Találatok a következő kifejezésre: Ha naponta a párommal, (41 db)

Téged zavarna, ha kb 2 naponta a párod bemenne a munkahelyedre?

Reggel vagy délután beállít a munkahelyedre,hogy jött érted pl hogy együtt menjetek haza,fénymásolj már le vmit,stb. Ez napi fél óra kb,attól függ,miért jön. Többen vannak egy irodában,elvileg nem tartasz fel senkit.

Legjobb válasz: Szóltál már neki, hogy ez téged zavar?

Nõ vagyok, és igen, zavarna. Az még oké, ha a munkaidõ végére odajön és kint megvár, de az, hogy félórákat elvesz a munkaidõmbõl (mert lehet, hogy másokat nem tart fel, de engem igen), meg használja a cég szolgáltatásait, rám vet rossz fényt. Folyton azon kattognék, hogy mikor fog behívni a fõnök, hogy ez egy munkahely, és állítsam már le a párom. Mondjuk ezt meg se várnám, körülbelül a harmadik alkalom után magam szólnék neki, hogy vegyen vissza egy kicsit.
Szóltál már neki, hogy ez téged zavar?
Ha olyan munkahelyem lenne (teszem azt pl.: én lennék a fõnök), akkor egyáltalán nem zavarna. Még örülnék is neki. De nem olyan munkahelyem van.
Hozzám egy idõben minden nap beszaladt a párom, amikor ment haza felé. Vagy egy virágot, vagy csokit, vagy valami apróságot mindig hozott. Nekem már az elsõ hét után nagyon kellemetlen volt, de mivel nem akartam megbántani, megegyeztünk abban, hogy onnantól kezdve egy órával késõbb jön, amikor vége a munka idõmnek, így együtt mehetünk haza. A kecske is jól lakott, a káposzta is megmaradt :)
A munkahely az munkahely. Mi 6an vagyunk (plusz fõnök) Néha bejön valakihez valakije, az akkor oké, elbeszélgetünk mi is, kicsit kizökkenünk (kb. 10 percre). De az hogy hetente kétszer bejárkáljon valaki az már sok.
Egyébként engem baromira zavarna, sõt voltam is ilyen helyzetben. De akkor szóltam a páromnak hogy ez munkahely. Más se hordja be a családját és én sem akarom megvárni amíg rám szól valaki.
Engem zavarna, akkor is, ha többen lennénk az irodában, de akkor is ha egyedül lennék. A munkahely az munkahely, az ember benne van a melóban, család nem oda való. Más a helyzet, ha indokolt, sürgõs esetrõl van szó, de a rendszeres bejárás szerintem nem helyénvaló.
Nem tudom, miért nem veszi észre magát. Talán ellenõrizget, talán ennyire nem találja a helyét otthon, én mindenesetre nem örülnék neki. És én sem tenném ki ennek a páromat. Ha több figyelmet igényelek, akkor van szám, és mondom, nem tolakodok be oda, ahol dolgozik. Szerintem evidens.
Engem nem zavar, mivel mi egy helyen is dolgozunk.
Akkor én rosszul vagyok összerakva, de nem gondolom ellenõrizgetésnek, hogy minden nap bejönnek hozzám a gyerekkel meló vége elõtt.Meló vége elõtt fél órával már úgysem csinálok semmit, csak várom hogy mehessek. És iroda, más is így van, senkit nem zavar, márhoz is bejönnek, akár napközben is. 13:19 voltam
te vagy a bejárkáló fél ugye? sztem sürgõsen szokj le róla a férjed idegeire mehetsz. ennyi különlét neki is kell! te inkább foglald el magad valamivel
Munkahelyfüggõ... Hozám nemntudott volna. A párom bejönni, idõnként munkaidõ végére, hogy elmenjünk valahova... Mindig fél órát várt, mert nem tudtam dõben eljönni..fel nem tartott...(amúgy nem iroda) Én szoktam bejárni hozzá, õ sem irodában dolgozik, fel nem tartom...sõt van hogy egész napra bemegyek, ha plusz meló van ingyen besegítek, jól kijövök a kollégákkal... De elõtte a közvetlen fõnökét megkérdezem, mert lábatlankodni nem megyek (leltár...ilyesmi) Most már meg is kérdzik, hogy ráérek-e..... Ezek vicces napok, nem igazán érzed munkának, megy a hülyülés, közös kajálás, utána sörözés.... De ez egy ilyen hely....egy irodába biztos nem mennék csak ha valami fontos dolog van, vagy beadok neki valamit....más esetben munkaidõ végére. Ezt neki is megmondanám...
Nekem is van, hogy azt várom hogy leteljen a munkaidõ, ahogy olyan is, amikor bent maradok 6-7ig, mert muszáj megcsinálni, pedig meg sem álltam napok óta egy pillanatra sem. Oké, hogy általában egyszerre van ez mindannyiunkkal, de van hogy nem. Látom, hogy mások jobban ráérnek lassabban haladni, vagy én vagyok ilyen helyzetben, ilyenkor ha bejönne valaki egy félórára mindent mindenkit zavarna! Lent az ajtó elõtt viszont kamera van, senki nem fog kiállni, hogy véletlen történik valami a fõnök visszanézi lássa, hogy lent ültél munkaidõben a pasiddal egy félórára:) Szóval marad az, hogy az irodahelyiségben beszélgetnek. Ez is belefér néha egy rövidebb idõre és ezért tényleg nem szólnak a fõnökök sem ha bent vannak sem. Maradjunk annyiban, hogy nem mindegy hol dolgozik az ember
Igen, igaza van az elõttem szólónak. Mert a családtag bejövetele adott esetben nem biztos hogy engem zavar. Ezért írtam én is fentebb, hogy tekintettel kell lenni másokra is!
29: Persze mindenhol más a szokás és leterhelés, de van, ahol munkaidõ elõtt még fél órával kapkodnak mint az állat, hogy idõben lelépjenek, mert rohanni kell a gyerekért. És ha a melletted ülõ asztalnál valaki a párjával azt beszéli meg, hogy a Pistinek lesz az esküvõje, vázát vagy DVD lejátszót kéne neki venni, neked meg rohadt gyorsan meg kell csinálni valamit és nem találod a hibát, viszont a héten már beszóltak az óvónõk hogy mindig te késel és állandóan csak a te gyereked ül a padon egyedül utolsóként, akkor az igenis nagyon zavaró lehet.
