Találatok a következő kifejezésre: Ha nagyon vagyok, ideges és (26 db)

Ha nagyon türelmetlen vagyok, ideges és feszült, hogy már megint nem sikerült a baba, akkor így nem is fog?

Kérem írjon, akinek így is sikerült, bár már nem is reménykedett!

Legjobb válasz: de hogy nem fog. bisztosan sikerülni fog. na aggodj sok babus megvárakoztassa a szüleit. de ha majd sikerül akkor nagyobb öröm lessz hisz sokat vártál rá. hidd el nagyobb öröm lesz neked,mint annak akinek rögtön összejött. és mikor karodban tartod,aztmondod megérte. sok sikert. mi is már 1 éve várjuk.

de hogy nem fog. bisztosan sikerülni fog. na aggodj sok babus megvárakoztassa a szüleit. de ha majd sikerül akkor nagyobb öröm lessz hisz sokat vártál rá. hidd el nagyobb öröm lesz neked, mint annak akinek rögtön összejött. és mikor karodban tartod, aztmondod megérte. sok sikert. mi is már 1 éve várjuk.
Írták már ezen az oldalon is, hogy sokadszorra nem sikerült, totál depis lett a hölgy, azt gondolta, neki már nem is lehet gyermeke, feladta, és akkor a következõ hónapban már nem jött meg neki! Szóval, van ellenpélda! Fel a fejjel!
Csak megnyugtatni tudlak, én is így voltam. Mi 9 hónapig próbálkoztunk (persze tudom, hogy mások ennél hosszabb ideig is, de azért pár negatív tesztet tartottam már a kezemben). Tudom mi az, hónapról hónapra csalódni. Szóval már én is ideges és feszült voltam, és sokan mondták, hogy ne akarjam ennyire, mert emiatt nem fog összejönni, azt mondták, higyjem el, majd akkor sikerül, ha "leteszünk róla". Hát én nem tettem le, és a 10 hónapban sikerült, pedig akkor is ugyanolyan feszülten vártuk, mint az elõzõekben. Úgyhogy csak kitartást tudok kívánni, meglátod, hamarosan megtalál benneteket a ti babátok! Sok sikert!
Szia porobáld magad megnyugtatni, tudom hogy nagyon nehéz de sikerülni fog és a baba is össze fog jönni.Nálunk is nehezen jött össze és sajnos nem sokáig örülhettünk mert 5 hetessen elvetéltem és most újra várnunk kell és kezdödik elörröl minden. probálj hozzá állni pozítívan jönni fog

Harmadik lombikra készülök az ősszel. Nagyon ideges és nyugtalan vagyok már most. Nagyon szeretném ha sikerülne, nehezen viselném a sikertelenséget. Hogy tereljem el a figyelmemet? Ti mit tennétek?

Legjobb válasz: Nem tudsz mit tenni. Nem rajtad múlik. Hiszen te mindent megtettél már azzal hogy elindultál a továbbiakat nem tudod befolyásolni ha idegeskedsz azzal csak ártasz. Nyugodj meg ! Ezúttal sikerulni fog meglásd és meseszép kisbabád fog szuletni és kárpótol majd minden mosolyával ezekért a sikertelten kudarcokkal teli hónapokért. Drukkolok nektek !

