Találatok a következő kifejezésre: Ha nagyon vagyok, ideges (48 db)

Mit csináljak, ha nagyin ideges vagyok? 14/L

általában ha ideges vagyok csak magamban tartom semmit sem csinálok,pedig megorulok az idegtol,vagy néha fogok egy kést és vagdosom magam,mert ez megnyugtat,de tudom,hogy nem kellen ezt csinálnom.amugy nagyon hamar felidegeskedek,még akkor is ha itt olvasok hulye kérdéseket amire mi nem is tudhatjuk a választ,meg akármi.a fájdalom megtud nyugtatni,de nem akarom ezt a megoldást használni,de rettenetesen ideges vagyok.

Legjobb válasz: Menj pszichiáterhez, mert nem vagy normális! És ezt most mindenféle rosszindulat nélkül mondom. Amúgy meg: sportolj valamit, ott le tudod vezetni a feszültséget. Ha pedig ideges leszel, akkor hallgass valami pörgõs zenét, és tombolj rá. Csapkodd a párnákat, "verd meg õket". Ordíts (persze csak ha olyan helyen vagy :D). Aztán próbálj lenyugodni. Ülj le, csukd be a szemed, esetleg hallgass valami megnyugtató zenét, és gondolj olyan dolgokra, amiket szeretsz, és sz*rd le azt, amin idegeskedtél.

Menj pszichiáterhez, mert nem vagy normális! És ezt most mindenféle rosszindulat nélkül mondom. Amúgy meg: sportolj valamit, ott le tudod vezetni a feszültséget. Ha pedig ideges leszel, akkor hallgass valami pörgõs zenét, és tombolj rá. Csapkodd a párnákat, "verd meg õket". Ordíts (persze csak ha olyan helyen vagy :D). Aztán próbálj lenyugodni. Ülj le, csukd be a szemed, esetleg hallgass valami megnyugtató zenét, és gondolj olyan dolgokra, amiket szeretsz, és sz*rd le azt, amin idegeskedtél.
A kérdező hozzászólása: már járok pszichiáterhez és aztmondta nincs semmi bajom.amugy tombolni nem igazán tudok, ha anyámék itthon vannak
Sportolsz? Mert a segít levezetni... Én évekig gyújtöttem magamban a dühöt, mindent lenyeltem, aztán egyszer nembírtam, és valaki beszóld, óriási bunyó volt, azóta rendszeresen fallabdázok, és akkor kiadok mindent, plussz én ha meghallgatok valami zúzós zenét, attól jobban érzem magam.
A kérdező hozzászólása: nem sportolok csak tesin teniszezek, futok.
én skrillex számokat ajánlok..pl.:http://www.youtube.com/watch?v=cR2XilcGYOo&ob=av2e elégjó.:$$$ szóval max hangerõ és üsd a párnát a falat a földet ÜSD ÜSD ÜSD.! törj össze néhány poharat/tányért. de ne vágdosd magad csak egyszerûen TOMBOOOOOOLJ.!
A kérdező hozzászólása: de írtam már, hogy nem tomolhatok, meg amugy sem fogok osszetorni semmit.
mit szeretsz a legjobban csinálni? Probálkozz azzal, mikor érzed, hogy közelek a dühfene.
ülj le, és koncentrálj a légzésedre.Vagy egyél zellert, az is nyugtató hatású. Meg én volt, hogy újságot/szórólapot rágtam szét utcán.Hülyének néztek, de kitûnõen le lehet vezetni a feszültséget vele. Próbáld meg, ha nem sikerül, akkor szakembertõl kérj tanácsot...

Mit lehet tenni dadogás ellen? Sok mindent kipróbáltam, de ha nagyon ideges vagyok akkor aztán elszabadúl a pokol! Annyira dadogok hogy már közben elsüllyednék a föld alá!

Mit tehetnék az ellen h ne legyek ideges,és ne kelljen szégyenkeznem!hogyan tanúljak meg szépen,érteht?en beszélni?

