Találatok a következő kifejezésre: Ha nagyon vagyok, (4491 db)

Lányok! Titeket milyen mértékben izgat a heregolyó? Szeretitek ha nagy? Vagy elkerüli a figyelmeteket?

Legjobb válasz: Ha nagy, akkor nem tudja elkerülni a figyelmemet :D 24/N

Ha nagy, akkor nem tudja elkerülni a figyelmemet :D 24/N
Átlagos méretû az, ami még izgató nekem...
Ha dohányzacskónak is elég nagy akkor érdekess...
Engem egyáltalán nem izgat. 20l
nem izgató önmagában, de a pasim szereti ha simogatom, így azt én is szeretem... De sok haszna az örömszerzésben nincs.

A hasszúrkát be lehet képzelni, ha nagyon vágyunk a baba után?

Rég próbálkozunk és minden hónapban felfedezek pé után valami jelet ami utalhat terhessegre, persze örökké csalódás a vége.Most amikor végre kigyógyultam bel?lle 3 napja mintha apró pici tükkel szúrkálnák a méhem.Még egy hét a mensiig nem szeretném beleélni magam, de szeretném tudni akkor is érezhetek ilyet ha nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Én úgy gondolom h azért egy hasfájást nem lehet képzelni! Legalábbis nekem annyira szokott fájni h nem valoszinû...

Én úgy gondolom h azért egy hasfájást nem lehet képzelni! Legalábbis nekem annyira szokott fájni h nem valoszinû...
Sanos bármit be tud képzelni az ember lánya, ha kisbabára vágyik. Ez persze nem jelenti azt, hogy nincs is baba a pociban! Próbálj meg másra koncentrálni (tudom, könnyû mondani!) és meglátod, jobb lesz! Mielõbbi babásodást kívánok!

Lányok! Ha nektek bejön egy pasi és ti is tetszetek egy fiúnak de az nem mer kezdeményezni akkor ti kezdeményeznétek h öszejöjjön a dolog vagy még akkorsem ha nagyon tetszik a pasi?

Legjobb válasz: Hovajutottunk...feszbukon udvaroltok. Bakker ferfi vagy. Menj oda, mutatkozz be, hivd meg egy italsa s beszelgess el vele. Mi ebben a nagy was ist das?Komolyan, ez mar egy cseppet gyerekes nem? Elvegre csak egy lany es te is csak egy fiu vagy. Ha tetszik neked, menj oda s kezz flortolni. A lanyok a bevallalos fiukat szeretik:P Soha ne bazirozz arra hogy egy lany neked jelezni fog. Az szep esetben sem olyan nyilvanvalo mint ahogy azt gondolnad. Es meg ha reflektorokkal morzekodott pillogtat a polodra akkor sem lesz batorsagod odamenni. Komolyan, hogy varod el egy lanytol h udvaroljon? Szep lenne, ez igaz, nekem is jol esett volna neha ha nem egy szobrot szeditettem volna, mert vannak ilyen nemtorodom lanyok, de nekem sosem volt gond ismerkedni. Odalepsz ugyesen s megleped. Ha mar tenyleg szemez veled, akkor egy nagyon jo strategia ezzel le is tamadni. Erre biztosan nem szamit egy lany sem. En pl odamennek egy ilyen dumaval hogy: "Mar annyit szemeztunk hogy lassan elall a pupillam, gyere beszelgessunk is egyet, mert kivancsi vagyok milyen ember vagy:)" Tiszta balkezhatbol le lehet nyomni egy impro kezdoszoveget, nem nagy kunszt:P Nem kell se nagykepu legyen, se behodolos, egyszeruen frappans, esetleg humoros, kozben szemebe nezel egyenesen, mosolyogsz, szemkontaktus nagyon fontos, es meg az is trukk hogy egyszer egyszer mikor beszeltek poennal pl finomag megsimotod a valla alatt a karjat. Az ilyen erintesek nyitottabba teszik a beszelgetest, megtorik a szorongasat. Garantaltan elpirul pl ha ezzel a szoveggel letamadod egy egyenes szemkontaktus mellett. Elfoditja a fejet, elszegyelli kicsit magat, de elkonyveli hogy na ez igen, egyenes pasi, szokimondo, elso lepes arra fele hogy megbizhato legyen es oszinte:)