Nem tudsz mit tenni. Nem rajtad múlik. Hiszen te mindent megtettél már azzal hogy elindultál a továbbiakat nem tudod befolyásolni ha idegeskedsz azzal csak ártasz. Nyugodj meg ! Ezúttal sikerulni fog meglásd és meseszép kisbabád fog szuletni és kárpótol majd minden mosolyával ezekért a sikertelten kudarcokkal teli hónapokért. Drukkolok nektek !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat nagyon jólesnek a szavaid.Próbálok nyugodt maradni de néha rámjön a kétségbe esés.De menni kell tovább mese nincs.Várom a pillanatot amikor a kezembe lesz(nek) a csemeténk.
Pont ma mesélte az egyik ismerõsöm hogy a barátnõje lombikra készült több sikertelen inszem után.A család meglepte õket egy nyaralással amire nagy huzavona után el is ment a férjével.Nagyon jól érezték magukat teljesen kikapcsoltak olyanok voltak mint két tinédzser megint .Most húsz hetes terhes a lány spontán sikerült neki a nyaraláson a teherbeesés :)
Én az 5.-re készülök és nekem is jól jönne pár tanács.
A kérdező hozzászólása: Hát igen jó lenne egy spontán baba vagy kettõ :) Sajnos vannak olyan esetek mikor igazi csoda lenne ha összejönne a spontán. Kedves Utolsó válaszoló.Te már több harcot vívtál mit én de remélem, hogy eljön a Te idõd is és sikerrel zárhatod a "lomikosdit".Ezt kívánom.
Szia! Én a 2.stimulációmra, de a 3. beültetésre készülök szeptemberben. Voltak fagyasztott embrikéink is. Nehéz az embernek mindig ugyanúgy bizakodnia ennyi "pofára esés" után. De nincs más választásunk, akarjuk a babát és kész, menni kell tovább! Engem is biztatnak a csodákkal az ismerõsök, de tudom hogy ez nálunk lehetetlen. Már belel fáradtam elmagyarázni az okokat. Biztos tipp nincs a sikerre, a sors majd dönt, hogy hányadikra sikerül!
A kérdező hozzászólása: Szia Kedves utolsó válaszoló.Köszönöm a soraidat.Már ez is sokat jelent nekem ha más is elmondja a gondolatait.Erõt, kitartást kívánok.Ha gondolod majd írd meg, hogy hogy állsz a kezeléssel.Sok szerencsét!

Tegnap összevesztem apuval, és nagyon sírtam, ideges voltam! Remélem nem lett baja a babámnak, ha baj lett volna, azonnal begörcsölök? 7 hetes vagyok!

Legjobb válasz: Ha nem vérzel és nem görcsölsz akkor talán nincs nagy baj. Vigyázzatok magatokra!