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne, mert ha ideges vagyok (elég gyakran) akkor én is dadogok. Elég ciki, amikor vissza akarok szólni valakinek és nem tudok kimondani egy szót :D :s

Ez engem is érdekelne, mert ha ideges vagyok (elég gyakran) akkor én is dadogok. Elég ciki, amikor vissza akarok szólni valakinek és nem tudok kimondani egy szót :D :s
igen erre én is kiváncsi lennék
Irány a logopédus! Szépen megtanítja a lassú, érthetõ beszédet és magatok is tudtok gyakorolni. Én nagyon hadartam, ami onnan eredt, hogy gyerekkoromban tele voltam élménnyel és közlékenységgel, ám mindig elhallgattatak, nem voltak rá kiváncsiak. Én azért is eldaráltam. Saját akaratomból, sok olvasással, szótagolással sikerült leszoktatnom magamat.
A kérdező hozzászólása: KISKOROMBAN NEM IS BESZÉLGETTEM SENKIVEL SZINTE, MOSTANRA MÁR NAGYON KÖNNYEN BARÁTKOZOK , A BARÁTAIMAT NEM SZOKTA ZAVARN(VAGY NEM AKARNAK KELLEMETLEN HELYZETBE HOZNI:) ) EZ A DADOGÁS DE ENGEM NAGYON:PRÓBÁLOK ODAFIGYELNI RÁ, DE NÉHA ANNYIRA BELEGABAJODOK A MONDANIVALÓMBA HOGY INKÁBB UTÁNA MEG SEM SZÓLALOK, MERT ÉGÕ!!!JÁRTAM PSZICHOLÓGUSHOZ, AZT MONDTA H OLVASSAK HANGOSAN.AZÉRT DADOGOK MERT NEM OSZTOM BE A LEVEGÕT!!......
Én is dadogok. 17 éves fiú vagyok. Néha zavar, de mára már beletörõdtem, hogy így kell leélnem az életemet. Sokan gúnyolnak de nem érdekel :) Akik fontosak a számodra azok úgy is megértik és kivárják amit mondani szeretnél. Nem az a lényeg ahogy mondod, hanem az hogy mit mondasz...
sziasztok! en is dadogok en ezzel is szulettem, a szuleim egyik sem beszed hibas, engem nem nagyon zavar csak ha masokon is erzem hogy zavarja.Szerintem annak sokkal roszabb akivel beszelek.Igazabol azt veszem eszre hogy az eletben nem vagyok hatalmas hatranyban ez miatt, 4 evet eltem amerikaban egyedul, most meg nemetbe dolgozok egy gyarban mint csoport vezeto, az angol nyelv tudas persze elonyt jelentett.Az emberek altalaban megertoek de van sok taho is.Hat talan a mi terhunk nagy de mivan a vakokal, benakkal, es meg sorolhatnam....KITARTAS MINDEN SORSTARSAMNAK!
MAGNE B6-ot próbáld ki
Én speciel kiskorom óta dadogtam...voltam több tucat kórházban, pszihiáternél, logopédusnál mégsem segített...nem tudom hogy, de mióta ezeket a rap zenéket hallgatom és én is énekelek rá, eltünt a dadogásom. Mostmáá ha ideges is vagyok simán leordítok, vagy káromkodok bárkit!:D
én is dadogok és engem is nagyon zavar, ma jutottam el odáig hogy belefáradtam ezz egészbe mindent kipróbáltunk már de semi sem segített :(

Teltsegerzet, hasfajas, gyengeseg lehet attol ha nagyon ideges vagyok?

Legjobb válasz: Igen, attól minden lehet, ezek is. Ezért ne legyél ideges. Vegyél be nyugtatót és B vitamint, jógázz, menj sétálni és ne egyél olyan ételt sem, ami fokozza ezt (kávé, cukor, szénhidrát), illetve a sok gépezéstõl is fokozódik az idegesség.

Igen, attól minden lehet, ezek is. Ezért ne legyél ideges. Vegyél be nyugtatót és B vitamint, jógázz, menj sétálni és ne egyél olyan ételt sem, ami fokozza ezt (kávé, cukor, szénhidrát), illetve a sok gépezéstõl is fokozódik az idegesség.

Mit csináljak, ha nagyon-nagyon ideges vagyok?

Valaki tartozik, és nem akarja megadni, és olyan ideges vagyok, hogy iszonyú görcsben van a gyomrom és hányingerem van. Kegyetlenül érzem magam. A nyugtató nem segít, meg nem is szeretnék bevenni. Mit kell ilyenkor csinálni, hogy ne ?rüljek meg az idegt?l?

Legjobb válasz: Ne hagyd annyiban ezt a penz dolgot! Engemet is vertek mar at, ismerem a szitudat, es foleg karacsony elott, meg egyaltalan ez egy jellemtelen dolog! Mondd az illetonek, hogy valamennyit adjon meg belole. Reszletekben, ha egybe nem tudja odaadni. De vannak verofiuk is, akiknek ha fizetsz, behajtjak rajta. Lehet, hogy ez sem lenne rossz otlet. Amugy rendorseg, de ha nem tudod bizonyitani, akkor tenyleg maradnak a behajto fiuk, akik megremisztik az ismerosodet. Ne sajnald, o sem sajnal teged. Es elhiszed, hogy osszetudna szedni a penzt? Lehet hogy ez az ismerosod vert at engemet is!

