Találatok a következő kifejezésre: Ha napi szem (146 db)

NERVENPFLEGE! Hogyan hat? Ha napi szinten szedem, vagy ha ideges vagyok s bekapok 1-2 szemet?

Pánikrohamokkal küzdök, de ha nincs , akkor is ideges , feszült vagyok mostanság, ingerült. A pszichoterapeutám, ajánlotta. De azt nem mondta hogy hogy szedjem.

Legjobb válasz: Ez a bogyó nem hat azonnal, kb 1-2 hét múlva fejti ki gyengéden a hatását ezért hatástalan, ha idõnként bekapkodod. Átmeneti rossz lelkiállapotra javasolt, mivel csak rövid ideig lehet szedni. Én ezt túlléptem, egy hónapig szedtem, napi háromszor, a végén már napi 3*3 szemet. Ez nem igazán javasolt, be is fásultam tõle a végén. Egyébként a szedés alatt azt éreztem, hogy messze nem vagyok olyan feszült, mint szoktam, viszont belõlem sírással jön ki a feszültség és furcsa volt, hogy ebben az idõben nem tudtam sírni. Speciel nem is éreztem magam olyan rosszul, mint elõtte. De rendszeresen semmi esetre se szedd, csak kúraszerûen.

Ez a bogyó nem hat azonnal, kb 1-2 hét múlva fejti ki gyengéden a hatását ezért hatástalan, ha idõnként bekapkodod. Átmeneti rossz lelkiállapotra javasolt, mivel csak rövid ideig lehet szedni. Én ezt túlléptem, egy hónapig szedtem, napi háromszor, a végén már napi 3*3 szemet. Ez nem igazán javasolt, be is fásultam tõle a végén. Egyébként a szedés alatt azt éreztem, hogy messze nem vagyok olyan feszült, mint szoktam, viszont belõlem sírással jön ki a feszültség és furcsa volt, hogy ebben az idõben nem tudtam sírni. Speciel nem is éreztem magam olyan rosszul, mint elõtte. De rendszeresen semmi esetre se szedd, csak kúraszerûen.
Elsõ vagyok. Még annyit hozzátennék, hogy egy ismerõsöm a magas (70% feletti) kakaótartalmú étcsokit ajánlotta, mert nyugtatólag hat (persze nem egy egész tábla, 1-2 kocka elég). Nekem is kijött 1-2 alkalommal egy pánikroham, de még nem rendszeres (remélem nem is lesz:) , ezért ajánlotta.

Ha napi 1 szem clostit szedek 5 napig akkor kisebb az esély rá hogy mellékhatás jelentkezik?

igy irta fel nekem a doki. mert aztmondta szerinte napi 1 is használ. de a mellékhatásoktol azért tartok hogy nehogy örökre megmaradjonak. ha pl. pattanás lesz.

Legjobb válasz: Sajnos nem, ha érzékeny vagy rá akkor fél szemtõl is rosszul lehetsz, mint én. Mivel hormonszabályzó készítmény lehet pattanáso, de nem az a fõ mellékhatás, ha mégis megfelelõ bõrkezeléssel nem fog megmaradni!! És ha majd már nem kell szedned magától is elmúlnak a bõrelváltozások.Ha babát szeretnél muszáj, ha a bajod indokolja, nekem a 3. clostinál 2x1et kellet rosszul voltam , de most 8 hetes vagyok és semmi nincs az arcomon.

Sajnos nem, ha érzékeny vagy rá akkor fél szemtõl is rosszul lehetsz, mint én. Mivel hormonszabályzó készítmény lehet pattanáso, de nem az a fõ mellékhatás, ha mégis megfelelõ bõrkezeléssel nem fog megmaradni!! És ha majd már nem kell szedned magától is elmúlnak a bõrelváltozások.Ha babát szeretnél muszáj, ha a bajod indokolja, nekem a 3. clostinál 2x1et kellet rosszul voltam , de most 8 hetes vagyok és semmi nincs az arcomon.
én most végeztem az elsõ adaggal.2szer 1et szedtem.nekem a patik nem olyan kellemetlenek, mint a látászavar, és a szédülés!még vezetni sem mertem, rettenetes rossz.
Tényleg a pattanás a legkevesebb... Én úgy vagyok vele, hogy elfér a bõrkémen, ha ez kell a bébihez... De te tudod...
A kérdező hozzászólása: sajnos tényleg muszáj mivel nemvolt peteérésem. de ha a patatnások elmulnak akkor nemfélek. csak attol tartok hogy örörkre megmaradnak.
Ne félj nem maradnak meg a pattijaid.Nekem is elmúltak, az elsõ adag után.Egy kis szünet után újra elkezdtem szedni most már este kell 2õt bevennem, de semmi mellékhatás nincs a pattikon kívül.De majd elmúlik.A lényeg hogy sikerüljön a baba.
Én még innen vagyok, de nekem 3x1-et kell bevennem 5 napig, ha megjön, de nem nagyon akar. Tartok a mellékhatásoktól egy kicsit, de ha segít, akkor bármit beszedek.