29-es: de itt nem arról volt szó hogy mondjuk meló vége elõtt pár perccel el jön érted. Hanem ha rendszeres ott van, bemegy az irodába is mondjuk és feltart másokat is. Valamint a rendszeresség is kérdéses azért ilyenkor...
Igen, zavarna. Ha csak azért jönne be, mert egy közös menzán eszünk egy idõben, és elém jön, vagy bejön a melóhelyre és ez meg van beszélve, az más. De naponta kétszer mindenféle ürüggyel bemászkálni egyenlõ az ellenõrizgetéssel.
15:02 Én is rögtön erre gondoltam, hogy a Kérdezõ a bejárkáló fél, és miután a dolgozó párja rászólt, itt szeretett volna olyan választ kapni, amit megmutathat neki, hogy másokat nem zavar. Amúgy igen, ez egy nagyon zavaró dolog, én sem szeretem még igazán azt sem, ha hívogat munkaidõben a párom vagy más családtag. Nyilván ha sürgõs, vagy ne adj isten baj történt, elérhetõ vagyok, de csak, hogy cseverésszünk arra nem.
Nálunk nem zavarja a kollégákat, 8 éve dolgozom ugyanazzal az 5 emberrel együtt. Amíg terhes volt és már nem dolgozott, akkor napközben is bejött, unatkozott, ha vizsgálatra mentünk, akkor lesétált ide, és innen mentünk. Fõnököt se zavarja, csak szólt volna két év alatt.Meló kész határidõ elõtt, csapat jó, többi nem számít. Vannak családbarát munkahelyek is.Mi csapatépítõre is családdal járunk, pár hete volt, egyik kolléga hozta a 2 hónapos kisbabát is. 13:19 voltam
A kérdés ez "Téged zavarna, ha kb 2 naponta a párod bemenne a munkahelyedre?" Tényleg csak kíváncsiságból kérdezem: miért van mindenki lepontozva, akit nem zavar?
27-es vagyok, nálunk sem zavarta a munkatársakat, sem a munkát. A férjem mindig ebédszünetben jött, vagy a munka végén, hogy hazavigyen. Problem?
Nem zavarna.. Nem voltam ebben a helyzetben, így azt írom nem, de lehet egy idõ után szólnék a páromnak, csökkentse a látogatást :) De párom nem biztos, hogy örülne, ha én járnék be hozzá :)
40es: Itt láthatod hogy nem errõl van szó. Engem is elvisz és értem jön a párom. Néha elszaladunk együtt kajálni délben ha nincs mit vigyünk (közel dolgozunk egymáshoz, értem jön megyünk). Ez kit zavarna? :) De ha bejönne tegyük fel délelõtt 10kor és ott ülne fél 11ig a nyakunkon heti kétszer akkor az igen sokakat zavarna. És megkérném hogy ne tegye. Ha ezen megsértõdik így járt, így jártunk.
42-es, ez végül is attól függ, hogy zavar-e a munkában. Ha feltart, akkor persze, hogy szólnék neki, hogy ne haragudjon, de a dolgoznom kell, vagy hogy esetleg bajom lehet belõle, ha munkaidõben fogadom. De ha tényleg nem zavar a munkában, ha tudok rá annyi idõt szakítani, ha nem kockáztatom ezzel az állásom, én mindig örülnék a társaságának. Úgyhogy ez azért nagyban függ a körülményektõl is. Mondjuk az is igaz, hogy kevés az a munkahely, ahol hosszútávon tolerálják az ilyesmit, úgyhogy inkább azt mondanám, engem nem zavarna, még ha az egész munkaidõt velem töltené sem (azelõtt mi együtt is dolgoztunk), de a fõnökséget valószínûleg igen. :)
43: Oké, igazad van:) Engem sem zavarna ha mindennap bejönne, sõt az sem ha dolgozni sem kellene mennem. De sajnos kell.. Az zavarna, ha nem tudnám miatta végezni a munkám, ha a kollégák csúnyán néznének rám, esetleg szóvá tennék, ha a fõnököm szólna, hogy jobb lesz ezt befejezni.. Ezek zavarnának:) Írták sokan hogy munkahely függõ. Ez igaz.
A kérdező hozzászólása: Igen, én vagyok a bejárkáló fél. Nem, soha nem mondta, hogy ne menjek, mert mindig tud róla, mikor szeretnék menni és miért. Ok nélkül nyilván nem mászkálok napközben hozzá, de mondjuk ha én viszem reggel autóval vagy érte megyek délután, akkor épp nem tartom fel a munkában. A többiek is szívesen látnak, de én nagyon kellemetlenül érzem már magam, mikor megint van valami, ami miatt oda kell mennem. A fõnöke másik épületben van, sosem láttam még a 2 év alatt.
Van aki így akarja ellenõrizni a párját. Csak azzal nem számol, hogy emiatt ki is rúghatják õt. Nem szabad hagyni hogy ez elfajuljon, szólni kell érte. Egyébként normális ember magától is felfogja hogy hol a határ!
Nem! Imádnám! Volt is ilyen, a volt munkahelyemre a párom hetente többször bejött kajaszünetben és együtt ebédeltünk, vagy jött értem és hazavitt. Teljesen feldobta a napomat. :)
Érdekes a rendõrségre és az egyetemekre közhivatalokba is bejárkálnak a rokonok, átjáróház az egész épület egész nap, még a gyerekeket is beviszik szünetben és nem zavar senkit, sem öreget, sem fiatalt, sem fõnököt, sem munkatársat.
Nálunk ebbõl sajnos kirúgás is lett már. A fõnök párszor rajtakapta az egyik kolléganõt hogy a pasijával smacizgat a parkolóban (munkaidõben), az utolsó alkalomnál a srác a kolléganõnk asztalánál ült amikor bejött a fõnök... Gondolhatjátok mi volt belõle... Helyben kirúgták a csajt. Valahol meg is "dolgozott" érte!
