Találatok a következő kifejezésre: Ha nagyon van a baba, (140 db)

Én 28 hetes vagyok (első kisbabámat várom. Szerintetek ha a doki azt mondta, hogy nagyon lent van a baba feje, zárt a méhszáj, akkor van arra esélyem hogy ne kelljen végig feküdnöm? A méhszájam zárt maradhat még jó pár hétig?

Magnéziumot szedek 3x2 (az elejétől fogva, mert nem indult simán a dolog), ágynyugalomra ítéltek és nem mehetek már dolgozni.

Legjobb válasz: Szia! Én 38 hetes kismama vagyok :) Anyukámnak az imént olvastam fel a kérdésedet és mesélte ö pont ugyanigy volt velem és nagyon könnyen megszült a 39.héten pedig azt mondták neki fenn áll a kora szülés! Sokat pihenny naponta sétálj egy picit de csak amennyi jól esik és utána feküdj vissza. Stressz mentes baba várást :)

Szia! Én 38 hetes kismama vagyok :) Anyukámnak az imént olvastam fel a kérdésedet és mesélte ö pont ugyanigy volt velem és nagyon könnyen megszült a 39.héten pedig azt mondták neki fenn áll a kora szülés! Sokat pihenny naponta sétálj egy picit de csak amennyi jól esik és utána feküdj vissza. Stressz mentes baba várást :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon szépen köszönöm a válaszodat. Tényleg megnyugodtam. Sajnos én elég stresszelõs vagyok, mindig idegeskedek valamin, de ezen próbálok változatani. Mégegyszer köszönöm! Nyugodt babavárást, és könnyû szülést kívánok!

Ha nagyon sokáig nem mostam a péniszem és most elkezdtem akkor lehet vlami baja vagy még ha netán van valami baja meggyogyulhat?

Legjobb válasz: am meg nemfáj semi nem viszket stb de ilyen fehér valami is szokot rajta leni ugy néz ki vint valami réteg de az általába ha tudom lemosom

Ha valaki nem mossa meg a nemiszervét sokáig akár fitymaszükület, fityma letapadás, bakteriális fertõzések is kialakulhatnak, szemgma jelenthet meg.De elvileg meggyógyulhat attól függ milyen tûnetek vannak, van amit lehet még idõben elcsípve otthon is kezelni.
A kérdező hozzászólása: am meg nemfáj semi nem viszket stb de ilyen fehér valami is szokot rajta leni ugy néz ki vint valami réteg de az általába ha tudom lemosom
A tisztálkodás hiánya csak eme nemtelen részedre terjed ki, vagy globális, mint a válság? És ügye pisilésen kívül másra nem használtad!
Mit jelent a nagyon sokáig, és milyen okból nem tudtad mosni?
az a fehér anyag a szmegma, a lényeg ezentúl a alaposan mosd minden nap meg a péniszed és majd fokozatosan teljesen le fogod tudni mosni a szmegmát.El fog múlni, de ezentúl alaposan kell tisztálkodnod.
A kérdező hozzászólása: azért nem mostam mert hülye voltam és a másik kérdésre meg igen másra nem
Mi igen? Igen, másra nem, vagy igen, másra is.
Nemes nem lehet, ha még arra sem méltatod, hogy megmosd. Miért nem tetted, s most milyen ötlet vezérel?
A kérdező hozzászólása: és a második kérdésre igen
A kérdező hozzászólása: nemtelen ezt hogy érted?
Nem feltétlen van tünete, így csak orvos tud biztosat mondani, miután megnézték a mintát a laborban, de sokszor viszketés szokta jelezni.
A kérdező hozzászólása: azt honan tudom ha pl gyulladás és miylen modon lehet meggyógyitani?
Az lenne a csoda, ha nem lenne baja. Min. egy kis gyulladással számolhatsz. De jó hír, hogy ki lehet kezelni.
A kérdező hozzászólása: hát arra már nem emlékszek mert mostmár mindig mosom és azért nem mostam mert konkrétan ara nemtudom a választ mert hülyevoltam
A kérdező hozzászólása: Oké Köszönöm szépen mostmár régebb ota tisztálkodom rendesen nem ias értem hogy lehetem ilyen hülye Köszi mindenkinek

Kinek fordúlt be már 26 hetesen a babája? Kézzel ha vizsgálnak, megérzi a doki ha nagyon lent van a baba?

Tegnap volt méhszáj vizsgálatom-zárt- és minden ok.