Ha nem vérzel és nem görcsölsz akkor talán nincs nagy baj. Vigyázzatok magatokra!
nem görcsölsz be. Nem ártottál vele, de kerüld a stresszes helyzeteket. Hosszú távon a sok idegeskedés biztos nem tesz jót. Remélem kibékültök és megnyugszik mindenki. :-) 29 hetes kismama
Velem is elõfordult, hogy nagyon felhúztam magam, nekem a hasam is belefájdult. Akkor rájöttem, senki nem éri, hgy a babám egészségét kockáztassam. Nem lesz baj, csak ne hagyd magad felbosszantani, olyan szép dolog babát várni! Sok boldogságot! 25 hetes kismami
Még nem késtél el nyugodj meg, és hallgass rám: NE VÁRD :D 20/L
Persze, hogy normális.Örülj neki, bõven ráérsz még.Nem ettõl leszel nagylány, arról nem beszélve, hogy utána 40 évig várod, hogy ne legyen többet.
adjatok hálát, hogy ilyen betétek vannak! az én idõmben csak a vatta volt, amit sem beragasztani nem lehetett, sem ilyen jó, ergonómiai formája nem volt elcsúszott, eresztett, deformálódott, meg minden ...
nekem 2012 május 5-én jött meg azaz tegnap de mát utálom mert a betétek nagyon kényelmetlenek de amugy ráérsz még
A mi osztályunkból kb. 1 - 2 embernek jött meg, és mi is annyi idõsek vagyunk, mint ti.Nem vagy lemaradva és ne várd! Nekem se jött még meg. 11/L
ez hülyeség én egyáltalán nem várok benne semmit. 11ÉVESEN én már 13 vagyok és nem idegesít hogy nincs. elárulom nekünk 7.-be sincs meg minden lánynak. errõl ennyit. mit kell ilyeneken idegeskedni.
Höh? Várod??? Nekem kb. 2 éve van meg, és alig várom hogy ELMÚLJON. Utálom. Görcsölök , nyáron nem mehetek a vízbe stb... Úgyhogy ne várd... :D
az én anyukámnak 16 évesen jött meg, nekem elég hamar, 12 évesen. Fura, hogy mostanában ilyen hamar megjön. Ne várd, semmi jó nincs benne, csak a macera. Alig várom, hogy elmúljon (43)
Kedves kérdezõ! Most szeptemberben voltam 12 és november 7-én jött meg az elsõ. Nagyon örültem, de most már csak úgy elvagyok vele, mivel nagyon erõs. Kérdezd meg anyukádat, neki mikor jött meg, valószínû, neked is akkor fog. 12/L
Hát inkább az az érdekes, hogy az osztályodból már mindenkinek megjött. Amúgy nekem mindig úgy van, hogy ha görcsölök rajta mikor fog már megönni sose jön meg aztán kimondom magamban, hiogy jó nem érdekel, ha ebben a hónapban nem jönn meg az csak jó nekem, akkor másnap megjön.:D 14L
Én 3 évig nagyon vártam, mire végre (ezen a nyáron) megjött. Rájöttem, hogy hülye voltam, amiért így vártam: szörnyû egy dolog. A hasam úgy görcsöl hogy néha fel sem bírok kelni és egy csomó pénzem elmegy a betétre (bár néha azt anya megveszi szóval nem ez a legnagyobb gondom). Én is csak ismételem a többieket: örülj, hogy még nincs meg :D 13/L
Nem vagy lemaradva egyáltalán, mert egyrészt 16 éves korodig kell megjönnie a menstruációdnak, másrészt mindenki más idõben érik. Van aki elõbb van aki késõbb, viszont Neked még egyáltalán nem késõ! Ne azt nézd, hogy más lány már menstruál! Legyél türelmes!
A kérdező hozzászólása: köszönöm igen hallottam a meddöségröl is és a 16 éves menstruálásról is fel vagyok világosítva csak egy kicsit idegesít :(
Normális. Sõt, az átlag is 12-13 év körül van. Szerintem inkább az a furcsa, hogy nálatok már mindenki menstruál... Én sem vagyok öreg (21 éves), de a mi idõnkben bizony még inkább 14 éves korban jött meg...most meg már az elsõsök között is van, aki menstruál. 16 éves korodig nem kell aggódni. Ha utána sem jön meg, akkor el kell menni orvoshoz. De még akkor sem biztos, hogy baj van. Egyébként édesanyámnak és nekem is 15 évesen jött meg.
Ne várd, hidd el nem olyan jó dolog, mint gondolod. Most azt hiszed, hogy attól leszel nagylány ha megjön, de ezzel csak gondod lesz. Február még messze van... Nekem 12 évesen jött meg, de még bõven ráérsz. 16 éves korodig, még tényleg nem kell aggódnod.
Még nagyon ráérsz, akkor aggódj ezen, ha elmúltál 16.
Én vagyok a 14 - es. Egyébként semmi jó nincs benne, de attól még én is várom.Már szerencsére van fehér folyásom és remélem nemsokára megjön.(: 12-13 éves korban jön meg leggyakrabban.Ha már nõ a melled, van fehér folyásod, van szeméremszõrzeted, akkor valószínûleg már csak néhány hónap vagy kb. 1 év. 11/L

Mit csináljak, ha nagyon feszült és ideges vagyok? Hogy higadjak le?

Legjobb válasz: Nagy levegõ, lassú ki- és belégzés, csukd be a szemed és kissé nézz felfelé. Ilyenkor az agy elkezd alfa hullámokat termelni, és megnyugszol. Számolj el tízig.

Nagy levegõ, lassú ki- és belégzés, csukd be a szemed és kissé nézz felfelé. Ilyenkor az agy elkezd alfa hullámokat termelni, és megnyugszol. Számolj el tízig.
Próbálj megszabadulni a negatív gondolatoktól, sportolj, gondolj valami kellemesre. Pl. ha tudod, hogy rengeteg a munkád, gondolj arra, hogy minél elõbb befejezed, annál többet pihenhetsz. Jutalmazd magad. Ez nagyon fontos. Ha magaddal elégedett vagy, megérdemled, hogy megadd magadnak, amire vágysz.
A marihuána tökéletes megoldás a problémádra szerintem, de csak mértékkel. :)
Olvasd el elég jó, de nem kell mindent szó szerint venni:José Silva-Philip Miele:Agykontroll Silva módszerével
Agykontrollal egyet értek, remélem a marihuana csak vicc volt :D Sztem ha tényleg naon feszült vagy, menj el agykontroll tanfolyamra!
Minden tiszteletem kovi bácsinak!!!

