Találatok a következő kifejezésre: Ha nekem kell (1985 db)

Miért veszik a nõk ismerkedésnek ha hozzájuk szól egy férfi? A másik meg, titeket nem zavar, ha mosolyogva jön oda hozzátok a nõ ha neki kell valami, ha meg nem, akkor egy mizut sem képes mondani? !

Legjobb válasz: Tegnap is kiállok az épület elé elnyomni egy cigit.. Látom nagy mosollyal jön a kiscsaj az irodából. Köszön mint általában, én vissza neki. Utána kérdezi, hogy kávéztam már? Amikor ott van a kezemben a pohár. Na gondoltam magamban, ennek meg már mi kell?! Mondtam neki, hogy nem ittam még. Hozott egy kávét és elkezdi mondani, hogy így nem sikerült a melót befejezni, meg úgy.

A kérdező hozzászólása: Tegnap is kiállok az épület elé elnyomni egy cigit.. Látom nagy mosollyal jön a kiscsaj az irodából. Köszön mint általában, én vissza neki. Utána kérdezi, hogy kávéztam már? Amikor ott van a kezemben a pohár. Na gondoltam magamban, ennek meg már mi kell?! Mondtam neki, hogy nem ittam még. Hozott egy kávét és elkezdi mondani, hogy így nem sikerült a melót befejezni, meg úgy.
A kérdező hozzászólása: Na mondom neki, köszönöm a kávét, de sietek. Aztán elhúztam melózni. Lehet valakinek bunkó vagyok, de ne nézzenek már hülyének. Simán nem lehet odajönni? Ez valami nõi logika? 25f
Ezt honnan vetted, hogy a nõk ismerkedésnek veszik ha hozzászólsz? Ez max középsuli.
én is úgy vettem észre, hogy ha kedves vagyok egy számomra addig ismeretlen lánnyal plusz érdeklõdõ akkor egybõl azt hiszi, hogy ki akarok vele kezdeni... és a másik szokás is tipikus, hogyha kell valami akkor jön az erõltetett ördögi mosoly... figyelj, én csak annyit tudok hozzászólni, hogy a nõk már csak ilyenek és nem gondolom, hogy meg tudnának változni. ez van, ezt kell szeretni!
Bár a nõk többsége valóban ilyen, azért vannak kivételek. Az ilyenekkel nem is kell foglalkozni, ha hozzászólsz akkor épp "nem ér rá", de ha õ szól hozzád, akkor ugrásra készen várd és idd a szavaid és azonnal segíts neki, bármilyen problémája is akadt... Inkább foglalkozz azokkal a hölgyekkel, akik meg is érdemlik. Lehet, hogy nem a leghelyesebb arcú, legtökéletesebb alakú nõk lesznek, de lehet, hogy mégis õ fogja megérdemelni azt a figyelmet, amit elpocsékolnál egy, esetleg helyesebb, de egy undorító jellemû nõszemélyre.
5-ös vagyok: Még annyit hozzátennék, hogy egyszer egy szórakozóhelyen egy helyes hölgy szólított le és látszott, hogy tényleg nem volt semmi hátsó szándék. Na õt meg én töketlenkedtem el. Újraraktam a telefonom oprendszerét másnap és kitörlõdött a száma. Azóta is sír a szemem, mert helyes volt, kedves és látszott rajta, hogy "feleségnek való". Szóval vannak kivételek, sorstársak. Ne töketlenkedjétek el, mint én.
Kapsz járadékot is? Gondolom igen. Akkor azt a munkanélkülibõl fizetik, tehát nem neked kell.
Ha nincs egy éves munkaviszonyod, ez által nem kapsz segélyt, akkor neked kell.Én nem kapok járadékot, de nem is fizetek magam után, mert nincs rá keretem, de nem is járok dokihoz.
ingyen biztos, hoyg nem jár! kell fizetni eü. hozzájárulást. a helyi TB központba menj be, ott segítenek.
En igy tudom: Terhesseg alatt es szules utan 40 nappal ingyenes.Utana kell fizetni.Nem terhesseg eseteben pedig fel evet kell visszamenoleg kifizetni. azert biztonsag kedvveert kerdezz utana, vedono ezt kell hogy tudja.
Fizetni kell magad után, én egészen tavaly május közepéig fizettem, 4500 ft körül van. (ha most nem fizetsz majd benyújtják a számlát szülés után :( ) Az apeh ad formanyomtatvány, kitöltöd-majd kapsz egy marék csekket, hónapra megcímezve.
Majd gyes alatt nem kell fizetned, akkor "ingyenes" ill. utána még 4
Bocsi, én voltam az elõzõ-véletlenül rányomtam. Szóval utána 40 napig még. A 2. válaszoló ezzel keverhette.
Nekem is így volt 2006ban, de a férjem révén mint közeli hozzátartozó biztoítva lettem, csak egy nyomtatványt kellett kitölteni hozzá. Egyébként kb havi 6000 Ft-ot kellett volna fizetnem 2006ban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket!!!:)
Ha jól emlékszem ezen a notin valami elõtelepített linux van, szóval esélyes, hogy nem kapsz hozzá Windows-os telepítõlemezt. Innen mindent le tudsz szedni: http://www.packardbell.hu/pb/hu/HU/content/download
A kérdező hozzászólása: itt nem találom sehol a driverét... :S am kb egy éve vettem egy hp 630 as notit és arra is azt mondták rajta vannak a driverek elõtelepített linuxal volt... de nem volt rajta vagy csak én nem találtam õket... kb 3 hete egyik ismerõsöm is vett egy hp 630 as notit csak ujjabb fajtát de azon sem találtam a telepítõket... jah és ennek a packard bell notinak is azt irják h elõre telepített linuxal van....
A kérdező hozzászólása: http://www.notebook.hu/packard-bell-easynote-f5211-hc-454hg-..
Mit nem találsz rajta? Tök egyértelmû: Select Notebook Family -> Notebook Select Product Line -> EasyNote Select Product Model -> EN F Utána az oprendszert választod ki (Vista 32bit, vagy Win7 32, 64bit)
A kérdező hozzászólása: na ez az amit nem tudtam :/ mert úgy kerestem hogy F5211
A kérdező hozzászólása: letöltöttem egy dokumentumot a packard bell honlapjáról ahol a driverek is vannak... és itt írnak benne több dolgot is mint pl: Virtuális billentyûzet A virtuális billentyûzettel az érintõképernyõ használatakor végezhetõ szövegbevitel. A virtuális billentyûzet megnyitásához érintse meg a képernyõt, majd érintse meg a képernyõ bal szélén megjelenõ beviteli panelt. A virtuális billentyûzet ablaka a megnyitása után legfelülre kerül. Szükség szerint helyezze át a képernyõ megfelelõ részére. A virtuális billentyûzet beállításai testreszabhatók; ehhez válassza a Start > Vezérlõpult > Tábla PC beállításai elemet, majd az Egyéb lapon az Ugrás a beviteli panel beállításaira elemet. A képernyõ kalibrálása Ha a képernyõ nem az elvárt módon reagál a parancsokra, akkor elõfordulhat, hogy újra kell kalibrálnia. Ehhez válassza a Start > Vezérlõpult > Hardver és hang > Tábla PC beállításai elemet. A Megjelenítõ lapon válassza a Kalibrálás.... elemet. A képernyõ kalibrálásához kövesse a megjelenõ utasításokat. További beállítások A Start > Vezérlõpult > Tábla PC beállításai és a Toll és érintés útvonalon további beállítások is elérhetõk. Megjegyzés: Egyes érintõképernyõknél vékony légrés van az üveg és a rezisztív filmréteg között. Idõnként elõfordulhat, hogy koncentrikus árnyékok, úgynevezett Newton gyûrûk jelennek meg a két eltérõ hõmérsékletû és eltérõ nyomásnak kitett réteg közötti fényvisszaverõdés miatt. A jelenség normális, és a gyûrûk néhány percnyi használat után eltûnnek. Az érintõképernyõ tisztítása Az érintõképernyõk érzékeny eszközök, tisztításuk során nem szabad tisztítószert használni. Kövesse az 4. oldalon található, A számítógép tisztítása címû szakaszban szereplõ javaslatokat. ez most az egér érintõtáblájára vagy a monitorra vonatkozik?
a monitorra, de ne reménykedj, ez nem érintõ kijelzõs, nyilván van egy drágább változata is ennek a sorozatnak, ami már érintõs