Hovajutottunk...feszbukon udvaroltok. Bakker ferfi vagy. Menj oda, mutatkozz be, hivd meg egy italsa s beszelgess el vele. Mi ebben a nagy was ist das?Komolyan, ez mar egy cseppet gyerekes nem? Elvegre csak egy lany es te is csak egy fiu vagy. Ha tetszik neked, menj oda s kezz flortolni. A lanyok a bevallalos fiukat szeretik:P Soha ne bazirozz arra hogy egy lany neked jelezni fog. Az szep esetben sem olyan nyilvanvalo mint ahogy azt gondolnad. Es meg ha reflektorokkal morzekodott pillogtat a polodra akkor sem lesz batorsagod odamenni. Komolyan, hogy varod el egy lanytol h udvaroljon? Szep lenne, ez igaz, nekem is jol esett volna neha ha nem egy szobrot szeditettem volna, mert vannak ilyen nemtorodom lanyok, de nekem sosem volt gond ismerkedni. Odalepsz ugyesen s megleped. Ha mar tenyleg szemez veled, akkor egy nagyon jo strategia ezzel le is tamadni. Erre biztosan nem szamit egy lany sem. En pl odamennek egy ilyen dumaval hogy: "Mar annyit szemeztunk hogy lassan elall a pupillam, gyere beszelgessunk is egyet, mert kivancsi vagyok milyen ember vagy:) " Tiszta balkezhatbol le lehet nyomni egy impro kezdoszoveget, nem nagy kunszt:P Nem kell se nagykepu legyen, se behodolos, egyszeruen frappans, esetleg humoros, kozben szemebe nezel egyenesen, mosolyogsz, szemkontaktus nagyon fontos, es meg az is trukk hogy egyszer egyszer mikor beszeltek poennal pl finomag megsimotod a valla alatt a karjat. Az ilyen erintesek nyitottabba teszik a beszelgetest, megtorik a szorongasat. Garantaltan elpirul pl ha ezzel a szoveggel letamadod egy egyenes szemkontaktus mellett. Elfoditja a fejet, elszegyelli kicsit magat, de elkonyveli hogy na ez igen, egyenes pasi, szokimondo, elso lepes arra fele hogy megbizhato legyen es oszinte:)
Pont ebben a cipõben járok.. =) Tetszik egy fiú és azt gyanítom, hogy én is tetszek neki, viszont kezdeményezni nemigazán akar.. :S:) Nem tudom, hogy tudja-e, hogy bejön nekem, ezért próbálom úgy alakítani a dolgokat, hogy észre vegye magát, hogy mi a helyzet. :) Minden kis "lehetõséget" megragadok.. biztatásképp. Aztán ha észrevette hogy hányadán állunk, majd reagál valahogyan (: .. Összegezve és a kérdésre válaszolva: kezdeményezni kezdeményeznék. Abban nincs semmi.. :) Viszont, hogy csak én nyomuljak.. :D akkor inkább hagyom az egészet.
A kérdező hozzászólása: -p *b
A kérdező hozzászólása: egyépként nagyon ügyes vagy a faces dolog isteni ötlet szinte még eszembe se jutott -.---
A kérdező hozzászólása: úristen ennyi balfa.z parasztot ez csak egy feltevés kiváncsi vagyok megtenné-e ezt egy lány de persze ilyen hülye 10 évesek ne is írjanak inkább nemjutok elõrébb
Jelöld be FB on, aztán ott kezdj rá nyomulni, ha már személyesen puhap*s vagy. Megbökdösöd (vagy hogy hívják), lájkolod az üzenõfali bejegyzéseit.. nem kell hozzá sok ész. HA ennyire sem vagy bevállalós, akkor neked bizony nem lesz barátnõd soha az életben.
Hány évesek vagytok? szerintem kezdeményezz te! ha mindig néz akkor tuti szimpatikus vagy neki! :)
A kérdező hozzászólása: 20:26 nem csak neki kellene nyomulni... csak adja valami konkrétabb jelét annak hogy talán lehetne valami közöttünk ..
A kérdező hozzászólása: hát az én esetemben akárhányszor ránézek valahogy mindig engem néz .. a mosolyról csak annyit h gyönyörû a mosolyom de most komolyan nemcsak azért mert helyde nagynak hiszem magam de nagy szép a lány és már nembirok várni odamenni hozzá meg nemmerek valószínû elöször csak netes ismereskedés lenne azt bevállalnám akkor nemlennék zavarban de aztán ha suliba találkoznánk tuti elkerülném ez valahogy ösztönös :SS a rohadt életbe már annyira kelle egy nõ és nem szexre.. mint a sok bunkó parasztnak..
nekem is jo lenne ezt tudni :P de szerintem szemezes, szep mosolyok, meg olyan magatol jott dolgok, meg fo a termeszetesseg, nem kell magad megjatszani :)

