Találatok a következő kifejezésre: Ha nagyon vagyok, ideges és feszült, (2 db)

Ha nagyon türelmetlen vagyok, ideges és feszült, hogy már megint nem sikerült a baba, akkor így nem is fog?

Kérem írjon, akinek így is sikerült, bár már nem is reménykedett!

Legjobb válasz: de hogy nem fog. bisztosan sikerülni fog. na aggodj sok babus megvárakoztassa a szüleit. de ha majd sikerül akkor nagyobb öröm lessz hisz sokat vártál rá. hidd el nagyobb öröm lesz neked,mint annak akinek rögtön összejött. és mikor karodban tartod,aztmondod megérte. sok sikert. mi is már 1 éve várjuk.

de hogy nem fog. bisztosan sikerülni fog. na aggodj sok babus megvárakoztassa a szüleit. de ha majd sikerül akkor nagyobb öröm lessz hisz sokat vártál rá. hidd el nagyobb öröm lesz neked, mint annak akinek rögtön összejött. és mikor karodban tartod, aztmondod megérte. sok sikert. mi is már 1 éve várjuk.
Írták már ezen az oldalon is, hogy sokadszorra nem sikerült, totál depis lett a hölgy, azt gondolta, neki már nem is lehet gyermeke, feladta, és akkor a következõ hónapban már nem jött meg neki! Szóval, van ellenpélda! Fel a fejjel!
Csak megnyugtatni tudlak, én is így voltam. Mi 9 hónapig próbálkoztunk (persze tudom, hogy mások ennél hosszabb ideig is, de azért pár negatív tesztet tartottam már a kezemben). Tudom mi az, hónapról hónapra csalódni. Szóval már én is ideges és feszült voltam, és sokan mondták, hogy ne akarjam ennyire, mert emiatt nem fog összejönni, azt mondták, higyjem el, majd akkor sikerül, ha "leteszünk róla". Hát én nem tettem le, és a 10 hónapban sikerült, pedig akkor is ugyanolyan feszülten vártuk, mint az elõzõekben. Úgyhogy csak kitartást tudok kívánni, meglátod, hamarosan megtalál benneteket a ti babátok! Sok sikert!
Szia porobáld magad megnyugtatni, tudom hogy nagyon nehéz de sikerülni fog és a baba is össze fog jönni.Nálunk is nehezen jött össze és sajnos nem sokáig örülhettünk mert 5 hetessen elvetéltem és most újra várnunk kell és kezdödik elörröl minden. probálj hozzá állni pozítívan jönni fog

Mit csináljak, ha nagyon feszült és ideges vagyok? Hogy higadjak le?

Legjobb válasz: Nagy levegõ, lassú ki- és belégzés, csukd be a szemed és kissé nézz felfelé. Ilyenkor az agy elkezd alfa hullámokat termelni, és megnyugszol. Számolj el tízig.

Nagy levegõ, lassú ki- és belégzés, csukd be a szemed és kissé nézz felfelé. Ilyenkor az agy elkezd alfa hullámokat termelni, és megnyugszol. Számolj el tízig.
Próbálj megszabadulni a negatív gondolatoktól, sportolj, gondolj valami kellemesre. Pl. ha tudod, hogy rengeteg a munkád, gondolj arra, hogy minél elõbb befejezed, annál többet pihenhetsz. Jutalmazd magad. Ez nagyon fontos. Ha magaddal elégedett vagy, megérdemled, hogy megadd magadnak, amire vágysz.
A marihuána tökéletes megoldás a problémádra szerintem, de csak mértékkel. :)
Olvasd el elég jó, de nem kell mindent szó szerint venni:José Silva-Philip Miele:Agykontroll Silva módszerével
Agykontrollal egyet értek, remélem a marihuana csak vicc volt :D Sztem ha tényleg naon feszült vagy, menj el agykontroll tanfolyamra!
Minden tiszteletem kovi bácsinak!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!