Találatok a következő kifejezésre: Ha negatív teszt, akkor (143 db)

Miért teszed negatívba a tesztet? Ha normálisan ránézésre negatív, akkor sajnos negatív.
A pozitivat ugyanott kell mutassa ahol a használatiján fel van tüntetve nem máshol!
Ez egy negatív teszt. Sehogy nem látom pozitívnak.
a pirosnak kék a negatívja. Tehát 2 db kék csíknak kellene lennie.
Sajnos ez negatív, de drukkolok. Korán teszteltél esetleg?
A kérdező hozzászólása: te meg mielõtt osztod az észt, tanulj meg írni! :)
A kérdező hozzászólása: ok:)
Off: törölgesd le a billentyûzetet! A babát akarsz, akkor kezd el törõdni a higiániával!
Ez száradási csík.Ha pozi lenne, akkor a második csík is rózsaszínû lenne.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130925/20130925_132919_www.kepfe..
Ez full negatív kár ezzel szórakozni. Ha szabad szemmel nem látod akkor valóban nincs értelme keresgélni a második csíkot. Csak feleslegesen izgatod vele magad.
Látom, hogy mire gondolsz, elég fura is, de ha szabad szemmel nem látszik a csík, akkor kár ezzel játszani, inkább várj két napot és tesztelj újra!
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130925/20130925_132858_www.kepfe..
Már megint ez a kép...Úgy látom nagyon azt akarod hallani szegénykém, hogy pozitív!De én csak egy igen koszos billentyûzetet látok...

ONE STEP teszt kérdés. Szerintetek, ha negatív lenne, akkor a tegnapin és a ma reggelin még mindig látszana a csík "nyoma"?

A tesztjeimen látok valamit iszonyatosan halványan. fotózhatatlan.

Legjobb válasz: Ha a csík színes, akkor az elméletileg pozitív. Azért lehet olyan halvány mert nagyon korán csináltad. Én csak annyit tudok tanácsolni, hogy ismételd meg pár nap múlva, akkor már erõsebbnek kell lennie. Drukkolok! Nekem eddig soha nem volt szellemcsíkos egy tesztem sem, ha negatív volt, akkor azon nem volt semmi, most pedig egyértelmûen halvány, színes + második csíkom volt.

