Találatok a következő kifejezésre: Ha negatív teszt, (314 db)

Miért teszed negatívba a tesztet? Ha normálisan ránézésre negatív, akkor sajnos negatív.
A pozitivat ugyanott kell mutassa ahol a használatiján fel van tüntetve nem máshol!
Ez egy negatív teszt. Sehogy nem látom pozitívnak.
a pirosnak kék a negatívja. Tehát 2 db kék csíknak kellene lennie.
Sajnos ez negatív, de drukkolok. Korán teszteltél esetleg?
A kérdező hozzászólása: te meg mielõtt osztod az észt, tanulj meg írni! :)
A kérdező hozzászólása: ok:)
Off: törölgesd le a billentyûzetet! A babát akarsz, akkor kezd el törõdni a higiániával!
Ez száradási csík.Ha pozi lenne, akkor a második csík is rózsaszínû lenne.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130925/20130925_132919_www.kepfe..
Ez full negatív kár ezzel szórakozni. Ha szabad szemmel nem látod akkor valóban nincs értelme keresgélni a második csíkot. Csak feleslegesen izgatod vele magad.
Látom, hogy mire gondolsz, elég fura is, de ha szabad szemmel nem látszik a csík, akkor kár ezzel játszani, inkább várj két napot és tesztelj újra!
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130925/20130925_132858_www.kepfe..
Már megint ez a kép...Úgy látom nagyon azt akarod hallani szegénykém, hogy pozitív!De én csak egy igen koszos billentyûzetet látok...

Ha negatív teszt után sem jön meg a menstruáció, honnan tudjam, hogy nem-e vagyok terhes?

Még nem csináltam tesztet. Majd csak fogok. De nem akarok terhes lenni, nem is valószínű, hogy az vagyok, csak meg szeretnék nyugodni. Mit csináljak, ha negatív a teszt, de a stressz miatt nem jön meg a menstruációm?

Legjobb válasz: Ha annyira stresszelnél a negatív teszt után is,akkor menj el a dokihoz õ megnyugtat majd! :)

Ha annyira stresszelnél a negatív teszt után is, akkor menj el a dokihoz õ megnyugtat majd! :)
Miért, mit csinálhatsz? Ha teszt negatív még 1-2 hetes késésnél is, akkor nyilván nem vagy terhes. Ha viszont ennyit már késik, akkor el lehet menni nõgyógyászhoz és õ kideríti az okát, hogy miért nem jön meg és kapsz rá kezelést, amitõl meg fog jönni a vérzés.
A kérdező hozzászólása: A menstruációm 28-30 napos, és jövõ vasárnap lesz a 28. nap. Úgy gondoltam aznap csinálok egyet, és elvileg- itt azt olvastam- az X-epilben 2 is van. És akkor csinálok 1et kedden is utána. Ha mind2 negatív, akkor csak nem vagyok terhes, nem?
Vagy tesztelsz, vagy elmész orvoshoz. :) Szerintem várd meg legalább amíg meg kell jönnie a menstruációdnak, csak aztán tesztelj. Így biztosabb lesz a negatív. :)

Ha a teszt negatív mennyi az esélye a terhességnek?

2 negatív teszt egymást követ? 2 hétben. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: ha a tesztet azutan csinaltad amikor meg kellett volna jonnie,es a masikat a masik heten es negativ,szerintem nem vagy az.ha koran csinaltad es nincs eleg hcg-d akkor lehet negativ a teszt,de terhesseg van.nem irtal le egyeb dolgokat milyen ciklusaid vannak,peteeres idejen voltataok e egyutt,mikor csinaltal tesztet.igy nehez valaszolni.

ha a tesztet azutan csinaltad amikor meg kellett volna jonnie, es a masikat a masik heten es negativ, szerintem nem vagy az.ha koran csinaltad es nincs eleg hcg-d akkor lehet negativ a teszt, de terhesseg van.nem irtal le egyeb dolgokat milyen ciklusaid vannak, peteeres idejen voltataok e egyutt, mikor csinaltal tesztet.igy nehez valaszolni.
Ha már 2 hetet késik, és mind a 2 héten negatív lett a teszted, akkor szerintem nem vagy terhes. Hisz 2 hetes késénél, már 6 hetes kismamának számítanál, akkor elég hormonnak kéne lennie a szervezetedben.

Mi az a szellemcsík? Mindig lehet látni, ha negatív a teszt? ( X-epil tesztem van)

Legjobb válasz: X-epil tesztekre nem jellemzõ a szellem csík. Tehát negatív esetén csak egyetlen pirosas rózsaszínes csík van rajta semmi egyéb. Más teszteknél elõfordul száradási, szellem csík. Ez ott jelenik meg ahol a második vonalnak kellene lennie (pozitív tesztnél). A pozitív teszten két rózsaszínes pirosas csík van, míg a negatív de szellem csíkos teszten egy pirosas és egy fehér vagy szürkés árnyalatú csík, de ez is negatívnak számít, csak elszínezõdött a másik csík is. Tehát a szellem és száradási csík (ugyan az) szürke vagy fehér színû. (negatív).

