Találatok a következő kifejezésre: Ha nem pedig (1382 db)

Kossuth volt az áruló!
1849. augusztus 11-én az aradi haditanács (kb. 80 fõ) kimondta a fegyverletételt. Görgei a határozathozatal idejére elhagyta a termet („kötelezve magam, hogy határozatuk értelmében fogok cselekedni”). Ha valakit arulassal lehetne vadolni az Dembinszky, de o sem arulo volt csak idiota.
Igen, Kossuth volt áruló!

A barátomat mindig Valamelyik ismerősöm mindig látja smárolni egy másik lánnyal. De ő azt állítja mindig valamilyen félreértés van ekkor. Most pedig nem akar találkozni velem. Ha Vele vagyok jajj, de szeret ha nem, akkor ide se gyere. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ja, csak félrenyelte szegény lány a rágóját, õ pedig segített neki. A másiknak pedig kiesett a tömése, õ pedig visszarakta. Egy igazi lovaggal van dolgunk:D

Ja, csak félrenyelte szegény lány a rágóját, õ pedig segített neki. A másiknak pedig kiesett a tömése, õ pedig visszarakta. Egy igazi lovaggal van dolgunk:D
Ebbe mi a nem egyértelmû?
talán ideje lenne felébredned ! Ennyi ember csak nem hazudik .. Miért is tennék ? Nem hiszem , hogy azért mondják el amit láttak , hogy ártsanak neked ! .. Szerintem hagyd el ... ne õ legyen aki majd ezzel is beléd tipor ! Rossz lesz egy ideig.. de pár hónap után máshogy fogod látni a dolgokat ! Tudod amikor az ember szerelmes máshogy látja a dolgokat , nem veszi észre ami egy kivülálló számára egyértelmû ..
A kérdező hozzászólása: Többen is látták más-más lányokkal... Én szeretem õt, de már nincs is önbecsülésem. A valamelyik helyett pontosabb az unokanõvérem, a fél 11dik évfolyam, barátok, fiúbarátok... A srácok akiknek bejövök egyszerûen csak azt mondják, hogy hagyjam ott õt. :) De nem beszélnek rá semmire sem. De én SZERETEM EZT A LÜKÉT!! Csak már nagyin. de nagyon bánt...
Hát, ki kellderíteni.Meg ha bízol benne, akkor egyenlõre hihetsz a pasidnak.
De, ez az ismerõs pontosan az, aki õt akarja reszelni.
ez az ismerõs nem véletlen egy fiú aki téged akar reszelni?
"Valamelyik ismerõsöm mindig látja smárolni egy másik lánnyal. " Ja persze, pont mindig találkozik az ismerõseiddel, miközben smárol valakivel, találj ki jobbat...
Ez a "valamelyik ismerõsöm látta" ez tudod mennyire hiteles....
Át lettél [email protected] a palánkon kislány! Nem egyértelmû? És az ismerõseid is látják. Nagyon csúnyán hülyére vesz! Nem kéne hagyni. A srácnak lapát, te meg keress normális srácot!

Miért gond, ha nekem a beszéd a rendes beszédnél kezdõdik, nem pedig a szavak használatánál?

Amikor feljön szóba,hogy kinek a gyereke mikor kezdett beszélni, akkor én mindig azt mondom,hogy beszélni úgy kb. 2 évesen, de szavakat már használt, mondott hamarabb is. Egy ismerõs anyuka ezt kikérte, mert szerinte az õ gyereke már 8-9 hónaposan beszélt. Kérdeztem,hogy mit ért pontosan beszéd alatt! Azt,hogy mondta,hogy apa meg pápá!

Legjobb válasz: Nem baj ha neked annál kezdõdik, a szavak használatával kezdõdik a beszéd kialakulása. Egy dolgot biztosan megtanultam, sosem szabad lebecsmérelni senkit sem, még ha tudományosan nekem is van igazam. Sosem állok le vitázni senkivel, ha azt mondja szerinte az beszéd, akkor inkább ráhagyom, mintsem vitát kellene nyitnom, úgyse tudom meggyõzni, mert érzelmi indíttatású nála a dolog nem pedig racionális.