Legjobb válasz: szia nekem is hamar befordult...már 21 hetesen és nekem is nagyon lennt van ugyhogy a dokim már nagyon ovatosan vizsgál......a multkor ugy fejezte be a vizsgálatot h azt mondta: " nah itt a feje ugyhogy nem is piszkálom tovább" nem lessz semmi baj......pihenj amennyit csak tudsz...ne emelj nehezet..... és ne idegeskedj!

szia nekem is hamar befordult...már 21 hetesen és nekem is nagyon lennt van ugyhogy a dokim már nagyon ovatosan vizsgál......a multkor ugy fejezte be a vizsgálatot h azt mondta: " nah itt a feje ugyhogy nem is piszkálom tovább" nem lessz semmi baj......pihenj amennyit csak tudsz...ne emelj nehezet..... és ne idegeskedj!
A kérdező hozzászólása: Neked a felemelt ágyat nem javasolta? Kezével vizsgált és úgy érezte a babát? Mit mondott, nem lehet ebbõl gond? Köszi, h válaszoltál!
Szia! Nekem is már a 23. héttõl befordult. Ne aggódj nálatok is minden rendben lesz. 26 heteske
Amíg zárt a méhszáj, nem lehet gond. Az pedig, hogy befordult a baba azért jó, mert sokan pont ezt várják, hiszen a medencevégû fekvés akár császárral is végzõdhet, legalább neked nagyobb az esélyed a természetes szülésre.
Szia!Én is 26 hetes kismami vagyok a 3.babámat várom és nekem pont most fordult vissza a bébi.Eddig fejfekvésû volt most meg már farfekvésû.Sztem ne aggódj, csak talán jobb ha töbet pihensz.Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztató válaszokat:) Szinte egész nap fekszek, mostmár 30cm-re meg van emelve az ágyam-szinte függõlegesen fekszek... Mindent megteszek, h ne legyen baj, de hát az ideg dolgozik rendesen:) ) Bezzeg akik a 8.gyereket szülik...hadd ne folytassam. :( Minden jót Nektek!!!

13 hetes és 6 napos vagyok. Az baj, ha nagyon lent van a baba?

Legjobb válasz: Honnan tudod, hogy nagyon lent van? Ha baj lenne, mondták volna a dokik:-) Ne félj, ahogy nõl a méh, õ is feljebbkúszik:-)

Honnan tudod, hogy nagyon lent van? Ha baj lenne, mondták volna a dokik:-) Ne félj, ahogy nõl a méh, õ is feljebbkúszik:-)
A kérdező hozzászólása: A doki mondta, hogy eléggé lent van, és nem volt valami biztató a hangja... De végül is tényleg nem mondta, hogy baj van:)
Nem tudom, hogy hogyan gondolta a lentet, mert a kicsi ebben a korban még sokat úszkál.Én is van hogy a lengõbordáimban vagy a gyomroban érzem, van higy egész lent a szeméremdomb fölött egy picivel...és én 28 hetes vagyok. Nem lehet hogy a placenta tapadására gondolt a lenttel?No az télleg nem jó, de nem kell megijedni, a babának semmi baja nem lesz, maximum császár lesz belõle.A következõ UHn majd többet tud mondani.
Ott a helye. Ha zárt a méhszájadm, akkor enm gond, hogy lent van. Majd feljebb megy, ha itt lesz az ideje. Boldog babvárást! 22 hetes kismami
Nekem is nagyon lent van, mert ott tapad meg. Nekem azt javasolta 12 hetesen, hogy ne dolgozzam, azóta itthon vagyok. Ahogy nõ fenntebb fog emelkedni. Már a 18 hetes uh-n nekem is fenntebb volt de nem sokkal. Én is úgy hallottam, hogy esetleg majd nem az tud természetes úton szülni és meg kell császározni. De ez változó. Egyik ismerõsömnek is végig lent volt és simán megszült. Sokat kell pihenni! Boldog babavárást!
Ha nagyon mélyen tapad a méhlepény, akkor rálóghat a méhszájra. Ebben az esetben sajnos császárral tud csak születni. De ahogy nõl a baba, feljebb emelkedhet.

27 hetesen azt mondta a doki, hogy sokat pihenjek és kaptam magnéziumot, mert nagyon lenn van a baba. Van esély rá hogy ha nem változik ilyenkor befektetik az embert?

Most 28 hetes vagyok egy hete voltam dokinál,de szerintem semmi nem változott.Eddig a baba méretei jók voltak,bár nagyon kicsi a hasam pedig nem vagyok se magas se vastag.Nem szeretném az ünnepeket kórházban tölteni!