Engem zavarna és szólnék is neki. Esetleg magányos, furcsa neki, hogy nem dolgozik. Légy okos, szólj neki, hogy a munkaidõ végére menjen be hozzád és tudtok hazafelé sétálni egyet a babával.
Zavarna, nagyon is. Az nem, ha munkaidõ végén jönne oda, hogy együtt menjünk haza, de a fénymásolás meg a feltartás miatt akár rossz színben is tüntethet fel a fõnök elõtt. Ha miatta kiraknának mert munkaidõben rendszeresen családi életet élek, akkor az senkinek sem használ.
én telefonon is csak akkor hivom a férjem ha nagyon fontos. nem mennék be hozzá, de még elé sem. ennyi különlét-magánélet neki is kell, ráadásul munkahelyre nem járkálunk. forditva én sem örülnék neki. maximum az együtt hazamenésnek
Ilyen sztorim nekem is van. Könyvelõ irodában dolgoztam, a kolléganõ rendszeresen behordta a kisfiát amikor nem volt bent a fõnökség. Többen voltunk. Kezdetben nem zavart senkit, de amikor a kisfiú már feltartott mindenkit a munkában órákig, akkor szóltunk neki. Sajnáltuk, de amikor nekünk kellett túlórázni emiatt, az már nem volt vicces. Otthon minket is várt a gyerek, család...
11: Ez lehet. De hidd el az én fõnökeim (könyvelõ iroda) nem tolerálnák, ha hetente kétszer bejárna a párom. Határidõk is vannak, én kapnék agybajt, ha bejönne olyankor egy félórára. Ha valamiért valaki beugrik nem gond, a gyerekekkel is kedvesek, mindig kedvesen fordulnak feléjük, ha valakihez bejönnek. Itt a rendszerességgel lenne gond!
Ha másokat zavarna, akkor megmondanám neki, hogy ezt inkább ne. Amúgy jelenleg nagyon örülök neki, ha bejön, mert amúgy egyedül vagyok egész nap. Meg azt is szeretem, ha bejön azért, hogy együtt menjünk haza, sokkal jobb, mint egyedül utazni
16: A könyvelõirodák már csak ilyenek úgy látom :D (17es vagyok)
Ha jó a kapcsolatotok, s olyan a munkaköröd, hogy nem sok vizet zavar, s errõl tud a fõnököd is, s ez nem vet rád negatív fényt, akkor nincs vele különösebb probléma. De, ha ennek ellenére zavar, mert pl. nem tudsz koncentrálni a munkádra, vagy épp kiesel a lendületbõl akkor érdemes vele megbeszélni, hogy talán nem kellene ezt csinálnia. Ha mindezt úgy csinálja, hogy valóban hátráltat, s akár emiatt gondjaid is lehetnek a fõnököddel, akkor viszont mindenképp beszélj vele. Fõleg, hogy még a cég gépjeit használja (ugye a fénymásolás). Nekem volt olyan kollégám, akinek az elõzõ munkahelye miatt rengeteg ismerõse volt. Lévén kereskedelmi egységrõl van szó mindig belefutott ismerõsbe. S egyszer pont abba futottam bele, hogy a fõnököm rajtakapta, hogy távolról támasztja a polcot, s beszélget. Annyit mondott ekkor a fõnököm, hogy pont ezért lesz kirúgva, mert sok ismerõse van, s nem az a baj, hogy beszélget velük, hanem az, hogy közben nem végzi a munkáját, hanem nekitámaszkodik a polcnak és beszélget. Végül kirúgták.
16: ilyen nálunk is volt. Az egy-egy látogatással semmi baj, de zárás idõszaka alatt nem szeretem ha kizökkentenek, akár a saját családtag, akár a kolléganõ rohangászós gyereke. Igyekeznék a munkámmal és mennék haza a sajátjaimhoz idõben.
Egyébként megjegyzem könyvelõ irodában ez valamiért divat. Amikor nincs annyi munka, ritkán belefér, pár perc erejéig. De hogy óráig ott legyen valaki és használja a benti gépeket... szóval az már szerintem több mint kínos! Plusz ha lebukik az illetõ még magyarázkodni is kell és nem csak neki hanem a kollégáknak is! Szerintem ennek nem kellene kitenni másokat! Nem fair.
Ez eléggé helyzetfüggõ lenne nálam. Alapvetõen nem zavarna, ha néha benézne, örülnék neki, de nálunk felváltva van unalom és bolondok háza, amikor egyszerre ott kell lennem 3 helyen, mindent azonnal kell csinálni, ne tudom letenni a telefont, stb. Na ilyenkor nagyon is zavaró lenne a számomra.
Nem zavar, szinte minden nap bejön hozzám meló vége elõtt. Együtt dolgoztunk, most gyeden van otthon a lányunkkal, ismeri mindenki, jövõ év elején jön vissza. Fél óra séta ideérni, csendes környék, kismotorral jönnek, negyed 5-re ideérnek, fél5 után együtt megyünk haza. 30/F
ez teljesen munkahelyfüggõ, nálunk pl. nem volt gond ilyenbõl a kollégák miatt, de egy idõ után igenis zavarna, jöjjön a munkaidõ végére.
Nõ vagyok, és zavarna, ha a férjem minden másnap beállítana a munkahelyemre. Szeretem, imádom, de a munka az munka, és nem venném túl szívesen, ha a munkatársaim azt látják, hogy én a férjemnek fénymásolgatok, stb. Ezek nem a munkahelyre tartozó dolgok, komolyabb szakmákban ezt nem nézik túl jó szemmel. Nagyon kedves gesztus, ha néha odaállít az ajtó elé, hogy hazakísérjen, de ne jöjjön be 2 naponta szóval tartani, mert nekem dolgom van. A másik az, hogy a napi rendszeresség az inkább idegesítõ, mint kedves. Ha naponta kapok csokit, akkor szinte fel sem tûnik egy idõ után. Ha 2 hetente, akkor meg rohadtul örülök és meglepõdök minden alkalommal. Szerintem meg kell találni az egészséges határt a rászállás és a kedveskedés között, ennyi.
A kérdező hozzászólása: Jelenleg gyeden van otthon a gyerekekkel, ezért ér rá bármikor.

