Találatok a következő kifejezésre: Ha negatív teszt, akkor miért (6 db)

Ha negatív a teszt, akkor miért nem jön meg?

5 napja késik a mensim, reggeli h?m 37 körül mozog...

Legjobb válasz: Menj orvoshoz,vagy va´rjál pár napot,és csinálj még egy tesztet.Ha az is negatív,szintén fordulj orvoshoz,mert lehet,hogy egyszerüen kimaradt,de lehet komolyabb oka is.Nem ijesztés ke´ppen,ciszta,méhszájseb,hormonprobléma,esetleg valamilyen fertözés.

Menj orvoshoz, vagy va´rjál pár napot, és csinálj még egy tesztet.Ha az is negatív, szintén fordulj orvoshoz, mert lehet, hogy egyszerüen kimaradt, de lehet komolyabb oka is.Nem ijesztés ke´ppen, ciszta, méhszájseb, hormonprobléma, esetleg valamilyen fertözés.
Szia! Lehet, hogy babát vársz, csak még korai a teszt. A HCG hormon lehet, hogy kevesebb a szervezetedben. Várj pár napot, majd tesztelj újra, aztán irány a doki. Akkor is, ha +, akkor is, ha -. Sok sikert!
Nekem ugyanugy van most mint neked!!!Hat napja késik a mensim.Csináltam tesztet elsö nap és ma is de mindegyik negativ lett!Azt mondta az orvos ha terhes vagyok akkor még nincs elég hormon a szervezetembe.Lehet hogy csak jövö héten lesz pozitiv?!Vagy valamilyen hormonális bajom van azért nem jön meg!Drukkolok hogy neked hogy babás légy nekem is ez minden vágyam..
Szia! Nekem is késett...tüneteim is voltak arra hogy esetleg babát várok és negatív volt a teszt mikor meg kellett volna jönnie....sajnos most már utolért a piroska...remélem te mégis babás vagy, ha 2 nap múlva is negatív, akkor menj el az orvosodhoz....:-)Drukk!!

Negatív teszt ellenére lehetek terhes? Volt már ilyen? 1, 5hete késik, és van egy negatív tesztem. De akkor miért késik? Mennyi idő múlva menjek orvoshoz, ha még mindig nem jönne meg?

Legjobb válasz: Én helyedben pár nap múlva tesztelnék még1-et. Ha az is negatív lesz, akkor elmennék mielõbb orvoshoz!

Én helyedben pár nap múlva tesztelnék még1-et. Ha az is negatív lesz, akkor elmennék mielõbb orvoshoz!
Szerintem tesztelj ujra.Ha az is negatív, menj dokihoz..Attól még lehetsz terhes hogy negatív..Jó ha minél elõbb lát orvos..
Ha 1, 5 hete késik és negatív volt a teszt, akkor más van a háttérben valószínûleg. Ha nem jön meg így is úgy is el kell menned orvoshoz, lehet hormonzavar vagy bármi más. Csak leírom, hogy nekem az elmaradt menzeszem napján (azaz ovu utáni 14. napon) 410 U/l volt a HCG a véremben, ami naponta-kétnaponta megduplázódik. Még ha sokkal kevesebb termelõdne a kérdezõ vérében, akkor is olyan mennyiség lenne, amibõl már bármelyik otthoni teszt kimutatja.
A kérdező hozzászólása: és mitõl lehet hormonzavar?elsõ gyerekem egybõl összejött gyógyszer abbahagyása után, most meg meg se jött.
Nekem ugyanez volt 2 hónapja. 2 hetet késett a mensim, és valószínûleg pszichésen vonzottam ezt be... Azóta lenyugodtam és napra pontosan megjön... Sajnos van ez így, hogy annira akarjuk, hogy ne jöjjön meg, hogy nem is jön... De nem baba miatt. :( Mindenesetre nem zárható ki, hogy nincs probléma, szóval orvoshoz érdemes elmenni, ha még 1-2 hét után sem jön meg. Amúgy én 2 éve abbahagytam a fog.gátlót, utána is napra pontosan megjött, viszont mikor idén hagytam abba, felborult és pár hónapig össze-vissza jött meg... Furákra képes a szervezet, nem mindig reagál ugyanúgy... :) Csak nyugi, az sokat segít!!! Ha az elsõ baba olyan könnyen összejött, össze fog jönni az a második is. :) ) Szurkolok!

