Találatok a következő kifejezésre: Ha naponta orgazmusom van az (2 db)

Ha naponta 1-2 orgazmusom van az árthat a babának?

Azt olvastam valahol hogy beindithatja a szülést is!Igaz ez?

Legjobb válasz: Az senkinek sem árt! A szülést csak akkor indítja be ha amúgy is itt az ideje, azt is az ondóban található anyag! Én etért csak irigykedni tudok!!!

Az senkinek sem árt! A szülést csak akkor indítja be ha amúgy is itt az ideje, azt is az ondóban található anyag! Én etért csak irigykedni tudok!!!
Mivel már 36 hetes vagy így már nem számítana koraszülöttnek ha jönne a pici.Beindíthatja a szülést, de csak akkor ha amúgy sem sok lenne hátra.Szerintem mindent bele, ne vond meg magadtól!Szülés után valószínû pár hétig úgysem fog hiányozni, amíg helyre nem állnak odabent a dolgok.Engem 1 hétre tiltott el a doki a 28. héten.Nem volt könnyû kibírni, álmaimban mindig du..am.:)
elõször is én a 4.válaszolónak üzenem hogy én veszélyeztetett terhes vagyok és nekem se lehet szeretkezni a terhesség alatt nekem október végéig kell kihuzni ugyhogy kitartást kivánok neked nagyon nehéz megállni de megéri a piciért! a terhesség vége feletti szexrõl nekem megoszlik a véleményem az egyik ismerõsünknek a szex inditotta be a szülést a 35.héten a méh összehúzódás miatt!egybõl kórházba fektették és mindent megtettek hogy a pici még bent maradjon egy pár hétig! ez az én véleményem de ha neked semmi panaszod akkor hajrá!boldog babavárást egy 12 hetes kismami!
mindenkinek irom:D:DD: hogy a kéRdezö azt kérdezte ärt e a babänak az orgazmus..nem az hogy a szex....tehät valoszinüséggel a kismama nem szexel éri el az orgazmust szépen mondva:D.egyértelmü hogy nem szeretkezik napi 2 szer:D.
De szeretném én is!!
Mindenkivel egyet értek! :)
Én meg azt olvastam, hogy az orgazmus "edzi" a méhet, úgyhogy mindent bele csajok!! :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat!Szerintem ez tipus függõ ki mennyire kivánja a szexet!Én az elsõ 3 hónapban nem igazán kivántam:(!Az utolsó válaszolonak üzenem hogy mindkettõ:) !
Nem csak a sperma, maga az orgazmus közbeni méhösszehúzódás is megindíthatja a szülést, fõleg ha gond van. ha nincs gond, akkor lehet szeretkezni, de óvatosan azért, a dokik is ezt mondják. És neked párod segít ebben, vagy magad oldod meg a napi 1-2-t? Irigyellek, szó se róla... Engem sajna koraszülés veszélyével eltiltottak, tehát augusztusig nuki szex:-(
Én is olvastam, pl. azt hogy a spermiumban van egy olyan anyag, ami beindítja és javasolják is a szülés elõtt a szexet, ha nincs semmi probléma a terhességeddel. Én túlhordtam a lányomat, benn feküdtem már pár napja a kórházban és szombaton hazaengedtek hétvégére.11-kor megvizsgált a doki, azt mondta, hogy mehetek haza, itt semmi esély a szülésre, hétfõn jöjjek vissza. Ne is mondjam, ahogy hazaértünk nekiestem apukának :-), 3-kor már mentünk vissza a kórházba mert szex után pár órával elment a magzatvíz. Ekkor már én mondjuk 41.hetes voltam. A másik amit olvastam, hogy az orgazmus után(közben) méhösszehúzódások vannak, ami szintén beindíthatja a szülést. Ettõl függetlenül szerintem ne fogd vissza magad :-)) 28hetes ikres kismama
szia. Hú de jó neked.Èn a terhesse´gem utolsó 4 hónapjában elfelejthettem.A babának nem ártasz vele.Az utolsó 2-3 hétben lehet kicsit óvatosabban, esetleg óvszert használni, mert a spermiumban van olyan anyag, ami beindi´thatja a szülést.igaz, a me´h összehu´zóda´sok is. Az orgazmustól szerintem nem fogsz megszülni elöbb.
36 hetes már nem is számít koraszülésnek...akkor mi itt a gond???

Naponta hány orgazmus nem veszélyezteti a babát, egyáltalán ha többször van orgazmus egy nap az árthat valamilyen módon?

Nem vagyok eltiltva a sext?l, de a behatolást mi kihagyjuk, inkább másképen oldjuk meg, csak azt nem tudom, hogy maga az orgazmus, ami méhösszehúzódással jár árthat-e?

Legjobb válasz: NEM ÁRT, HA NEM VAGY ELTÍLTVA NEM LESZ SEMMI BAJ.uGYE ILYENKOR MEGKEMÉNYEDIK A HAS, DE HA EZ ELMÚLIK EGY RÖVID IDÕN BELÜL, NEM ÉRZEL FÁJDALMAT ,GÖRCSÖT, AKKOR NINCS SEMMI BAJ.nYUGODTAN, A BABÁNAK IS JÓ, HA NEKED ÖRÖMÉRZETED VAN:-)

NEM ÁRT, HA NEM VAGY ELTÍLTVA NEM LESZ SEMMI BAJ.uGYE ILYENKOR MEGKEMÉNYEDIK A HAS, DE HA EZ ELMÚLIK EGY RÖVID IDÕN BELÜL, NEM ÉRZEL FÁJDALMAT , GÖRCSÖT, AKKOR NINCS SEMMI BAJ.nYUGODTAN, A BABÁNAK IS JÓ, HA NEKED ÖRÖMÉRZETED VAN:-)
Az orgazmus eleve méhösszehúzódásokkal jár, de ha nem vagy veszélyeztetett terhes és a dokid nem tiltott el a szextõl, akkor annyiszor lehet orgazmusod, ahányszor csak jólesik! Akár többször is egymás után. Ami jó neked, az jó a Babának is. A felszabaduló boldogsághormonok átjutnak a méhlepényen :) A szülést csak abban az esetben indíthatja meg, ha az egyébként már nemsokára magától is beindulna. Mi is megoldjuk "behatolás" nélkül, és volt, hogy hét orgazmusom is volt egy nap alatt (33 hetes kismama vagyok). Csak mosolygósabb lettem tõle :) Jó szórakozást :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!