Találatok a következő kifejezésre: Ha nekem nagy a pocim akkor (2 db)

Ha nekem alapból nagy a pocim akkor sokára fog meglátszodni, amikor már a kicsi miatt fog nöni a hasam?

Legjobb válasz: Szia. Nem feltétlenül. Én 110 kg-malkezdtem a terhességet, gondolhgatod mekkora pocim volt akkor, jó nagy. Kb a 14 héte3n kezdett alakot váltani, akkor vettem észre, hogy másképp álltak az úszógumik, kezd alakot változtatni, kigömbölyödött. Sokan mondták eleinte, hogy mivel nagydarab vagyok, meg sem fog látszani a terhesség, hát épp ellenkezõleg. 19 hetes vagyok, és úgy nézek ki, mint aki legalább 7 hónapos.

Szia. Nem feltétlenül. Én 110 kg-malkezdtem a terhességet, gondolhgatod mekkora pocim volt akkor, jó nagy. Kb a 14 héte3n kezdett alakot váltani, akkor vettem észre, hogy másképp álltak az úszógumik, kezd alakot változtatni, kigömbölyödött. Sokan mondták eleinte, hogy mivel nagydarab vagyok, meg sem fog látszani a terhesség, hát épp ellenkezõleg. 19 hetes vagyok, és úgy nézek ki, mint aki legalább 7 hónapos.
A kérdező hozzászólása: nincs msnem, akkor megnyugothatok hogy nekem is szép kismamás pocim lesz nem pedig dagi?!
szia..az hogy 9 hetes vagy az nem jelenti azt hogy nem fog látszodni.most még puffadsz, , amugy én vagyok a 2.válaszolo.. nekem kb olyan 13 hét kõrûl volt az hogy a hátamon fekûdtem akkor domborodott.most meg én is mintha a 7. hoban lennék és csak 15 hetes vagyok..de a hasam mindenhol kismamás és nem elhizott...most már..ha akarod gyere msn-re és megmutatom kamon:[email protected]:D
A kérdező hozzászólása: elvagyok hizva azért van nagy hasam 9 hetes vagyok
hány hetes vagy? én 174vagyok és majdnem 90kiló, igaz ebbõl 15öt letagadhatnék. Reggelente alig van hasam, de estére mintha már 4hós lennék, pedig csak 6hetes vagyok:-(
A kérdező hozzászólása: most kb akkora a pocim mint egy 6 honaposnak!170cm 75kg vagyok
Eddig én is úgy tudtam, hogy aki nagyobb darabb, annak kevésbé látszik. Gyakorlatban annyi tapasztalatom van, hogy én normál testalkatú vagyok és 17 hetes, már szépen alakul a pocakom, mindenki észre veszi, hogy baba van. Viszont a kolleganõmön jópár kiló felesleg van (160-165 cm körül lehet, és bõven 100 kiló felett van, ennyit árult el a súlyáról), õ 28 hetes és semmit sem változott, egyáltalán nincs nagyobb pocakja, mint korábban volt, még csak a formája sem változott.
En sovany vagyok es alig van pocim.Szerintem neked hamarabb fog latszani..19 hetes kismama
szia.ezzel egyetértek.nekem is nagy volt a pocom..mert alacsony vagyok..most vagyok a 15 hétben és egész szépen kezd kismamás hasam lenni és az uszogumik sem mozognak.:Dkûlõn õrõm.
Sztem ne ezen görcsölj. Lesz ennél nagyobb problémád is:-) én speciel most azon idegeskedem, ha szerdán megyek uh-ra legyen már szívhangja. Bár még picike, csak akkor leszek nyugodt:-)

Ha két szopi között rosszul alszik kisfiam, erőlködik nagyon, a lábát is húzogatja és néha jön egy puki, akkor az azt jelenti, hogy fáj a pocija, vagy hogy nem megy neki a pukizás?

Mondjuk a gyerekorvos azt mondta, hogy sok leveg? van benne, büfiztessem, de nem nagyon akar büfizni, hiába tartom a vállamon.Inkább er?lködik, f?leg éjszaka.Arra már rájöttem hogy a paradicsom ki van l?ve, azt nem ehetem, de nem tudom, hogy ez az er?lködés kajától függ, vagy alapból nehezen megy neki a puki?

Legjobb válasz: Az én picim most 4 hónapos mi is így voltunk az elsõ hetekbe én bementem a gyógynövényboltba és Mecsek baby teát vettem hasfájásra.Nekünk nagyon be jött azóta semmi gondunk nincsen én két evés között szoktam neki adni egy pár kis kanállal

Az én picim most 4 hónapos mi is így voltunk az elsõ hetekbe én bementem a gyógynövényboltba és Mecsek baby teát vettem hasfájásra.Nekünk nagyon be jött azóta semmi gondunk nincsen én két evés között szoktam neki adni egy pár kis kanállal
Igen, fáj a hasa szegénykének:-( Tornáztasd és adj neki infacolt, vagy espumisant.
Sajnos ez valószínûleg hasfájás. Az én kisfiam is erõlködött álmában is, felsírt, de szerencsére csak nappal, éjszaka nem. Nálunk nem függött attól, hogy én mit eszem. Gripe Watert adtunk Neki, az nagyon sokat segített. Sokaknál az is beválik, ha az anyuka Laktoherb teát iszik, de nálink az az ellenkezõ hatást váltotta ki. Neki 9 hetesen szerencsére teljesen megszûnt.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.Espumizánt adok neki a dokinõ tanácsára, de nem úgy tûnik, mintha használna.Ma még adom neki, és ha nem jó az éjszaka, akkor jöhet a mecsek tea, vagy az édeskömény....állítólag még az is jó. Ja és errõl a grip water-rõl is hallottam, csak úgy tudom azt 1 hónapos kor elõtt nem lehet adni. Remélem hamar elmúlik, olyan rossz éjjel, hogy úgy szenved és nem tudok mit csinálni...:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!