Találatok a következő kifejezésre: Ha naponta keményedik (4 db)

Ha naponta többször keményedik a poci az miért baj?

Legjobb válasz: mert beindíthatja a méhösszehúzódást , ezáltal a szülést is. Mennyi idõs terhes vagy? Magne b 6 oldja a bajt 3x2 naponta maximum.

mert beindíthatja a méhösszehúzódást , ezáltal a szülést is. Mennyi idõs terhes vagy? Magne b 6 oldja a bajt 3x2 naponta maximum.
Koraszülést okozhat. Nekem a béres mgb6 vált be, abban több a mg mint a magneb6ban.
A kérdező hozzászólása: Én 30 hetes vagyok. A második válaszolótól kérdezném, hogy én is a béresest szedem naponta egyet. Az van ráírva, hogy csak egyet lehet. Te mennyit szedsz?
Nem a második válaszoló vagyok, de válaszolni tudok a kérdésre. A Béresbõl egyet szabad naponta. Nem vesztesz vele semmit, ha kipróbálod a másikat. Én az utóbbit használom, azért keményedni szokott, de nem olyan egetverõ. Volt, hogy napokig nem szedtem, na akkor aztán egyrészt százszor nagyobbnak is éreztem a pocit, meg hát fájdogált is.

Magnexből mennyit szedhetek naponta, ha nagyon sűrűn keményedek? 33. hétben járok.

Elég stresszes héten vagyok túl, és ma volt olyan is, hogy percenként keményedtem.. Gondolom ez nem jelent jót, de hétf?n megyek a dokimhoz, és az eddigi magne b6 helyett magnexet kezdtem el szedni. Vehetek be bel?le napi 2 szemet?

Legjobb válasz: Bár ebbõl nincs tapasztalatom, de hívd fel a dokidat és kérdezd meg, vagy ha nincs fogadott dokid akkor a védõnõt. Üdv 31hetes km

Bár ebbõl nincs tapasztalatom, de hívd fel a dokidat és kérdezd meg, vagy ha nincs fogadott dokid akkor a védõnõt. Üdv 31hetes km
Nálam is ez van már 2 hete. 3. baba. 39hkm.
A kérdező hozzászólása: Értem!Akor nem sok jelentösege van..:) ..kjo lenne pedig elöbb szülni, mert mar most oriasi hasam van..s nem alszok ejszaka, a mellem szetszakad az elötejcsitöl es mar baromira latni akarom a kicsit!


Magnézium-citrátból mennyi a maximum, amit szedni lehet naponta, ha valaki sokat keményedik?

Legjobb válasz: Én eddig olyanról hallottam, hogy valaki napi 3x2 Magnesii Citricit szedett, egy darabban 500mg van, szerintem ez rengeteg. Nekem ugyanebbõl napi kettõt mondott az orvosom (az 1000 mg), pedig nekem kórházba is kellett mennem görcs miatt. Szóval nem tudom mennyit lehet, de a fent leírt egészen elképesztõ adagnak tûnik számomra, mégis van, aki annyit szed...

Én eddig olyanról hallottam, hogy valaki napi 3x2 Magnesii Citricit szedett, egy darabban 500mg van, szerintem ez rengeteg. Nekem ugyanebbõl napi kettõt mondott az orvosom (az 1000 mg), pedig nekem kórházba is kellett mennem görcs miatt. Szóval nem tudom mennyit lehet, de a fent leírt egészen elképesztõ adagnak tûnik számomra, mégis van, aki annyit szed...
Itthon fekszem, és pihenek, amennyit tudok, de állandóan görcsöltem (ez sokkal több, mint sima keményedés). A doki azt mondta, hogy vészesen "kifogytak a tartalékaim" és amíg az fel nem töltõdik, addig ezt a dózist kell szednem. Ahogy jobban leszek, és a fájdalom teljesen elmúlik (2-3hét) fokozatosan visszább lehet venni ezt a mennyiséget, amíg el nem éri a normálisnak mondható napi 3x1-et.
A kérdező hozzászólása: nagyon sokat keményedek, bár az elsõ gyermekünknél is így volt, de nem emlékszem, hogy mennyit szedtem vele. Most 3-at szedek naponta, de szerintem nem csinál semmit. Görcsölni szerencsére nem görcsölök.
Magnesii-citrici 500-asból 3x2-t szedek, mert különben felkelni sem bírnék. Ha beáll végre, akkor késöbb csökkentik.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! KIfejtenéd egy kicsit? Befektettek, vagy otthon kell pihenned? Minek "kell beállnia"? Bocs a sok kérdésért, csak kicsit szûkszavú voltál.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!