Találatok a következő kifejezésre: Ha nekem nagy a pocim (5 db)

Ha nekem alapból nagy a pocim akkor sokára fog meglátszodni, amikor már a kicsi miatt fog nöni a hasam?

Legjobb válasz: Szia. Nem feltétlenül. Én 110 kg-malkezdtem a terhességet, gondolhgatod mekkora pocim volt akkor, jó nagy. Kb a 14 héte3n kezdett alakot váltani, akkor vettem észre, hogy másképp álltak az úszógumik, kezd alakot változtatni, kigömbölyödött. Sokan mondták eleinte, hogy mivel nagydarab vagyok, meg sem fog látszani a terhesség, hát épp ellenkezõleg. 19 hetes vagyok, és úgy nézek ki, mint aki legalább 7 hónapos.

Szia. Nem feltétlenül. Én 110 kg-malkezdtem a terhességet, gondolhgatod mekkora pocim volt akkor, jó nagy. Kb a 14 héte3n kezdett alakot váltani, akkor vettem észre, hogy másképp álltak az úszógumik, kezd alakot változtatni, kigömbölyödött. Sokan mondták eleinte, hogy mivel nagydarab vagyok, meg sem fog látszani a terhesség, hát épp ellenkezõleg. 19 hetes vagyok, és úgy nézek ki, mint aki legalább 7 hónapos.
A kérdező hozzászólása: nincs msnem, akkor megnyugothatok hogy nekem is szép kismamás pocim lesz nem pedig dagi?!
szia..az hogy 9 hetes vagy az nem jelenti azt hogy nem fog látszodni.most még puffadsz, , amugy én vagyok a 2.válaszolo.. nekem kb olyan 13 hét kõrûl volt az hogy a hátamon fekûdtem akkor domborodott.most meg én is mintha a 7. hoban lennék és csak 15 hetes vagyok..de a hasam mindenhol kismamás és nem elhizott...most már..ha akarod gyere msn-re és megmutatom kamon:[email protected]:D
A kérdező hozzászólása: elvagyok hizva azért van nagy hasam 9 hetes vagyok
hány hetes vagy? én 174vagyok és majdnem 90kiló, igaz ebbõl 15öt letagadhatnék. Reggelente alig van hasam, de estére mintha már 4hós lennék, pedig csak 6hetes vagyok:-(
A kérdező hozzászólása: most kb akkora a pocim mint egy 6 honaposnak!170cm 75kg vagyok
Eddig én is úgy tudtam, hogy aki nagyobb darabb, annak kevésbé látszik. Gyakorlatban annyi tapasztalatom van, hogy én normál testalkatú vagyok és 17 hetes, már szépen alakul a pocakom, mindenki észre veszi, hogy baba van. Viszont a kolleganõmön jópár kiló felesleg van (160-165 cm körül lehet, és bõven 100 kiló felett van, ennyit árult el a súlyáról), õ 28 hetes és semmit sem változott, egyáltalán nincs nagyobb pocakja, mint korábban volt, még csak a formája sem változott.
En sovany vagyok es alig van pocim.Szerintem neked hamarabb fog latszani..19 hetes kismama
szia.ezzel egyetértek.nekem is nagy volt a pocom..mert alacsony vagyok..most vagyok a 15 hétben és egész szépen kezd kismamás hasam lenni és az uszogumik sem mozognak.:Dkûlõn õrõm.
Sztem ne ezen görcsölj. Lesz ennél nagyobb problémád is:-) én speciel most azon idegeskedem, ha szerdán megyek uh-ra legyen már szívhangja. Bár még picike, csak akkor leszek nyugodt:-)

Ha két szopi között rosszul alszik kisfiam, erőlködik nagyon, a lábát is húzogatja és néha jön egy puki, akkor az azt jelenti, hogy fáj a pocija, vagy hogy nem megy neki a pukizás?

Mondjuk a gyerekorvos azt mondta, hogy sok leveg? van benne, büfiztessem, de nem nagyon akar büfizni, hiába tartom a vállamon.Inkább er?lködik, f?leg éjszaka.Arra már rájöttem hogy a paradicsom ki van l?ve, azt nem ehetem, de nem tudom, hogy ez az er?lködés kajától függ, vagy alapból nehezen megy neki a puki?

Legjobb válasz: Az én picim most 4 hónapos mi is így voltunk az elsõ hetekbe én bementem a gyógynövényboltba és Mecsek baby teát vettem hasfájásra.Nekünk nagyon be jött azóta semmi gondunk nincsen én két evés között szoktam neki adni egy pár kis kanállal