Ha a csík színes, akkor az elméletileg pozitív. Azért lehet olyan halvány mert nagyon korán csináltad. Én csak annyit tudok tanácsolni, hogy ismételd meg pár nap múlva, akkor már erõsebbnek kell lennie. Drukkolok! Nekem eddig soha nem volt szellemcsíkos egy tesztem sem, ha negatív volt, akkor azon nem volt semmi, most pedig egyértelmûen halvány, színes + második csíkom volt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülök, szerintem te se parázz rajta, ami elõjön, az pozi :) ) Nem fotóztad le? Az enyém meg nem erõsödött ma reggelre, úgy hogy asszem ennyi. Viszont csináltam egy 25ös tesztet is, azon meg sokkal jobban látszott. Persze idõn túli, uh szerintem nem valós. Vagyis kedden megjön, tuti. Nekem már sosem lesz gyerekem. :(
A kérdező hozzászólása: Várnám azt a teszt képet tõled :)
Kedves kérdezõ! Mi újság veled? Ma nem teszteltél? Ha a 25ös erõsebb akkor mért keseredtél el?
Pozi tesztes válaszoló vagyok. Már egyértelmûen pozi:) . Vaagyis: Pisiltem, azonnal látszódott a T-s csík, és percek múlva is ott volt. Juhuu-juhuuu, elújságoltam apának is, erre pár óra múlva nézem, és semmi! Vagyis a T-s csík kicsit látszik, a kontrollcsík egyáltalán nem! Kifakult az egész teszt! De attól még remélem nem volt fals:S. Rá is kérdezek.
Én hétfõn tesztelnék a helyedben vagy ha van otthon akkor holnap reggel próbáld meg. Holnap elméletileg már egyértelmûnek kell(ene) hogy látszódjon! Ird meg hogy alakultak a dolgok. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a linket! Nagyon szép a teszted! Én is ilyet akarok. :) Azért még lehet keddig... nem? :) Bocs, ha keszekusza, de nincs sok idõm. AMgy meg ha nem néztem rá idõn belül, mert nem értem rá mellette állni, akkor honnan tudhatnám mikor került oda az a csík. De engem nem ez izgat, mondtam már... mindegy. Az idõ mindent eldönt! Kedves pozitesztes, gratulálok!!! Holnap reggel megírod, h mit teszteltél? Majd én is, h erõsodott-e.
Én ma teszteltem pozitívat (?), de olyan halvány volt, hogy elõször csak én láttam, a férjem nem. Aztán már engem is elbizonytalanítitt, ezért darabokra szedtem a tesztet (25-ös ONE STEP, kazettás, mûanyagos), és akkor már õ is látta. Ez valóban ahogy telt az idõ, egyre egyértelmûbb lett. Szerintem ha te láttad rendes idõn belül is, akkor az ott van! De erre tényleg csak az idõ ad választ:S. Én is alig várom a holnap reggelt, hogy akkor legyden tuti;). Amúgy én ezeket a 10-es érzékenységû teszteket nem igazán ajánlom senkinek, mert a "terhességek" 25 százaléka a menstruációval megszûnik, így meg tragédiaként élnél meg olyasmit, ami a természet velejárója, és amúgy sose tudnál róla...
A kérdező hozzászólása: Dehogy késik! Mondom, még csak 11. Keddre NEM várom. Nem tudom mikor lett olyan, nem is az a lényeg, hanem, hogy még most is ott van. Ehhez várnék tapasztalatokat. Nincs senki, akinek ilyen volt? Természetesen tesztelek folyamatosan. :) ) Köszi a drukkokat lányok! Jol esik!!!
1. vagyok. Én 1 nap késés után teszteltem, és még akkor is nagyon halványka volt. Idõn belül lett a csík, vagy csak késõbb? Szívesen felteszem neked hogy az enyém milyen volt, egyébként is nemrég tettem ki az egyik kérdésnél : ) Csak meg kell keresnem. Egyébként pedig jól mondja a 2., ez nem éppen a legbiztosabb idõpont arra, hogy biztos eredményt mutasson. Egyébként ugye még nem is késik?
Szia! Ha idõn túli tesztrõl van szó, akkor sajnálom, akárki akármit mond, az értékelhetetlen, legyen bármilyen márkájú teszt is. Volt itt egy hölgy, õ is felrakta az idõntúli tesztjét, amin gyönyörû második csík volt, ha nem mondta volna, hogy idõntúli egyértelmûen pozitív lett volna. Sokak azt mondták neki, hogy tuti baba, pedig nem volt az. Ami idõn túl lesz ilyen, az értékelhetetlen, ettõl függetlenül lehet, hogy van baba, de az a teszt akkor sem mutatta akkor ki, akármi is legyen rajta 5 vagy 10 perc után. Te neked pedig még ajánlott reménykedned, a 11. dpo nem az az idõpont, amikor egyértelmû kétcsíkos tesztek lesznek, szóval pár nap múlva reggeli elsõ vizeletbõl 10-es teszttel tesztelj :) Az kimutatja, ha várandós vagy :)
A kérdező hozzászólása: Mint írtam, nem látom ANNYIRA. Persze, h ismételgetem :) Neked mikor lett színes?
A kérdező hozzászólása: Azért mert ugyanolyan lett végül, mint a 10-es. Valami beindulhatott, de hogy miért nem sikerül végül sosem... nem tudom :(( A hõm öt napja 37!!! Még soha nem volt ilyen magasan, de mégis tudom, hogy meg fog jönni. Érzem. Köszi, hogy írtatok!

Ha 2 hónapja nem jött meg 2 negatív teszt akkor nem vagyok terhes?

7 hónapja szültem másrcius 8.-án jött meg először. azóta nem jött meg most lesz 2 hónapja. 2 tesztet vettem a másodikat 2 napja csináltam mind a kettő negatív. akkor nem vagyok terhes igaz? Dokihoz már bejelentkeztem

Legjobb válasz: Elvileg már kimutatná, tehát ha negatív, akkor valószínüleg nem vagy terhes.

