Találatok a következő kifejezésre: Ha naponta 30-40 (8 db)

Ha naponta 30-40 percet futok, és mellé testsúlyos edzést csinálok, akkor lesz az alakomban változás?

19/f vagyok, 60 kg és 175cm magas. Étrendem: a rendes hétköznapi kaják, amit mindenki eszik :D (gyors kaja, csipsz, üdít?k és egyéb hasonlók nélkül). Csinálnám keményen minden nap. Alakváltozás értsd: lapos has (nem kell kockás, persze nem lenne rossz :D, csak lapos, mert nem akarok pocakot majd), kisebb segg, és átlagosan izmosabb kinézet (nem akarok schwarzi izmokat :D, csak ne legyek nádszál)

Legjobb válasz: Igen lesz.De nem tudom minek ilyet kérdezni ez tényleg rengeteg dologtól függ.A jelenlegi fizikumodtól is, én pl annyira sovány voltam hogy 2hónap fekvötámaszozás is eléggé meglátszott rajtam.A kajálás is rengeteget számit. Ha valaki megváltoztatja az életmódját pl elkezd sportolni annak fél-egy év alatt látványos változást lehet elérnie. Azért nem kell tõle félned hogy egyszercsak arra ébredsz hogy olyan tested van mint Arnoldnak :D

Igen lesz.De nem tudom minek ilyet kérdezni ez tényleg rengeteg dologtól függ.A jelenlegi fizikumodtól is, én pl annyira sovány voltam hogy 2hónap fekvötámaszozás is eléggé meglátszott rajtam.A kajálás is rengeteget számit. Ha valaki megváltoztatja az életmódját pl elkezd sportolni annak fél-egy év alatt látványos változást lehet elérnie. Azért nem kell tõle félned hogy egyszercsak arra ébredsz hogy olyan tested van mint Arnoldnak :D
Ha a testsúlyos edzéseket nagy odafigyeléssel és szabályosan hajtod végre akkor el lehet érni szép eredményeket vele. A lényege ugyebár hoy a saját testsúlyodig dolgozol, egy szintig fejleszt ha azt elérted ( az se 2 hónap míg kihozod ebbõl a maxot)akkor már csak súlyzós edzéssel tudsz többet elérni. vagy ha súlyokat nehezéket aggatsz magadra :D A jó kaja, sok fehérje, sok pihenés elengedhetetlen, tényleg keményen csináld a gyakorlatokat, amíg csak bírod és mégegyet. fáradjanak ki az izmok rendesen, de ne told minden nap tarts pihenõnapot regenerálodás alatt fejlõdik az izom! Hasizomgyakorlatok- hasprés, felülés, lábemelés, törzsfelhúzás jó gyakok, ha tudsz Húzodzkodás -hátra a leghatásosabb testsúlyos gyakorlat, ha nem tudod megoldani fogsz két stabil széket egymással szembe kb 1, 5 méterre rakod, egy partfist keresztbeteszel aláfekszel és felhúzod magad úgy hogy csak a sarkad van a földön; tolodzkodás, tricepsz és mell, Fekvõtámasz- váll, mell, tricepsz; két egykezes súlyzót azért nem árt beszerezni bicepszre;
A partfis ketté törik ám egy ember súlya alatt... :) A többivel viszont egyetértek. Annyit hozzátennék, hogy minden csak elhatározás kérdése. Illetve, ha csinálod akkor minden jönni fog magától. Elkezd gyarapodni az étvágyad stb. Aztán, mikor elõször észreveszed magadon a változást egyre jobban fogsz ügyelni a "szabályok" betartására, míg végül életmóddá válik. És ezalatt nem azt értem, hogy brutál diétákon fogsz élni, csak azt, hogy más lesz, mint a mostani.

Ha egészségesen táplálkozom, mellette naponta 30-40 percet tornázok, látszódni fog a változás?

