Találatok a következő kifejezésre: Ha nekem van mit tegyek Kell (10 db)

Ha nekem fitymaszükületem van mit tegyek? Kell e félnem?

Legjobb válasz: azé elég kellemetlen az vagy 1 hétig nagyon érzékeny, utánna vagy joosookáig kevésbé nagyon érzékeny :B

Szerintem is menj dokihoz!Én 19 éves vagyok és mégcsak most mertem kezeltetni magam, és bánom hogy nem mentem hamarabb!Am ne parázz!Éncsak egy méregdrága krémet kaptam!
Ez a link nem fékrõl szól? Hogy jön ide?
Nem tudom, mi a szexi azon, ha megcsonkítanak valakit. Én körülmetélt vagyok és iszonyú undorító: a makkom kiszáradva, hámlik, kérges, rossz megtapintani is, mert smirglipapírszerû. És foltos és egyre fehéredik :( Az se igaz, hogy föltétlen higiénikus: 20 év után esett ki egy varrat, szép nagy lyukat hagyva, a luykat meg tisztogatnom kell, ha nem akarom, hogy bûzös cucc gyûljön föl alatta. Ez lenne a higiénia? Ráadásul a bõr feszül, a makkra föltapadt kis bõrdarabok, fájdalmassá téve a közösülést. Ez aztán nagyon szexi, igazán élvezem :(
azé elég kellemetlen az vagy 1 hétig nagyon érzékeny, utánna vagy joosookáig kevésbé nagyon érzékeny :B
A bátyád egy segdugasz haver, én szétrugtam volna a tökeit a te helyedben, nekem is ezem van, a szüleim (mint mindig) pánikoltak egy kicsit, a haverok meg tesóm megértették, gond nélkül voltam :) elvégre ne ugy nézd hogy a fityma szûk, hanem hogy a szerszám tul nagy :D Mond el bátran, ha kiröhögnek, csak anyit mondj, nekem az agyam meg a lelkem tökéletes, neked a tested, igy kerülsz te az utcalányok közé xD erre elszoktak halgatni...
Menj el orvoshoz! Nekem is az volt, mostanra gyógyultam meg. Nem kell félned, az orvos megoperál, ami nem fáj, és 1 hónapig kamillázgatod és úgy begyógyul.Körül metél. Amúgy körül metélve sokkal higénikusabb, és szó mint szó, szebb is.... Hány éves vagy? Ne gondold azt hogy ez ciki, nyugodtan mondd el a szüleidnek, meg fognak érteni...
19 lány vagyok... Voltbarátomnak is volt szégyelte is, de ez természetes... Ha nem metéled körül magad, akkor alatta be fog gombásodni és bármien betegségert kaphatsz amik miatt levághatják a rudad:D... és ha körülmetélik a péniszed is könyebben tudod tisztitani nem lesz semmi kis fityma amit vissza kell húzni:D és nyugi nem fognak a csajok piszkálni sztem tök édi ha a pasi körül van metélve oylan mintha minden másodpercben kész lenne a kövi aktushoz:D SEXY
úgy hallottam, hogy az önkielégítés is segít ezen a problémán.
PS: Az önkielégités nem segit, mé ha nyujtogatod a farkad attól hosszab lessz? Jó is lenne...
"Amúgy körül metélve sokkal higénikusabb, és szó mint szó, szebb is...." Ez marhaság. Csak biztatgatod magad.
Úristen NE engedd magad körülmetélni! Van erre sok más megoldás is, beszélj egy urológussal.
A kérdező hozzászólása: én megmondtam a bátyámnak és kinevetett azt mondta titkoljam el mert nagyon égõ majd ha a lányok megtudják nem akarnak velem szexelni és szóba álni
Kedves utolsó Elárulnád milyen kenöcsöt kaptál?Valamint hogy használt is? Köszi elõre
A krém neve: contractubex! És nem használt! Mert nem javult tõle semmit és most mûteni kell!! Ezt ma tudtam meg szal már én is parok egy kicsit!!!
majd kiderül, neked meg úgyis mindegy, nem? nem vagy féltékeny. ez teljesen épelméjû dolog egyébként...
Úgy látszik, megszokta a környéket, vagy jó a koszt nálatok, szóval, miért is ne? Egyébként meg nem újból bemutatkoznia, ez is elõny.