Nem baj ha neked annál kezdõdik, a szavak használatával kezdõdik a beszéd kialakulása. Egy dolgot biztosan megtanultam, sosem szabad lebecsmérelni senkit sem, még ha tudományosan nekem is van igazam. Sosem állok le vitázni senkivel, ha azt mondja szerinte az beszéd, akkor inkább ráhagyom, mintsem vitát kellene nyitnom, úgyse tudom meggyõzni, mert érzelmi indíttatású nála a dolog nem pedig racionális.
Szerintem sem beszéd ha "babanyelven" gagyog pár szót. Én úgy szoktam megfogalmazni, hogy x hónaposan kezdett el ezt-azt mondani, és y hónapos korától beszél - azaz, onnantól használ értékelhetõ mennyiségû szót (amivel már valóban el tudja mondani, mit akar, mi a baja stb), ragoz, és kapcsolja õket mondatokká.
Tõlem is sûrûn megkérdezik, hogy 19 hónapos kisfiam beszél-e már. Azt szoktam rá válaszolni, hogy még nem, de már nagyon sok szót használ, napról napra egyre többet.

Barátnőm osztálytársai szülinapi bulira hívtak. Bunkóság ha nem tudok semmit vinni, a barátnőm pedig visz piát?

Legjobb válasz: Ha hozzánk jönnél buliba és tudnánk, miért nem tudsz semmit se venni a buliba, akkor elég, ha magadat hozod. Majd legfeljebb te fogsz mosogatni :DDDDDD. De nem tudom, mennyire ismernek a barátnõd osztálytársai, õk lehet bunkóságnak fogják tartani. Nem kell sok mindenre gondolni, veszel pár csomag csipszet, nem kell a legdrágábbat, Lidl féle is megteszi, meg egy üveg kóla. Igen kóla, figyeld meg, hogy hamarabb el fog fogyni, mint a pia =P. Csajoknál fõleg :D. Ez kb 1000 ft lenne. Ennyid csak van. Ha nincs, akkor pedig szard le, mit gondolnak mások, csak érezd jól magad.

Ha hozzánk jönnél buliba és tudnánk, miért nem tudsz semmit se venni a buliba, akkor elég, ha magadat hozod. Majd legfeljebb te fogsz mosogatni :DDDDDD. De nem tudom, mennyire ismernek a barátnõd osztálytársai, õk lehet bunkóságnak fogják tartani. Nem kell sok mindenre gondolni, veszel pár csomag csipszet, nem kell a legdrágábbat, Lidl féle is megteszi, meg egy üveg kóla. Igen kóla, figyeld meg, hogy hamarabb el fog fogyni, mint a pia =P. Csajoknál fõleg :D. Ez kb 1000 ft lenne. Ennyid csak van. Ha nincs, akkor pedig szard le, mit gondolnak mások, csak érezd jól magad.
Ja, és ha az ajándék miatt aggódsz, felesleges. Amikor felköszöntitek az ünnepeltet, odaállsz, puszi-puszi megöleled és kész, közben sûrûn mosolyogsz és boldog szülinapot kívánsz. Ha annyira nem vagy közeli kapcsolatban az ünnepelttel, miért vennél neki ajándékot?

Nagy gond az, ha nem akarom leszopni a barátomat, pedig ő szeretné?

Legjobb válasz: Pedig nem rossz dolog az :D Egyébként nem nagy gond,ezt vagy megérti vagy nem. A szexualitás pont az a dolog,amiben ha valami nem esik jól nem kell csinálni :) 21/L