Elvileg már kimutatná, tehát ha negatív, akkor valószínüleg nem vagy terhes.
Szoptatsz még? Mert szoptatás alatt elõfordul a rendszertelen menstruáció. Nekem a szülés után 5 hónappal jött meg elõször, és amíg szoptattam (kisfiam 2 éves koráig) 25-50 naponta jött meg, teljesen összevissza és a nõgyógyászom mondta, hogy ez teljesen rendben vagy így. Amint abbahagytuk a szopit, a mentruációm is beállt szépen 29 naposra. Amúgy a 2 nappal ezelõtti tesztnek mindenképpen ki kellett volna mutatni a terhességet, tehát nagy valószínûséggel nem vagy az.
A kérdező hozzászólása: Nem szoptatok mar 5 hónapja
Dehogy biztos...
biztos hogy nem!Ilyen hamar nem mutatja ki a teszt.Mire biztosat mutat az pont a menzid napja lesz vagy max elötte való nap.
Dehogy is! Nagyon el kapkodtad! Legalább a 12. dpo-ig kellett volna várni! Tudom nagyon nehéz várni, de a 10 teszt sem képes csodákra!
Nagyon kevés az esély, inkább semmi :( várnod kell még pár napot.
Minek teszteltél ilyen korán? Akkor kell tesztelni, ha késik!
A kérdező hozzászólása: de akkor miért olvasom itt sokszor h valakinek már a 9. dpo-n láthatóan pozi?
Nem akarok szemét lenni, de itt sokszor látom azt is, hogy egyértelmûen negatív tesztre elkezdi vki mondani, hogy de õ látja, erre a többiek is elkezdik. Megcsinál egy tesztet 9. nap, amin jó eséllyel teljesen negatív, de beleképzeli, hogy már pedig az pozitív. Utána ha tényleg terhes marad, akkor késõbb csinál újra, ami már tényleg pozi, és ez megerõsíti abban, hogy az elõtte lévõ is az volt. Holott nem:D

17 napja késik a 11. napon negatív volt a teszt holnapis csinálok 1et ha azis negatív lesz akkor lehetséges, h enyit késsen terhesség nélkül vagy csak a teszt nem mutatja ki?

olvastam, h lehet, fogyókurától, meg időjárástól, fogyózom, de nem olyan durván, a mostani időjárástól lehetséges? ja és csak óvszerrel védekezünk, de azt elejétől a végéig

Legjobb válasz: Hát ha 17 napja késik és a késést követõ 11. napon negatív lett a teszt, akkor szerintem nem vagy terhes. De azért még csinálj egyet. Amúgy hormonális problémától is lehet, ami mondjuk eddig nem volt, most meg van. Vagy az is lehet, hogy csak simán most kimarad egy hónap, mindenféle különösebb ok nélkül.