Az baj, ha nagyon lassan élvezek el, és fiú vagyok?

Legjobb válasz: "mindenki" azt hiszi, hoyg az valami hjajj, de jó dolog, mert általában az szokott probléma lenni(és ez nagyobb gond, mintha forfdítva lenne)hoyg a férfiak haamr elélveznek (és nekik azért kell utána egy kis idõ, míg újra képesek- ezt is csak egy bizonyos korig). de valójában ez sem túl jó, nekem volt egy ilyen barátom, akinél 5-10 perc volt a minimum. egyszerûen nem ment neki hamarabb. ez eleinte nagyon jó, mert így a lánynak van ideje ha többször nem is, de legalább egyszer biztosan elélvezni. de egy idõ után azért... pár hónap múlva már nem olyan örömteli, hoyg mindig eltart fél órát, vagy még tovább, vagy az, hogy egy gyors menet nem sikerül túl gyorsra(mert a nõk is azt igénylik néha, hogy legyen meg 5 perc alatt vadul és szenvedélyesen). nem beszélve az orális szexrõl.. elég fárasztó tud lenni. vagy ha a lány hamar elélvez és mondjuk nem lesz neki több orgazmusa, a fiú meg még negyed- fél óra múlva is bírja... szóval nem minden esetben jó. de egy kapcsolat elején, amikor nagyon vad vágyak uralkodnak mindkét félben, legszívesebben egész nap csak szexelnének, akkor nagyon jó...! de majd biztos megcáfolnak azok a nõk, akiknek meg túl gyors a párjuk :)

"mindenki" azt hiszi, hoyg az valami hjajj, de jó dolog, mert általában az szokott probléma lenni(és ez nagyobb gond, mintha forfdítva lenne)hoyg a férfiak haamr elélveznek (és nekik azért kell utána egy kis idõ, míg újra képesek- ezt is csak egy bizonyos korig). de valójában ez sem túl jó, nekem volt egy ilyen barátom, akinél 5-10 perc volt a minimum. egyszerûen nem ment neki hamarabb. ez eleinte nagyon jó, mert így a lánynak van ideje ha többször nem is, de legalább egyszer biztosan elélvezni. de egy idõ után azért... pár hónap múlva már nem olyan örömteli, hoyg mindig eltart fél órát, vagy még tovább, vagy az, hogy egy gyors menet nem sikerül túl gyorsra(mert a nõk is azt igénylik néha, hogy legyen meg 5 perc alatt vadul és szenvedélyesen). nem beszélve az orális szexrõl.. elég fárasztó tud lenni. vagy ha a lány hamar elélvez és mondjuk nem lesz neki több orgazmusa, a fiú meg még negyed- fél óra múlva is bírja... szóval nem minden esetben jó. de egy kapcsolat elején, amikor nagyon vad vágyak uralkodnak mindkét félben, legszívesebben egész nap csak szexelnének, akkor nagyon jó...! de majd biztos megcáfolnak azok a nõk, akiknek meg túl gyors a párjuk :)
Szerintem a lényeg, hogy tudd kezelni az orgazmusod. Szerinem még mindig jobb a lassan mint a gyorsan. Maszturbálj sokat és ismerd meg a tested, hogy mire hogy reagál. Próbáld az agyaddal irányítani a dolgokat. nehéz, de mindent meg lehet tanulni. TEhát a léyneg, hogy te ismerd magad.

