Találatok a következő kifejezésre: Ha nekem nagy (1493 db)

Van 6 kékpajzsos páncélharcsám. Úgy olvastam, hogy kis szemű kavics kell nekik. Baj ha nekem nagyon nagy szemű kavicsom van? Cseréljem ki az egészet vagy elég ha csak fölülre rakok.

Legjobb válasz: Én lecserélném az egészet. A nagy szemû kavics közé behullik minden élelem és kosz, kiporszívózni nehéz, a halak sem tudják áttúrni. Tehát sem nekik, sem az akváriumnak nem jó, ráadásul szerintem nem is szép. Tüzépen szét lehetne nézni, ha van apró szemû valami, azt fillérekért megkapod.

Én lecserélném az egészet. A nagy szemû kavics közé behullik minden élelem és kosz, kiporszívózni nehéz, a halak sem tudják áttúrni. Tehát sem nekik, sem az akváriumnak nem jó, ráadásul szerintem nem is szép. Tüzépen szét lehetne nézni, ha van apró szemû valami, azt fillérekért megkapod.

Lanyok, nektek izlik a sperma? Vagy az ciki ha nekem nagyon izlik?

Csak azert kerdem mert a tegnap este az arcomra jutott es en onnan lehuztam az ujommal es a baratom elbamult rajta.

Legjobb válasz: Szia, nem ciki, ha neked ízlik! Te ilyen vagy, úgyhogy ezen ne törd a fejed. Nem vagy perverz! Ez kb olyan, mint az egyik ember szereti a fahéjas sütit, a másik meg már a fahéj illatától is rosszul van! Egyébként ha a barátodat sem zavarja, akkor minden oké :) Szép napot

Szia, nem ciki, ha neked ízlik! Te ilyen vagy, úgyhogy ezen ne törd a fejed. Nem vagy perverz! Ez kb olyan, mint az egyik ember szereti a fahéjas sütit, a másik meg már a fahéj illatától is rosszul van! Egyébként ha a barátodat sem zavarja, akkor minden oké :) Szép napot
Ne általánosítsunk, nem mindenkié hasonló. Nagyon sokat számít az étkezés jellege, az idegállapot, ilyesmi. Én pl imádom az erõs kaját és pár lány már reklamált miután ivott belõle:)
De jó neked, h ízlik!A páromé olyan keserû, hogy ha lenyelem elkap a hányinger.:-( Ezért nyelem le ritkán. És nem ciki!
a pasik biztos ertekelik h izlik neked :) nagyon szedxi tud lenni. nekem sajnos nem igazan izlik, de mikor olyan kedvemben vagyok gyakran lenyelem. tudom h a parom szereti, 1 nagy nyeles es kesz, ugyh nem csinalok belole nagy ugyet.
nem ciki egyáltalán, sõt, sok pasinak még tetszik is. de az se lenne ciki, ha nem szeretnéd.
Én anno álmomban se gondoltam volna, hogy férfi és férfi között, mármint spermaízek között ekkora különbség van. Szóval az 1. barátomé rossz volt, a 2.é határozottan finom! Pedig mind a kettõ dohányzik és szereti az egészségtelen zsíros kajákat és mégis!!!
Igen, nekem ugyan így volt! Az elõzõ barátom egyszer megkért rá, hogy nyeljem le, nagyon keserû volt. Többet nem nyeltem neki. De a mostani barátomét nagyon szeretem!:) Minden nap kielégítem orálisan, mert imádja, és mindig a számba vagy az arcomon végzi:) Miért lenne ciki? A barátod imádni fog miatta:)
egészségedre ha neked ízlik..nem ciki. de nekem mondjuk nem jön be..
Szerintem cikinek nem ciki. Én is utálom az ízét! Fújjj
ne aggósj szerintem nem ciki, õ is ugyíanúgy tiszta olyan, mikor õ vann lenn, VAGY NEM??
hat nekem se nem tetszik de nem is undorodom tolle....egyszer mar megtettem a baratomnak es meg szerintem meg is fogom tenni csak ritkan...de ezt a baratom megerti;)
milyen tápja van a barátodnak? :D nem ciki egyáltalán, én is lenyelném csak nekem sem jön be az íze, vagyis nem is az íze hanem az "utómarás" a torkomban! de örülj neki mert bizony izgatja a férfiakat!
Tök jó lehet az íze!Sósperec!
hány éves?
az nem gáz. minden csak szervezés kérdése
15 évesen? koncentrálj inkább a tanulásra!
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok
uccsónak broáf (: én már 1 éve együtt vagyok a barátommal úgy, hogy 400 km van köztünk. elõször mikor megkérdezte, hogy szeretnék-e járni vele, nagyon félt, mert azt hitte a távolság miatt nem lennék benne. az, hogy el e tudjátok viselni azt a távolságot, rajtatok múlik.