Ha a peteérésem környékén 3 naponta vagyunk együtt a párommal lehet baba? Sajnos nemtudunk mindennap együtt lenni!

Legjobb válasz: Persze,hogy lehet,még aktívabb spermiumok(és persze több)vannak ha kihagytok 2-3 napot.Ugyanolyan esélyed van rá,mint annak aki naponta próbálkozik.

Persze, hogy lehet, még aktívabb spermiumok(és persze több)vannak ha kihagytok 2-3 napot.Ugyanolyan esélyed van rá, mint annak aki naponta próbálkozik.
persze, hogy lehet!! nekünk kifejezetten ezt ajánlotta az orvos, hogy 3 naponta próbálkozzunk, mert állitólag a férfi spermák igy a legerõsebbek, és egészségesek.. nekünk sikerült, s a babám most 32 hetes, és szépen növekszik.. Sok sikert!!
igen ahogy írták elöttem, a férfi spermája benne d akár 5 napig is életben van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat most megnyugodtam:DD! Aranyosak vagytok!!

Tényleg sok ha valaki naponta kb.1 órát msn-ezik a párjával?

Hetente 3x-4x tudunk találkozni. Ha mindennap beszélünk msn-en egy id? után slampossá válik a beszélgetés. Ezt ? megunta, és azt tanácsolta, inkább üzeneteket küldjünk egymásnak a facebookon, naponta 1x-2x, és ha fontos dolgot akarunk beszélni akkor msn. Jó ötlet, vagy legyek érte mérges? (Én szerettem vele beszélgetni, viszont nem akarom hogy megunjon.) 22/L

Legjobb válasz: heti 3-4 találka nem kevés, és emelett ha már nem friss a kapcsolat nyilván nem tudtok annyit msn-ezni. Mi a kapcsolatunk kezdetén naponta órákat beszéltünk telefonon, aztán már minden nap csak 5-10 percet. Most meg összeköltöztünk (4 éve vunk együtt) Szóval ez nem jelent semmi rosszat sztem

heti 3-4 találka nem kevés, és emelett ha már nem friss a kapcsolat nyilván nem tudtok annyit msn-ezni. Mi a kapcsolatunk kezdetén naponta órákat beszéltünk telefonon, aztán már minden nap csak 5-10 percet. Most meg összeköltöztünk (4 éve vunk együtt) Szóval ez nem jelent semmi rosszat sztem
Szia! Igaza van a barátodnak, nem jó, ha mindent megbeszéltek msn-en, hiszen akkor mi marad a személyes talákozókra?:) Viszont téged is megértelek, mikor nekem mondta ezt a barátom, megijedtem, hogy esetleg így akarja finoman felvezetni a szakítást? Aztán kiderült, hogy nem:)
Az én párom már fel se akar jönni msnre mert mindig összeveszünk :S Elég kellemetlen mer 2-3x találkozunk és régebben mindig nagyon sokat msneztünk de most ha feljön akkor 5percre és az alatt az 5perc alatt is összeveszünk és lemegy, de nem is várja h elköszönnyek :S Ne legyél érte mérges csak rontasz a helyzeten...:S
Beszélgetni nem lenne jobb????
hát nem tudom, szerintem ha két ember jól elvan egymással akkor mindig tudnak beszélgetni bármirõl. mi 3x találkozunk egy héten a barátommal + minden nap 4-5 órát msnezünk, és nem fogyunk ki a témából
A kérdező hozzászólása: 4 éve vagyunk együtt. Bocsi, elírtam, hetente 2x-3x találkozunk.
A kérdező hozzászólása: Naponta 4-5 órát msneztek? Ráértek... :)
Egyetértek azzal, aki azt írta, hogy igazi szerelmesek nem unják meg a beszélgetést soha. Mi 4-5x találkozunk egy héten, naponta legalább egy órát telefonálunk (ingyen hívjuk egymást), plusz minden reggel és lefekvéskor felhívjuk egymást, ezen kívül chat-en is legalább fél órát szoktunk még beszélni. Egyikõnk sem unja, és nem törvényszerû, hogy beszélnünk kell, egyszerûen mindig felhívja valamelyikõnk a másikat, mert nem bírjuk ki... És általában a 4-5 találkozást is kevésnek érezzük... Szerencsére szeptemberben Hozzá költözök :) Amúgy pont ma vagyunk 40 hónapja együtt. Számomra elképzelhetetlen, hogy ne beszéljünk ennyit, de ez mindenkinek a maga dolga. Én azt találom inkább furának, hogy a barátod ennyi együtt töltött év után talál ki ilyet, és hogy azt írod, hogy slampossá válik a beszélgetés :/ Azért ezek intõ jelek lehetnek a kapcsolat ellaposodására szerintem (ha eddig nem így mûködtek a dolgok). 20/L

Ha 2 naponta vagyok együtt a párommal és mindketten egészségesek vagyunk akkor már az első hónapban össze jöhet a baba?