Hát ha 17 napja késik és a késést követõ 11. napon negatív lett a teszt, akkor szerintem nem vagy terhes. De azért még csinálj egyet. Amúgy hormonális problémától is lehet, ami mondjuk eddig nem volt, most meg van. Vagy az is lehet, hogy csak simán most kimarad egy hónap, mindenféle különösebb ok nélkül.
Szerintem dokit mindenképpen keress, nézetni kellene egy hormonsort, abból meg tudja állapítani, mi lehete a gond.
ne haragudj hogy itt kérdezgetek, de tényleg MINDENKÉPP írd meg hogy mi volt, mi lett, mi van, hogy vagy...mert hasonló helyzetem van, és fontos lenne köszönöm szépen!!!!
történt azóta feljemény???
A kérdező hozzászólása: most szerdáig várok, úgynézki nemfog megjönni szóval irány a nõgyógyász=/ még szerdán csinálok egy tesztet ha azis negativ tehát ha még a 35.napon is negativ akkor vértfognak venni?:S
szia! nem tudom, de egyáltalán nem biztos h vért vesznek. De ha esetlegvmi okból mégis, NEM BAJ, semmi az egész, csak ne nézz odda és kész, picit szúr aztán ennyi. a lényeg h kiderüljön mi a gond, lehet h semmi komoly. szorítok, ne félj. írj még h mi történt!!!köszi
A kérdező hozzászólása: tegnap reggel csináltam még 1 tesztet azis negatív lett, aztán egésznap görcsölt a hasam és végülis este megjött, de még nem normálisan lehet, h ennek az az oka, h azóta csak feküdtem/aludtam vagy lehet, h most amugyis ilyen kis furán leszmeg, mert azért elég sokat késett. barátom volt herbáriában cickafarkfûért, mert elvileg az használ, de mire ideért pont nem kellett már=D viszont aztmondta neki az eladó, h a fogyókurától lehet. Ja és mostanában sok kis problémám is adódott, mint kiütések, nehezen gyógyuló tetoválás, állandó körömtörés tehát rossz fogyókurát csináltam és legyengült az immunrendszerem és valószinûleg ezért nem jött meg. Köszönöm a válaszokat egyébként=)
szia! na hát örülök akkor, remélem minden rendben lesz.
Az mindenképpen egy súlyos zavar ha ennyit késik ha eddig aránylag idõben jött eddig. Mindenképpen keress fel egy orvost még ha nem is lennél terhes, hiszen mondtad hogy védekeztek. Igaz abban az esetben is elõfordulhatnak balesetek, de mindenképpen kell egy vizsgálat, hogy mi is okozhatja a problémát.
A kérdező hozzászólása: Utánanéztem ennek a 2 betegségnek, nem érzékelek hasonló tüneteket
A kérdező hozzászólása: még mindig semmi
Korábban mindig rendszeresek voltak a cilusaid? Ha igen egyszeri dologról lehet szó, ha nem, valószínû hormonális probléma állhat a háttérben.
A kérdező hozzászólása: Csinàltam még egyet mais de csinàlok reggel is, am ezis negativ volt
A kérdező hozzászólása: Jahm és àltalàban késik pàrnapot, de max 1 hetet enyit még sosem
Kedves kerdezo!ugy fest ez egy ilyen honap, nekem is mar tobb, mint egy hete kesik, soha nem volt ilyen, teszt negativ, voltam orvosnal o sem latott semmit a nyalkahartyam 5mm de van egy 10mm es tuszom!Elkuldott vervetelre, talan abbol tobbet tudok majd! Szerintem te is menj dokihoz, mert ez azert nem jatek!
A kérdező hozzászólása: 3. Teszt is negativ, hàt én még kicsit azért vàrok az orvossal, mert rettegek a vérvételtõl:$
Nekem egyszer szintén késett 17 napot, nem volt peteérésem.stresszes volt az a hónap. Ha továbbra sem jön meg érdemes utánanézni.
van azóta valamI, ?? hasonló a helyzetem és kiváncsi vagyok fontos lenne, köszönöm!
Szerintem keress egy endokrinológust és érdemes lenne Pcos, illetve inzulinrezisztencia irányában nyomozni.
A kérdező hozzászólása: Màr megoldodott a probléma, legalàbbis erre a honapra. Elég valoszinu, h a helytelen tàplàlkozàssal rontottam el a dolgokat.

Ha hétfőn kellett volna megjönnie és kedden negatív a teszt akkor tuti hogy nem vagyok terhes ugye?

Szóval hétf?re vártam a mensimet, de nem jött meg. Kedden teszteltem negatívat x-epil tesztcsíkkal. De még mindig nincs meg.

Legjobb válasz: Van olyan, hogy a teszt csak a kimaradt mensi után 3-4 nappal lesz pozítív, pl ha késõi peteérés történt. Ha holnap sem jön meg akkor én a helyedben ellõnék még egy tesztet, ha az is negatív akkor meg mennék dokihoz.