Miért van, az, hogy, ha valaki segíti az állat menhelyeket, jótékonysági aukciót szervezz, közzé tesz oldalakon, és akkor jönnek a negatív kommentelők, hogy miért nem inkább az embereken segítenek?

Miért "fáj" ez egyes embereknek? Irigység, hogy vannak akik nem csak otthon ülnek, és lóbálják a lábukat, nem semmittevéssel töltik idejüket.

Legjobb válasz: Erkölcs, értékrend kérdése. Az értékrend egy meggyõzõdés, egyfajta fontossági sorrend, például hogy szeretem a mogyorós csokit, de nem veszem el egy kisgyerektõl, mert fontosabb nekem az, hogy ne lopjak vagy ne okozzak másnak fájdalmat. Egyes emberek értékrendjében a másik ember elõbbrevaló az állatnál, egy szenvedõ ember szükségletei elõrébbvalóak egy szenvedõ állaténál. De ezzel ma már kevesen vannak így, a legtöbben csak önmagukra gondolnak, de az ember úgy lett teremtve, hogy benne legyen a szeretet, a segítés szándéka, és az ilyen emberek ezt állatokon élik ki. Aztán persze olyanok is vannak, akik nem segítenek sem embereken, sem állatokon, csak mindent kritizálnak.

Erkölcs, értékrend kérdése. Az értékrend egy meggyõzõdés, egyfajta fontossági sorrend, például hogy szeretem a mogyorós csokit, de nem veszem el egy kisgyerektõl, mert fontosabb nekem az, hogy ne lopjak vagy ne okozzak másnak fájdalmat. Egyes emberek értékrendjében a másik ember elõbbrevaló az állatnál, egy szenvedõ ember szükségletei elõrébbvalóak egy szenvedõ állaténál. De ezzel ma már kevesen vannak így, a legtöbben csak önmagukra gondolnak, de az ember úgy lett teremtve, hogy benne legyen a szeretet, a segítés szándéka, és az ilyen emberek ezt állatokon élik ki. Aztán persze olyanok is vannak, akik nem segítenek sem embereken, sem állatokon, csak mindent kritizálnak.
Van sajnos egy olyan emberi tulajdonság, hogy IRÍGYSÉG. Ez iszonyatosan nagy motíváló erõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Azzal tisztában vagyok én is, hogy van aki elõbbre helyezi az embereken való segítést az állatokon, de az ilyen emberek miért mocskolódnak, miért nem tesznek az emberekért akkor valamit, ahelyett, hogy szidnak olyan embereket akik állatokon segítenek. Meg attól, hogy valaki állatokon segít nem zárja ki, hogy embereknek ne segítsen. http://kuruc.info/r/6/100448?fb_comment_id=fbc_1015136962525.. Itt egy link, amin lehet 1-2 hozzászólást olvasni, ami kiverte nálam a biztosítékot. Ilyen emberek mit keresnek állaton segítõs oldalon, ha csak osztani tudják az észt, és másokat sértegetni.
Elovastam..Mindenkinek egyéni joga van hozzá, hogy mi a fontos.Kinek ez kinek az. Az állatok védtelenek és kivannak téve az embernek. Az utolsó hozzászóló a cikknél jól megírta a lényeget.Az állam eleget lenyúl.. De az állatkon jórészt csak önkéntesek segítenek adományokból nahhoz meg senkinek semmi köze.


Miért van az, hogy ha a "nem várt menzi" időpontja előtt valaki hány, émelyeg, szédül, gyenge- és a teszt mégis negatív? Ezeket a tüneteket nem a terhességi hormonok termelődése miatt érezzük? Akkor meg miért nem mutatja a teszt?

Legjobb válasz: Még én is nagyon az elején vagyok és ilyen tüneteim vannak, de csak enyhén. Beágyazódás idején lehetsz, akkor készülõdik a "babaház" a dolgokra és okozhat ilyen tüneteket. Egyén függõ. Az elmaradt mensi után tudsz biztosra tesztelni, addig sokak szerint nem is érdemes, nehogy csalódj.

