémáit megválaszolni hatásosan!? Ez elég jellemzõ a mostani kormányra. Az ember elõször a jelenben és a közeljövõben gondolkodik, majd elkezdi a távoli jövõre helyezni a figyelmét, ez az álmodozások kora, ezután meg a multba réved és saját sikerein majd kudarcain jár az esze. Ha így lett volna jaj ha úgy... és megoldást nem talál így a most problémáira. Ez az ország a Mohácsi vészen, Trianonon, az elvesztett berni foci döntõn, és 56-on van leragadva, ehhez jön még a kommunista 40év, amibe a Fidesz ragasztja bele az emberek figyelmét. Úgy! hogy gazdaságilag egy posztkádárista politikát folytatnak. Nehéz a magyar népnek átlépni árnyékát!
" Ha nem oltották volna bele az emberekbe, senkit sem érdekelne." Ha senkit nem érdekelne, akkor senkit nem érdekelne. 56 a múltban volt. A 2245-ös forradalomról a téridõ sajátos szerkezetébõl adódóan, nem tudunk megemlékezni. Köszönjük, Captain Obvious! Az egyik utolsó alkalom volt a magyar történelemben, amikor úgy tûnt, hogy az ország lakóit komolyan érdekli mi zajlik a fejük fölött. A tanulságai fontosak a jelennek és a jövõnek is.
Szerintem március 15. és október 23. pozitív ünnep, a nemzet "dicsõ" múltjára emlékezünk. Évente kétszer ilyen is kell. Inkább június 4-e és a holokauszt megemlékezések szólnak a sajnáltatásról, a veszteségekrõl.
Aki a múltat nem tiszteli, az a jövõt nem érdemli!
Szerintem a holokauszttal kapcsolatos siránkozás szánalmasabb.
A kérdező hozzászólása: Pont ettöl féltem , hogy valaki a jövöre utaló tanulságot hozza fel. Szánalmas. A jövö az más mint a múlt volt. Másképp gondolkodnak (remélem) az emberek. ONekem ez olyan mint a biblia szerint élni. Lépjünk már egyet elöre!( vagy kettöt) :-)

Mit csináljak, ha halálra unom magam és nem tudok senkivel sem találkozni mert nem ér rá?

Timit szoktatok csinálni, mit ajánlotok mit csináljak, ha éppen nagyon unom magam de senkivel nem tudok találkozni, beszélgetni..stb..

Legjobb válasz: Nem tudom a nemedet, de akkor két részben írom. Ha lány vagy: menj el vásárolgatni, vagy legalább is nézelõdni. Próbálj magadra mindenfélét, nézegess sminkcuccokat. Nézz meg egy jó filmet, ha nem tudod mit, menj fel mozicsillag.hu-ra és nézelõdj. Rajzolj valamit, ami eszedbe jut. Olvass valamit, vagy kezdj el írni egy könyvet. Beszélgess a Cleverbottal vagy nyomj be egy zenét és kezdj rá rángatózni (táncolni). Sminkeld ki magad csukott szemmel. Ennyi asszem. Ha fiú vagy: tölts le néhány játékot. Nézelõdj pl az 576 oldalán vagy csak egy játékoldalon és az ajánlott játékokat szedd le. Minecraftozz, vay menj fel minecraft szerverre. Ajánlom a mestermc-t :) Menj plázákba és csekkolj csajokat :D

Nem tudom a nemedet, de akkor két részben írom. Ha lány vagy: menj el vásárolgatni, vagy legalább is nézelõdni. Próbálj magadra mindenfélét, nézegess sminkcuccokat. Nézz meg egy jó filmet, ha nem tudod mit, menj fel mozicsillag.hu-ra és nézelõdj. Rajzolj valamit, ami eszedbe jut. Olvass valamit, vagy kezdj el írni egy könyvet. Beszélgess a Cleverbottal vagy nyomj be egy zenét és kezdj rá rángatózni (táncolni). Sminkeld ki magad csukott szemmel. Ennyi asszem. Ha fiú vagy: tölts le néhány játékot. Nézelõdj pl az 576 oldalán vagy csak egy játékoldalon és az ajánlott játékokat szedd le. Minecraftozz, vay menj fel minecraft szerverre. Ajánlom a mestermc-t :) Menj plázákba és csekkolj csajokat :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget am lány vagyok de nem nagyon szeretek plázába járkálni :s az nekem olyan cicababás :D

Gáz ha nem megyek el az unoka testvérem esküvőjére?

Nem vagyunk túl jóban az a helyzet és nem sok kedvem hozzá...bunkóság lenne?

Legjobb válasz: Én sem beszélek valami sokat az unokatesómmal, de ha meghívott akkor illene elmenni ha nem hívott akkor nem. Végülis családtag.