Van olyan, hogy a teszt csak a kimaradt mensi után 3-4 nappal lesz pozítív, pl ha késõi peteérés történt. Ha holnap sem jön meg akkor én a helyedben ellõnék még egy tesztet, ha az is negatív akkor meg mennék dokihoz.
A kérdező hozzászólása: hétfõn volt a 32. Kedden a 33-on teszteltem már... És holnap fogok. De nekem a középidõtõl több idõ telt el mint akinek rövidebb a ciklusa... Ezért gondoltam hogy már mutatnia kellene...
A kérdező hozzászólása: Meg mondjuk nekem sokat van hányingerem is, de az lehet hogy azért mert mostanába sokat idegeskedek, meg sok a savam is... azzal azért nem is foglalkozom annyira...
igen, nekem is feltûnt hogy sok a savam, de nálam is lehet idegeskedés. franc tudja már.. megyek tesztet venni, aztán majd reggel meglátjuk... Ha pozitív lesz, akkor azt sem tudom, hogyan induljak el munkába. de ha nega, akkor délután felkeresem a rendelést.
ja és 36, 7 a hõm, szerintem ez is alacsony..
A kérdező hozzászólása: Teszteltél? Én tegnap végül nem jutottam el tesztet venni... :(
én még tegnap este teszteltem, de nega.. hétfõn irány a doki, majd hátha õ megmondja, hogy mi a bajom. Remélem, te több sikerrel jársz, majd írd meg, drukkolok!
szia! teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Sajnos a hétvégém elég sûrû volt és nem jutottam el tesztet venni. Még mindig nem jött meg, de ma veszek tesztet és írok majd hogy mi lett az eredmény...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Tegnap délutáni teszt negatív és a ma reggeli is... hétfõn voltál dokinál??? mondott valamit? Ha nem jön meg hamarosan megyek én is... :/
Szia! Igen, tegnap reggel elmentem dokihoz, mondtam neki, hogy eredetileg rákszûrésre jöttem, de van ez a problémám, hogy már 1 hetet késett, megvizsgált, kikérdezett. Uh-n is megnézte, hogy mi zajlik. Megállapította, hogy nem lát terhességet. Érdekes volt, még tegnap délután megjött a menstruációm, pedig semmit nem éreztem. Egyébként azt mondta, hogy késés utáni 3-4. napon még korai a tesztelés, szerinte leghamarabb késés után 1 héttel kell tesztelni. Végülis örülök hogy magától megjött, mivel azzal riogatott hogy jövõ héten menjek vissza és ad nekem gyógyszert, amitõl majd megjön... Egyébként még annyit az én esetemrõl, hogy mi védekeztünk, csak pharmatex-szel, az pedig ugye nem olyan megbízható, ezért gondoltam...
A kérdező hozzászólása: Szia! köszi a választ... Hát én 8 nap késés után teszteltem... Mert múlt hétfõn kellett volna megjönnie és tegnap (kedden) teszteltem... Igazából mi sem tervezzük még a babát, de ha becsúszik akkor úgyis megtartjuk... Én még azért várok egy kicsit a dokival mert lehet hogy a sok stressz miatt nem jön meg...
Jól van, várj még néhány napot, ha úgy érzed. Lehet, hogy a meleg hülyíti meg a rendszerünket... Majd azért írd már meg, hogy mi lett, ha kiderül!
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen megírom... kellemes napot...
A kérdező hozzászólása: Szia. Szombaton megjött.
huh, hát elég sokat késett neked is, majdnem 2 hetet, ugye? Sajnálom, hogy patikában már nem lehet kapni a barátcserje kapszulát legálisan, mert az pont az ilyen esetekre van kitalálva.
viszont az jutott az eszembe, ha 32 naposak a ciklusaid, akkor még csak ezután kellene kimutatnia, nem?
talán annyi, hogy fáradékonyabb vagyok, meg szinte érzem, hogy megnagyobbodott a méhem- sûrûn is járok pisilni. Hogyha holnap újabb nega teszt lesz, akkor kétségbe leszek esve, hogy akkor mi van, mivel az utóbbi 1 évben 28 napos ciklusaim voltak...
Nekem ha a teszt negatív akkor az is marad!A mensit mindig megvárom mire tesztelek! De itt sokszor lehet olvasni hogy mensi után egy héttel lett csak pozi!Vagy késõi peteérésbõl lett a baba! Talán pár nap múlva ha még mindig nem jött meg, tesztelj újra!
Én még nem adnám fel a helyedben.
Tesztelj ma is, vagy holnap.
Nekem szintén hétfõn/kedden kellett volna...pénteken este x-epil tesztcsíkkal pozitívat teszteltem, és ráadásul nem is valami halványat. Nem is nagyon hittem el, azóta már 4-szer teszteltem újra és mindegyik két csíkos lett:-)
Gratula, Kitty! :)
Ne add fel, még simán lehetsz babás. Van olyan, akinek mensi kimaradása után 1 héttel mutatja csak ki a teszt a babát. amíg nem jön meg, ott a remény!!!!!!
Köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: Elõször is gratulálok Kitty... :) Köszönöm a válaszokat... Én meg akkor várok... ha hétvégéig nem jön meg akkor tesztelek... Mondjuk mostanában elég sokat idegeskedek, lehet hg azért késik...
Nekem nemvárt másnapján negatív lett a tesztem, idõn túl lett pozitív, ez keltette fel a gyanút bennem. Ezután 2 napot vártam, akkor már egybõl pozitív lett a teszt. Egy nap késés és negatív teszt még nem jelent semmit!:)
Én is így vagyok- nekem vasárnap kellett volna megjönnie, de tegnap nega teszt x-epillel- mindig 28 naposak a ciklusaim, most nem tudom, hogy akkor mi zavart be.
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg... Szerintem hazafele veszek egy tesztet és reggel megcsinálom... Mivel nekem 32 naposak a ciklusaim így szerintem ha lenne baba akkor már legalább halványan jeleznie kellett volna a tesztnek... majd holnap reggel csinálok egyet... Milyen tesztet ajánlotok??
Amazon, Gabriel, Gravi HCG ezek nekem mindig beváltak!Olyan 600-1000Ft közt vannak! Az amazon 10es érzékenységû
szia! teszteltél azóta? nekem sem jött még meg, holnap reggelre tervezem az újabb tesztelést, ha addig sincs semmi..
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is holnap reggelre tervezem a következõ tesztet...
A kérdező hozzászólása: Neked van valami tüneted?? Mert nekem szinte semmi... Annyi hogy nem fáj a mellem pedig mensi elõtt mindig szokott...
A kérdező hozzászólása: Igen... Hétfõn lett volna két hete... De lehet hogy közrejátszik a nagy meleg meg mostanában nagyon sokat idegeskedek... :/ Remélem a következõnél nem lesz gond...