Még én is nagyon az elején vagyok és ilyen tüneteim vannak, de csak enyhén. Beágyazódás idején lehetsz, akkor készülõdik a "babaház" a dolgokra és okozhat ilyen tüneteket. Egyén függõ. Az elmaradt mensi után tudsz biztosra tesztelni, addig sokak szerint nem is érdemes, nehogy csalódj.
Ha nagyon szeretnéd a babát, akkor lehet, hogy produkálsz ilyen tüneteket. Egyszerûen bebszéled magadnak. Nálam is volt ilyen! Ha elmarad a menzid, pár nappal késõbb tesztelj. Az a biztos!
Azért mert bebeszéled magadnak!
Igen, ha valaki bebeszéli magának akkor lehetséges ez. Nálam is volt egyszer ilyen és én már terhes is voltam és szinte tutira vettem hogy megint az vagyok, aztán amikor negatív lett ráfogtam hogy tuti korán csináltam, vagy nekem nem mutatja ki stb. És mensi elõtt egy nappal amikor éreztem hogy hamarosan megjön, egyszerûen minden tünet megszünt! Mert elfogadtam hogy nincs baba! Persze lehet hogy nálad nem ez van, ez nem törvényszerû. Drukkolok hogy baba legyen!:)

A páromnak írtam hogy negatív lett a terhességi teszt, megnyugodhat. Erre mondta nekem telefonba, hogy miért írtam ezt, hogy megnyugodhat? ! Ezekszerint akkor lehet örülne ha babánk lenne?

Azt mondta ezel?tt hogy szeretne majd babát, de picit mégk orai, mert alig fél éve vagyunk együtt, és 24 évesek vagyunk, de igazából még pénzt szeretne félretenni. De volt olyan beszólása is hogy úgy teherbe rakna,.....(de picit kés?bb)

Legjobb válasz: ezt miért itt kérdezed???? talán tõle kellene megkérdezni, mi honnan tudjuk?

ezt miért itt kérdezed???? talán tõle kellene megkérdezni, mi honnan tudjuk?
Hát úgy néz ki, hogy nem bánná annyira ha becsúszna..
Szerintem nagyon orulne egy kisbabanak, de nem akar meg, mert ugye csak fel eve jartok, meg ugye meg kell teremteni a babanak az anyagi alapot. Viszont, szerintem orulne neki ha teherbe esnel. En tuti a helyedben meglepnem, ahog csak lehet.:) (pl jaj most ne vedekezzunk ugyis abban az idoszakban vagyok h nem lehetek terhes.) nem az h nem vetetne el veled, hanem orulne neki, ha vegre apa lehetne.:)
Ráadásul szerintem felelõtlenség lenne egy gyerek, fõleg mert nem tûntök elég komolynak hozzá. Még csak fél éve vagytok együtt, és egy olyan fontos dolgot, mint egy babát nem úgy kellene felvetni, hogy 'úgy teherbe raknálak'. Ilyen megszólalások mellett biztosan érett már a párod az apaságra?
Igen, a pénz jogos probléma.. Viszont abba belegondoltál már, hogy ha ennyi idõsen szülsz gyereket, aztán kiderül hogy mégsem a párod az igazi(sokszor volt már ilyen), akkor mit kezdesz a babáddal egyedül? Ezért mondtam, hogy elõbb házasság, aztán babázás.. Szerintem így logikus, de te tudod.
A kérdező hozzászólása: A házasság meg lagzi mégtöbb pénzt elvesz tõlünk, amit a lakásra, gyerekre szeretnénk fordítani :)
A kérdező hozzászólása: Ez butaság, és ha sose fogok házasodni, mer nem vagyunk házasságpártiak? Nekünk nem számít a vallás, meg a hagyomány.
Szerintem házasság elõtt semmiképpen se csusszanjon be baba, mert abból csak bajok lehetnek. :( Csak szépen mindent sorjában! Ráérsz még, 24 éves vagy, elég 1-2 év múlva is a babázás!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Szerintem igen, csak az van a dologban hogy félév, az én párom is azért nem akart volna de az 3hónap volt. Szóval nyugika :)
A kérdező hozzászólása: oks, de nem akarok egyértelmû lenni, se fel hozni a dolgot, csak a szavakból, jelekbõl várok véleményeket, akinek nincs véleménye az ne írjon :)
aliz7 Szerintem meg nyugodtan döntse csak el õ maga, hogy mennyire érettek rá, és hogy mennyire nem zavarná az, ha házasság elõtt lenne babája(nyilván annak tudatában, hogy késõbb milyen "következményei" következményei lehetnek).Különben is, ha házasság után születik a baba, még akkor is kiderülhet, hogy ez mégsem mûködik, jön a válás és ugyanúgy egyedül marad. Egyébként meg nem arról volt szó, hogy akkor most gyerekcsinálásba kezdene, hanem arról, hogy a párja lehet nem bánná, ha becsúszna egy baba.. Ja és még valami.18 évesek voltunk mikor összejöttem a barátommal, és már 4 hónap után babákról beszéltünk..4 éve együtt vagyunk, nemsokára esküvõ és 24-25 évesen legkésõbb szeretnénk az elsõ babát. Foggalmad sincs róla, hogy milyen a kapcsolatuk és hogy õk maguk milyenek, szóval szerintem nem kéne ilyen szavakkal dobálózni, mint felelõtlenség és társai..