Pedig nem rossz dolog az :D Egyébként nem nagy gond, ezt vagy megérti vagy nem. A szexualitás pont az a dolog, amiben ha valami nem esik jól nem kell csinálni :) 21/L
neki igen :D
Kb mintha nem akarnád megcsókolni. Megalázó, érthetetlen, elbizonytalanító. Nem lesz így hosszúéletû a kapcsolat.
szerintem gáz pedig lány vagyok az orál a szex része a legtöbb embernél, ha valaki nem nyalna ki repülne mert erre szükségem van , ha õ nem teszi meg megteszi más ennyire egyszerû semmi nem erõszak.
Jajj bocsi, most nézem... :) ok...
"Barátom"!!! Szóval hímnemû mind a kettõ.Csak nekem tûnt fel?
Hát az 14 éves vagy, akkor elég nagy gond, mert még Barbi babáznod kéne. Ha 16-18 körül vagy, akkor kisebb gond, megbocsátható. Viszont ha már elmúltál 18, akkor qqva gáz :D
nekem nem neki igen neked igen
Nem baj, mert azonnal talál vállalkozókat, akik kérés nélkül is elsõre megteszik.
Szerintem nem vészes. Mióta vagytok együtt? Ez kicsit olyan bizalom dolog. Én elõször eléggé húzódoztam tõle, de megbeszéltük barátommal. Idõközben mindig húztam picit az agyát, mindig picit lejjebb csókolgattam a hasát és egyik alkalommal úgy döntöttem, hogy miért ne?! Õszintén szólva, sokszor élvezem is fõleg, mert a párom is élvezi :) 19L
Legalább verd ki neki, az nem megalázó
akkor elégíts ki a száddal engem, a barátod helyett
Azért, mert két fiú barátkozik, attól még nem kell feltétlenül leszopni egymást. A lányok sem nyalják ki egymást mindig, csak azért mert barátnõk.

Miért van az, hogy a 2GB-os netem ha nem érem el adatforgalmat akkor sokat fogyaszt (kb.10 perc alatt akár 300MB-ot is) az arányból, ha pedig már elértem utána pedig lelassul és kb 2 óra alatt fogyaszt annyit mint amikor gyors?

Legjobb válasz: Azért , mert amikor túlléped a keretet lekorlátozzák a net sebességét és kisebb sebességen több idõ kell ugyanannyi adatmennyiségnek.

Azért , mert amikor túlléped a keretet lekorlátozzák a net sebességét és kisebb sebességen több idõ kell ugyanannyi adatmennyiségnek.

Mekkora gond az, ha a kettős könyvviteli program negatív előjellel könyvel? (Pl érvénytelenítő számlán T9. -5000 nem pedig K9. )

Legjobb válasz: Ez teljesen normális egy sztornószámla esetén. Ugye a 9-es számlaosztályba a bevételeket könyveljük. Amikor kibocsátunk egy számlát, akkor az növeli a bevételünket, ha pedig érvénytelenítjük (sztornózzuk), akkor le kell vennie a bevételek közül, hiszen nem folyik be az a pénz.

Ez teljesen normális egy sztornószámla esetén. Ugye a 9-es számlaosztályba a bevételeket könyveljük. Amikor kibocsátunk egy számlát, akkor az növeli a bevételünket, ha pedig érvénytelenítjük (sztornózzuk), akkor le kell vennie a bevételek közül, hiszen nem folyik be az a pénz.
A kérdező hozzászólása: Elõleg levonásánál is elfogadható ez a megoldás?
A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy ezzel nem sérül a bruttó elv?
A kapott elõleg könyvelése a jóváírás idõpontjával megegyezõen (=számlakibocsátás): T 384. Elszámolási betétszámla K 453. Vevõktõl kapott elõlegek K 467. Fizetendõ általános forgalmi adó Az értékesítés könyvelése (teljes ellenérték): T 311. Belföldi vevõkövetelések K 911. Értékesítés nettó árbevétele K 467. Fizetendõ általános forgalmi adó Ezzel egyidejûleg történik az elõleg átvezetése: T 453. Vevõktõl kapott elõlegek T 467. Fizetendõ általános forgalmi adó K 311. Belföldi vevõkövetelések Nem sérül semmi, ha nem csak a bevételt mínuszolod le, hanem minden tételt korrigálsz, amit érintett az eredeti számla.
A kérdező hozzászólása: Jó ez az elõleg normál módja, de ha a program nekem azt csinálja, a levonásnál, hogy : T 453 - 5000 T 467 - 1250 K 311 - 6250
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, elírtam.. Szóval a végszámlánál így vonja le az elõleget. K 453 - 5000 (mínusz 5000) K 467 - 1250 T 311 - 6250
Most már én is elvesztettem a fonalat. :D Melyik fázisban vagyunk? Mit akarsz sztornózni? Ugye két számláról is szó lehet: elõleg vagy végszámla és miért akarod sztornózni (hibás és újat állítasz ki vagy mégsem történik meg az adás-vétel)?
A kérdező hozzászólása: 1, vevõ elõleg bekérõre küld összeget T 384 6250 Bank K 311 6250 Vevõ 2, Mi számlát állítunk ki a beérkezett elõlegrõl T 311. 6250 K 453. 5000 K 467. 1250 3, Végszámla T 311. -6250 K 453. -5000 K 467. -1250 T 311. 25000 K 911. 20000 K 467. 5000