33 hetes vagyok és már nagyon félek a szüléstől. Mi lesz ha nem jutok el a kórházba és út közbe kipottyan a babám vagy ha nagyon fog fájni, mert sajnos nincsen fogadott dokim. Csak én tartok ennyire a szüléstől?

Legjobb válasz: Elõször is nyugodj meg,nem kell annyira félni a szüléstõl. Nagyon nagy szerencséd lenne,ha csak úgy kipottyanna az a baba:):)A kórházat gondolom Te ismered,hogy milyenek a dokik,biztos oka volt ha nem fogadtál,biztosan ellátnak normálisan ügyeletbe is(nálunk sajnos nem így van). Nem mondom,hogy nem lesz fájdalmas,de nagyon nagyon megéri.Meglátod életed legszebb élménye lesz a babád világra jövetele.Készülj rá örömmel boldogan,és ne rettegve.Minden jót,könnyû szülést. 3 gyerekes anyuka.

Elõször is nyugodj meg, nem kell annyira félni a szüléstõl. Nagyon nagy szerencséd lenne, ha csak úgy kipottyanna az a baba:) :) A kórházat gondolom Te ismered, hogy milyenek a dokik, biztos oka volt ha nem fogadtál, biztosan ellátnak normálisan ügyeletbe is(nálunk sajnos nem így van). Nem mondom, hogy nem lesz fájdalmas, de nagyon nagyon megéri.Meglátod életed legszebb élménye lesz a babád világra jövetele.Készülj rá örömmel boldogan, és ne rettegve.Minden jót, könnyû szülést. 3 gyerekes anyuka.
Ne aggódj, ez azért kicsit hosszadalmasabb folyamat annál, hogy csak úgy "kipottyanjon útközben".Azt nem tudom garantálni, hogy nem fog nagyon fájni, de ha lelkileg erõs maradsz és nem hagyod el magad, úgy könnyebb átvészelni.Nem a dokin múlik a dolog, mert a fogadott orvosban is lehet nagyon csalódni.Ne hagyatkozz másra, légy erõs és kitartó, ez a fontos. Sok sikert!
Biztos, hogy nem pottyan ki út közben, mert az elõjelek már jóval elõbb elkezdõdnek. Az elsõ szolíd fájásoktól több órád van még a baba megérkezéséig, de azért tervezzétek el, hogy hogy is fogsz bemenni: valaki bevisz kocsival? A szüléstõl mindenki fél, az a pár óra elég rossz, de túl van rajta az ember, és utána már örül a babájának. Az apás szülés segíthet a feszültség oldásában.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek...de én akkor is parázok 1 kicsit:)

Valóban nagy biznic ez a dohánybolt téma mostanság, vagy figyelemelterelés? - Ha nagy biznic akkor vajon miért?

Legjobb válasz: Jó üzlet van a dohányboltban. Nagyon jó. Rengeteg a dohányos, õk kiszámítható, masszív vásárlóközönséget jelentenek azoknak, akik közel vannak a tûzhöz és meg tudják szerezni a "trafikengedélyt". De nem is ez az igazán nagy üzlet. A dohányboltokból lassan "kisbót" lesz, lehet majd árulni mindent. Ha pedig egy faluban valaki megszerzi a dohányáru árusítási jogát és vegyesboltot csinál a dohányboltból, könnyen lenyomhatja a vetélytársakat: a helyiek inkább hozzá fognak bemenni, mert ott van cigi is, a jól bevált kisbolt meg lehúzhatja a rolót. Aztán ha a faluban már csak a nemzeti dohánybolt maradt, nyugodtan lehet emelni az árakat az egekig, mert akkor is lesznek, akik nem tudnak vagy nem akarnak bemenni a városba a napi bevásárlás miatt. Úgyhogy ez egy újabb, igen jó módszer arra, hogy a kormány helyzetbe hozza a haverokat. És ahogy nézem, bármi is lesz a vége, a strómanok nem fognak rosszul járni. Ha kitöltik a szerzõdésben foglalt idõt, az csak jó lehet, de ha egyszer lesz kormányváltás és módosítják a jogszabályt, abból is jól fognak kijönni, mert beperelik az államot és jókora kártérítést kaphatnak. De a kártérítés nélkül is jó világ van rájuk: ha pár évig fennmarad a tervezett rendszer, akkor szépen kinyírnak minden nem Fidesz-közeli dohánykereskedõt, tehát nem lesz konkurencia, szabad lesz a rablás.