Ne hagyd annyiban ezt a penz dolgot! Engemet is vertek mar at, ismerem a szitudat, es foleg karacsony elott, meg egyaltalan ez egy jellemtelen dolog! Mondd az illetonek, hogy valamennyit adjon meg belole. Reszletekben, ha egybe nem tudja odaadni. De vannak verofiuk is, akiknek ha fizetsz, behajtjak rajta. Lehet, hogy ez sem lenne rossz otlet. Amugy rendorseg, de ha nem tudod bizonyitani, akkor tenyleg maradnak a behajto fiuk, akik megremisztik az ismerosodet. Ne sajnald, o sem sajnal teged. Es elhiszed, hogy osszetudna szedni a penzt? Lehet hogy ez az ismerosod vert at engemet is!
A kérdező hozzászólása: Bizony nagy összegrõl van szó és számítottam rá nagyon így az ünnepek elõtt. Természetesen van papír róla, de gyerekkorom óta ismerem az illetõt, ezért nem akarok balhézni vele még. Én sem akarok nyugtatózni, mert tiszta fejre van szükségem, csak a gyomrom már annyira kivan, hogy iszonyú. Nem megy a kaja és megy a hasam... Köszönöm a jótanácsot! És sajnálom a büntit, amit kaptál!

Ha nagyon ideges vagy, nagyon feszült mit teszel? Hogyan oldod?

Legjobb válasz: Megvakarom az orrom. Sokszor... és ha közbe beszélni is kell akkor hevesen köhécselek xD

Megvakarom az orrom. Sokszor... és ha közbe beszélni is kell akkor hevesen köhécselek xD
Takaritok! Nem vicc - ezzel lehet a legjobban levezetni az idegességet.
OM MANI PEME HUNG
megyek futni 22/L
Ha azért vagyok ideges, mert felhúztak vagy valami égbekiáltó igazságtalanság történt, vagy van valami probléma, akkor mondom-mondom, addig, míg el nem fogynak a gondolatok. Kibeszélem magamból. Nagyon jól oldja a szorongást a beszéd, és az, hogy mások elmondják a véleményüket az esetemrõl. Ha vizsgák, dolgozat elõtt vagyok stresszes, arra gondolok, hogy én megtettem mindent, becsületesen tanultam, a többi már nem rajtam múlik. Hát nálam egy jó horrorfilm olyan, mint másnál az alkohol, most is ki vagyok már éhezve egyre, nem rég kezdõdött a fõsuli, sok volt a stressz, féltem az újtól..megnézek vagy 2 horrort és jól is leszek:) Ja, még a séta is nagyon jó.

Tegnap összevesztem apuval, és nagyon sírtam, ideges voltam! Remélem nem lett baja a babámnak, ha baj lett volna, azonnal begörcsölök? 7 hetes vagyok!

Legjobb válasz: Ha nem vérzel és nem görcsölsz akkor talán nincs nagy baj. Vigyázzatok magatokra!

Ha nem vérzel és nem görcsölsz akkor talán nincs nagy baj. Vigyázzatok magatokra!
nem görcsölsz be. Nem ártottál vele, de kerüld a stresszes helyzeteket. Hosszú távon a sok idegeskedés biztos nem tesz jót. Remélem kibékültök és megnyugszik mindenki. :-) 29 hetes kismama
Velem is elõfordult, hogy nagyon felhúztam magam, nekem a hasam is belefájdult. Akkor rájöttem, senki nem éri, hgy a babám egészségét kockáztassam. Nem lesz baj, csak ne hagyd magad felbosszantani, olyan szép dolog babát várni! Sok boldogságot! 25 hetes kismami

Ha nagyon ideges vagy, vagy rossz kedved van, mit szoktál csinálni?