A reptéren lehet venni visszazárható műanyag zacsit vagy nekem kell vennem valahol és már abba csomagolva vinni a folyadékokat? Ha nekem kell megvennem korábban, akkor hol lehet kapni? EasyJet

Feladható poggyászom nem lesz, tehát azt ne írjátok, hogy abba rakjam a fogkrémet pl.

Legjobb válasz: lehet venni az ujsagosnal a repteren, legutobb 40 ft volt darabja. De Nemeto.ban pl automatabol lehet venni.

lehet venni az ujsagosnal a repteren, legutobb 40 ft volt darabja. De Nemeto.ban pl automatabol lehet venni.
Így keress rá: simítózáras tasak. Pl nagyobb üzletekben is van, én pl a vaterán rendeltem, de leginkább csak nagyobb kiszerelésekben lehet kapni.
A kérdező hozzászólása: köszi
Nekem simán felengedték egy sima zacsiban is, tusfürdõvel együtt. Mindegyik a kicsi, dm-ben kapható volt.
Ikeában is kapható, a bõröndöknél vannak :)

Mit gondoltok egy olyan barátnőről, aki mindig keres ha neki kell valami, de téged mindig cserben hagy?

Közös mozi,utazás,szórakozás,party,beszélgetés..neki mindig fáj a hasa, a feje,tanulnia kell, vagy csak szimplán nem jön sehova,és a párja akit már legalább 7-8 éve ismerek és a párom is, ők nagyon jóban vannak, tiltja a csaj mindentől a srácot. Vélemények?