S. O. S. Mit csináljak ha nekem Nagyon tetszik egy fiú?

14 éves lány vok.a fiú 15 éves és a tenisztársam...(edz?társam)azt mondta h neki csak 1 lány tetszik aki kikosarazta..de most meg azt mondja h már nem tetszik neki az a lány.Tudja h nekem tetszik...Mit csináljak h felkeltsem a figyelmét??? CSAK ÉRTELMES VÁLASZOKAT PLS! köszi :)

Legjobb válasz: http://www.pasizasitanacsok.hu/

A kérdező hozzászólása: jajaj xd..:D
Én csak az igazságot írtam le, de mindegy talán 20 év múlva majd rájössz erre te is Addig is hadd hülyítsen a sok pasi :)
A kérdező hozzászólása: :DD köszi utólsó elõtti meg lesz :D ;)....utólsó....neked meg a BAZI értelmes válaszodat köszi
"Tudja h nekem tetszik" És eddig nem dugott meg?Akkor felejtõs sorry
Kérdezd meg tõle h most sem aktuális?!
A kérdező hozzászólása: köszi Gerte :DD...tom h emberek csak b már 3-4 hete tudja h nekem tetszik...:D..de szoktam vele beszélni stb .. szall nincsen semmi csak mit mondjak mit csináljak ez a kérdés :D
A kérdező hozzászólása: ? :D nah jó köszi a válaszokat stb...de még várnék pár tanácsot
basszki istenem õ is emberi lény mint te...oda mész és megkérdezed....képzeld pasik is emberek mint a lányok :)
A kérdező hozzászólása: De még is mit kéne mondanom/csinálnom h..h legyen köztünk valami?
A kérdező hozzászólása: köszi :D :) )))
szóval ne igen.. használd 100%-osan..am a kérdésre a válasz.. ha neki is tetszel õ fog lépni nem neked kéne.... de ha akarsz te is léphetsz.
A kérdező hozzászólása: 1 flakon..nemtommi :D...fejtsd ki jobban létszives xd
rám kb 10-20% igaz amit azon az oldalon írnak.
kamu...
Lépj te szerintem :) Próbálj meg vele minnél többet beszélni, érdeklõdj iránta, mit csinál, ... stb. Vedd fel facebookon.. meg ilyenek:)

Ha nekem nagyon sötétbarna ( majdnem fekete) hajam van, sötétbarna szemem, az apának szőke haja és zöld szeme, akkor a pici haja és szeme milyen színű lehet?

Én úgy gondolom, hogy az én barnám fog dominálni, de azért ott van az apja sz?ke haja is. Szerintetek ? Tapasztalat ? :)

Legjobb válasz: kellene tudni a nagyszülõket is, nálunk két barna hajú, szemû egyénnek lett szõke, kék szermû gyereke, az egyik nagypapa szõke kék szemû