162cm, 59kg, és 15 éves vagyok.. (lány) szeretnék fogyni, igazából a hasam és a combom a hájas.. mert a derekam az vékony,s?t, a medencecsontom kint is van... de a hasam nagy, a combom meg nagyon vastag,hájas,löttyet...... Rubint réka dvd-ire tornázok mindennap 20percet,meg Czanik balázs capoeira aerobic dvdjéb?l megcsinálok olyan 20-30 percet,amennyire id?m van, fog valami változni?:( és normálisan eszek,tehát nemeszek cukros,lisztes dolgokat... joghurtot natúrt eszek édesitövel, vagy jogobella light,ebben gyümölcscukorvan. túrót is szoktam,gyümölcsel,sült húsokat, azokat párolt zöldségekkel/répa,borsó,brokkoli,zellergumo/

Legjobb válasz: Szerintem menni fog! Dicséretes, hogy helyesen étkezel. Viszont egy kis aerob mozgás sem ártana, hogy égjen a zsír is és ne csak formásodj. Szükség van mindkettõre. Szóval ha pl heti 3-4X elmennél 40 percre kocogni/futni, akkor lehet jobb lenne. És akkor nem kell alakformálás minden nap, hagyj idõt az izmoknak a regenerálódásra. drukkolok. majd írd meg,hogy állsz :) de amúgy ne várj gyors változást. egészséges a lassú fogyás és a õröd is szép lesz:) soksoksok sikert:)

Szerintem menni fog! Dicséretes, hogy helyesen étkezel. Viszont egy kis aerob mozgás sem ártana, hogy égjen a zsír is és ne csak formásodj. Szükség van mindkettõre. Szóval ha pl heti 3-4X elmennél 40 percre kocogni/futni, akkor lehet jobb lenne. És akkor nem kell alakformálás minden nap, hagyj idõt az izmoknak a regenerálódásra. drukkolok. majd írd meg, hogy állsz :) de amúgy ne várj gyors változást. egészséges a lassú fogyás és a õröd is szép lesz:) soksoksok sikert:)

Ha naponta sportolok 30-40 percet (aerobik) akkor mennyit ehetek, hogy ne ragadjon rám felesleg?

(de jelzem vannak napok mikor elunom a sportot)

Legjobb válasz: Egy nap 5X keveset. Én is aerobikozom, minden nap 30 percet. Bármit megeszek, amit megkívánok, lényeg: mértékkel!!! Nekem használt az aerobik, és ha fogyás után sem hagyod el ezt a jó szokást, akkor nem fogsz visszahízni. Mondom, én bármit megeszek, az a lényeg, hogy keveset. Pl. ha másodikat eszem, abból mindig annyit, amennyi egy pundigos tálkába belefér. (Kicsit kevesebb, mint egy kistányérnyi) De hozzáteszem, nem is bírnék már többet enni, annyira összeszûkült a gyomrom! És ez nagyon jó! Remélem segítettem! Sok sikert!

Egy nap 5X keveset. Én is aerobikozom, minden nap 30 percet. Bármit megeszek, amit megkívánok, lényeg: mértékkel!!! Nekem használt az aerobik, és ha fogyás után sem hagyod el ezt a jó szokást, akkor nem fogsz visszahízni. Mondom, én bármit megeszek, az a lényeg, hogy keveset. Pl. ha másodikat eszem, abból mindig annyit, amennyi egy pundigos tálkába belefér. (Kicsit kevesebb, mint egy kistányérnyi) De hozzáteszem, nem is bírnék már többet enni, annyira összeszûkült a gyomrom! És ez nagyon jó! Remélem segítettem! Sok sikert!


Fogyáshoz melyik az ideálisabb az hogy pl naponta lefut valaki egy órát vagy ha valaki intervallumosan pl 1 perc futás egy perc séta és ezt 30-40 percen át?

Legjobb válasz: egy huzamban 1 óra futás?? inkább az utóbbi. de én ezt úgy tudom, hogy 30 másodperc sprint, 1 perc kocogás és laza séta amíg a pulzus lelassul.

egy huzamban 1 óra futás?? inkább az utóbbi. de én ezt úgy tudom, hogy 30 másodperc sprint, 1 perc kocogás és laza séta amíg a pulzus lelassul.
Miért akarod hazavágni az izületeidet?

Ha naponta lefejek kb.100 ml tejet, ezzel is tudom nóvelni a tejem mennyiségét? A fejés egész napos lenne, 40-30-20-10 ml-s adagokban, ahogy sikerül.

Mert növelnem kellene a mennyiségét, szeretnék majd a fagyasztóba is eltenni egy keveset.

Legjobb válasz: Lehet hogy igen, lehet hogy nem. Ki kell próbálni. NEm tankönyv szerint mûködünk. Én pl semmit nem tudtam fejni, mert nem indult be a tejleadó reflex, akármit csináltam, de a lányom másfél éve szopizik, fél éves koráig semmi mást nem fogadott el. Az unokahúgom mellébõl dõl a tej, akkor is ha semmit nem csinál vele. A barátnõm tudta fejáéssel szaporítani, a kolléganõm akármit csinált, mindíg kellett pótlás. Ez van. Próbáld ki. Sok sikert.