Ha a szobámba fura dolgokat hallok este. és. Fura érzésem van ha bent vagyok akkor az már nagy baj? (már idegesít! ) mit tudok csinálni, valaki van bent? .

Legjobb válasz: Két hasznos cikk. Az elsõ végig jó, a másodiknak a "Alvási hallucinációk" része érdekes. http://www.crescendo.hu/2006/10/05/hallucinaciok-alvasparali.. http://napidoktor.hu/tart-farticle-51-2943/Top_10_alvaszavar

Késõ van, anyáék alszanak a másik szobában, én meg itt ülök a macskával és valami leesett a folyosón... Olyan volt, mint egy seprûnyél, és most be vagyok tojva...
Két hasznos cikk. Az elsõ végig jó, a másodiknak a "Alvási hallucinációk" része érdekes. http://www.crescendo.hu/2006/10/05/hallucinaciok-alvasparali.. http://napidoktor.hu/tart-farticle-51-2943/Top_10_alvaszavar
Nem tudom, ez van-e neked is, de én is szoktam hipnagóg hallucinációkat átélni. Általában hangok, de olyan élethûek, hogy nem tudnám megkülönböztetni a valóságtól. Viszont már nem zavar, sõt néha irányítani is tudom õket. :) 09:31 voltam.
Mármint a fényképen(8-as voltam)
Átérzem a bajodat. Én is a régi szobámba észleltem sok szokatlan dolgot. És nem csak én de a nõvérem és a bátyám is állítja hogy abba a szobába valami nem volt rendben.A probléma ugyan az volt fura hangok, mozgások, negatív energiák.
Azért én arra sem biztatnám a kérdezõt, hogy ne figyeljen az õt körülvevõ világra és mindig meneküljön valami pótcselekvésbe. Mert hát könnyedén másra is vonatkozathatja ám ezt. Ez a bútorok felfogják a Föld forgását ez nettó hülyeség., Tudod te mekkora sebességgel kell számolni ezt? Nézzél már utána. Kb. egy szélvihar formájában a másodperc törtrésze alatt véged lenne nem csak neked, mindennek, ha nem védene a légkör minket. Egyébként is:minden, bútorok, házak, városok, mi egy inerciarendszerben vagyunk, szóval ha valami hat, az nem a Föld forgása, hanem a gravitáció és az alsólégköri jelenségek (idõjárás). Ha nem ismersz valamit, csak felületesen, inkább kérdezz, ne vezesd félre a kölköket. Sokan hajlamosak belelátni a történésekbe, tapasztalásokba olyat, amit csak hallottak, nem tudnak vagy nem is hajlandók különbséget tenni vagy lusták, buták árnyalni, utánaolvasni, ez is igaz. Nem kell rögtön mentális betegségeket emlegetni, vannak ám átmenetek is, illetõleg nem csak "belsõ hangok" a magyarázat minden esetben. Egyszerûen csak gyerek a kérdezõ. Tehát fiatalok épp a fentiek miatt rirkán adnak hiteles beszámolókat, nem is kívánok állást foglalni a témában.Annyi biztos, hogy ilyen jelenlét-érzetem egy romanyában nekem is volt már.
Szerintem nem kell rögtön megijedned. Velem 6 éves korom óta történnek ilyek, igaz elég ritkán, és semmi bajom nem lett tõle. 1 idõ után megszokod
Pontosan mit hallasz?
14/ még mindig jobb ha a föld mozgásra, vagy a szomszéd nyavalygására gondol, ami nem jár látási hallucinációval, mint valami eszement szellem akármit képzel be. Mint mostanában egyre több ilyen beírás látható szinte minden egyes közösségi portálon és sajnos a legtöbbet felnõttek írják, hazudják s a fiatalok sajnos fantáziálnak róla majd egyre jobban elhiszik vagy épp maguk is a többieket kezdik félrevezetni.-hazudozni.
Nincs ilyen, hogy "negatív energiák". Energiaáramlásnak van egy iránya. Van, hogy neked lesz több, van, hogy neked lesz kevesebb. Ez egy érzet. Egy szubjektív tapasztalás. De ettõl még nem lesz elõjele,
Nálam is van néha hogy jelenlétet érzek a szobában, néha egészen ijesztõen.Néha meg semmit.Nem tudom mi a válasz erre.De teljesen valós érzés.
Csak egy kósza démon.Próbáld meg elküldeni, ha nem megy akkor kérj segítséget szakembertõl.Habár én inkább megtanultam velük együtt élni, mert elment az egyik, jött a másik.Mindenesetre ne félj, akkor csak rosszabb lesz.Ha szeretnéd kideríteni hogy mivel állsz szemben, gyújts egy gyertyát teljesen szélmentes helyen a szobádban, ülj le elé és figyeld a lángját.Ha teljesen egyenesen áll, akkor tiszta a terep.Ha körbe-körbe megy a láng, akkor sok lélek van a házban.Ha rezeg a láng, akkor gonosz lélek van a közelben.Ha a láng nagyon felnyúl akkor pedig jó.Ha a láng csak balra-jobbra mozog, akkor csak néhány lélek van veled.
7-es! Úristen! A kisfiam 4 éves korában félt a temetõkben. Nem egyszer volt, hogy ijedten nézett valahová. Én kérdeztem tõle, hogy mit látsz, akkor õ azt mondta, hogy sok bácsit és nénit, akik õt bámulják és olyan furcsák meg mindenki szomorú. Igazán ijesztõ volt, mert éppen akkor nem is volt senki ott. De már nincs meg a gyereknek ez a képessége. Én csináltam akkor egy pár fényképet a mobilommal, de nem látszott rajta semmi rendkívüli.
A kérdező hozzászólása: de én evvel mit tudok csinálni?? ebbe beleõrülök majd
A kérdező hozzászólása: pl.. van 2 degum..meghülyül az eggyik mindíg..és a szekrény ajtómat nyitva hagytam este..azt hallottam becsukódni..meg mellettem a szekrényen az egyik ceruzám gurult :(
16/ Akkor ha már betojtál tedd magad tisztába. De ne etesd itt a többieket a te sza....goddal!