Legjobb válasz: Mindkettõ elsõre összejött és nem 2naponta hanem naponta voltunk együtt, tehát van ilyen is,de a nagy átlag sajnos nem ilyen szerencsés, nagyon nagyon sok mindennek kell együtt állnia.

Mindkettõ elsõre összejött és nem 2naponta hanem naponta voltunk együtt, tehát van ilyen is, de a nagy átlag sajnos nem ilyen szerencsés, nagyon nagyon sok mindennek kell együtt állnia.
A kérdező hozzászólása: Peteérés, Sperma ennyi nem? :) ))))
peteérés, sperma? ez nem ilyen egyszerû sajnos, mi már 1 éve várjuk a babánkat, egészségesen
Ja, lehet, hogy az elsõben összejön, lehet, hogy csak a 15.-ben, akkor is, ha teljesen egészségesek vagytok. De sok szerencsét.
Sajnos ez nem mindig ilyen egyszerû! Barátnõm elvileg tök egészségesek, mégis most már a lombiknál tartanak! Ráadásul nem tudhatod 100%-ra, hogy tényleg minden rendben van-e veletek!
Összejöhet, de erre semmi garancia nincs! Nálunk az elsõ baba a 2.hónapban összejött, most a tesó nem akar jönni, már több mint 6 hónapja próbálkozunk...:-(
Az esély megvan rá. Nekünk 5-bõl 4-szer összejött elsõre(bár két baba elment). Lehet, hogy nektek is sikerülni fog. Egyik anyuka ismerõsömnél most van úton a harmadik baba és ott is mindhárom elsõre sikerült. Szóval hajrá!!!
Az orvosom szerint ha a férfi egészséges spermákkal rendelkezik akkor lehet nyugodtan naponta is szeretkezni, sikerülnie kell a babának ha nincs probléma. Elsõ Closti hónapban, napi 1-2 szeretkezéssel összejött a baba. 5hkm
Ezt sose lehet tudni az igaz, hogy összejön-e vagy sem még ha egészségesek is vagytok. Párom testvérééknek elsõre összejött, nekünk 2 hónap kellett hozzá pedig tökéletesen egészségesek vagyunk. Mi mondjuk nem voltunk minden második nap együtt amikor kedvünk tartotta. Az elején még nem érdemes nagyon beütemezni a szexet csak csináljátok mikor kedvetek tartja hidd el ha nem vagy rágörcsölve hamarabb összejön. Egyik ismerõsömék 8 hónapig próbálkoztak pedig teljesen egészségesek minden másnap szex meg hasonlóak. Aztán mikor kezdett lemondani róla csak kedvbõl voltak együtt egybõl össze is jött már 5 hónapos a pici. Szóval nem kell kétségbeesni mert ha rágörcsölsz annál inkább nem jön össze! SOk sikert hozzá! 9hkm
A kérdező hozzászólása: Nem lenne gond a baba, csak anyagi okokból várunk...sajnos:S
Mi 1 évig védekeztünk megszakítással, szintén napi-kétnapi szexxel.Nm lettem terhes.Viszont mikor élesben ment akkor rögtön :) szerintem ha ügyes a férfi (szóval, nincs baleset) akkor nem esel teherbe.Mondjuk mi is csak azért választottuk ekkor ezt, mert nem lett volna baj ha becsúszik.
De szerencsések vagytok, hogy élesben azonnal teherbe estetek!! Gratulálok!! Barátnõmék csak egyszer hibáztak ezzel a módszerrel. Most várják az elsõ babájukat.. :D Végül nem bánták, de azért az elején kicsit kételkedtek önmagukban.
egyén függõ.. mi a párommal már 3 és fél éve megszakitásos módszerrel vagyunk együtt és még nem estem teherbe
Minden egyes alkalommal 50 %: vagy terhes leszel, vagy sem - igazán nem lehet védekezésnek nevezni. CSAK akkor kockáztasd, ha nem gond, ha becsúszik egy baba, ha semmiképpen nem akarsz gyereket, akkor válasszatok valami olyan módszert, ami védekezés is, és nem szerencsejáték.
mi 2 éve védekezünk így, még nem lettem terhes, bár ez a hónap nagyon necces, már meg kellett volna jönnie, de csak barnázgatás van szombat óta, az is hébe-hóba mensi sehol. Nekem van egy 2 éves fiam, jövõre amúgy is tervezzük a tesót, így nem lenne gond, de ha nem akarnék babát, kizárt, hogy így védekezzek, ez ugyanis NEM védekezés.
Én sem estem teherbe 2 évig. Élesben azonnal (:

Hogyan büntetik a volt páromat, ha naponta zaklatja a szüleimet, a családomat, megkiabálja Õket mindenhol, Nekem naponta 20-40 telefonhívásom van? Hogyan szüntethető ez meg?

Legjobb válasz: Gyorsan szólj a rendõröknek.Azért gyorsan,mert mire meglesz akármilyen határozat,szankció egy csomó idõ eltelik.

Gyorsan szólj a rendõröknek.Azért gyorsan, mert mire meglesz akármilyen határozat, szankció egy csomó idõ eltelik.
A kérdező hozzászólása: Ma kétszer szóltam a rendõröknek, a lányom, vejem kiabálta meg a lakásukon, de nem jöttek ki a rendõrök, engem 52-szer hívott.2 hónap alatt semmi nem történt, április 7-óta tart a búnügyi témában semmi lépés elõre!Pedig ma azt ígérte ha megtalál kivégez!

Hogy lehet megoldani ha egy párnak különböző az igényük szexuális téren? (Én akár naponta szeretném de a párom akkor is elvan ha heti 1-2 van. )

A párom egy nálam jóval id?sebb férfi lehet, hogy ez is gond? (40-45 korosztály). Vele idáig a legjobb a szex és ezért is szeretném többször. Sajnos nem tudunk sokat találkozni heti 1-2 szer. Általában nem ér rá és beletör?dik ha nincs szex. Én meg már nem igazán birom igy..