Az én picim most 4 hónapos mi is így voltunk az elsõ hetekbe én bementem a gyógynövényboltba és Mecsek baby teát vettem hasfájásra.Nekünk nagyon be jött azóta semmi gondunk nincsen én két evés között szoktam neki adni egy pár kis kanállal
Igen, fáj a hasa szegénykének:-( Tornáztasd és adj neki infacolt, vagy espumisant.
Sajnos ez valószínûleg hasfájás. Az én kisfiam is erõlködött álmában is, felsírt, de szerencsére csak nappal, éjszaka nem. Nálunk nem függött attól, hogy én mit eszem. Gripe Watert adtunk Neki, az nagyon sokat segített. Sokaknál az is beválik, ha az anyuka Laktoherb teát iszik, de nálink az az ellenkezõ hatást váltotta ki. Neki 9 hetesen szerencsére teljesen megszûnt.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.Espumizánt adok neki a dokinõ tanácsára, de nem úgy tûnik, mintha használna.Ma még adom neki, és ha nem jó az éjszaka, akkor jöhet a mecsek tea, vagy az édeskömény....állítólag még az is jó. Ja és errõl a grip water-rõl is hallottam, csak úgy tudom azt 1 hónapos kor elõtt nem lehet adni. Remélem hamar elmúlik, olyan rossz éjjel, hogy úgy szenved és nem tudok mit csinálni...:(

A baba a pocakom jobb oldalán van, nem nagyon mozdul el onnan. Amikor éjszaka az oldalamra próbálok feküdni. Egyik oldal sem jó neki! Csak hanyatt "enged" feküdni! Nem árthat a babának, ha mindig hanyatt fekszem? Hasonló tapasztalat?

Egyébként 30 hetes vagyok, elüls? tapadású a placentám és a babám fejvégi fekvésben van.

Legjobb válasz: Nekem azt mondták, hogy hanyatt és bal oldalon kell feküdni. Mondjuk nekem a bal oldali fekvés volt kényelmes, és így jut a baba több oxigénhez is. Volt, hogy ilyenkor kaptam egy-két nagyobb rugást, de utána Õ is befészkelte magát és hagyott aludni.

Nekem azt mondták, hogy hanyatt és bal oldalon kell feküdni. Mondjuk nekem a bal oldali fekvés volt kényelmes, és így jut a baba több oxigénhez is. Volt, hogy ilyenkor kaptam egy-két nagyobb rugást, de utána Õ is befészkelte magát és hagyott aludni.
Szia! Nekem már 11 hónapos a kicsi fiam, de amíg pocaklakó volt neki sem volt mindegy, hogy fekszem. Neki is a hanyatt fekvés, illetve a jobb oldalamon volt a megfelelõ, ha nem így tettem akkor addig mocorgott amíg nem feküdtem a neki megfelelõ pózba. Szerintem, ha rossz lenne neki akkor jelezni. Szép babavárást neked!
Nekem is jobb oldalt foglalt helyet Õfelsége, de én nem tudtam hanyatt feküdni, mert akkor fájt a derekam. Bármelyik oldalt kényelmes volt.
Feküdj úgy ahogy a babának és neked kényelmes! Én is megpróbáltam a jobboldalamon aludni, de mindig hanyatt fekve ébredtem.. A bal oldalon való fekvést azért nem szokták ajánlani, mert a szívedet terhelheti.
Szia! Pont ugyanígy vagyok mint te! Nekem is csak hanyatt nem rugdos, de hajnalban már tolerálja a jobb-vagy a bal oldalt is, vagy akkor alszik õ is el nem tudom.Nekem is fejvégi a drágám, és ha oldalt fekszek mindig egész a gyomorszájamnál rugdos! Boldog Babavárást! 31 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :-) Sokat segítettetek!


Mit tehetek ha 1 hetes babámnak nagyon fáj a pocija? Mivel tudnám neki enyhíteni, elmúlasztani?

Segítsetek léci gyorsan mert nem bírom nézni ahogy sír,szenved!

Legjobb válasz: Infacol segit,és egy kicsit maszirozd a pociját,és tornáztasd.

Infacol segit, és egy kicsit maszirozd a pociját, és tornáztasd.
Infacol, Espumisan csepp, majd 1 hótol angolvíz.
Nekünk még az is jó volt, hogy a hasamra tettem, a meleg jót tett neki, de minden baba más.
Mindent kiprobáltam de csak az infacol jöt be minden étkezés elött ad neki recept nélkül kaphato egy doboz kb 1500 de megéri sok átvirasztott éjszakátol ment meg.

Szerintetek normális ha nagyon felizgulok a terhes nőkre? Ha az utcán jön velem szembe egy kismama, egyből feláll a gömbölyű pocakra. Hát ha még csinos is, nekem végem :D

van még valaki hasonlóan ezzel a témával?

Legjobb válasz: Akkor gondolom nézted a X Faktort míg Dorka bent volt! :D

Akkor gondolom nézted a X Faktort míg Dorka bent volt! :D
a-a
A kérdező hozzászólása: nem nézek ilyen mûsorokat, de most utánanéztem. Nagyon jóóóó :)
Errõl a Torrente c. film jut eszembe, mikor mondja a fõszereplõ, hogy neki mindig feláll a terhes nõkre, mert az jut róluk eszébe, hogy valamikor valaki jól megrakta õket. :D
A kérdező hozzászólása: nekem is jutott már ilyen eszembe :D torrente jó film amúgy :)
Elvileg a férfiakba bele van táplálva az, hogy vonzónak látják a terhes nõket, bár lehet, hogy a Te eseted kicsit túlzás, de szerintem még nem vészes.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!