Ha fáj alul a pocim, jövö héten kellene megjönnie 11-én most csináltam tesztet de negatív lett. Minden szagtol öklendezek, meg ez az alhasi nyilalás... Ez a baba lenne? De akkor a teszt miért ne m mutatta ki?

Legjobb válasz: Nekem 10-én (NEM) kellene megjönnie, ami a tapasztalatom: tegnapelõtt elõtt nagyon elkezdett fájni a hasam, majd mindez tegnapra minimalizálódott. Akkor volt egy kis folyás. Ma már egyáltalán nem fáj a hasam, kicsit tán érzem hogy ott van, de ennyi. Most izgulok, hogy nehogy jöjjön a mensi elõtti folyás, de én most speciel annak is örülnék ha nem jönne meg, és kicsit az is megnyugtatna ha megjönne, de nem elõtte 4-5 nappal már folyásom van és 1-2-3 nappal pecsételgetek. A tesztelés korai volt! Próbáld meg 12-13-án! :-) Szorítok Neked!

Nekem 10-én (NEM) kellene megjönnie, ami a tapasztalatom: tegnapelõtt elõtt nagyon elkezdett fájni a hasam, majd mindez tegnapra minimalizálódott. Akkor volt egy kis folyás. Ma már egyáltalán nem fáj a hasam, kicsit tán érzem hogy ott van, de ennyi. Most izgulok, hogy nehogy jöjjön a mensi elõtti folyás, de én most speciel annak is örülnék ha nem jönne meg, és kicsit az is megnyugtatna ha megjönne, de nem elõtte 4-5 nappal már folyásom van és 1-2-3 nappal pecsételgetek. A tesztelés korai volt! Próbáld meg 12-13-án! :-) Szorítok Neked!
Sziasztok!Én is felvettelek benneteket, ha bármi kérdésetek van, írjatok!!25hetes kismami
Sziasztok Lányok! Nekem ugyanezek a tüneteim, de még nem tesztelek, csak ha esetleg nem jönne meg. Mi 3 hónapja próbálkozunk, akkor hagytam abba az antibébit. Felvettelek titeket msn-re([email protected])ha nem baj, ott tudunk dumcsizni.
A kérdező hozzászólása: felvettelek [email protected]
A kérdező hozzászólása: Én még csak azaz mi még csak most kezdtünk próbálkozni
Igen, és már nagyon várjuk. :-) Ha most se jön össze (kemény 3 hónapja próbálkozunk:-) ) akkor elmegyek orvoshoz, hogy nézze meg mûködöm-e.
A kérdező hozzászólása: ElsQ válaszolo nincsen kedved tartani velem a kapcsolatot msn-en keresztül? Megoszthatnánk egymással tapasztalatainkat is.? szerinted ?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat elsQ válaszolo neked is elsQ baba lenne?
Elolvastad a tezstet??? A legérzékenyebb tesztek is cssak a mensi ideje elõtt 1-2 nappal mutatják ki!!!! Most lehet a beágyazódás, ami miatt még nemigen öklendeznél...Az alhasi nyilalás lehet a beágyazódás. Ha most történik, akkor most kezd el növekedni a hcg szinted és kb 5-6 nap múlva lesz akkora mértékû, hogy a teszt is kimutatja. Légy türelmes, sok sikert!!
ja, msn címem: [email protected] 25hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!