Legjobb válasz: Szia! Nálunk pont fordítva van, én akarom mindig a szexet és barátnõm meg csak néha néha. Szerintem nem tudsz sokat csinálni. Beszéld meg vele, hogy te sokkal többet szeretnél, ha akkor sem változtat, akkor tényleg nem tudsz mit csinálni. Sok Sikert

Szia! Nálunk pont fordítva van, én akarom mindig a szexet és barátnõm meg csak néha néha. Szerintem nem tudsz sokat csinálni. Beszéld meg vele, hogy te sokkal többet szeretnél, ha akkor sem változtat, akkor tényleg nem tudsz mit csinálni. Sok Sikert
Nem hiszem, hogy a kora miatt akarja ritkábban, az én párom is ez a korosztály és a nap bármely szakában, bármikor, bárhol képes volna:) Nem akarok vészmadárkodni, de ha ritkán találkoztok, biztos beletörõdik, vagy...? Vaqy egyszerûen ilyen típus, hogy elvan ritkább alkalmakkal is.. Ha szereted és áthidaló megoldást keresel, akkor ki kell használni vele azt a kevés idõt, amit egyébként együtt tudtok tölteni.

Ha 3 naponta szeretkezek a párommal, akkor esélyes hogy az ovuláció is ebbe beleesik? Meddig élnek a spermák?

Legjobb válasz: beleeshet az ovu,de a 2 naponta együttlétt az ajánlatos,a spermák attól függõen élnek hogy milyen a hüvely pH értéke,ovukor mikor tojásfehérje a nyák akkor a legjobb együtt lenni,mert akkár 2-3 napig is életképesek a spermák

beleeshet az ovu, de a 2 naponta együttlétt az ajánlatos, a spermák attól függõen élnek hogy milyen a hüvely pH értéke, ovukor mikor tojásfehérje a nyák akkor a legjobb együtt lenni, mert akkár 2-3 napig is életképesek a spermák
A háromnaponta sok idõ a spermáknak!! Nekem azt mondta a nõgyógyászom, hogy a petesejt 18óráig, a spermák 24óráig életképesek!! Mi erre alapoztunk, és amikor peteérésem volt, minden nap együtt voltunk! A 3. hónapban jött össze a babánk!!
23-án voltunk együtt, 26-án volt ovum, és most itt a pozitív teszt a kezemben. Igaz, 23-a elõtt 1 hétig nem volt szex, szóval elég jó minõségû sperma lehetett már. :P

Ha 2 naponta voltam együtt a párommal most májusban és holnap vagy holnapután kell megjönnie, de nem érzek semmit lehetek még terhes?

Utolsó menstruáció: április 25.(29.napra)

Legjobb válasz: Persze h lehet terhes! Majd pár nap késéssel tesztelj és drukkolok h pozitív legyen. Egyébként úgy tudom h a 2naponta történõ szex a legjobb s fogantatsdhoz.

Persze h lehet terhes! Majd pár nap késéssel tesztelj és drukkolok h pozitív legyen. Egyébként úgy tudom h a 2naponta történõ szex a legjobb s fogantatsdhoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy :) )) Remélem hogy sikerült!Nem kellene már valamit éreznem??Bár ha ma vagy holnap megjön na akkor aztán annyira mindegy!Izgulok de nagyon :)

Miért tartja sok nő normálisnak azt ha a férje naponta megiszik pár pohárral?

Ezeknek a n?knek már a családjukban is ittak a férfiak? A szüleim nagyon ritkán, havonta egyszer ittak meg egy pohár sört (pl. pizzához) Férjezett vagyok már. A férjem is néha (hetente, kéthetente) egy-egy pohár bort iszik meg, de a napi rendszerességgel elfogyasztott alkohol miért elfogadható sokak számára?

Legjobb válasz: ez minden csak nem normális én végignéztem,nézem még mindig ahoy nagyapám napi pohárkájából alkoholizmus lett,átéltem ahogy anyámék 2 évig pereskedtek miattam,mert az alkoholista himnemû aki megcsinált láthatási jogot akart,pedig a bortól pálinkától a házszámot se találta meg... nem lettem antialkoholista,társaságban megiszok 1-1 akármit,párom is,de itthon az elmult 3 évben megszámolható hogy hány sör fogyott el,az is inkább nyáron nagy melegben... sose kellene olyan pasi,aki napi szinten megissza a pohárkáját,abból idõvel ugyis alkoholista lesz...meg szagolja akinek gusztusa van hozzá... 22/L