3hét végén (reggeli) és 4hét eleji (délutáni) 25ös erősségű teszt ha negatív akkor ott tényleg nincs terhesség?

Legjobb válasz: A heteket ugye az elõzõ menstruáció elsõ napjától számolod? Ha igen, akkor a 3. héten még biztosan nem mutatja ki, a 4. héten (amikor meg kellene jönnie), már valószínûbb, de elõfordulhat, hogy terhesség ellenére negatív lesz. Próbáld meg reggeli vizeletbõl, vagy érzékenyebb (10-es) teszttel.

A heteket ugye az elõzõ menstruáció elsõ napjától számolod? Ha igen, akkor a 3. héten még biztosan nem mutatja ki, a 4. héten (amikor meg kellene jönnie), már valószínûbb, de elõfordulhat, hogy terhesség ellenére negatív lesz. Próbáld meg reggeli vizeletbõl, vagy érzékenyebb (10-es) teszttel.

Negatív teszt ellenére lehetek terhes? Volt már ilyen? 1, 5hete késik, és van egy negatív tesztem. De akkor miért késik? Mennyi idő múlva menjek orvoshoz, ha még mindig nem jönne meg?

Legjobb válasz: Én helyedben pár nap múlva tesztelnék még1-et. Ha az is negatív lesz, akkor elmennék mielõbb orvoshoz!