Legjobb válasz: ha a barátod lenne, nem viselkedne így... ne hagyd magad kihasználni, én a helyedben új barátokat keresnék

ha a barátod lenne, nem viselkedne így... ne hagyd magad kihasználni, én a helyedben új barátokat keresnék
A kérdező hozzászólása: Köszi
Minimális különbség van a kettõ között, nem ér annyit. Egyébként az új rendszer törli az elõzõt.
Kicsi köztük a különbség. Ha te nem törlöd le, magától nem fogja letörölni...

Mi a helyes viselkedés, ha neked kell felelni, de egy szót sem tanultál?

Nos, biztos mindenki tudja milyen ez a helyzet. Egy szót nem tanultál és pont neked kéne felelni. Van aki elkezd össze-vissza mondani mindent és van aki ?szintén bevallja, hogy egy szót nem tanult. Az els? esetben lehet egy hármast is összetudna hozni, de a másodikban biztos, hogy egyes... Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben?

Legjobb válasz: Szerintem ha nem tanultál mond meg az a helyes!15/L

Szerintem ha nem tanultál mond meg az a helyes!15/L
Ha semmit nem tanultam, de volt fogalmam a témáról, és össze tudok habogni egy hármast/tudtam, hogy súgni fog a mellettem ülõ, akkor megtettem. Ha tényleg semmit nem tudtam, akkor bevallottam.
Én próbálnék összehabogni valamit, ha mást nem hát húzni az idõt, hogy más ne szívjon csak én. Ezért érzem szemétségnek, amikor valaki benyögi, hogy nem készült...
A kérdező hozzászólása: Szerintem ha figyelsz órán a hármas simán megvan. Nem értem miért szemétség, ha valaki megmondja, hogy nem tanult? Tök õszinte és nem égeti be magát..Szerintem nem ezen múlik, hogy lesz-e másik felelõ vagy sem.
De, ezen múlik. Ha bemondja, hogy nem tanult akkor kap egy karót (nyökögéssel kettest mindenképp össze lehet szedni szerintem) ráadásul utána 100% hogy lesz még egy felelõ, mert nem ment el idõ az órából. Én úgy veszem észre, hogy egy a "nem készültem" szöveg általában nem azért szokott elhangzani, mert õszinte, hanem mert ennyire tojik az egészre.
Mindig meg kell próbálni, ha még arra sem vagy képes akkor tuti az 1-es! Annyira csak tudsz figyelni, hogy egy kettest, vagy annál jobb jegyet összekaparj.
A kérdező hozzászólása: Teljesen más véleményen vagyunk, de azért köszi a válaszokat.
Eleve így állunk a dolgok hoz? Itt az a kérdés, hogy miért nem tanult a gyerek. Az sokkal cikibb helyzet ha hebeg-habog egy kettesért, mintha azt mondja, a tanárnak, hogy nem tanult, de következõ órán szeretne javítani feleléssel.
A kérdező hozzászólása: Az sokkal cikibb helyzet ha hebeg-habog egy kettesért, mintha azt mondja, a tanárnak, hogy nem tanult, de következõ órán szeretne javítani feleléssel.-Egyetértek. Köszönöm a válaszokat!

Mennyibe kerül egy koponya CT, ha nekem kell fizetnem zsebbõl?

Nem akarom kivárni a "soromat" államilag.. sac/kb mennyibe kerül egy koponya CT?

Legjobb válasz: Nem jutottál el a google-ig? Google: "CT árlista" És voila.

Nem jutottál el a google-ig? Google: "CT árlista" És voila.
Nem akarok hulyeseget mondani de amikor en voltam azt mondtak asszem h 200 korul lenne az onkoltseges.
A kérdező hozzászólása: Háát... elvileg 10-20 körül van.. Jót néztem? [link]
Kérdezõ igen, de én koponya natív MR-en voltam 22ezerert. Az MR komolyabb azért.. Lagyreszekben MR csontnal CT. Legjobb.
A kérdező hozzászólása: Gondolom majd az orvos megmondja, melyik kell.. egy helyen a fejemen elkezdett hullani a hajam (1-2 foltban) és azon a tájékon kicsit lüktetõ fájdalmat érzek.. Attól félek, hogy agydaganat :/ 22/F
Arra MR
Igen !
Az is már elég tré ha a fiú hívogatja csak a lányt az meg soha. Szóval hasonló a helyzet szóval ja.:)
visszaír?
ezt tényleg kérdezni kell???
Bezonyám.
Igen
Neked milyen volna ha te nagyon hajtanál a másik meg hosszú idõ után sem csinálna semmit?
Jaja. Egybõl tiltást neki.
Lehet, hogy nem csak egynek ír egyszerre. Aztán aki veszi a lapot, azzal elbeszélgetnek, aki meg nem, az elõbb utóbb kikerül a kosárból.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!