ez minden csak nem normális én végignéztem, nézem még mindig ahoy nagyapám napi pohárkájából alkoholizmus lett, átéltem ahogy anyámék 2 évig pereskedtek miattam, mert az alkoholista himnemû aki megcsinált láthatási jogot akart, pedig a bortól pálinkától a házszámot se találta meg... nem lettem antialkoholista, társaságban megiszok 1-1 akármit, párom is, de itthon az elmult 3 évben megszámolható hogy hány sör fogyott el, az is inkább nyáron nagy melegben... sose kellene olyan pasi, aki napi szinten megissza a pohárkáját, abból idõvel ugyis alkoholista lesz...meg szagolja akinek gusztusa van hozzá... 22/L
Nem tartják veszélyesnek. Röhögni fogsz, de úgy jártam egy sráccal, hogy hónapokig nem tûnt fel hogy alkoholista. Mondjuk ez még nagyon fiatal koromban volt, és nekem apám alkesz, szóval nem volt furcsa, hogy a srác naponta borozik, rövidezik stb. A mostani (végleges) párom szinte sosem iszik, vagy évente max 2-szer, meg nyáron egy-egy pohár sör. És ez nekem fontos szempont volt a választásnál. Ja, és lehet valaki alkesz napi egy pohár valamitõl is!
Hát igen, de én meg átétem, hogy napi egy-két pohárkából hogy lesz egy olyan állat ki képes molesztálni a saját gyerekét, verni az anyját, terrorizálni mindenkit.Nálam, mellettem egy férfi!! sem ihat és kész.Ha elfogadja ok, ha nem akkor mehet.A volt férjem nem igazán tolerálta eme viselkedésem.Kislányunk van így a belsõ démonjaim elõjöttek, ha ivott nem érdekelt, hogy mennyit!! Nem engedtem be a házba.Aztán elváltunk más miatt, de nem teszek kivételt.Nekem egy sör sem fér bele.
Azért, mert napi 1-2 deci bortól még senki nem lett alkoholista. 1 pohár sörtõl sem. De én sem támogatnám, ha valaki a környezemben naponta többször inna, többfélét.
Ezt én sem tudom!!! Mivel mi nagyon ritkán fogyasztunk alkoholt.
napi egy pohár (2 dl) vörösbor kifejezetten egészséges. szerintem nem kéne keverni a kulturált alkoholfogyasztást az alkoholizmussal. az én apám szívbeteg, egyáltalán nem ihat, én és a férjem viszont meló után MINDEN NAP megiszunk 1-1 pohár bort a vacsorához. a férjem hobbiszinten borászkodik, egész jó bora van (szerintem is, pedig én kritikus vagyok ám :) ) most akkor mi is alkoholisták vagyunk? ne fárassz már...
Szerintem attól, hogy valaki megiszik egy-két dl bort még nem alkoholista.
Látod, a moderátorok már módosították is, legközelebb ne csinálj nekik plusz munkát. :-)
Hello. Az én környezetemben nincs ilyen nõ. A kérdésre válaszolva: szerintem ez szociális alapon mûködik. A pasi is azért iszik, mert a barátai is isznak és a nõ is azért tûri, mert a barátnõi is tûrik. Ilyen módon te is veszélyeztetett vagy. Ugyanaz, mint a ciginél meg a kosaraskártyáknál. Ezen nem kell felháborodni, hanem csak járd a saját utadat. Minél több nem-ivó lesz, annál kevésbé fog normálisnak számítani a napi pár pohár pia.
09.27 A kérdésben pár pohár szerepelt, nem egy pohár. Olvasd el jobban. Szerintem az alkoholista, aki napi rendszerességgel iszik, teljes mindegy, hogy mit, menyit, és mit csinál utána. A függõség a rendszerességet jelenti. Ha minden nap meg KELL innia, akkor alkesz. Valaki itt írta, hogy minden nap isznak bort. Lehet, hogy kulturált, lehet, hogy egészséges, de akkor is alkoholizmus.
09:46 - Én elolvastam jól, csak te nem voltál itt, amikor még csak 1 pohár szerepelt a kérdésben, jó reggelt! :-) A moderátorok módosították a kérdést a kérdezõ kommentjei alapján.
Elsõ vagyok megint. Na, a pár pohár szerintem sem tolerálható semmiképp. De a napi 1 pohár bor még rendszeresen is belefér, továbbra is állítom, hogy ettõl még senki nem lesz alkoholista. Nem azért kell inni, hogy hasson, és ha valaki nem ezért issza, akkor nem kell belõle egyre több és több (ami valóban alkoholizmushoz vezetne). A mérték a lényeg.
A szakértõk szerint a sörivás az egészségre kifejezetten jó hatással van. Számos hasznos anyagot tartalmaz, és bebizonyosodott az a feltevés is, miszerint körülbelül 30 gramm alkohol elfogyasztása naponta egészségmegõrzõ hatású. És mennyi is pontosan a 30 gramm? Pont egy üveg sörnek felel meg ez a mennyiség. Jót tesz a stressz kezelésére is, hiszen az alkohol feszültségoldó.A közkedvelt ital ezen kívül tágítja az ereket, és ezáltal megelõzi a szívinfarktust és a sztrók kialakulását is. A sör hasznos ezen kívül a méregtelenítésben, és segíti átöblíteni a vesét is.
"Szembe kell néznünk azzal a rideg ténnyel, hogy hiába õsi, hiába mitizált, hiába kulturálisan legitimált, az alkohol bor formájában is csak idegméreg." (...) "De az is valószínûsíthetõ, hogy nem az absztinens kutatók mutatják ki a moderált borfogyasztás szív- és érrendszert védõ hatásait, hanem azok, akik amúgy is iszogatnak." Az én családomban senki nem azért ivott, mert de jó ez a bor. A borszagtól egyszerûen kiver a víz, mert apám is mindig attól bûzlött.
már mindenki elmondott mindent, annyit fûznék hozzá van , hogy megveszek egy üveg sört vagy finomabb bort felbontom , na majd megisszuk erre ott megy tönkre a hûtõbe......ki kell önteni 35 pasi
Napi egy pohár bor, vagy sör teljesen normális egy egészséges felnõtt ember számára. Ez nem alkoholizmus, nem betegség. Ellenben, ha valaki ezt" tiltja" a párjának, netán még botrányozik is miatta na AZ nem egészséges.Valószínû lelki problémái vannak gyermekkori sérülések miatt.