Jó üzlet van a dohányboltban. Nagyon jó. Rengeteg a dohányos, õk kiszámítható, masszív vásárlóközönséget jelentenek azoknak, akik közel vannak a tûzhöz és meg tudják szerezni a "trafikengedélyt". De nem is ez az igazán nagy üzlet. A dohányboltokból lassan "kisbót" lesz, lehet majd árulni mindent. Ha pedig egy faluban valaki megszerzi a dohányáru árusítási jogát és vegyesboltot csinál a dohányboltból, könnyen lenyomhatja a vetélytársakat: a helyiek inkább hozzá fognak bemenni, mert ott van cigi is, a jól bevált kisbolt meg lehúzhatja a rolót. Aztán ha a faluban már csak a nemzeti dohánybolt maradt, nyugodtan lehet emelni az árakat az egekig, mert akkor is lesznek, akik nem tudnak vagy nem akarnak bemenni a városba a napi bevásárlás miatt. Úgyhogy ez egy újabb, igen jó módszer arra, hogy a kormány helyzetbe hozza a haverokat. És ahogy nézem, bármi is lesz a vége, a strómanok nem fognak rosszul járni. Ha kitöltik a szerzõdésben foglalt idõt, az csak jó lehet, de ha egyszer lesz kormányváltás és módosítják a jogszabályt, abból is jól fognak kijönni, mert beperelik az államot és jókora kártérítést kaphatnak. De a kártérítés nélkül is jó világ van rájuk: ha pár évig fennmarad a tervezett rendszer, akkor szépen kinyírnak minden nem Fidesz-közeli dohánykereskedõt, tehát nem lesz konkurencia, szabad lesz a rablás.
Én kiszámoltam hogy itt nálunk kb 5-6 milliós tiszta haszon fog megoszlani 3 trafik között. És ez még csak egy kisváros. Ha meg ezt figyelemelterelésnek szánták, akkor az eléggé mellényúlás, mert ezzel már a legfanatikusabb szavazóik is rájöttek hogy csak egy ócska tolvaj banda ez a fidi.
Olyan mint a foci-biznisz, ha egy párt kezébe kerül az össze csapat, könnyen kontroll alatt tartják a bajnokságot, õk irányíthatnak mindent az eredményektõl kezdve a pénzeken át a személyzetig. A trafikmutyit is így kell elképzelni: úgy játszanak az árakkal és adókkal, ahogy akarnak - az ukránból becsempészett cigin is valószínûleg rajta lesz "A párt" keze, hisz a vámhatóságok is letérdepelnek elõttük. Õk döntik el, ki árulhat és ki nem (ebbõl is lett voltaképp a botrány). Ha én úgy vélem, jobban csinálnám a jelenlegi trafiktuljaodnosnál, akkor nem nyithatok saját boltot, hanem ki kell várnom, míg 20 év múlva újra kiírják a pályázatot (amit nyílván nem én fogok megnyerni). Tk. FIDESZ-monopóliummá vált a dohány árusítás, csak ezzel igyekeznek óvatosan fogalmazni.
"A gyakorlatban szerintem virágzásnak fog indulni a feketekereskedelem. De ez már alaptalan jóslás, csak az én tippem, hogy ez lesz belõle. Aztán ki tudja." Én is erre tippelek, annyi h már most látom, h a rendõrök onnantól kezdve nem csak trafizni fognak, hanem minden autóst félreállítani, h megnézzék hazai vagy ukrán cigit szív e...
Különösen úgy, hogy a feltételek még most, a lezárás után is alakulnak. Kezdõdött ugye úgy, hogy csak dohány. A mostani trafikosok közül sokan azért nem pályáztrak, mert a dohány jelenlegi árrésébõl csak dohányboltot nem lehet fenntartani. Aztán ugye emelkedett az árrés, most meg bõvült az árusítható termékek köre.
úgy nagy biznic, ha csak kevés helyen árulják, mert nyílván egy bolt többet fog eladni. eddig mindenhol megkaphattad a cigit. nem volt akkora nagy biznic a boltoknak eddig, mert kevés rajta a haszon. na meg azért viszont nagy biznic, mert sok a büdös bagós. akinek meg problémája van azzal h "hûde mekkoranagy korrupció", az dacból szokjon le a cigirõl(magának is jót tesz vele, és nem támogatja a korrpupciót)(egyébként tényleg elég korruptnak tûnik, de én pont belesz*rok a politikába)
oké, megkérdezem én ; mi a fene az a biznic?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a kommenteket:-)
:) Szerintem: biznic= biznisz= business =üzlet
Pénzmosoda csókosoknak.Nyilván nem az eladott bagóból fognak még jobban meggazdagodni...
A kérdező hozzászólása: "# 10/12 Idõpont ma 12:05 oké, megkérdezem én ; mi a fene az a biznic?" :-) :-)
Kérdezõ, Vázsonyi Miklós a neved?
A kérdező hozzászólása: " # 14/14 Idõpont tegnap 17:38 Kérdezõ, Vázsonyi Miklós a neved?" kérdezõ válasza: ......nem, sajnos nem, egy sima, mezei manus egy járókelõ vagyok, aki utálja a cigi-füstöt!!! és nagyon unja ezt a dohánybolt témát már, mert a csapból is ez folyik manapság! üdvözlettel szép, kellemes hetet mindenkinek és köszönöm a hsz-eket.:-)
Egy indok, amit még nem említettek: 1000 fõs kis faluban lakom, de a vendéglátás a fõ profil: nyaraláskor vagy télen síszezonban 1500 ágy is ki lehet adva plusz tömegesen tartózkodnak itt turisták. Valóigaz, hogy dohánytermékbõl relatíve kevés fogy, de 2 boltra eddig is lazán igény volt - ezután még egy indoka lesz a jónépnek, hogy elhúzzon a városba, remek folytatása a kistelepülések megfolytásának.