A kisfiam 2, 5 éves, a bilibe pisilés megy, de kakilni nem hajlandó bele? Ha kell neki pisilni, akkor szépen szol vagy magától ráül, de ha kakilnia kell, akkor éppen ott végzi el a dolgát, ahol éppen áll. Van mikor még el is bujik. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Semmi baj, 1-2 hét és ez is rendben lesz :=). Türelemmel magyarázd el mindig, hogy most milyen büdi, kakis lett az alsója (kicsit viccesen, de azért fújjolhatsz is, hogy fújj, milyen csúnya, büdi, viszem is a wc-be, mert a kaki odavaló, együtt odaviszitek, beledobjátok és õ lehúzhatja a wc-t - ezt nagyon szeretik!)DE! Sose szidd meg, ha bekakil, csak mondd el, hogy jajaj, már megint rossz helyre került ez a fránya kaki, stb. Ígérd meg neki, hogy ha a wc-be/bilibe kakil, õ lehúzhatja majd és apának is elmesélitek, hogy milyen ügyes nagyfia van! Ez általában hat és ahogy fent is írtam, 1-2 hét alatt teljesen helyére kerül a kis fejében a feladat :=).

Semmi baj, 1-2 hét és ez is rendben lesz :=). Türelemmel magyarázd el mindig, hogy most milyen büdi, kakis lett az alsója (kicsit viccesen, de azért fújjolhatsz is, hogy fújj, milyen csúnya, büdi, viszem is a wc-be, mert a kaki odavaló, együtt odaviszitek, beledobjátok és õ lehúzhatja a wc-t - ezt nagyon szeretik!)DE! Sose szidd meg, ha bekakil, csak mondd el, hogy jajaj, már megint rossz helyre került ez a fránya kaki, stb. Ígérd meg neki, hogy ha a wc-be/bilibe kakil, õ lehúzhatja majd és apának is elmesélitek, hogy milyen ügyes nagyfia van! Ez általában hat és ahogy fent is írtam, 1-2 hét alatt teljesen helyére kerül a kis fejében a feladat :=).
Nekünk is ez volt a probléma, õ is elbújt a szobanövények mögé. Mi odatettük a bilit. Rögtön belekekált. :)
Szia, az én kislányom is ezt csinálta, õ 21 hónaposan már le akarta venni a pelenkát, a pisi gyönyörûen ment a bilibe, Wc-be, fûbe, de a kaki elõször csak a kertbe egy fához, utána állandóan elbújt valahova és bekakilt a bugyiba, ill. visszatartotta.Most 23 hós és négy napja bilibe kakil, nem fél, nem tartja vissza.Két hónap kellett, hogy agyilag megérjen rá.Nálatok ez lehet, hogy csak pár nap lesz, vagy egy-két hét, mert a te fiad már picit idõsebb.Nyugi, hidd el magától rendezõdik.

2 éves Bishon Bolognese kutyám van akit eleinte nem tudtam szobatisztává tenni. Mostanában már hívogat ha ki kell neki menni ( ilyenkor kiviszem sétálni), de reggelre mindig bepisil. Nem tudom mit tegyek, Mit gondoltok mit csináljak?

Egyebkent ejszakara megvonom tole az etelt italt..

Legjobb válasz: Ne várd meg, amíg kell neki pisilni, hanem egyszerûen vidd le idõben. Közvetlenül lefekvés elõtt és ébredés után mindenképpen, és még legalább egyszer napközben, ha hazaértél.

Ne várd meg, amíg kell neki pisilni, hanem egyszerûen vidd le idõben. Közvetlenül lefekvés elõtt és ébredés után mindenképpen, és még legalább egyszer napközben, ha hazaértél.
minél késõbbre tegyétek az utolsó sétát. olyan 9-10 órára.és reggel minél hamarabbra. max 9-re.
Szabad tudni mennyi idõs?
2 éves, ezzel kezdõdik a kérdés.

14 éves fiú vagyok 7c oszályos nagyon tetzsik egy lány aki 7b csak vannak ott vidis fiúk akik ha járnák vele nagyon nagy dobra vernék mit tegyek mert kicsit szégyenlős vagyok hogy ismerkedjek vele? De tudom hogy ráéek még ezzel de nekem ő kell

segítsetek nagyon fontos.