A kérdező hozzászólása: Az utolsónak üzenem hogy nem kell ahhoz lelki sérültnek lennem, hogy megvessem azt aki iszik. Érdekel a téma, ennyi. Sok nõ elnézi hogy isznak körülötte, én nem. És nem egy pohár borról beszélek. Aki meg akarta érteni a mondanivalómat, megértette.
Kérdezõ, most már kár magyarázkodni, te 1 pohárral tetted fel a kérdést tegnap reggel, vagyunk itt páran, akik még úgy is láttuk, a moderátorok javították ki a kérdésedet, mert kommentjeid alapján mégse arra gondoltál, amit kiírtál. 1 pohár nem sok, ezt le is írtuk, most már ne háborodj fel ezért. Az a sok, ha valaki ennél tovább megy, és egyre tovább, ebben is egyetértünk, és légyszíves nyugi, mert aki látta az eredeti kérdést, azok elõtt úgyse tudod kimagyarázni magad, és kár pattognod. Legközelebb pontosabban fogalmazol, nem csinálsz plusz munkát a moderátoroknak, akiknek nélküled is van elég dolguk, és akkor nem lesznek félreértések részedrõl se és részünkrõl se. Nyugi már! Inkább koncentrálj a munkádra, vagy ha délután dolgozol (mint én), akkor pihenj, ha meg suliba jársz, akkor meg tanulj! Akinek a válaszát kifogásolod õ meg az egyik kommentelõre reagált, aki 1 pohárért is már vádaskodik.
Hát kedves kérdezõ ezek alapján téged is elítélhetnének sokan a szûklátóságod meg kulturálatlanságod miatt. De hát én nem vagyok olyan... Az viszont érdekelne, hogy ilyen gyenge jellemû vagy, hogy egy pohár bort nem mersz meginni, mert a többit nem tudnád megállni?
Akkor így kellett volna feltenni a kérdést, mert nem jelenti mindenkinek ugyanazt a napi 1, nekem pl. azt jelenti, hogy vacsorára napi 1 pohár bármi (öcsém idõnként csinál alkoholos koktélokat, és azzal kínál meg, hogy kóstoljam meg, milyen), másnak meg az, amit te írsz. Nem fogalmaztál pontosan, ez nem a mi hibánk, nem vagyunk gondolatolvasók. Természetesen napi 1-szer nagy mennyiség az sok, de napi 1 pohár bármi, mint ahogy többen értettük, nem sok, bár én ritkán iszom, de 1 pohár csak 1 pohár, ha nem fajul el, ez utóbbival nincs baj.
A kérdező hozzászólása: A kérdésben arra szerettem volna kitérni, aki leül és Minden áldott nap iszik. Mindegy hogy egyet, vagy kettõt. Szimbolikus értelemben véve írtam a "napi egyet". Mondhatnám napi egy ivásnak is, amit kíván. Több nõ is sérelmezte hogy miért baj az, ha az õ férje iszik naponta. Megjár neki. Ezt nem értettem és nem értem. Miért természetes ez? Mert ezt látta korábban otthon is?
9:06-os vagyok, akkor rosszul tetted fel a kérdést. amit utóbb írtál, az valóban nem normális. eleve, ha valaki egyedül iszik, az nem normális dolog sztem.
A kérdező hozzászólása: Egyetértek veletek! A rendszeresség mindig több és több piához vezet. Mégis sokan elnézik mondván, szegény férfinak jár ennyi a sok munka után.Minket nõket minek tartanának ha innánk miután a gyerekeket hazahoztuk a suliból?
A kérdező hozzászólása: Félreértés ne essék. A jó bort én is szeretem. Itt nem arról van szó aki vacsora mellé iszik néha vörösbort.
Alkesz rossz, felelõtlen anyának.Mert hiába melózunk mi is, de az már nem számít.
számomra nem elfogadható és pont onnan tudom, mert van a családban erre példa. valóban nem normális. ha még nem is alkoholista az illetõ, ez jó táptalaja annak, hogy azzá váljon
Mi a férjemmel közösen szoktunk borozni. Nem azt mondom, hogy minden este, de van, hogy heti 3-4-szer, van hogy 3-4 hétig semmit. Nem hiszem, hogy ez olyan borzalmas dolog lenne.
Ezek a nõk vagy pontosan ismerik a párjukat és tudják, hogy nem megy tovább, vagy nem ismerik a párjukat, és késõbb jönnek rá, hogy baj van. Más lehetõség nincs, de mindkettõ létezik.
Én nem tartom normálisnak, és kifejezetten utálom, ha a páromnak piaszaga van! Nincs annál undorítóbb, mint amikor alkoholtól bûzlik a lehelete. Tök mindegy, hogy mennyit iszik. A "csak egy sört ittam" pont olyan büdös, mint kettõ. Ha valaki minden nap iszik egy pohárkával, az sem normális! A függõség kezdete!
A kérdező hozzászólása: Én is a férjemmel közösen iszom ha iszom. Vacsorához, egy finomabb bort. Nem a legolcsóbb legnagyobb kiszerelésût hogy minél jobban hasson. Itt azokról a férfiakról írtam akik minden nap fogják a kis sörüket, leülnek az asztalhoz és fel sem kelnek ameddig meg nem ittak kettõ három üveggel.
Na hát ha addig egy férfi nem kell fel mondjuk pl. munka után ameddig nem issza meg a 2-3 üveg sörét, nem csakhogy némileg alkoholista hanem buta is. Más is van munka után, nem mindjárt inni. Lehet menni bevásárolni, foglalkozni a gyerekekkel , fõzni stb.
Ennyi.:) )) Ott a pont utolsó:) )))))
Jah, az más kérdés, ha valakinek minden nap jár a 2-3 sör, az gáz. Errõl apám jut eszembe, bár neki nem csak napi 2-3 sör jár, hanem mellé reggel, délután, este a rövidek is, kivéve akkor, ha ott vagyunk az unokával.
Kérdezõ, a kérdésben csak 1 pohárról volt szó (arról nem, hogy mikor mihez micsoda), most meg már 1-2 üveg sör, meg semmittevés... :-) Tessék pontosan fogalmazni a kérdés, és nem kell kiegészíteni.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Olvasd el a kommenteket és láthatod hogy én is iszom. Ha nem is minden nap 3 üveggel. Egyébként nem okoskodni kell itt. Feltettem egy kérdést amire sokan normális választ adtak. Aztán a végén megjelent a sok okostojás aki már nem is a kérdésre válaszolt. Az hogy téged ennyire felzaklat a téma jelent valamit viszont. Talán sok a piás körülötted akiket tudat alatt így védesz?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!