Lehet hogy igen, lehet hogy nem. Ki kell próbálni. NEm tankönyv szerint mûködünk. Én pl semmit nem tudtam fejni, mert nem indult be a tejleadó reflex, akármit csináltam, de a lányom másfél éve szopizik, fél éves koráig semmi mást nem fogadott el. Az unokahúgom mellébõl dõl a tej, akkor is ha semmit nem csinál vele. A barátnõm tudta fejáéssel szaporítani, a kolléganõm akármit csinált, mindíg kellett pótlás. Ez van. Próbáld ki. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, esetleg további válaszok?
Rendszeresen próbálj fejni, lehetõleg mindennap ugyanabban az idõben, és egészen addig fejj, amíg mondjuk az elõzõ napi mennyiséget / elõzõ adagot (pl. 20 ml) sikerül kihoznod. Nézz utána a neten a fejési technikáknak és próbálkozz, neked mi válik be ezekbõl (bimbósodorgatás, mellmasszír, kézi fejés stb). Ha úgy látod, hogy beválik a dolog és még nincs elég tej, akkor naponta megpróbálhatod mondjuk 10-10 milivel emelni a szintet, addig, amíg elég nem lesz. Ha olyan típus vagy és kitartóan csinálod, minden további nélkül sikerülhet. Jó munkát! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, igen, kitartó vagyok. Nem mindig sikerül másnap többet fejnem, néha ugyanannyit, néha kevesebbet. Ettõl még nõhet a mennyiség?
Mikor megszületett a kislányom akkor a növérek megmutatták, hogyan kell masszírozni a mellett (körkörösen, apró, finom kis ütögetésekkel), valamint leszívás elött, amilyen meleget elbír a melled, olyan meleg vizesruhát tegyél rá. Ez fellazítja ezeket a tej mirigyeket. Nekem bevállt, rengeteg tejem volt, több mint 2 éves koráig cicizett a lányom. Ja és kicsit izgultunk hogy lesz e tejem, mert a családomban sajnos senki nem tudott szoptatni. Én igen. Valamint laktoherb teát ittam sokat.
A kedves kérdezõvel perpill állandóan, ideje nem lenne kezdeményezni.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat elírtam 30-40 év közötti.
A kérdező hozzászólása: Inkább legyen 30-35. Bocsi.
mehetne minden nap is, jelenleg heti 3x van. azt nem korfuggo hogy szeretjuk-e hogy a lany kezdemenyez. igen szeretjuk :) 35F
35
Minden nap. De õ jobban szeret a Hiszti nevû barátjával foglalkozni. :-)

Az jó fogyókúrának, ha napi 1500 kcal körül eszek, és naponta/kétnaponta 30-40 percet tornázok Rubint Rékát?

Így lemenne kb 15-20 kg a nyár végére? Kb ennyi felesleg van rajtam.

Legjobb válasz: Így ebben a formában nem fog sikerülni. Írd be a gugliba: "sárga kapszula". Töltsd el, olvasd el, ez egy alapmû a témában.

Így ebben a formában nem fog sikerülni. Írd be a gugliba: "sárga kapszula". Töltsd el, olvasd el, ez egy alapmû a témában.
Bocs, töltsd LE, nem el. :)
ha abból az 1500ból legalább a fele fehérje és kijön belõle napi 5-6 étkezés, akkor jó nagyjából. havonta meg növeld az edzésidõt 10 perccel, legalább 1 óráig.

Van ilyen evező pad ha naponta mondjuk egy 30-40 percet csinálom akkor azzal érhetek el fogyást vagy feszesebb bőrt?

Most a Karácsonyi ételeket szeretném ledolgozni! Meg most kezdek el fogyókúrázni. 13L vagyok. 156 cm és 63 kg.

Legjobb válasz: Tök mindegy mit sportolsz a lényeg úgy is a megfelelõ diéta... a sport amit választasz konkrétan bármi lehet ami kellõen megerõltetõ

Tök mindegy mit sportolsz a lényeg úgy is a megfelelõ diéta... a sport amit választasz konkrétan bármi lehet ami kellõen megerõltetõ
Viszont most nézem, hogy csak 13 éves vagy... ez esetben ne diétázz hanem járj el kocogni/úszni/küzdõsportra vagy tudomisén mihez van kedved
A kérdező hozzászólása: félre írtam 14 wok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!