Találatok a következő kifejezésre: Ha ne isten valami baj (2 db)

Ha ne adj isten valami baj lenne a babócámmal, akkor adna valami jelet? Görcsre, vagy vérzésre gondolok!

Nincs semmi baj, csak azért kérdezem mert 4 hét múlva kell mennem a következ? ultrahangra, és olyan rossz, hogy addig nem látom.10 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Természetes egy alapfoku aggódás, de ne erre gondolj, nem lesz sememi baj. Önkéntelen néha beugrik az embernek, hogy mi van ha... de én ilyenkor mindjárt el is vetettem a gondolatot, hogy dehogy, minden rendben!! És minden rendben. De az uh nem 12 hetesen van? Általában akkor szokott lenni. De ne félj, semmi baj!!:-)

Természetes egy alapfoku aggódás, de ne erre gondolj, nem lesz sememi baj. Önkéntelen néha beugrik az embernek, hogy mi van ha... de én ilyenkor mindjárt el is vetettem a gondolatot, hogy dehogy, minden rendben!! És minden rendben. De az uh nem 12 hetesen van? Általában akkor szokott lenni. De ne félj, semmi baj!!:-)
Ja, és az lemaradt, hogy igen, a vetélés általában vérzéssel és görcsel jár, de ritka esetben tünetmentes. De 10 hetesen már nem kell ettõl félned!! Gondolkodj +-an!!
Ha nem vérzel és nem görcsölsz, akkor minden rendben, ne aggódj! Gratulálok a picihez!
Alapból állj pozitívan az egészhez. Ha nagy baj lenne görcsölnél, de leginkább véreznél....stb. Hidd el az sem jó, ha hetente ultrahangoznák. A babák nem szeretik, és kisebb tõle a születési súlyuk is. Annyi ultrahang amennyit csinálnak alapból + 1 max. 2 4D (ha esetleg majd akartok) elég a 9 hónap alatt. Nem lesz semmi baja a babádnak! Legyen ez az alapfelállás! :) Boldog babavárást! 38 hetes kismama
Csak pozitívan!!!Biztos minden rendben van ne aggódj.Inkább élvezd ezt a csodát ami veled történik és légy kiegyensúlyozott:) 37 hetes kismami

Ha többet nem beszélhetnél a barátoddal/barátnőddel - ha ne adj isten, mert valami baj történt volna, baleset stb. - akkor mi volt az utolsó mondat, amit váltottatok, amit mondtál neki?

Illetve,hogy meg lennél ezzel a mondattal elégedve. Igen,mint az így jártam anyátokkal-ban :)

Legjobb válasz: Nyugi, az a kutya nem tûnik harapósnak.

Nyugi, az a kutya nem tûnik harapósnak.
Nem lennék megelégedve vele, mert én is ma úgy köszöntem el a feleségemtõl, hogy "Ha neked nem kell, akkor megeszem a pizzát is, meg a hamburgert is."
"én is szeretlek, neked is szia"
"Szia, akkor majd holnap találkozunk!" Háááát...Nem épp a legjobb utolsó mondat, de egynek elmegy. :D
FUSS RIBA NC FUSS!!!!!!
"Drágám, feltüzelsz?" :DD
"Akkor pukkadj meg és menj a hülye munkahelyedre - de azért siess haza, mert szeretlek." Nem vagyok vele megelégedve, nincs olyan mondat, amivel utolsó mondatként meg lennék elégedve :)
Vársz egy vonatra. Egy vonatra, ami elvisz messze. Reméled, hogy oda visz, ahova akarod. Nem tudhatod biztosan, de nem is fontos...
Találkozunk akkor egy jobb életben.
'jó munkát siess haza puncis, szeretlek'
tudom, hogy a Pite a titkos jeled :d
A kérdező hozzászólása: I am alive Nekem is hasonló, hacsak nem számítjuk azt, ami írásban, mert akkor "De most komolyan! Lila lett a segged?" :D Igen, öntéttel, de ennek más célja van :) Igazad van hamburgeres, elvégre inkább kárba menjen, mint pocsékba :D Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még :)
Szervusz, nagyon fáj a vállam! nem valami jó...
Már megint öntettel?
A kérdező hozzászólása: *többet Ez kimaradt, bocsi.
kaptál fizetést, hozol haza pénzt? -nem drágám még nem kaptam meg. JÓL VAN AKKOR DÖGÖLJ MEG!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!