Nagyon nagy baj, ha szerelmes vagyok egy anime karakterbe? >< Több, szinte az egész animés baráti köröm szerelmes a sok bishi karakterbe. Köztük énis. Ez nagyon nagy baj lenne? Egyébként Kise Ryoutába vagyok szerelmes a Kuroko No Basketból :33

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem baj (bár van egy életkor szint aminél már furcsálnám, persze nem az anime nézést hanem ezt a szerelmes dolgot de szerintem még fiatalka vagy ). Régen én is nagyon oda voltam ezekért a dolgokért SÕT még bele is képzeltem magamat a történetekbe, mintha én is ott lennék, szerintem ez tök muris ! :) Inkább ez legyen minthogy szét *****od magadat a fiúkkal a diszkóban. Persze ez az én egyéni véleményem :D

Szerintem egyáltalán nem baj (bár van egy életkor szint aminél már furcsálnám, persze nem az anime nézést hanem ezt a szerelmes dolgot de szerintem még fiatalka vagy ). Régen én is nagyon oda voltam ezekért a dolgokért SÕT még bele is képzeltem magamat a történetekbe, mintha én is ott lennék, szerintem ez tök muris ! :) Inkább ez legyen minthogy szét *****od magadat a fiúkkal a diszkóban. Persze ez az én egyéni véleményem :D
Szerintem ez a részedrõl inkább rajongás mint szerelem.Bár én is animés vagyok és persze vannak olyan srácok akiknek tetszik a megrajzolt külsõje vagy a kitalált személyisége.Szerény véleményem szerint minden animésnek van egy vagy több karakter akiért rajong de nem tudom én ezt nem nevezném szerelemnek, bár te tudod, te érzed.Voltál már szerelmes rendes, élõ srácba vagy van összehasonlítási alapod h mi is az a szerelem???:) ) Még egy aprócska dolog, szerintem kortól függetlenül mindenki lehet rajongó vagy ahogy itt említitek ..szerelmes.. Én nem nagyon birom a yaoi-t de több animés ismerõsöm is van akik igen, de én nem szólom le õket, ha nekik tetszik akkor csak tessék.:D
Én idõsebb vagyok , de egyáltalán nem tartom cikinek vagy furcsának , hogy teljesen bele estem egy bishi fiúcskába :3 Az összes animés barátomnak /ismerõsömnek is van ilyen kiszemeltje :DDés tök jól elvagyunk amikor így összegyûlünk (16 év felettiek vagyunk)és együtt csorgatjuk a nyálunkat vagy épp orrvérzésig megyünk az intimebb képekig xD ja meg hát persze a yaoi képek*-* én bevallom magamról , hogy egy perverz kis uke vagyok Q-Q x3 (16 éves)
Legalább bennük nem kell csalódnod, hogy csak a szexre kellesz utána meg eldobnak...
Én Tokiyáért rajongok nagyon az Usepribõl ♥ Ugye nem én vagyok az egyetlen aki szeretni? :$ (én nem szerelemnek nevezem, ha nm haragudtok, pedig azis jóljönne xDDD)
Kisébe én is szerelmetes vagyok. :3
Ideál kép "megtestesülése"; akár így is mondhatnànk. Am Usui Takumi the best. xD