Ha nem védekeztünk a párommal .3x egymás után. és rá egy hétre pedig megjött akkor mi lehet? Mert a 2 hétre jött meg. Nem pedig szokásosan.

Legjobb válasz: ha nem védekeztetek, akkor teherbe eshettél...a többi hadoválásod meg nem értem, vegyél egy terhességi tesztet és tanulj meg fogalmazni

ha nem védekeztetek, akkor teherbe eshettél...a többi hadoválásod meg nem értem, vegyél egy terhességi tesztet és tanulj meg fogalmazni
én sem nagyon értem amit írtál csak azt vettem ki belõle, h nem védekeztetek! Akkor van esély a babára én a helyedben együttlét után 14 nappal elvégeznék egy tesztet, h tutira megnyugodjak! Egyébként ti most a szerencsére játszotok v mi? mert 3* egymás után már nem lehet azt mondani, h csak egyszer történt, mert az megesik na de háromszor! Ha nem akarsz gyereket védekezz!
Aktus után 2 héttel terhesteszt. Legközelebb meg több ész. Abortuszt akarsz, amikor mindenki számára elérhetõ és megfizethetõ a fogamzásgátlás?

Miért élvezi azt a barátom ha a számba élvez el és nem pedig a nunimba?

a barátom mindig mondja hogy szo..jam le, de én inkább jobban élvezném ha a nun..mba menne el! szerintetek ez normális dolog? vagy csak én érzem magamat furán?

Legjobb válasz: Szerintem az elsõ válaszolónak még életében nem volt szexuális kapcsolata. Ez egy baromság hogy a ribiknek szoktak a szájukba élvezni. A kérdésre a válasz pedig az, hogy valaki egyszerûen jobban szereti az orális szexet és izgatóbbnak találja ha a szádba élvez el. De ha zavar akkor szólj neki.