Legjobb válasz: Nyugi, ha mindent úgy csinálsz, ahogy a doki mondja, akkor nem kell kórházban töltened az ünnepeket. De, ha nem bírsz magaddal, és nem pihizel, akkor elõfordulhat. Nekem elhiheted nem nagy élmény a Szilvesztert és az Újévet kórházban kezdeni. Én 6 hetes voltam amikor be kellett feküdnöm egy haematóma miatt. De szerencsére azóta megvan a bébikém is, már 3 hónapos múlt...:)) Inkább otthon feküdj és pihenj, mint ugyanezt a kórházban. Sok sikert, gratula a babához. Szorítok.

Nyugi, ha mindent úgy csinálsz, ahogy a doki mondja, akkor nem kell kórházban töltened az ünnepeket. De, ha nem bírsz magaddal, és nem pihizel, akkor elõfordulhat. Nekem elhiheted nem nagy élmény a Szilvesztert és az Újévet kórházban kezdeni. Én 6 hetes voltam amikor be kellett feküdnöm egy haematóma miatt. De szerencsére azóta megvan a bébikém is, már 3 hónapos múlt...:) ) Inkább otthon feküdj és pihenj, mint ugyanezt a kórházban. Sok sikert, gratula a babához. Szorítok.

Miért van ez? 31hetes terhes vagyok és nagyon rúgdos a baba! Semmire nem nyugszik meg csak ha az apukája odateszi/ráteszi a kezét! Õt ez megnyugtatja?

Legjobb válasz: Igen, õt is, téged is, apukát is, és nagyon aranyosak vagytok így hárman a kis focistával. :)))

Igen, õt is, téged is, apukát is, és nagyon aranyosak vagytok így hárman a kis focistával. :) ))

Mikor kezdett a lábatok vizesedni? Mennyire nagy baj, ha 20 hetesen keresztben van a baba és nem érzem egyfolytában a mozgását?

Mikor kezdett a lábatok vizesedni? Mennyire nagy baj, ha 20 hetesen keresztben van a baba és nem érzem egyfolytában a mozgását? Köszönöm a választ!

Legjobb válasz: Egyáltalán nem baj, hogy 20 hetesen még harántfekvésû a babád, még bõven van idõ, hogy beforduljon... az enyém "csak" a 32. hétre tette. Gondolom, nem régen kezdted érezni, hogy mozog.. még elég pici, gyenge, így a mozgása sem nagyon harcias :) Különben õ is alszik, pihen sokat, így ne várd, hogy a nap 24 órájában mozogjon... Alvás közben fejlõdik leggyorsabban... Vizesedés: szerintem ez egyénfüggõ, én egyik babámmal se vizesedtem.

Egyáltalán nem baj, hogy 20 hetesen még harántfekvésû a babád, még bõven van idõ, hogy beforduljon... az enyém "csak" a 32. hétre tette. Gondolom, nem régen kezdted érezni, hogy mozog.. még elég pici, gyenge, így a mozgása sem nagyon harcias :) Különben õ is alszik, pihen sokat, így ne várd, hogy a nap 24 órájában mozogjon... Alvás közben fejlõdik leggyorsabban... Vizesedés: szerintem ez egyénfüggõ, én egyik babámmal se vizesedtem.

Ha nagyon lent van a baba, az baj lehet?

Ma voltam 18 hetes uh-n és azt mondták, hogy nagyon lent van a baba, így nem nagyon szoktak feküdni, de a méhlepény jó helyen tapad. 2 hét múlva újra meg kell ismételni a vizsgálatot, addig is meg kell nézetnem a méhszájamat, ami 2 hete még zárt volt.

Legjobb válasz: Amíg a méhszájad nincs nyitva,addig nincs semmi baj. Nekem is volt,hogy az mondta a dokim,hogy lent van,de majd feljebb megy,ha akar.:) Ne aggódj! 22 hetes kismami

Amíg a méhszájad nincs nyitva, addig nincs semmi baj. Nekem is volt, hogy az mondta a dokim, hogy lent van, de majd feljebb megy, ha akar.:) Ne aggódj! 22 hetes kismami
Hallottam olyat hogy a gyomrodhoz kell rakni a kezed és majd csúszik Õ fel mert a meleg jólesik neki.Orvos tanácsolta az egyik ismerõsömnek. Nem lesz semmi baj, nyugodj meg.További boldog babavárást. 30 hetes kismami

Ha a doki is és az uh-s is azt mondta, hogy nagyon lent van a baba illetve középen a szülőcsatornában, szerintetek mennyi idom van még?