Én sem beszélek valami sokat az unokatesómmal, de ha meghívott akkor illene elmenni ha nem hívott akkor nem. Végülis családtag.
sztem menj el.ha meghívott akkor mindenképp.ha nem hívott akkor nem tudom.de biztos jobb lenne vele a kapcsolatod.talán örülne neki.
Ha csak olyan semmilyen-semleges a kapcsolatotok, vagy csak az a gond, hogy másmilyen személyiségek vagytok, vagy ha csak apróságon vesztetek össze, akkor én elmennék. Akkor is, ha a te egyik tetted miatt vesztetek össze, õ annyiban volt hibás, hogy túlreagálta, mert ebben az esetben tõle ez egy lépés a jobb kapcsolat érdekében. Ha viszont kimondottan rossz a viszonyotok, akkor nem ítélnélek el azért, ha nem mennél el jópofizni olyasvkinek az esküvõjére, aki keresztbe tett neked...
Én is ritkán tartom vele a kapcsolatot, én sem akartam el menni, de végül elmentem mert azért ennyi volt bennem hogy megtisztelem. Persze utána jobb lett a kapcsolatunk valamivel így végül is megérte :)
30 éve nem tudok semmit az unokatesómról. És? Õ se tud rólam semmit. Akkor minek rontsam a levegõt egy esküvõn?
De itt nem arról van szó hogy 30 éve nem tud róla, az teljesen más ügy.

Naggggyon sértődős, de kavarós anyósnak megmondhatom, hogy ha nem áll le akkor elfelejtheti az unokát?

Amúgy se vesz a kicsinek semmit, mert nagyon irigy ránk, csak magával tör?dik, és most derült ki, hogy csak a szemembe mutatja , hogy elfogad, mögötte pedig elhord mindennek.

Legjobb válasz: Elsõsorban beszélj a férjeddel. Lehet õ jobb belátásra bírja az anyósodat, ha még sem, akkor lehet megengedi hogy elmondd a véleményed. Ha ez sem.. Akkor vagy tûröd, vagy nem. De szerintem a férjed nem lenne annyira mérges ha nagyon 'finoman' elmondanád amit szeretnél.