Szerintem az elsõ válaszolónak még életében nem volt szexuális kapcsolata. Ez egy baromság hogy a ribiknek szoktak a szájukba élvezni. A kérdésre a válasz pedig az, hogy valaki egyszerûen jobban szereti az orális szexet és izgatóbbnak találja ha a szádba élvez el. De ha zavar akkor szólj neki.
Ja hoppá, és aki lány ezt undorítónak tartja, ugye a barátjától se várja el, hogy õ orális szexet mûveljen, mert nyugi, legalább annyi hüvelyváladékot nyel, úgyhogy legalább annyira undorító ha már itt tartunk. Remélem így van, és akkor talán valamennyire fair a játék.
Hy nézz meg egy pornófilmet ott szinte mindig a szájába élvez el, vagy az arcára.ezt mi pasik szeretjük, de ezt én se tudom neked megmondani hogy miért.a csajom még nem szólt érte, ezek szerint neki is bejön.de ha zavar beszélj vele, hidd el mindent meg lehet beszélni ;)
na szal is-is, ahogy látom, de azért elbeszélgetnék azokkal, akik ezt undorítónak tartják ... Azok a csúnya ronda fiúk miket akarnak, ejnye. Aztán meg pont nem egy csajszit ismerek, aki nagyon is akarja.
"normális módon" Leírnád mi az a normális mód? na ezért vannak ilyen idióta vélemények, az ész megáll, normális mód ... Figyelj, azt úgy kell, hogy az utolsó cseppig szépen! De megint oda lyukadunk ki, akinek ez undorító, az nem szexeljen sztem, mert micsoda egy undorító dolog.
Persze hülye az elsõ. Nincs semmi gusztustalan abban ha a srác a csajszi szájába élvez, bizony nagyon sokan szeretik ezt, lányok is! Mellesleg ha ezt gusztustalannak tartod, akkor javaslom ne is szexelj, ez nem neked való, inkább társasjátékozzatok!! Ugyan mi lenne gusztustalan az orális szexben, jó hogy nem azzal jön a kedves elsõ, hogy jaj de azzal pisil ... meg tudok halni az ilyen véleményektõl. Egyébként egy haverom csinálta jól, elég kemény sportoló srác, aztán a csajszija legelõször kicsit hezitált, aztán két nagy füles segített rajta, azóta nyeli mint a torkosborz. Jó hát érte rajonganak a csajszik, megteheti simán. Innen a mondás is .... Amúgy meg finom az íze is, szóval nem tudom kinek mi a baja ezzel. Van olyan lány, aki meg egyenesen megõrül azért, hogy lexophassa a barátját ... csak sjanos itt a szexuális kultúra olyan amilyen, és még mindig él az a hülye felfogás, mely szerint ez undorító és megalázó. Mondom én, az ilyen inkább kártyázzon!
Hát nekem is gusztustalan, pedig csináltam már sokfélét az évek alatt, de ezt én sem szeretem. Amúgy az én párom is szereti(né), és nem csak õ volt más kapcsolatom is, õ is szerette volna, de én valahogy erre nem vagyok vevõ. Egyszerûen öklendezek tõle, és így nem valami felemelõ érzés. Ha a párod ezt szereti és megcsinálod neki, ám legyen, ettõl egyikõtök sem beteg, de beszéld meg vele, hogy 1x így csináljátok, másszor pedig úgy ahogy Te szereted!!!!Ettõl nem vagy k.va, hülye az elsõ!!!!
Én sem lennék erre hajlandó.Utána nem tudnák ételt a számba venni.Ha szeret a párod, ezt tudomásul veszi.A kapcsolat nem csak az egyik fél ( és fõleg nem csak a férfi ) igényeirõl szól!Ha jó az összhang köztetek, akkor " normális " módon is élvezhetitek a szexet.
fuuuj de gusztustalan egy kis r... anc vagy!
elso vagyok! akkor is a gyomrom felfordul toled igenytelen kis qurva! tudod kiknek szoktak a szajukba elvezni?aki egy utolso ki r.. anc amilyen te is vagy dragam!:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen midenkinek a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok, egyébként, hozzá szoktam már ahhoz, hogy ha ö ad , akkor én is viszonzom, :)
Na, nehogy már egy pasi azért szeressen, mert jól le.pom!!! Egyébként lehet orálisan szexelni anélkül is, hogy a szádba élvezne a pasi, , nem? És ha a pasi nem akar nyalni, akkor ne nyaljon, kényszeríteni senkit nem lehet semmire, csak amihez kedve van valakinek. Attól még lehet egy jót szexelni mert nem nyelem agyba fõbe a g.cit.
15:33 Végre egy klassz csajszi ... gondolom téged csípnek a srácok :-) Ha valaki el tzudná nekem magyarázni mi ebben az undorító, hát .. gratulálnék neki. Sztem tök normális, tök átlag, nincs benne semmi extrém, egyszerûen hozzá tartozik. De némelyik választól azért eldobom magam. Bár a magyarok szexuális kultúráját tök jól tükrözi, ez igaz.