A yaoit nagyon nem szeretem, de a jó bishiket igen. :) Nem csak aa jól megrajzolt szereplõ, hanem maga a viselkedés, azok a jelenetek teszik õket vonzóvá nõnem szemében. Kissé lehet beteges, mivel mégsem nem emberek, de amíg valaki nem mellõzi mellette az igazi, hús-vér férfiakat, fiúkat, addig szerintem nincs baj. Néha tényleg jól esik beleképzelni valamit a kedvenceink világába, és talán még másba is. XD Vagy, ha a mi világunkban ilyen vagy hasonló emberek lennének. Tuti nem unatkoznánk. Nyálcsorgatás közbemi dehidratáció által okozott tünetekben szenvednénk. :P A kedvencem Hajime Saitou, Toshizou Hijikata, Souiji Okita és Harada Sanosiuke a HAKUOUKI c. animébõl. Valamint Itachi, Madara és majdnem mindegyik Uchiha (Sasuke kivételével) a Narutóból és Saizou a Brave 10-bõl. :) DE HAKUOUKI 4EVER!!!!
Hát furcsa helyzet , viszont fiktív kitalált karakter .. szóval .. kb olyan mintha egy üvegfalon át látnád õt , de õ belõled semmit . Mondjuk , szerelmes lenni egy karakterbe .. hát , szeretni oké mint jó kari ... de szerelmesnek lenni ..
A kérdező hozzászólása: XD Usui se rossz *-*
A kérdező hozzászólása: Igen, voltam már szerelmes, rendes élô, hûs vér pasiba^^
A kérdező hozzászólása: Hát valljuk be, tényleg sokan vannak akik yaoi mániások. De szerintem nem ezért szoktak leszólni minket, hanem azért mert az animét hülyeségnek tartják, mert mások annyira odavannak a Twilight-ért, mi meg mondjuk a Narutoért és akkor õk kicsúfolják az embert. Aki szereti a BVB-t (Black Veil Brides)azokat meg le emozzák, hogy vagdossa az ereit. Mire jó az, hogyha a másikat elitélik, csupán azért mert "másabb" egy kicsivel?
Úristen. Akkor már kb menthetetlen van. Sosem volt plátói szerelmem, de a "sztárok" élõ, húsvér emberek, az anime karakterek meg kitalált, rajzolt, nem valódi emberek. Ez a nagy különbség. Nem csoda, hogy leszólják az animes közösséget, a magatok fajta, yaoi mániás kislányok miatt....
A kérdező hozzászólása: Yaoit nem leszólni, :3 Énis yaoista vagyok ^^ Szerintem nem undorító, mert 20 éves barátnôm is szerelmes Sasukéba már jó pár éve x3 De ha ezeket leszólják, hogy x évesen már ciki anime karakterbe szerelmes lenni, akkor mièrt nem ciki x évesen sztárokba szerelmes lenni? Hisz azis plátói szerelem...
Nem, nem majd, majd kinövöd. De amit az elõttem író ír, az már undorító. Õ az, aki te is lehetsz a jövõben, ha nem vigyázol. A yaoi-t meg egyéb b*ziságokat kerüld el és ki fogod nõni.
A kérdező hozzászólása: 13 éves vagyok :D És énis bele képzelem magam mindig xd
Szerintem sem baj ha szerelmes vagy egy karakterbe én is az vagyok(Kaname úrfi).És én is úgy vagyok vele hogy nem kell kifigurázni a másikat csal mert más.Például és nagyon szeretem a vámpírokat meg az animéket( a szerelmeseket)és hallgatok BVB-is mert szeretem pedig nem vagyok emó.Minden ember más és ettõl szép a világ. :)