Legjobb válasz: lefekszem fejhallgatóval és cigivel, s chill out. vagy kiordítom magam:D

lefekszem fejhallgatóval és cigivel, s chill out. vagy kiordítom magam:D
sírok :D
ha rossz kedvem van néha elkezdek nevetni, de tényleg :D ha nagyon rossz akkor olyan zenéket hllgatok amitõl még roszabb lesz :( ha ideges akkor sokmindent de igyekszem nem magamba folytani
maszti
Ha valaki nagyon felidegesít hirtelen, akkor összekarmolom a kezem/lábam. Sokszor nap végére is jól látható marad a nyoma, és olyankor el se hiszem hogy ezt én csináltam magammal : D Ha úgy általánosságba van rossz kedvem, akkor harapdálom a szám, és lassú számokat hallgatok (de ez ritkán fordul elõ)
megnézem a kedvenc mesefilmem:)

Szomszéd állandóan leskelődik át hozzánk, ha kint vagyunk az udvaron, nagyon idegesít. Meg olyanokot pletykál rólam, aminek semmi alapja sincs. Mit tennél ilyenkor?

Pl.olyanokat pletykál.hogy pasim van,ami nem igaz,ha igaz is lenne,akkor se tartozna rá.

Legjobb válasz: Szard le! Akinek unalmassá vált az élete,az pletykál,meg másokkal foglalkozik. Vagy ha esetleg annyira nem bírod ezt figyelmen kívül hagyni,akkor legközelebb mikor lesnek kérdezz rá kerek perec,hogy mégis mi van rajtatok annyira érdekes.

hozzám mindig átjött a szomszéd amikor napoztam. mi nagy sövénykerítéssel oldottuk meg
huu, Lebemann, én is imádom így megbotránkoztatni az efféle suttyókat :) barátnõméknek van Balatonon nyaralójuk, ott is ilyesmi idióta prolik a szomszédok. múltkor lenn voltunk 4en. na, ne tudd meg, volt ott az enyigi cigányoktól kezdve a skinheadekig szó mindenkirõl. "õket akartuk meghívni az esti buliba" :) beszélgettünk orgiáról, fegyverekrõl, gyilkosságról :) kussoltak egész hétvégén :)
A miénk is folyton leselkedett, aztán néhány beszólásom után megunta a dolgot. Ilyenek pl.: "kukk" amikor tényleg azt csinálta mint a kisgyerekek "jöjjön át szomszéd üljön ide közénk és akkor jobban hallja, hogy mit mondunk" olyan is volt, amikor én elkezdtem ugyanazt játszani mint õ Nagyon hamar abba hagyta.
Szard le! Akinek unalmassá vált az élete, az pletykál, meg másokkal foglalkozik. Vagy ha esetleg annyira nem bírod ezt figyelmen kívül hagyni, akkor legközelebb mikor lesnek kérdezz rá kerek perec, hogy mégis mi van rajtatok annyira érdekes.
Lehet, hogy hajt rád! Férfi? Kertesház? (Oké, hogy udvar, de itt nálunk a társasháznak is van udvara csak azért kérdem). Látja, hogy pl napozol meg ilyenek? Ha kertesház szerezz egy slagot, kösd a csapra és öntözd meg a szomszédodat! :D
Biztos, hogy nincs esetleg üldözési mániád? Azért az fura, hogy a tíz éves gyerek is hallgatózik... Az egész család rátok állt? Hihetetlen. És anyádékat nem zavarja? Egyébként az is jó fegyver, ha ugyanazt csináljátok, amit õk. Pletykáljatok róluk. Terjesszétek el nyugodtan, hogy leskelõdnek állandóan. És rosszindulatúak. De egyébként át is lehet menni, és megkérdezni, hogy véletlen-e, hogy állandóan átnézegetnek? És hogy visszahallottad, hogy rólad pletykálnak. (Ne add ki azt, aki visszamondta.) Meg lehet udvariasan kérni õket, hogy foglalkozzanak a kisunokával. Mindezt kedvesen. Elsõre ezt, másodjára, amit elõször írtam. Jelszavam: mindenkit a saját fegyverével kell megölni (átvitt értelemben, nem szó szerint).
A kérdező hozzászólása: nincs üldözési mániám, az unokájuk, ahol laknak a bérházban ott a kiscsaj poharat tesz a falhoz, és úgy hallgatózik, anyjától tanulta
A kérdező hozzászólása: van egy tízéves unokájuk, aki meg a kapuban hallgatózik, hogy mit beszélünk
A kérdező hozzászólása: egy házaspár, de felváltva kint leselkednek,
:) nagyon jó :P
az elõzõ kommentelõ ajánlgatott, hogy miket mondj csak úgy, hogy ne legyen feltûnõ.sztem majd ezt is mond valakinek aki átmegy vagy egy veled lakónak:Te figyu a szomszéd állandóan hallgatózik.Nem tetû dolog? meg ilyeneket....
Na, mi lett?Légyszi írd meg privibe ;)

Csináltam 1 terhességi tesztet, ami negatív lett, de még mindig nem jött meg. (Tudni kell, h a nőgyógyászom felírt 1 hüvelytablettát). Nagyon ideges vagyok, h mivan ha terhes vagyok. Szerintetek mitől késhet?