Elsõsorban beszélj a férjeddel. Lehet õ jobb belátásra bírja az anyósodat, ha még sem, akkor lehet megengedi hogy elmondd a véleményed. Ha ez sem.. Akkor vagy tûröd, vagy nem. De szerintem a férjed nem lenne annyira mérges ha nagyon 'finoman' elmondanád amit szeretnél.
Ha ilyen gondok vannak , és egy fedél alatt éltek akkor költözzetek el!Amíg az anyós házában laktok mindig ezt fogod kapni, tudod "az én házam az én váram" alapján...
Szia!Itt tök mindegy kibe van a hiba.Nem kedvel téged, és Te sem Õt.Az ilyen anyós kerüld el messzirõl.Csak a férjed kedvért nem muszáj tartani a kapcsolatot anyóskával.Azt majd elgondolkozik vagy nem mit mért csinál, és máskor mit ne csináljon.Bár az ilyen kórú nõszemélyek mind anyósod nem látja fától az erdõt.Az én fiam mikor megszületett, azt hitte anyóska neki szültem azt letörtem a szarvait, és jött a hideg zuhany gyerekorvos, védõnõ, gyámügy volt itt minden, csak hogy bizonyítsa ártatlan jóindulatát, hát bizonyított elásta magát.Addig gyötört még majd nem szétszedte a családunkat, és könyörgött legjobban, hogy maradjunk.Hihetetlen szánalmas, önsanyargató, sebnyalogató "emberek" élnek köztünk!!
Igazából az öregebbnek KELL okosabbnak lennie.
Egy barátnõm pont ezt csinálta, mint te.Az anyósára panaszkodott, már a férjét is az anyja ellen fordította! Aztán kiderült, hogy minden csak hazugság, és csak anyagi okai vannak , hogy nem halmozza el az unokáját édességgel és játékokkal, de imádja. Mindegy kin élõsködsz, de élõsködsz.Tehát igaza van, élõsködõ vagy. És ha nem vesz semmit a gyereknek? Attól még szeretheti. És lehet, hogy vesz neki ezt-azt csak valószínûleg te azokat már elfelejtetted....vagy értékben kevesebb volt, mint amit te elvárnál. Van ilyen.
Elmagyarázod hogy miért? Szerintem nem annak az embernek, aki ledolgozott már egy életet, kell a fiatalnak hajbókolnia...
Én megsérteném és élvezném, hogy nem szól hozzám.
08, 10 milyen egy szülõ vagy te?Hogy engedhetted meg ezt, hogy a gyerekeiddel így viselkedjenek?Ugye nem példának írtad le a történetedet, mert annak nagyon rossz, és nem épen követendõ.Én sosem hagynám, hogy a gyerekeimmel ennyire igazságtalanul viselkedjenek anyósomék vagy bárki más.Milyen szülõ aki ezt eltûri??? A gyerekeidért te vagy felelõs, a te bûnöd ha bántani Nálunk is megpróbálták, nem hagytam.Én, Mi vagyunk a szüleik a férjemmel, kötelességünk nekik a legjobbat akarni megvédeni minden rossztól amitõl csak tudjuk Õket. És nem kell jópofizni képmutatónak lenni, mert semmi értelme.Ha nem lehet normális viszonyban lenni jó kapcsolatot tartani, akkor nem kell összejárni.Ennyi.Mindenkinek meg van a saját élete élje azt, söprögessen a saját portáján.Még anyósék is!A tiszteletet meg kellene adni, de csak úgy lehet ha az kölcsönös.Nincsen senki alá rendelve a másik embernek, még ha sok anyós azt hiszi akkor sem.Nem KELL a fiataloknak anyóshoz alkalmazkodni, ez csak abban az esetben áll fenn ha nála laknak.De még akkor is egymáshoz kellene nem csak egyiknek a másikhoz.Én mint szülõ úgy gondolom, hogy azért élünk dolgozunk, hogy a gyerekeinknek a lehetõ legjobbat tudjuk biztosítani, tudjuk Õket majd szükség szerint segíteni.Ezzel nem azt mondom, hogy hulljon minden az ölükbe, de egy szeretõ jó szülõ mindig a szívén viseli a gyerekei sorsát, mindig fontosak maradnak neki és a legjobbat akarja. Amit a kérdezõ leír az anyósáról annak köze nincsen a szeretethez.Egy önzõ uralkodni vágyó elmebeteg nõrõl van itt szó, aki aljas és nagyon gonosz.Tartsd távol magad és a családodat tõle, õ meg pukkadjon meg, egye amit fõzött!
A kérdező hozzászólása: 08:10-esnek! Hát nem semmi, ahogy a tiéd is viselkedik.Nagyon szégyenheti magát, a gyereket bünteti ezzel. Nálunk sorozatba fel lettek köszöntve ajándékkal a rokonok, én meg egy szál virágot nem kaptam tõlük, pedig sokáig mi 1 fizetésbõl éltünk, neki meg csak magára van gondja, és lenne rá pénze csak ezzel is mutatja, hogy nem számítok családtagnak... Most is ellenem fordította a nagyszülõket, hogy ne jöjjenek a keresztelõre.Össze-vissza hazudozik, csak az a szerencsém, hogy a férjemet nem tudja bepalizni.
"egyszer vártam volna el hogy hozzon valamit az a szerencsétlen, az unokájának" Széggyeld magad hogy így beszélsz róla! Ha valakirõl ilyen rossz a véleményed, a legnagyobb képmutatás hogy mégis elvárod tõle a támogatást ajándékok formájában!!!!
A kérdező hozzászólása: Nem pénzrõl van szó, hanem bevásárlásról, és hiába mondom, hogy nem kell vagy már túlzás akkor se jönnek anyumék soha üres kézzel. Én mint írtam egyszer vártam volna el hogy hozzon valamit az a szerencsétlen, az unokájának, amikor megszületett, de minden fontosabb neki, mint a gyerekei meg az unokája. Mindegy, aki nincs ebbe az nem értheti...
Na jah :) )) Van akinél a pofátlanságnak nincsenek határai.
"Én soha nem kértem senkitõl 50 Ft-ot sem" DE AZÉRT ELFOGADSZ MINDEN HÓNAPBAN 50EZER FORINTOT SZÓ NÉLKÜL, IGAZ?????? Azért ennyire ne legyünk már pofátlanok????
A kérdező hozzászólása: Én soha nem kértem senkitõl 50 Ft-ot sem és a fiát is szeretem mellette állok mindenben, akkor mi a problémája velem? Ja és egyetlen egy alkalommal vártam volna el, hogy valamit költsön ránk amikor az unokája megszületett. Az esküvõnkre is üres kézzel jött. Akkor kiben van a hiba? És attól, hogy valaki idõsebb nem kell elviselnem a hülyeségeit szerintem. Nem vagyok vele tiszteletlen, õ az aki nagyon gyerekes és csak években idõsebb , agyilag sajnos nem. 5 perc alatt ellentmond magának , nem lehet eligazodni rajta..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Külön lakunk, csak az a baj, hogy finoman nem lehet elmondani, mert nagyon sértõdõs, úgyhogy mindenképp én leszek megint a szemétláda.
08.10-es vagyok. Igazából a férjem kért, hogy tartsuk meg a látszatot. Tehát miatta tûrtem eddig. A nagyobbik gyerekem meg kötõdik a mamához, mert õ megkapta a nagyszülõi szeretetet. Ha a nagymama bármelyik bírósághoz fordulna a kötelezõ láthatást is megkapná. Igenis példának hoztam fel az esetet, de olyan példának amibõl elismerem, hogy nagyot hibáztam. A szívem mélyén mindig azt gondoltam, hogy a kisebb gyerekemet valaha megszereti és neki is lesz nagymamája. Senkinek nem tanácsolom, hogy ilyen sokáig tûrjön, mert jobb nem lesz csak rosszabb.