Ha 21 szem helyet 20at veszek be lesz bajom? 2. Napi kimaradt v is kihanytam es nem potoltam. (? )

Nem elek meg nemi eletet csak jovo honaptol most kezdtem el szedni es meg van meg. Akkor jov honap mar 100%?

Legjobb válasz: Ha még nem élsz nemi életet, akkor nem gáz, de azért ilyet ne csinálj. Ha kihagysz egy szemet és nem pótolod, akkor az elõzõ hétrõl és még az azt követõ hétrõl is lehet bajod. Mivel ezeken túl vagy, ezért a bogyó véd, de a késõbbiekben mindig pótolni kell!

Ha még nem élsz nemi életet, akkor nem gáz, de azért ilyet ne csinálj. Ha kihagysz egy szemet és nem pótolod, akkor az elõzõ hétrõl és még az azt követõ hétrõl is lehet bajod. Mivel ezeken túl vagy, ezért a bogyó véd, de a késõbbiekben mindig pótolni kell!
így nem lesz bajod:)

Ha egy hétig nem kell szedni a foggátlót ( 21. nap után), akkor mért van az, hogy ha egy szemet elfelejtek bevenni, már terhes lehetek? Az egy hét alatt viszont nem.

Legjobb válasz: Mert amíg szedni KELL, az a kritikus idõszak. Amikor abbahagyod,pár nap múlva már a mensi jön!!! Ki van ez találva, hidd el!

Mert amíg szedni KELL, az a kritikus idõszak. Amikor abbahagyod, pár nap múlva már a mensi jön!!! Ki van ez találva, hidd el!
AZért, mert a hormontartalma úgy van megállapítva, hogy a 21. nap alatt beszedett tabletta hormontartalma pont gátolja a teherbeesést. A szünet alatt sem normális havi vérzésed van, hanem ún. megvonásos vérzés, ami alatt a megfelelõ mennyiségû hormon védelmet nyújt. Úgy képzeld el, hogy a teherbeesés megakadályozásához 21 egység hormon kell. Ha te csak 20-az szedsz be, akkor a teherbeesés esélye nõ.

Természetes, hogy nagyon elvakít a nap, ha a lenyugvó nappal szembe kell vezetnem?

Fiat Barchetta autóm van, nemrég vettem használtan. Többször volt rá példa, hogyha tető nélkü mentem, hogy a nap annyira elvakított, hogy vészvillogó használata mellett meg kellett állnom az útszélén. Ezen problémát hogyan kell kiküszöbölni?

Legjobb válasz: Vagy fordulj meg a kocsival. Majd reggel újra elindulsz, akkor majd a hátadat süti.☺

Vagy fordulj meg a kocsival. Majd reggel újra elindulsz, akkor majd a hátadat süti.☺
Napszemüveg sokat segíthet.
"elvakít a vak" :D "Ezen problémát hogyan kell kiküszöbölni?" Napszemüveg, fölhúzott tetõ, napellenzõ...
Én meg ma napfelkeltében mentem a Suzuki Swifttel és nem nyavalygok itt, szóval húzd fel a tetõt xD
Természetes, a lenyugvó napnak is van ereje xD Napszemüveg a megoldás - de abból is csak normálisat.
Nem tudom, de az autót elfogadnám! :)

Elég ha napi két szemet szedek vagy próbáljak meg megint hármat? Ha hármat szednék sikerülne előbb a baba?