Amúgy szoktak el?jelek lenni havi el?tt,h nemsokára + kell jönnie,most is vannak(érzem az alhasamat, néha enyhén fáj is).Szerintetek terhes lehetek?Ez miatt késik?Vagy csak az idegesség hátráltatja?

Legjobb válasz: Mióta késik? Hányadik napon csináltál tesztet és milyent? Nem értem a hüvelytabletta hogy jön ide? Az nem befolyásolja sem a menstruációt sem azt hogy terhes vagy e?!

Mióta késik? Hányadik napon csináltál tesztet és milyent? Nem értem a hüvelytabletta hogy jön ide? Az nem befolyásolja sem a menstruációt sem azt hogy terhes vagy e?!
A kérdező hozzászólása: Mióta késik? Hányadik napon csináltál tesztet és milyent? Nem értem a hüvelytabletta hogy jön ide? Az nem befolyásolja sem a menstruációt sem azt hogy terhes vagy e?! Igazából ma(márc. 28-án) kellett volna h megjöjjön.Igaz, ebben mindig benne van az a bizonyos plusz-mínusz néhány nap...28.-a elõtt 1-2 nappal csináltam + a tesztet.Tudom, h butaságnak hangzik, de az az idióta parás természet vagyok:(( Nem baj, ha ez miatt dilinyósnak néznek, sajna ilyen vagyok:( A hüvelytabit azért írtam ide, mert most elõször írtak fel nekem ilyet és a doki semmit nem mondott, h ez hatással van e havira vagy sem...
Akkor még szerintem ne idegeskedj, hiszen ha mára vártad, akkor még olyan sokat nem késett a vérzésed. Én megértelek a teszteléssel kapcsolatban, de azt tudni kell hogy nem mindegy hogy milyen tesztet használsz. Ha a menstruáció elõtt pár nappal már tesztelni akarsz, akkor a 10 érzékenységû tesztet kell venned, ami a Qupidó és a Clearblue. A többi nem valószínû hogy ilyen korán kimutatja. Nekem a Clearblue pl. a mensi elõtt három nappal már pozitív volt amikor a fiamat vártam. A hüvelytabletta nem befolyásolja a menstruációt, hiszen az a hormonoktól függ.
A mindjárt megjön érzés az jellemzõ a babát várókra is, szóval jelezheti azt is, hogy baba van a pocidban, az, hogy a teszt nega lett semmit nem jelent még, nekem pár napra az elmaradt után lett csak pozitív és akkor is haloványka. Nem egyforma a szervezete az embereknek és van akinek nem pont fél idõben volt peteérése akkor a mensi körül ágyazódik csak be és utána kezdi el termelni a hcgt a szervezete, ne könyveld még el, hogy nincs baba! Ott van az, csak várni kell pár napot:)

Mit csináljak, ha nagyon feszült és ideges vagyok? Hogy higadjak le?

Legjobb válasz: Nagy levegõ, lassú ki- és belégzés, csukd be a szemed és kissé nézz felfelé. Ilyenkor az agy elkezd alfa hullámokat termelni, és megnyugszol. Számolj el tízig.

Nagy levegõ, lassú ki- és belégzés, csukd be a szemed és kissé nézz felfelé. Ilyenkor az agy elkezd alfa hullámokat termelni, és megnyugszol. Számolj el tízig.
Próbálj megszabadulni a negatív gondolatoktól, sportolj, gondolj valami kellemesre. Pl. ha tudod, hogy rengeteg a munkád, gondolj arra, hogy minél elõbb befejezed, annál többet pihenhetsz. Jutalmazd magad. Ez nagyon fontos. Ha magaddal elégedett vagy, megérdemled, hogy megadd magadnak, amire vágysz.
A marihuána tökéletes megoldás a problémádra szerintem, de csak mértékkel. :)
Olvasd el elég jó, de nem kell mindent szó szerint venni:José Silva-Philip Miele:Agykontroll Silva módszerével
Agykontrollal egyet értek, remélem a marihuana csak vicc volt :D Sztem ha tényleg naon feszült vagy, menj el agykontroll tanfolyamra!
Minden tiszteletem kovi bácsinak!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!