5 hós a fiam és folyamatosan csak ülne fölfele hanyatt fekvésből vagy ha a hordozóban van és amikor már nagyon ideges akkor jön a "hiszti", szerintetek meddig fog még így próbálkozni?

Én eddig úgy tudtam, hogy hason fekvésb?l próbálkoznak a felüléssel, de ? hason még mindig nem szeret lenni néha elvan fel-fel nyomja magát, vagy körbe-körbe forog esetleg kúszik egy kicsit.

Legjobb válasz: en ugy tudom, hogy hagyni kell a babat, mikor jonak erzi akkor ulni akar, es ha ugy erzi jol megat hogy mas poicioban van, akkor hagyd, legyen ugy ahogy neki jo, eldonti hogy milyen pozicio a jo neki, es mikor akar felulni.

en ugy tudom, hogy hagyni kell a babat, mikor jonak erzi akkor ulni akar, es ha ugy erzi jol megat hogy mas poicioban van, akkor hagyd, legyen ugy ahogy neki jo, eldonti hogy milyen pozicio a jo neki, es mikor akar felulni.
Az én lányom is "hasizmozik" már vagy 3-3, 5 hónapos kora óta. De még nem ült föl hanyatt fekvésbõl. :) 1 hét múlva 6 hónapos. A hordozóban, kézben is ülni akar. De nem szabad ültetni. Én ilyenkor hasra teszem, mert akkor lát mindent. Szép estét! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindkettõtöknek

Ha ideges vagyok, (és 2-3 napig még igy is lesz). Attól fel mehet a vérnyomásom 140-re? Eddig mindig 110-120 volt, ma meg már magas. De tényleg nagyon ideges vagyok.