06:59 Figyi drága, TE magad mondasz saját magadnak ellent a pár sorban is: -"normális" -"ez már a kultúra magas foka" -"de ez nem kultúra" Na hallod, veled is elbeszélgetnék ......
Kedves elsõ válaszoló! Szerintem számodra az egyetlen megoldás a cölibátus, vagy nemis tudom... Mindenesetre legszívesebben úgy [email protected]álak hogy leröpül a fejed. Az orális szex nagyon jó dolog, adni is kapni is. A kérdezõnek üzenem hogy csak beszélje meg a barátjával hogy egyszer így csinálják egyszer úgy, mindenkinek jó lesz, az orálért meg jár a viszonzás ;) az elsõ válaszolónak meg kívánom hogy sohasenkinek nelegyen gusztusa kinyalni! te vagy az igénytelen [email protected]!!!
Nekem semmi bajom nincs azzal, ha a pasim a számba megy el. De ha téged zavar szólj neki.
Én úgy gondolom, hogy ez valami tudatalatti uralkodási vágy, vagy pornófilmekbõl vett divat (ott a látványra mennek, és ez nagyon látványos). Simán el tudom képzelni, hogy a nõk számára megalázó lehet, de nyilván van, akinek bejön. A lényeg, hogy van szátok, nyissátok ki és beszéljétek meg, ki mit szeretne és vállal be. Így mûködik egy kapcsolat. Ha úgy akarsz a párod szájába élvezni, hogy nem készíted fel rá, tényleg repülhet egy csúnya tökönrúgás! :) AK
azt úgy bírom amikor szidjátok azt a sportoló gyereket az egyik elõzõ válaszban XD...hogy "húde felakasztanám" meg "húde tökön rugnám" persze persze bla bla, élesben meg ponmt ti lennétek azok akik nyikkani sem mernének, csak pislognátok h mivan, és sz.pnátok ahogy kell...bocs, nem vagyok hímsoviniszta, de a nõknek mindig csak a szájuk nagy, és az a jobbik eset ha sz.pásra használják
úgy tûnik a válaszok alapján, hogy nõ társaim nem szeretik az orális szexet... érdekes, én imádom, bármint megtennék azért, hogy jó legyen a páromnak, köztük azt is, hogy lexopom, de persze viszonzást is várok :) ez egyszerûen beállítottság kérdése, ki mit szeret, barátod pl ezt :) de szerencsére sok minden van lehet válogatni, ha neked ez pont nem jön be.
Érdekes, hogy megoszlanak a vélemények annak függvényében, hogy a [email protected] melyik végén van a válaszoló.
Nem csak azt kell nézni hogy nekem mi lenne jó, hanem azt is hogy a nõnek is jó legyen.
9:32: de az már nem ugyanaz, ugye!
Ha rossz ha a szádba megy, beszéld meg vele, a magyarázat az lehet hogy mielõtt elélvez, akkor élvezi a legjobban, és ha a szádban van élvezetesebb. De nem szabad ezt erõltetni egy nõnek. Én is imádom az orál szexet de mivel a barátnõm nem akarja hogy a szájába menjen így szólok elõtte egy fél perccel és kézzel befejezi.
A sportoló pasit abban a pillanatban leszúrtm volna nagy késsel ha felpofozott volna azért mert nem akarok szopni.!!!!!! egy mocskos [email protected] az olyan.Nem is férfi!! csak egy gyáva alak, aki másként nem tud rávenni egy nõt a szexre csak veréssel.Az ilyen "férfiaknak" az akasztófán kéne lenniûk!!!
Lehet a barátod csak nem akar még gyereket és így kíméli meg magát az idegeskedéstõl. De persze lehet, hogy tényleg csak ezt élvezi, de ezt vele kellene megbeszélni.
Mindenki úgy szexel, ahogy akar.Aki az orálisat tartja normálisnak, az csinálja.De akinek nem jön be, arra se mond, hogy ne szexeljen!A kettõnek nem sok köze van egymáshoz!Ha az orális szex a kultúra magas foka, akkor a melegek ezt magas fokon ûzik!Ma a pronófilmek hatására divat az orális meg az anális szex, de ez nem kultúra. Ha viszont engem egy pasi felpofozna azért, mert nem akarom leszopni, úgy megrúgnám a tökeit, hogy arról koldulna!Egy nõt megütni a legnagyobb bunkóság, még ha híres sportoló is a pasas,
Ja, de csókolózni szeretsz vele? A szájávaaaaal? Hülye vaaagy?? ahol hányni szokott??????
:D sok Válasz Tedszik :D Nagyon jook a csajok és élni is tudnak :D Szóval ez egy oda vissza játék ha Barátod is csinálja neked az orális szexet akkor ...Étred..:P Én szeretem csinálni sõt már alig várom h számba vehessem...-ját :D ahogy neki joo és ahogy élvezi, Nekem is joo és én is nagyon tudom élvezni :p

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!