Találatok a következő kifejezésre: Ha nem pedig szoktam, hogy (5 db)

Ha nem érzem (pedig szoktam), hogy meg fog jönni a menstruációm, akkor lehetek terhes?

Nemrég abbahagytam a tablettát, mert babát szeretnénk, és nem is görcsölök, nem akarom a picit betegesen, tehát nem értem.

Legjobb válasz: Szerintem a mensest követõen másfél-két héttel nem érezheted még a következõ mensesed, inkább az ovulációd és teherbeesni is csak ekkor lehet. Elõfordulhat, hogy késni fog a mensesed, ha a szokott idõben nem érezted, amit szoktál. Tehát csak ezt követõen "fogsz" teherbe esni.

Szerintem a mensest követõen másfél-két héttel nem érezheted még a következõ mensesed, inkább az ovulációd és teherbeesni is csak ekkor lehet. Elõfordulhat, hogy késni fog a mensesed, ha a szokott idõben nem érezted, amit szoktál. Tehát csak ezt követõen "fogsz" teherbe esni.
Mikor szedtem a bogyót, én is éreztem, hogy meg fog jönni. Mikor abbahagytam, akkor meg nem. Ennek ellenére nem lettem terhes. Elõfordulhat, hogy egybõl teherbe esel, de nem feltétlenül azért nem érzed, hogy meg fog jönni.
Ha nem a hivatalos oldalról töltötted le, akkor lehetséges, hogy ez a gond forrása.
Nem jó helyre raktad a letöltött cuccokat?!

Napok óta nem tudom elérni a barátomat fb. -n pedig fent van. Szokta mondani hogy nem jelzi neki ha irok. De csütörtök ota? Felhivni nem tudom.

Legjobb válasz: Írj neki emailt /csak tudod a mail címét/...Vagy írj a falára. De nekem nagy a gyanúm,hogy a barátod,már nem a barátod...

Írj neki emailt /csak tudod a mail címét/...Vagy írj a falára. De nekem nagy a gyanúm, hogy a barátod, már nem a barátod...
Írj a falára, hátha arra reagál.
Én is elég régóta vagyok itt, hogy tudjam, te nulláztál le. Egyébként attól, hogy te ezt gondolod, még nem feltétlenül van igazad.
Elég régóta vagyok itt, hogy tudjam mi hogyan mûködik. Másnak viszont nem lett volna oka rá.
#15: honnan veszed, hogy a kérdezõ töröltette a válaszodat? Akármelyik regisztrált tag megteheti, szóval ezért nem kell egybõl nekiesni, lehet, hogy õ semmirõl nem tehet.
Ja, azt hittem, hogy a pasid. :-) Egyébként ha a telefon ikon van kint, az úgy tudom, azt jelenti, hogy mobilkészülékrõl bejelentkezett, de nem online. (Ugye ha az androidos klienst bezárod, az attól a háttérben még fut. És mutatni fogja a mobiltelefon ikont.) Egyébként tényleg sz-r technikailag a facebook, ami éveken keresztül mûködött, azt is szétmarhulják, mert mindig kell valami "fejlesztés". Csak ezek a használhatóság kárára mennek. De megtehetik, elvégre nincs konkurencia. Másrészt egyik nap volt valami bibi az üzenetküldéssel. Nem lehetett üzenetet küldeni, utána meg amit küldtek, órákkal késõbb kaptam meg, de azt se jelenzte új üzenetnek, meg hasonlók. Egyébként tényleg írj a falára. :-) Meg kérd el a telefonszámát!
A kérdező hozzászólása: Nem olyan értelemben a BARÁTOM!!!
A barátod (pasid) és nem tudod a számát???
A kérdező hozzászólása: Van a neve mellett kint van a telefon ikon.
A kérdező hozzászólása: Felhívnám de nincs meg a száma sajna..Igen sajnos csak facen tudjuk tartani a kontaktot...A másik meg hogy csak telóról van fent az illetõ...
miért nem tudod felhivni? nincs meg a száma? szerintem hülyeség ha valaki a facebookot tartja elsödleges kapcsolattartási pontnak, ráadásul csak az elérhetö éjjel nappal aki függö, ami meg gáz... vagy ha telon midnig online, az automatikusan értesit mindenröl akkor is ha nem akarod. inkább hivd fel mégiscsak...
egyébként ezek az esetek azokkal vannak, akik ismerõsnek vannak jelölve?
A facebook egy szar, mindig mondtam. Ráadásul a gmail is egyre szarabb. Minden szar.
A kérdező hozzászólása: Akkor a szerkesztösèg mièrt nem küszöböli ezt ki ahelyett hogy számtalan baromsâggal rakjâk tele az oldalt.
Rendszer hiba van. Én irtam egy ismerõsömnek egy hete privát üzenetet. Tegnap hivott hogy finom a kenyér receptje amit küldtem.1 hét elteltével kapta meg.. Eltelt egy hét....Szerintem is irj az üzenõfalára.
A kérdező hozzászólása: Megvallom õszintén elegem lett a mai nap az fb.-böl..mâsnál is ezvan hofy napok mulva olvassa el amit irtam neki.
A kérdező hozzászólása: Igazábòl most költözkõdik....De mult héten még együtt tanultunk ès nem volt soha vita köztünk.
Akkor mégsem vagy itt elég régóta, ha azt hiszed, hogy egy szavazat elég a százalék beállásához :) Ahhoz több emberé kell, hogy egyáltalán ki legyen jelezve.