kellene tudni a nagyszülõket is, nálunk két barna hajú, szemû egyénnek lett szõke, kék szermû gyereke, az egyik nagypapa szõke kék szemû
A kérdező hozzászólása: Párom szüleit nem ismerem, sajnos régen meghaltak, annyira nem is akarok hánytorgatni neki, elég érzékeny a témára :(... Az én szüleim barna hajúak, szemûek.
Nálunk csak én vagyok barna szemû, mindenki más zöld vagy kék. Babánk szeme kék lett és a haja szõke, mindannyian azok voltunk kicsiként. Anya, apa, nagymamák és nagypapák.
Hát pedig a nagyszülõk eléggé mérvadók. Párom és én is sötétbarna hajúak vagyunk, barna ill. zöld szemmel. Kisfiunk szõke hajú kék szemû, párom Anyukája szõke, Apukája kék szemû és én Anyum is kék szemû.
nekem sötét barna a hajam, zöld a szemem. férjemnek kék a szeme, és szõke. Az én szüleimnél nagyi barna haj, szem, nagypapa fekete haj, zöld szem. Párom szüleinél barna haj kék szem, szõke haj, kék szem. És a három gyerekem barna hajú, barna szemû.
Nekem sötétbarna hajam és barna szemem van, a páromnak szõke haja és zöld szeme, a kisfiunknak szõke a haja és gyönyörû kék a szeme.Az én apukám volt kék szemû és szõke tehát tõle örökölte!
Nekem: barna haj, sotetbarna szem, vilagos bor Ferjem: szokes haj, vilagoskek szem, barna bor Gyerekek: mindketto szoke haju, a nagyobbik kozepbarna lesz inkabb, mert barnul, a kisebbik platinaszoke, szinte feher haju a nagyobbik barna szemu, mint en, barna boru, mint az apja a pici hofeher boru, mint en, vilagoskek szemu, mint az apja. Szoval mi teljesen megkevertuk. :-)

A hideg-meleg váltózuhanytól tényleg csökken a narancsbőr? Ha nekem nagyon kevés van a fenekemen meg hátul combomon (és igazából úgy látszik, ha összenyomom a bőrt) elmúlik, ha naponta váltózuhanyzom?

Tudom sok ilyen volt, de nem kaptam igazán választ...

Legjobb válasz: Önmagában a zuhanytól nem fog elmúlni, de némi sporttal, esetleg valamilyen narancsbõr elleni krémmel és/vagy szaunával kombinálva hatásos.

Önmagában a zuhanytól nem fog elmúlni, de némi sporttal, esetleg valamilyen narancsbõr elleni krémmel és/vagy szaunával kombinálva hatásos.
Meg napi három liter szénsavmentes vízzel.
Csak a zuhanytól nem! Valószínûleg vékony vagy. Szedsz hormonális fogamzásgátlót, eszel félkész, adalékanyaggal teli kajákat, esetleg cigizel? Ilyesmi okok lehetnek a hátterében... Menj el néhány ultrahangos zsírbontó kezelésre, vagy az a felszíni zsírrétegre hat, és a narancsbõrt pár alkalom alatt eltünteti, vagy kérdezd körbe, van-e valakinek otthoni Ultrahangos zsírbontó gépe (Forever Slim), mert neked elég lenne kölcsönkérni pár alkalomra. És örülj, májlista vagy! Ja, és sajnos az izmos testen is lehet narancsbõr, ráadásul még nehezebb eltüntetni, mert merevebb, makacsabb, én pl. már táncosnõn is láttam. De ettõl még sportolni kell, csak az sem oldja meg önmagába a kérdést.
Ha jól emlékszem a csalánteáról hallottam hogy jó a narancsbõrre, mivel méregtelenít.

Beteges, ha nekem nagyon bejön az ökölszex?

Írtózatosan felizgat, ha egy lány tág, nagy álmom hogy egyszer az egész kezem becsusszanjon, de attól tartok nagyon ritka az olyan aki erre fogékony lenne.

Legjobb válasz: Legyél állatorvos! A tehenek élveznék.