X-epil tesztekre nem jellemzõ a szellem csík. Tehát negatív esetén csak egyetlen pirosas rózsaszínes csík van rajta semmi egyéb. Más teszteknél elõfordul száradási, szellem csík. Ez ott jelenik meg ahol a második vonalnak kellene lennie (pozitív tesztnél). A pozitív teszten két rózsaszínes pirosas csík van, míg a negatív de szellem csíkos teszten egy pirosas és egy fehér vagy szürkés árnyalatú csík, de ez is negatívnak számít, csak elszínezõdött a másik csík is. Tehát a szellem és száradási csík (ugyan az) szürke vagy fehér színû. (negatív).
Lehet, hogy egyén függõ, de nálam sokszor lett szellemcsíkos, de nem mindig.
Mi az a szellemcsík?

3hét végén (reggeli) és 4hét eleji (délutáni) 25ös erősségű teszt ha negatív akkor ott tényleg nincs terhesség?

Legjobb válasz: A heteket ugye az elõzõ menstruáció elsõ napjától számolod? Ha igen, akkor a 3. héten még biztosan nem mutatja ki, a 4. héten (amikor meg kellene jönnie), már valószínûbb, de elõfordulhat, hogy terhesség ellenére negatív lesz. Próbáld meg reggeli vizeletbõl, vagy érzékenyebb (10-es) teszttel.

A heteket ugye az elõzõ menstruáció elsõ napjától számolod? Ha igen, akkor a 3. héten még biztosan nem mutatja ki, a 4. héten (amikor meg kellene jönnie), már valószínûbb, de elõfordulhat, hogy terhesség ellenére negatív lesz. Próbáld meg reggeli vizeletbõl, vagy érzékenyebb (10-es) teszttel.

Lehetek terhes, ha 2 teszt is negatív lett?

3 és fél hónapja szültem.Május 16-án jött meg el?ször a menzeszem,aztán június elején volt egy pár napos vérezgetésem,de nem menstruációs er?sség?(de azért tampont kellett feltennem).Szóval ebben a hónapban nem menstruáltam rendesen,és már 1 hete hányingerem van,rendetlenkedik a gyomrom.Egyre rosszabbul vagyok.Pénteken és szombaton is csináltam tesztet,azok negatívak lettek.Holnap megyek dokihoz.

Legjobb válasz: Szia. Nem hinném, hogy terhes vagy. Nem állt vissza a szervezeted, ennyi az egész. Én is produkálok néha mindenféle terhességi tüneteket, sõt néha magzatmozgást is érzek, pedig már 8 hós a fiam. Ha két teszt is negatív lett akkor szinte kizárt hogy terhes vagy.

Szia. Nem hinném, hogy terhes vagy. Nem állt vissza a szervezeted, ennyi az egész. Én is produkálok néha mindenféle terhességi tüneteket, sõt néha magzatmozgást is érzek, pedig már 8 hós a fiam. Ha két teszt is negatív lett akkor szinte kizárt hogy terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a megnyugtatást! Voltam azóta orvosnál, és ráadásul amikor hazahértem a nõgyógyásztól megjött.Tényleg csak nem állt vissza szervezetem szülés után.Ráadásul azt mondta a doki, hogy nem tett jót ez a 3. szülés a méhszájsebemnek, és hátrahajló méhem van.
lehetsz!!én 2 tesztet is csináltam mire közölte az orvos(a tesztek megcsinálása után 4 nappal)hogy 5(!)hetes terhes vagyok.menj dokihoz az a tuti.pusz

Lehetek terhes, ha a teszt negatívat mutat?

Legjobb válasz: Az attól függ,hogy mikor tesztelsz.Ha a várható menzi elött,vagy után egy két nappal,akkor igen elõfordul,hogy negatív a teszt terhesség ellenére.De az elmaradt menzi után 2 héttel már pozitív kell,hogy legyen.