Normális hogy ha eszem, nem túl sokat akkor is azt érzem hogy rögtön szétdurranok. Nem kapok levegőt, pedig annyit ettem mit szoktam csak későn. Nem elöszőr furdul elő. A babának ugye nem lesz baja? A méh nem nyomható össze?

Jah és a hasam nem olyan nagy még, vagy is ha mondom hogy most léptem a 6-ik hóba csodáloznak.

Legjobb válasz: Helló, én a 30-hétbe léptem,8-kg szedtem fel pocakom nekem is pici,csak oldalról látni , ja meg a menésemen....A baba méretei tokéletesek,minden rendben van,ne izgulj ezen..Ami a kajálást ill. tobbszor egyél kevesebbet, sokszor én is úgy érzem mintha szét akarnék durrani,belsoszerveid ossze vannak nyomva ahogy nol a pici ez is normális, ne idegeskedj ezen,boldog babó várást..

Helló, én a 30-hétbe léptem, 8-kg szedtem fel pocakom nekem is pici, csak oldalról látni , ja meg a menésemen....A baba méretei tokéletesek, minden rendben van, ne izgulj ezen..Ami a kajálást ill. tobbszor egyél kevesebbet, sokszor én is úgy érzem mintha szét akarnék durrani, belsoszerveid ossze vannak nyomva ahogy nol a pici ez is normális, ne idegeskedj ezen, boldog babó várást..

Miért van az, hogy rengeteg helyes fiú vesz körül, akikkel szoktam találkozgatni, de ha jobban megismerem, már nem is kell, pedig ők komolyabban terveztek velem? !

Ma is két fiú kérte el a telefonszámomat,pedig csak sétáltam az utcán,az egyik egy étteremben dolgozik,amerre s?r?n járok,és már péntek óta "kiszemelt" Ma utánam jött,és elkérte a számom. Holnap találkozunk elvileg,de mégis úgy érzem,hogy szörny? ez a sok fiú,mert minden nap ez megy. Kezdem úgy érezni,hogy átverem ?ket,pedig az ég világon semmi rosszat nem teszek azzal,hogy egy beszélgetés után számot cserélek valakivel.Lelkiismeret furdalásom van,mert párhuzamosan több fiúval is találkozgatok... :( A hormonjaim bolondultak meg,vagy mi van velem,hogy nem tudok egy fiúnál leragadni? :(

Legjobb válasz: A bõség zavara.

A bõség zavara.
ugyanez nálam is ... nálam speciál az a probléma, hogy egyiknél sem érzem azt a pluszt, ami kell nekem.. :/ hát ez van, nem tudunk mit tenni.. majd jön olyan, akit tényleg nekünk szánt a sors! :) 17/L
Ismerkedj meg valamennyivel. Legrosszabb eseten is sok barátot és havert szerzel. Jobbik esetben talán valamelyikükben megfog valami és kialakulhatnak dolgok.
A kérdező hozzászólása: Nekem nincsenek egetrengetõ elvárásaim, de ha valaki komolyabban elkezd érdekelni, másnap, vagy még aznap jön is egy másik fiú, vagy több, és már megõrülök... Most épp egy kávézóban szemeltem ki egy fiút, és onnan hazafelé menet követett a fentebbi fiú.Mikor kérdezte, hogy mit csinálok erre felé, mert csak pár napja lát...azt mondtam, hogy kávézgatni járok :( Közben meg a fiú után nyomozok, úgy hogy õ ne tudja meg. Szörnyen érzem magam. Lassan ki sem megyek az utcára. Pedig szerintem nem vagyok egy világszép... :(
Szia, szerintem nagyon szép vagy, és ezért környékeznek meg ennyien. Én azt javaslom, hogyha nem érzel semmi lelki élményt egyik fiúval se, hallgass a megérzéseidre, és ne kötelezd el magad. Én is rengeteg fiúval voltam körülvéve még egyetemen, körül is dongtak, és senki iránt nem éreztem semmit, csak ismerkedtem sok fiúval. Annyira nem fogott meg senki egészen 21 éves koromig, hogy kezdtem azt hinni, hogy ez a szerelem-lángolás dolog csak egy mítosz és ilyesmi nem is létezik, csak eltúlozzák az emberek. Így majdnem megállapodtam, a bõség zavarában egy kedves, jókiállású sráccal. AZTÁN több év keresgélés után jött A FELKAVARÓ SZERELEM, olyan szinten kavart fel és szedt szét az életembe lépõ férfi, hogy nem volt kérdés, hogy hány srác dong körülöttem, õ az egyetlen nekem. Azóta már több éve együtt vagyunk és ugyanúgy imádom. Szóval ezt vagy érzed nagyon mélyen és az elsõ pillanattól valaki felkavar, vagy bármennyien próbálkozhatnak, ha egyszerûen egyikkel se tudsz semmi mélyet kialakítani...
Bárcsak engem venne körül olyan rengeteg szép lány :D 17/F
A kérdező hozzászólása: 03:58 Köszönöm szépen :) Remélem hamarosan végre valamelyikõjükben megtalálom az igazit :)
mert viszket a lyukad és nemtod kinek dütsd oda.én utálom az ilyen széditõ flörtölgetõs csajokat .én megismerkedtem egy ilyen csajjal ott flörtölt meg minden és közbe meg más kanok kal is csinálta ezt ugy hogy felejtõs .az ilyenekbõl prosti lessz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!