Legjobb válasz: tudom nehéz telefonról írni de istenem kicsit erõltesd már magad... és mit tudsz tenni? egyszerûen add mindig önmagad..beszélgess vele, aztán el is hívhatod valahova:) na sok sikert:D

tudom nehéz telefonról írni de istenem kicsit erõltesd már magad... és mit tudsz tenni? egyszerûen add mindig önmagad..beszélgess vele, aztán el is hívhatod valahova:) na sok sikert:D
Hogy a mai gyerekeknek senki se tanítja meg a nyelvtant... Én ha így írtam volna, harmadikba se engedtek volna tovább, nem hogy hetedikbe.
Vegyél bátorságot és próbáld meg és ha sikerül és õk nagy dobra vernék azzal ne törõdj ha sikerül akkor csak nem csúfolnak érte elvégre már nem az oviban vannak ha eszembe jut valami még írok.18/f
A lánnyal akarsz összejönni, akkor miért azoknak a fiúknak a véleménye érdekel, hogy mit gondolnak?xD
A kérdést nem értem, de te 14 évesen idén kezdted a 7. osztályt!?
A kérdező hozzászólása: Haggyuk a nyelvtant :D. Most mentem 7.-be
Mit foglalkozol a balf..szokkal, neked lesz nõd, õk majd otthon verik, mert gyerekek még ahhoz, h barátnõjük legyen.
A kérdező hozzászólása: DE nem merek oda menni hozzá :(
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam alkohollal, de nem meny.
Nekem is van egy Mercury, de nincs hozzá progi amivel nézhetem, mivel úgy kaptam, tudnál segíteni? küldeni egy progit, vagy mi a pontos neve, hogy letölthessem ha lehet? kérlek?! - írj privit
Tipp: >Telepítés után feltettétek a géped összes drivereit, különös tekintettel az alplapit-chipsett-et? >Vedd ki a kártyát, tisztogasd meg a csatl.felületet, és dugd vissza, lehet, hogy csak nincs érintkezése!
A kérdező hozzászólása: gy

Nekem van egy Mercury TV Tuner Card-om, amit ha beteszek gépbe, akkor tudok rajta TV-t nézni(persze az antennát is rá kell kötni), régebben jó volt, most vírusos lett a gép, újra lett telepítve, és ha beteszem a TV-kártyát, nem érzékeli. Mit tegyek?

Nem tudtok segíteni, már több helyre is próbáltam betenni, de amikor föltelepítem a progiját, kiírja hogy nincs benn a Tuner.

Legjobb válasz: Üdv! Pontos termék nevet tudnál mondani? Próbálj meg frissebb verziójú driver-t feltenni hozzá és akkor háta jó lesz ;) Üdv Aiwa.

Üdv! Pontos termék nevet tudnál mondani? Próbálj meg frissebb verziójú driver-t feltenni hozzá és akkor háta jó lesz ;) Üdv Aiwa.
A kérdező hozzászólása: http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.mercury-pc... Ilyen van nekem.
Milyen Op. rendszer van a gépen?(vírus elõtt is ilyen volt?)
Ezt a kérdést inkább a "számítástechnika-hardver" csoportnál tedd inkább fel, hátha több választ kapsz.
A kérdező hozzászólása: Xp Professional Szervizcsomag 3.
Ugyan ezzel az op rendszerrel mûködött a vírus elõtt is hibátlanul?
A kérdező hozzászólása: Persze.

Kisfiam 10 és fél hónapos. Fogzás korszakában van, és nem akar enni! 9 kiló, és havonta csak 10-15 dkg-ot hízik! Ez normális? Mit tegyek ha nem akarja enni sem a tápszert, sem a tejpépet, csak krémtúró, és túró rudi kell neki?

Nagyon aggódom, bár az orvos szerint ez átmeneti állapot, de engem mégis idegesít!csak nyammog az ennivalón, és a bébiétel sem kell neki mostanában, csak a leveseket hajlandó enni!

Legjobb válasz: Szia! Ha korábban jóérvágyú jóevõ volt a kisfiad akkor az állapot átmeneti. A kicsiket leginkább az elsõ fogacskák és a rágófogak kijövetele viseli meg a legjobban. Az én kisfiam az elsõ fogai kibújásánál semmi mást nem fogadott el csak a cumisüveget meg a tápszert. Ha a fõétkezéseken csak nyammog, meg ímmel ámmal eszeget akkor lehet hogy a túró rudi meg a krémtúró iktatva kellene hogy legyen. A fiam fogzáskor szívesen evett almát gerezdekre vágtam azt rágcsikálta, meg kenyeret, fõleg a kenyér haját. Nassolni ne engedd!! Egy négy éves kisfiú anyukája