Ha lefejem a tejet és cumisüvegből adom neki, akkor utána nem unja meg a cicit?

28 hetes kismama vagyok,els? baba lesz és azon gondolkodtam,hogy ha szoptatok majd,a felesleget pedig lefejem és azt utána cumisüvegb?l adom neki,akkor nem fogja emiatt hanyagolni a cicit?M?ködik ez így,hogy hol cici hol meg cumisüveg?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem, ha van elég tejed, fagyaszd le a feleslegest és majd jó lesz, ha már apadásnak indul. Csak akkor adj neki üvegbõl. Egyébként hallottam már olyat, akinek a babája 5 hónaposan kezdett el cicizni. Nekem sokáig nem volt elég tejem, de kitartó munkával megnöveltem. Az én Drágámat például rosszul érintette, hogy cumisüvegrõl cicire kellett volna váltani, úgyhogy már nem is erõltetem. Lefejem és úgy kapja meg. Megjegyzem elég fárasztó így! De érte mindent!

Szia! Szerintem, ha van elég tejed, fagyaszd le a feleslegest és majd jó lesz, ha már apadásnak indul. Csak akkor adj neki üvegbõl. Egyébként hallottam már olyat, akinek a babája 5 hónaposan kezdett el cicizni. Nekem sokáig nem volt elég tejem, de kitartó munkával megnöveltem. Az én Drágámat például rosszul érintette, hogy cumisüvegrõl cicire kellett volna váltani, úgyhogy már nem is erõltetem. Lefejem és úgy kapja meg. Megjegyzem elég fárasztó így! De érte mindent!
Babája válogatja, nekünk elfogadta párhuzamosan mindkettõt, sosem volt semmi gond.

Ha az uniónak felvevőpiac és olcsó munkaerő kell, miért nem veszi fel Törökországot az EUba?

Legjobb válasz: Törökország csatlakozása igen vitatott. Azért mert nem teljesen európai a kultúrája.Ez a sok muzulmán bevándorló is veszélyezteti az európai kultúrát, ha felvennénk egy 71 milliós muzulmán államot akkor fõleg lennének bajok. Én nem is támogatom a felvételét mert totál kultúridegen. A török munkaerõ pedig már nem olcsóbb, mint a magyar, lengyel. Annyira már nem éri meg, mint régen.

Törökország csatlakozása igen vitatott. Azért mert nem teljesen európai a kultúrája.Ez a sok muzulmán bevándorló is veszélyezteti az európai kultúrát, ha felvennénk egy 71 milliós muzulmán államot akkor fõleg lennének bajok. Én nem is támogatom a felvételét mert totál kultúridegen. A török munkaerõ pedig már nem olcsóbb, mint a magyar, lengyel. Annyira már nem éri meg, mint régen.
A törökök sem annyira igyekeznek bele szerintem. Nincsenek azok "rászorulva" mint némelyik "madzsar liberós" hiszi!
Ezt csak ezen a fórumon írogató agyhalottak hiszik, hogy ez az egyetlen szempont az EU számára. Ez egy szempont a sokszázból. A többiben meg csúfosan elbukik Törökország.
- Egyrészt a nyugati nagyhatalmak félnek, hogy háttérbe szorulnának. - Törökország politikailag nem olyan stabil ország és egy kifejezetten instabil régióban fekszik. Az EU határa hirtelen Grúzia, Örményország, Irán, Irak, Szíria lenne. (Ez az a szempont, ami miatt én nem venném be õket.) - A török munkaerõ már nem olyan olcsó. A minimálbér (havi 412 Euro) magasabb, mint Horvátországban, Lengyelországban, Magyarországon. A szerb, román, bolgár minimálbérnek körülbelül két és félszerese az érték. - Tartanak egy bevándorlási hullámtól, már a romániai, bulgáriai migránsokat sem látják olyan szívesen nyugaton. Törökország pedig ezeknél az országoknál jóval nagyobb, néhány évtizeden belül 90-100 milliós ország lesz.
Nem is jó a kérdés. Mert törökökbõl van a legtöbb németbe.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!