Legjobb válasz: Felmehet attól a vérnyomásod,de miért vagy olyan ideges? Sétálj egyet,meg igyál egy kis citromfû teát.

Felmehet attól a vérnyomásod, de miért vagy olyan ideges? Sétálj egyet, meg igyál egy kis citromfû teát.
probálj le nyugodni, igen fel mehet a várnyomásod még magasabbra is az idegtöl, miért vagy ideges????
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Hitelt intézek, és nagyon nem jön össze semmi, valamibe mindig beleköt a bank. És ha a héten nem sikerül elintéznem egy papírt buktam 7 millió forintot. Sajnos ezt képtelen vagyok másképp megemészteni. Holnap még bemegyek a földhivatalba, de ha ott nincs senki aki segít akkor nekem annyi. :(
valami jo ügyvéd se tudd segiteni, mi lett hogy ilyen nagyon sok pénzen áll a vásár?
az elöbbi vagyok hány hetes vagy?probálj valahogy le nyugodni
sikerült intézni valamit?

Ha ideges vagy, mennyire érzi meg a baba ha szopizik? Elég nehezen aludt el este és egész nap nyugtalan volt. Nagyon ideges voltam ma! Remélem megmarad a tejem! 10 hetes anyatejes baba.

Legjobb válasz: Nalam megerezte a kislanyom. Kb 12 hetes volt, amikor egy nagyobb csaladi konfliktusba csoppentunk. Volt vita, kiabalas. Azonnal abbahagyta a szopizast es csak sirt, nehezen tudtam megnyugtatni. Nekem sajnos masnapra teljesen elapadt a tejem, hozzateszem, hogy mar elotte is csak reggel, este tudtam szoptatni, annyira keves volt. Remelem nalatok nem igy lesz.

Nalam megerezte a kislanyom. Kb 12 hetes volt, amikor egy nagyobb csaladi konfliktusba csoppentunk. Volt vita, kiabalas. Azonnal abbahagyta a szopizast es csak sirt, nehezen tudtam megnyugtatni. Nekem sajnos masnapra teljesen elapadt a tejem, hozzateszem, hogy mar elotte is csak reggel, este tudtam szoptatni, annyira keves volt. Remelem nalatok nem igy lesz.
Eléggé. Egyrészt a kis antennáival megérzi a te lelkiállapotodat, másrészt az anyatejjel õ is megkapja a szervezetedben termelõdõ stresszhormonokat, harmadrészt pedig a feszültség késleltetheti a tejleadó-reflex beindulását, ami nélkül viszont nem jut elég anyatejhez. Egy-egy alkalom általában nem szokott véget vetni a szoptatásnak, bár egyénenként változó a hatása. Hosszabb idõ kell ahhoz, hogy érezhetõen vagy akár véglegesen visszaessen a tejmennyiség. De mindenképp érdemes megnyugodni, biztos, ami biztos. :) Az elõzõ anyukánál szerintem sokkal inkább azért apadt el a tej, mert egyébként is ritkán szoptatott, a stressz csak "pontot tett az í-re".

Miért van az ha várnom kell valamire pld orvosi rendelö elött 1orát kb vagy kevesebbet már sirhatnék is rámjön és nagyon ideges vagyok sirok is sokszor, vagy ha a gép lassul be már agressziv vagyok és mindent széttörök... miért van ez?

Legjobb válasz: Nagyon picike a tûrésküszöböd:))) Amúgy én is így vagyok vele, azt mondják, a jóga segít türelmet fejleszteni.. hát ... majd lehet megpróbálom. Ezta dolgot fejben kell helyretenni.

Nagyon picike a tûrésküszöböd:) )) Amúgy én is így vagyok vele, azt mondják, a jóga segít türelmet fejleszteni.. hát ... majd lehet megpróbálom. Ezta dolgot fejben kell helyretenni.
Az önuralmad fejleszthetõ. Autogéntréning, agykontroll, jóga, ilyesmi. Sajnos vannak ilyen érzékenyebb idegrendszerû emberek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!