Szia! Ha korábban jóérvágyú jóevõ volt a kisfiad akkor az állapot átmeneti. A kicsiket leginkább az elsõ fogacskák és a rágófogak kijövetele viseli meg a legjobban. Az én kisfiam az elsõ fogai kibújásánál semmi mást nem fogadott el csak a cumisüveget meg a tápszert. Ha a fõétkezéseken csak nyammog, meg ímmel ámmal eszeget akkor lehet hogy a túró rudi meg a krémtúró iktatva kellene hogy legyen. A fiam fogzáskor szívesen evett almát gerezdekre vágtam azt rágcsikálta, meg kenyeret, fõleg a kenyér haját. Nassolni ne engedd!! Egy négy éves kisfiú anyukája
Szia! Én csak szeretnélek óvainteni a gerezdre vágott almától, mert az én gyerekem fulladozott tõle ilyen korban!Minden masban egyetértek az elõttem szólóhoz!Egyébként a krémtúróban guargumi van, de hidd el, hogy egy kis idõ múlva ez megváltozik, és az a lényeg, hogy hízik és nem fogy! Kitartás
Mindenben egyetértek az elõttem válaszolókkal. Szerintem 15dkg az nem rossz fél éves kor után. Ilyenkor már nem annyira fontos mennyit hízik sztem. Bár az én kisfiamhoz nem biztos, hogy viszonyítani ekllene, mert 10kg volt annyi idõsen, mint a te ksifiad

Van egy fiú aki nagyon tetszik nekem, és ő is szerelmes belém. Mondta. Csak valahogy ha vele kell találkozni beparázok és félek. Mit tegyek?

Anyuéknak sem merem elmondani, hogy egy fiúval találkozom, nem tudom mit szólnának hozzá. Félek, és ez annyira idegesítő. Mivel nem mondom el anyuéknak, így nem tudom hogy találkozhatnék vele..kérlek segítsetek! :)

Legjobb válasz: 1. meg vagy áldva a lufi szexeddel ne netez hanem cselekedj :D:D:D

1. meg vagy áldva a lufi szexeddel ne netez hanem cselekedj :D:D:D
Csak úgy látod, nem az az aki LUFIVAL szexel?
hány éves vagy??? am meg nem igaz hogy nem tudsz egy sz*ros kamu szöveget kitalálni pl vásárlás a b nõkkel vagy mozizás meki mittudom én 16/f
elõttem szóló, ezt hogy érted?

Heló csibészek! Fontos kérdés következik! Mit tegyek, ha van egy pasija egy csajnak, és nekem nagyon kell a csaj?

és mindig sülve-f?ve együtt vannak! már elég régóta ismerjük egymást a lánnyal és voltaképp úgy alakult, hogy ?t választotta, mert vele "nyugisabb" minden. a lány azóta nem nagyon akar beszélgetni velem, de úgy érzem, szeret. viszont nem tudom, hogy lépjek újra kapcsolatba vele, ha ott van folyton a fiúja. kérnék pár tippet.

Legjobb válasz: Hagyd õket és keress egy szabad csajt.