Nem beteges, nekem is bejon, nem is kicsit. Raadasul popsiba is, ez van. Kinek a pap, kinek a paplan.;) 21L
Nem beteges, csak a megfelelõ partner kell hozzá aki ezt élvezi. Egyik exembe becsúsztam csuklóig. Az már feszítette rendesen, de még a jó kategóriába tartozott bele és spriccelve élvezett el tõle többször. Elég tág és mély puncija volt. Imádtam
Legyél állatorvos! A tehenek élveznék.
Miért lenne beteges? Úgy értem, hogy kinek mit jelent ez? Vagy kinek a véleménye alapján? :) Ha téged ez izgat és majd találsz hozzá partnert akkor hajrá! Sok embernek már az anális szex is beteges...szóval ízlések és pofonok. Én azt tudom, hogy élvezem a szexet a párommal és nyitottak vagyunk bizonyos keretek között. De a határokat mi állítjuk fel, senkinek semmi köze hozzá. Ha élvezzük akkor a mi dolgunk. 27L
A vizilovak nagyon fogékonyak az iylesmire
Popsiba a legjobb! Vastagabb mint egy pénisz, garantált a széklet visszatartási probléma.
Az egy dolog amit a pornókban látsz, de felér egy szüléssel....lehet téged felizgat, meg élvezetes lenne, de szegény csajnak hidd el nem annyira!
Mocskos baribaszó!
jó nagy butaságot írnak itt egyesek...fenét kell izomlazító nyilván nem a pornóból kell kiindulni
:D csak türelem kell hozzá meg síkosító...érzéstelenítés nem :) és az egyik legjobb dolog
Akkora hülyeség, hogy nem sok van nála nagyobb a világon! Hogy lehet már ilyet csinálni? Szegény csajt biztos telenyomják érzéstelenítõvel és izomlazítóval, esetleg epidurális érzéstelenítést alkalmaznak, mert ezt nem létezik kibírni "natúr"!
Nem csak azért ezt óvatosan adagold ...
Akkor te hányzol élvezel el egy bokszmeccs alatt?
Nekem aztán édesmindegy, ha valaki el akar emiatt küldeni akkor azt mondod: "Bitch, that's just how I roll!"
Áh, kit érdekel.
A kérdező hozzászólása: Basszus, de irigy lettem utolsó :D
Mi a rosszabb annál, ha megerõszakol az elefánt? Ha meg is ujjaz...

Liam James nektek bejön? Szerintetek szar az ízlésem ha nekem nagyon teccik? "Az első igazi nyár" filmben szerepelt.

Legjobb válasz: elég sokszor álmodom vele. szerintetek van esélyem egy ilyen, barátra?

A kérdező hozzászólása: elég sokszor álmodom vele. szerintetek van esélyem egy ilyen, barátra?
szerintem sz...r az ízlésed! miért nem álmodozol valami jobb pasiról, ugyanannyiban van :) amúgy meg hasonló gyereket bárhol találhatsz, csak menj ki egy játszótérre. vígasztalásul még annyit, hogy ki fogod nõni és pár év múlva te sem hiszed el, hogy odavoltál ezért a srácért.

S. O. S. Hogyan bolondítsam magamba a pasit ha nekem nagyon tetszik, de nem tudom, hogy ő mit akar tőlem? (20/L)

Legjobb válasz: fejtsd ki jobban.. így nem sok értelmes választ kapsz..

fejtsd ki jobban.. így nem sok értelmes választ kapsz..
Szopjad le.
A pinádat akarja. Mind azt akarja.
Fõzz!
Beszélgess vele, légy vele kedves, fordulj felé érdeklõdéssel, mosolyogj szépen, hallgasd meg :)
Bõvebben? Beszélõviszonyban vagytok egyeltalán, vagy csak látásból ismered?
A kérdező hozzászólása: Beszélõ viszonyban vagyunk. Ha megkérdezem hogy mit akar tõlem mindig ugy válaszol hogy elárulja magát hogy kapcsolatot de kis idõ mùlva meg letagadja.
Jaaa, te már konkrétan rákérdeztél, hogy mik a céljai? :) Hát, ha ezidáig nem kezdeményezett, akkor nem hinném, hogy akar bármi komolyat, max egy menetet!

Ha nekem nagyon sokat hazudott a srác, akkor más csajokkal is ezt csinálja?

Sok dolgot nem akart tőlem csak megd*gni max, sokat hazudott, szédített és dobott engem. Olyanokat mondott meg írt hogy ejjha azt hittem oda van értem és szeret közben meg semmit sem jelentettem neki. Szerintetek más csajoknak is hazudik? Õ ilyen jellemű? Most pl együtt van egy csajjal pár heze, dúl a love stb de neki is hazudozhat?

Legjobb válasz: Nem föltétlenül.

Nem föltétlenül.
te mikor jöttél rá hogy hazudozik?
A kérdező hozzászólása: Közben is sejtettem mikor "kavartunk" sokszor mondtam neki hogy "Jaj, már megint nagyot mondasz te kis kamus" mert éreztem hogy hazudik. Nem is tudom miért, de éreztem.... De utólag jöttem rá teljesen, hogy fele sem volt igaz annak a szövegeknek amiket leadott nekem.
Nem feltétlenül. Vannak olyan pasik, akik minden csajjal csak játszanak, de vannak, akik bizonyos nõkkel csak játszanak, másokat meg komolyan vesznek attól függõen, mennyire fogja meg õket.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!