A doki mar tegnap meglepődött , hogy nagyon lent van a baba. Ma visszarendelt illetve sürgősségi UHt kert. A baba BPDje 88mm két héttel ezelőtt 86 volt. Azt mondta, nem lesz nagY baba, de szerinte becsap minket, mert úgy fekszik higy nem lehet lemérni. mostmár azt mondta heti 2x menjek NSTre! Szerintetek e hétre simán megérkezhet??? 39hkm

Legjobb válasz: Nekem egy keddi napon mondta ezt a dokim, szerda ejjel beindultak a fajasok rendszertelenul, penteken vanszorogtam fel a szuloszobara szulni. De akkor mar befektettek terminustullepes miatt. Szerintem mar nincs sok hatra, az en babam bpd-je 90mm volt es teljesen normalis meretekkel rendelkezett. :) itt csak mm van szo semmi gond, ha nem nagyobb a feje.:) konnyu szulest :)

Nekem egy keddi napon mondta ezt a dokim, szerda ejjel beindultak a fajasok rendszertelenul, penteken vanszorogtam fel a szuloszobara szulni. De akkor mar befektettek terminustullepes miatt. Szerintem mar nincs sok hatra, az en babam bpd-je 90mm volt es teljesen normalis meretekkel rendelkezett. :) itt csak mm van szo semmi gond, ha nem nagyobb a feje.:) konnyu szulest :)
Akár :) de pl a sógornõmnek a 27. héttõl iszonyatosan be volt ékelõdve a baba és a 41. héten szült, a baba fején a beékelõdéstõl meg volt egy seb (de semmi komoly) Szóval akár szülhetsz, de lehet, hogy nem az az idegõrlõ, hogy ezt senki meg nem tudja neked mondani még a dokik se, akkor szülsz amikor a tested a baba és a természet is úgy dönt, hogy itt az ideje. Addig is kitartást és könnyû szülést!
34 hetesen nekem mar nagyon lent volt a baba feje, 38 hetre szuletett. De te mar 39 vagy, nem kell sokat varnod a babadra.Konnyu es gyors szulest kivanok.
Nekem már 34 hetesen 88 volt a BPD je akkor nagybabám lesz???
A kérdező hozzászólása: Ki tudja:-) nekem most mertek annyit, de ez normalis méret legalább is s táblázatok szerint:-)) nem lesz "nagy" fejû, hanem kisebb. :-) Istenem, csak e hétre lenne mar meg....
Szia! Én 39 hét 2 napos vagyok! Nekem is nagyon lent van, de még semmi jelét nem mutatja, hogy jönni akar :) A BPD 96. Tehát elég nagy is lenne! Szerintem ne idegesgedj, jöhet bármikor, csak ne görcsölj rá!!!! Jó egészséget Nektek!

Ma megyek első Nst-re 37. hét. Meddig tart egy vizsgálat? Mi van ha nem mozog a baba? Hogyan tudok segíteni h mozogjon többet a vizsgálaton? Az én babám nem nagyon mocorog inkább reggel meg este.

Legjobb válasz: kb fél óra.... kávé, kóla, csoki, édes péksüti, én ilyesmivel bírtam mozgásra babámat:) Vizsgálat elõtt közvetlen megettem egy kis csokit rá egy kv v pohár kóla.. ezek bejöttek mindig.

kb fél óra.... kávé, kóla, csoki, édes péksüti, én ilyesmivel bírtam mozgásra babámat:) Vizsgálat elõtt közvetlen megettem egy kis csokit rá egy kv v pohár kóla.. ezek bejöttek mindig.
Nálunk 20 percig tart.Elõtte egyél egy kis csokit.Ha nem nagyon akar mozogni akkor aki ott van az nst-nél megmozgatja a pocakot, vagy elküld sétálni, hátha attól felébred, és akkor újabb 20 perc.
Kb 10 percet fekszel a gépnél, a folyósói várakozásra készülj. Az én babám mindig aktív volt, ha ettem, esetleg egyél elõtte közvetlenül. Bár nekem attól is beindult, ha lefeküdtem (nehogy tudjak pihenni :) )
Nekem volt hogy csak 20 percig tartott de volt olyan is hogy egy órát ott tartottak. MOzgásra nekem a hideg vagy meleg ételek váltak be, de van aki a csokira, kólára esküszik.
A kérdező hozzászólása: nekem a csoki Kávé nem váll be alszik tõle.. De ez a kóla talán
A kérdező hozzászólása: Meg volt az Nst de nem rúgott csak mocorgott egy kicsit aztán megmozgatták a pocakom és egy nagyot rúgott remélem jövõhéten jobb lesz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!