Hagyd õket és keress egy szabad csajt.
Ha ez mind így van, ahogy leírtad, akkor mért nem beszélsz vele? Kérdezz rá konkrétan! Mit veszíthetsz? Legfeljebb nemet mond, de meg is kell indokolja. Ha meg már tudod, hogy mi a tényleges problémája, akkor tudtok ezen változtatni, ha õ is akarja. Ehhez viszont kommunikálni kell és ne telefonon. Telefonon könnyebb hazudni. Az arca, a testbeszéde mindent elárul majd és akkor majd látod, hogyan tovább, merrefelé.
Na idefigyu!Ezt egy nõ tanácsolja: ha igazán szeretek valakit akkor nem mással járok!Vagy-vagy!Ha nem tud dönteni akkor nem igazi az érzés.Ez az egész lehet egy kissebbfajta vonzódás a csaj részérõl irántad de nem elég a nagy szerelemhez.És milyen dolog ez a partnere felé hogy másfelé is filózgat miközben vele jár?Nem becsapás?Melletted nem fog "kitekinteni"visszavágyni a régihez?Hagyd a csudába az érzelem egyszer csak elmúlik ha nem piszkálod vele magad nézz szét van egy csomó tuti csaj válassz olyat akinél biztosan te vagy a nyerõ ez a leányzó csak totyorog mit a tojós galamb nem tud dönteni mert maga se biztos saját magában az érzelmeiben..
Hát nem tudom, de ha megszagolnám, hogy valaki hajt a barátnõmre, annak a kezébe adnám a pöcörõjét, hogy azzal furulyázzon.
Csak játszik veled. Õt választotta a napnál is világosabb mi a szitu. Lépj le. keressen mást játszani ne téged szivasson.
Nyírd ki párbajban a srácot vazzeg! :D :D :D
Csavard be egy szõnyegbe, és lökd le a hídról!
A kérdező hozzászólása: volt egy rövidke kis nézeteltérés a fickójával, de elhajtottam.
hany evesek vagytok egyebkent? a fiujaval nem volt meg semmi konfilktusotok , vagy nem magyarazott meg neked , hogy alljal le vagy valami? kis korkulonbseg van azt irod. ki az idosebb a lany? es kettotok kozul valasztott vagy neki mar megvolt a mostani baratja?
Mármint kit? A pasiját? A csajjal beszéltél?
A kérdező hozzászólása: a srác próbált valamit beszélni velem, de mivel túl sok volt a sértegetés, oltogatási kísérlet, hamar lezavartam, és végülis õ járta meg a dolgot.
megvertetek vagy mi? de a lannyal surun talalkoztok? vagy csak igy hebe-hoba? meg oltogatott teged? mikkel? miket csinalt? tudta egyaltalan , hogy letezel? vagy a csajotok meg nem jart senkivel es ugy valasztott teged? vagy mar megvolt neki a regi pasija? neha irhatnal konkretabban is xD
vagyis ot valasztotta...bocsi elirtam
Legyél vele kedves, de közömbös. legyél sokat más lányok társaságában, de könnyedén, ne tegyél úgy, mintha felé játszanád a dolgot. Nagy az esély, hogy ezután majd meg akar szerezni, aztán széthúzza neked a rózsaszín pinácskáját, ha ésszel dolgozol.
Nézd minden nap az RTL híreket, onnan meríthetsz egy-két jó ötletet.
Lássuk csak sülve fõve együtt vannak, kerül téged... Lehet, hogy szeret, de akkor kiba.. jól álcázza.
A kérdező hozzászólása: figyelem ám, ki kicsoda. na most teszek egy próbát, kimegyek valahova ahol ilyesmitájban szokott lenni, leggyakrabban egyedül. remélem sikerül.
A kérdező hozzászólása: hagynám én de nagyon úgy tûnik a lány még szeret és mások is ezt mondják. szóval értitek a dolgot?
A kérdező hozzászólása: és ha kiderülne hogy a barátnõd nem téged szeret, hanem azt a srácot, és csak azért van veled, hogy elfelejtse a másikat? akkor mit csinálnál?
A kérdező hozzászólása: jó, akkor máshogy mondom: nekem õ a tökéletes nõ. és érte bármit megtennék, megteszek. ismerem jól. és úgy érzem, ezt azért csinálja, mert van némi korkülönbség közöttünk, ez pedig zavarná õt, a családját. és inkább el akar feledtetni a sráccal. megtudtam, hogy nagyon sokszor a sráccal rólam beszélnek, mert nem tud kiverni a fejembõl, barátnõinek is rólam beszél, stb.
A kérdező hozzászólása: de itt a gond, hogy nem nagyon tudok... mert itt a fõ problémakör : mindig a fiújával van.
Csibészkém!Hát kényelembõl értelmes nõ nem jár senkivel.Végül is mit jelent együttjárni valakivel?Piszi puszi, kamatlyolás /bocs nem bántani akarlak/stb.Na ezt õ azzal a másikkal teszi miközben utánad sóvárog?Ez így nem kóser.Ha nem érez semmit a másik iránt miért van vele?Mert ha nincs ló jó a szamár is?Ha téged nem mer felvállalni akkor még nem kell feltétlen más karjába rohanni.Az meg tényleg gáz hogy nincs a pucájában annyi vér hogy bevállaljon és kiálljon melletted.Ha eddig nem volt bátorsága hozzá és így bebonyolította mindkettõtök életét hát ezután sincs sok remény rá hogy változni fog.De azért ne add fel ha úgy érzed csak õ tud boldoggá tenni te ismered õt mi csak dumálunk itt.Az se lenne rossz ha változtatnál azon ami miatt nem mer kezdeni veled.
Elõzõ vok, a lényeget lehagytam: meg kell találnod az utat hozzá. Közösségi oldalon, msn-en, bárhol, amihez a párja nem fér hozzá, kérheted, hogy találkozzatok. Ha akarja, talál rá módot.
elõzõ!Te nem az elõzõ vagy!még elõttem.
Igaz, csak gyors voltál. :)
én is ugyanúgy vagyok mint a kérdezõ!! Van egy lány aki nagyon tetszik. szoktunk beszélgetni stb. Van barátja, pechemre. :S De már felkértem a jövõévi szalagavatóra hogy táncoljon velem és igent mondott :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!