Én helyedben pár nap múlva tesztelnék még1-et. Ha az is negatív lesz, akkor elmennék mielõbb orvoshoz!
Szerintem tesztelj ujra.Ha az is negatív, menj dokihoz..Attól még lehetsz terhes hogy negatív..Jó ha minél elõbb lát orvos..
Ha 1, 5 hete késik és negatív volt a teszt, akkor más van a háttérben valószínûleg. Ha nem jön meg így is úgy is el kell menned orvoshoz, lehet hormonzavar vagy bármi más. Csak leírom, hogy nekem az elmaradt menzeszem napján (azaz ovu utáni 14. napon) 410 U/l volt a HCG a véremben, ami naponta-kétnaponta megduplázódik. Még ha sokkal kevesebb termelõdne a kérdezõ vérében, akkor is olyan mennyiség lenne, amibõl már bármelyik otthoni teszt kimutatja.
A kérdező hozzászólása: és mitõl lehet hormonzavar?elsõ gyerekem egybõl összejött gyógyszer abbahagyása után, most meg meg se jött.
Nekem ugyanez volt 2 hónapja. 2 hetet késett a mensim, és valószínûleg pszichésen vonzottam ezt be... Azóta lenyugodtam és napra pontosan megjön... Sajnos van ez így, hogy annira akarjuk, hogy ne jöjjön meg, hogy nem is jön... De nem baba miatt. :( Mindenesetre nem zárható ki, hogy nincs probléma, szóval orvoshoz érdemes elmenni, ha még 1-2 hét után sem jön meg. Amúgy én 2 éve abbahagytam a fog.gátlót, utána is napra pontosan megjött, viszont mikor idén hagytam abba, felborult és pár hónapig össze-vissza jött meg... Furákra képes a szervezet, nem mindig reagál ugyanúgy... :) Csak nyugi, az sokat segít!!! Ha az elsõ baba olyan könnyen összejött, össze fog jönni az a második is. :) ) Szurkolok!

Mennyire megbízható a Lily terhességi teszt? Ha negatív, akkor tényleg nem vagyok terhes? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem is jó teszt a Lily. Nekem is negatívat mutatott, amikor nem voltam terhes és pozit, amikor igen. Nyugodtan bízhatsz benne. Az ára is nagyon jó, mert a Rossmannba vettem 2 db-ot kb. 800 Ft.-ért. Néha a medi-lab tesztre mondják, hogy nem jó, mert álpozit mutat, nálam azonban az is bevált.

Szia! Szerintem is jó teszt a Lily. Nekem is negatívat mutatott, amikor nem voltam terhes és pozit, amikor igen. Nyugodtan bízhatsz benne. Az ára is nagyon jó, mert a Rossmannba vettem 2 db-ot kb. 800 Ft.-ért. Néha a medi-lab tesztre mondják, hogy nem jó, mert álpozit mutat, nálam azonban az is bevált.
szia! én mindíg azzal tesztelek(már amikor szükséges) és nekem eddig bevált. Mindíg megfelelõen jelzett.
Szia! Én eddig csak olyat használtam. Mindig megbízható eredményt mutatott. Hallottam már róla persze rosszat is, de nekem nagyon is bevált! Amilyen olcsó, olyan jó!
Nekem negatív lett, 3 óra múlva meg is jött.
nekem mindig negativ, de nem is voltam terhes..
Szia sztem nagyon jó teszt. Amikor nem voltem terhes egy csikos volt mikor terhes voltam 2 csikos.Mindig igazat mondott!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Remélem akkor nekem is igazat mond :)

Ha márc.1 körül eggyüttvoltam a párommal és pont akkor volt peteérésem. De 16án megjött és tegnap délután meg ma reggel is negatív lett a teszt, akkor tuti hogy nincs baba? Mennyi az esélye?

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes,ha rendes menstruációd volt és negatívak a tesztek is akkor minimális az esély,szinte semmi. Sajnálom.

Szerintem nem vagy terhes, ha rendes menstruációd volt és negatívak a tesztek is akkor minimális az esély, szinte semmi. Sajnálom.
Nem értem, nem ápr. 1-én voltatok együtt? Mert ha márc. 1, akkor az már másfél hónapja volt és nem túl aktuális a kérdés. :P De sajnos amúgy is azt kell mondjam, h semmi nem utal arra, hogy terhes lennél. Vagy voltak tüneteid, vagy nagyon várjátok már? Vagy pont nem? Az is baromi ritka, h vki normális vérzés mellett terhes legyen, de ha a teszt is negatív, akkor sajnos nincs baba. De fel a fejjel, új ciklus, új lehetõség. :P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!