Az attól függ, hogy mikor tesztelsz.Ha a várható menzi elött, vagy után egy két nappal, akkor igen elõfordul, hogy negatív a teszt terhesség ellenére.De az elmaradt menzi után 2 héttel már pozitív kell, hogy legyen.
ha negatívot mutat, nem mindig igaz. viszont ha jelzi a babát, akkor arra nagyon-nagy az esély, hogy igaz! :)
10 napos késés után, már bármikor biztosat mutat!!! Tesztelj!!!
Ez ezért nem így megy. Hacsak nem hõmérõzöd és ovuteszteled "végig" a ciklust, akkor nem tudhatod, hogy az aktuális, nem egy átlagostól hosszabb ciklus-e. És ha az, akkor a tíz nap késés, nem biztos, hogy egyáltalán késés. Persze, ha nem szokott késni, akkor 10 napnál már bõven lehet tesztelni. Fõleg, ha a lehetséges "nyerõ" aktusoktól eltelt már 14 nap.
most én is így vagyok, már késik 5napja de én teszteltem de negatív lett, így megyek a dokihoz, remélem semmi bajom nincs!!Én most gabrielt használtam de az x-epile is tökéletes!!
Nekem 4 napja késik, teszt negatív. Már nem merek reménykedni , hogy baba miatt késik. Csinálj tesztet!!! Kíváncsi vagyok rá. 10 nap után ha negatív akkor én már nem nagyon reménykednék. Én X-epil tesztet használtam. Hajrá!!! Valami tünet esetleg?
A kérdező hozzászólása: tünetem nincs, legutóbb is 6 hétre jött meg, sajnos. 15 évesen diagnosztizáltak pcos-t, most 25 éves vagyok, eddig fogamzásgátlót szedtem, márciusban mentem férjehez, akkor voltam orvosnál, szerinte minden rendben. jelenleg hõmérnõzés van. most 11 napja nem jött meg, de fáj a mellem nagyon és attól tartok, hogy megint megjön. csináltam tesztet, negativ. szerintetek?
A pcos nem múlik el sem az idõtõl, sem a fogamzásgátlótól, viszont meddõséggel jár. Fordulj egy másik orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: A héten megy vissza a nõgyógyszhoz, nem várok 3 hónapot, mert még most sem jött meg. 44 napja! legutóbb azt mondta, hogy a három hónapos hõgörbémbõl megmondja, hogy van-e peteérésem, ha nincs, akkor ad olyan gyógyszert, ami ezt elõsegíti. nem tudom, hogy szerintetek, nem elõször e inzulintoleranciát kellene nézni, és csak utána a peteérést elõsegíteni, mert úgy érzem, hogy nem az alapbetegséget kezeljük. nem tudom, mit tegyek, keressek másik nõgyógyászt, vagy a körzeti orvoshoz menjek, aki majd a megfelelõ helyre küld. tanácstalan vagyok, és elkeseredett.

12 dpo negativ teszt de 2 napja mellbimbó érzékenység, majd kibuggyan a meltartóból és majd megőrülök ha valami hozzá ér, ilyenkor miért negativ a tezst?

Legjobb válasz: Az is lehet,hogy kicsit késõbb fogant a baba és még nem mutatja ki a tesz :-) . Próbáld meg a nem várt után pár nappal :-) . Szorítok neked :-) 14hkm

Az is lehet, hogy kicsit késõbb fogant a baba és még nem mutatja ki a tesz :-) . Próbáld meg a nem várt után pár nappal :-) . Szorítok neked :-) 14hkm
Vagy azért mert korán teszteltél (esetleg a peteérés sem akkor volt pont, mint amikorra gondoltad), vagy mert nem vagy terhes... Szorítok azért!
Szerintem is, tesztelj 2 nap múlva ismét!
Nekem minden menzesz elõtt ez van, pedig 3 hónapja nem éltem nemi életet.
Szia! Én is jártam így egyszer, a jóstesztek is igazolták a dolgot. A hasam is püffedt, a mellbimbómat megmosni is alig tudtam, olyan érzékeny volt, fura érzéseim voltak. A föld felett jártam:) Aztán pecséttel indult a mensi, és sajnos a teszt is negatív lett. Valószínûleg valami elindult, de aztán mégsem jött össze. Várd meg a mensit, ha nem jön, akkor tesztelj! Nagyon szorítok!!!!!

Mennyire megbízható a Lily terhességi teszt? Ha negatív, akkor tényleg nem vagyok terhes? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem is jó teszt a Lily. Nekem is negatívat mutatott, amikor nem voltam terhes és pozit, amikor igen. Nyugodtan bízhatsz benne. Az ára is nagyon jó, mert a Rossmannba vettem 2 db-ot kb. 800 Ft.-ért. Néha a medi-lab tesztre mondják, hogy nem jó, mert álpozit mutat, nálam azonban az is bevált.

Szia! Szerintem is jó teszt a Lily. Nekem is negatívat mutatott, amikor nem voltam terhes és pozit, amikor igen. Nyugodtan bízhatsz benne. Az ára is nagyon jó, mert a Rossmannba vettem 2 db-ot kb. 800 Ft.-ért. Néha a medi-lab tesztre mondják, hogy nem jó, mert álpozit mutat, nálam azonban az is bevált.
szia! én mindíg azzal tesztelek(már amikor szükséges) és nekem eddig bevált. Mindíg megfelelõen jelzett.
Szia! Én eddig csak olyat használtam. Mindig megbízható eredményt mutatott. Hallottam már róla persze rosszat is, de nekem nagyon is bevált! Amilyen olcsó, olyan jó!
Nekem negatív lett, 3 óra múlva meg is jött.
nekem mindig negativ, de nem is voltam terhes..
Szia sztem nagyon jó teszt. Amikor nem voltem terhes egy csikos volt mikor terhes voltam 2 csikos.Mindig igazat mondott!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Remélem akkor nekem is igazat mond :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!