PCOS-s vagyok, 4 hónapja szedem a Meforalt. Az endokrinológus azt mondta, hogy napi 3x500mg-ot szedjek, de csak napi 2-őt birok mert 3-tól már hányingerem van, fáj a fejem, enni sem birok. Azt mondta a doktornő, hogy kettőnek is elégnek kell lennie. Egyébként vékony vagyok, nem kell fogynom.

Legjobb válasz: Annyit szedj, amennyit a dokid mondott. Nem a gyógyszertõl jön a baba, hanem attól , hogy a hatására helyreállnak-e az rétékeid. A négy hónap még nem olyan sok, és sajnos a vékonyak eleve nehezebben javulnak. A gyógyszer mellett a diétázz és sportolj is sokat.

Annyit szedj, amennyit a dokid mondott. Nem a gyógyszertõl jön a baba, hanem attól , hogy a hatására helyreállnak-e az rétékeid. A négy hónap még nem olyan sok, és sajnos a vékonyak eleve nehezebben javulnak. A gyógyszer mellett a diétázz és sportolj is sokat.
Én elõször Adimetet szedtem, abból én sem bírtam 3 szemet, mert hasonló mellékhatások jelentkeztek, plusz hasmenés. Ezért váltottunk, most Jentaduetot írt fel a dokim, ez egy viszonylag új gyógyszer, és nekem sokkal jobban bevált. Szóval szerintem beszéld meg az orvosoddal, hogy váltás nem lenne-e lehetséges, hogy megtarthasd ugyanazt a dózist.
Szia! Ezek a mellékhatások akkor szoktak jelentkezni, ha nem fokozatosan vezeted be, vagy emeled a gyógyszeradagot, vagy ha nem jól csinálod mellé a diétát. Sajnos diétázni akkor is kell, ha nem kell fogynod, és úgy még nehezebb is. :-( Idõvel elmúlnak egyébként ezek. :-)
Grat! Kokszos köcsög! Gondolom most keménynek hiszed magad!
ne szedd, mert egészségtelen és az nem jó.
A kérdező hozzászólása: Kedves Tomasu bujj el majd megkereslek:) neked meg kössz...:D
ugyanazt mondjuk mind a ketten, csak most nekem volt jobb kedvem :)
A kérdező hozzászólása: hát igen csak én a helyében ismeretlen emberekkel szebben beszélnék....ennyi..:)
Nem, mert nagyon béna szövegek.
Semmitmondó tucattetkónak megfelel tökéletesen.
nem.
Nem, mert ettõl nem leszek se több, se okosabb, se szebb, épp ellenkezõleg..
Nem.
Akkor inkább ezt: "Nem az Al-kaida bosszúja súlytotta az új világot, ami akkor lejátszódott az egy háttérhatalom mûve volt."
Én képeket szeretek tetováltatni, nem feliratokat... :)
NEM!
nem
nrm
A Punnany nagyon jó, de azért ne varrasd magadra a dalszöveget!
NEM!
nem
nem.:(
nem

Milyen hatása lesz, ha napi 3 szem 0.25-ös frontint szedek, és ha meginnék rá este felé egy pohár vagy egy üveg sört?

Nem szeretnék magamban kárt tenni, csak kíváncsi vagyok vajon mi lenne, feler?södne a gyógyszer hatása vagy az alkoholé vagy vmi egészen más? Merjek beülni vhova meginni egy pohár sört, vagy inkább ne kockáztassak, rosszul nem szeretnék lenni.

Legjobb válasz: az nem valami sok , szerintem maximum annyi fog történni hogy álmosabb leszel :D de annál többet azért ne igyál rá

az nem valami sok , szerintem maximum annyi fog történni hogy álmosabb leszel :D de annál többet azért ne igyál rá
Én is szedek frontit, de csak reggel egy felet a o, 25-bõl. Nem próbáltam még rá inni egy pici alkoholt sem.
Annyit nyugodtan, semmi bajod nem lesz tõle.

Fiat Barchetta: benneteket is elvakít a napfény, ha a lenyugvó nappal szembe kell menni?

A napokban kaptam egy barchettát, használtan lett vásárolva. Sajnos amikor nappal szembe megyek vele -tető nélkül-, nagyon elvakít a nap; sajnos annyira, hogy le is kellett állnom az útszélére. Hogyan tudom kiküszöbölni az elvakító napfényt? Természetes dolog a Barchettánál?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!