Ha nagy orrom van akkor zsidó vagyok? ! Mert már volt pár megjegyzés az orromra hogy te tuti zsidó vagy. ://?

Legjobb válasz: :DD igen, a zsinagógába is ez a beugró. ha nincs nagy orrod, be sem engednek. lol kérdezd meg a szüleidet, hogy vannak-e zsidó felmenõitek. a nagy orr önmagában nem jelenti azt, hogy zsidó vagy. nekem is relatíve nagy orrom van (szerintem legalábbis) és egy csepp zsidó vér nincs bennem.

:DD igen, a zsinagógába is ez a beugró. ha nincs nagy orrod, be sem engednek. lol kérdezd meg a szüleidet, hogy vannak-e zsidó felmenõitek. a nagy orr önmagában nem jelenti azt, hogy zsidó vagy. nekem is relatíve nagy orrom van (szerintem legalábbis) és egy csepp zsidó vér nincs bennem.
Még ha zsidó is lennél, változtatna bármit? Amúgy nem függ össze az orrméret és a zsidóság.
én öcsém is pont úgy néz ki mint egy zsidó. benne valahogy kiütött ádámról, éváról, hiába a német felmenõk.
Szerinted Julius Caesar zsidó volt? Neki szerintem neki nagyobb orra volt mint Mátyás királynak :D
nekem is nagy orrom van, de tudtommal nem vagyok az ez olyan mintha azt mondanánk, hogy minden szõke ember svéd
"apukámnak van nagyon kampós orra de nem lehet zsidó" - elarulok egy titkot, attol mert apukad nem zsido, te meg lehetsz az :) A zsidosag az anyan keresztul szall at a gyerekre, vagyis ha apukad (pl. kereszteny) felesegul vett egy zsido lanyt, akkor a gyerekek zsidok lesznek! Vagyis ne hireszteld, hogy apukad nem zsido, mert a te zsidosagodhoz ennek semmi koze :) inkabb anyukadat kerdezd meg :)
Jó kampós, mint egy karvajnak, vagy tömzsi, mint egy termetes malacnak? Amúgy egyszerû nagyon.. Nézd meg a tükörben, hogy a szemedben villog-e egy $ jel, mint Dagobert bácsinak. :) )
Engem például körülmetéltek, mert kellett. Szerintem nem vagyok vele egydül ugye... Mégis ha valahol szóba kerül a magas intelligenciájú társalgók reflexkérdése az, hogy "zsidó vagy?.." Nos, nem.
te is utálod õket ezekszerint...
A kérdező hozzászólása: áh nem is tudom semmit nem tudok 14 vagyok.xxdd. csak egyzserûen zavar h nagy az orrom...
" elég szar hogy lezsidóznak" Akinek nem inge nem veszi magára... Amúgy meg ki az a tirpák, aki az orrod miatt zsidóz le? Mondd azt neki, hogy kussoljon vagy õt is bepereli a faterod, mint azokat az ártatlan öregembereket, akiket a TV-ben is mutogatnak, hogy háborús bûnösök. Utána rohadtul befogják a pofájukat majd meglásd. Amúgy meg mi az, hogy mindenki utálja a zsidókat? a fél világ nekik hódol...sõt. Mirõl is beszélünk?
Szefárd, vagy askenázi ? Már megbocsáss, de maga a kérdés is marhaság. Én például, csak a nagyszülõkig visszamenõleg négy alrassz keveréke vagyok. Nemcsak az orromat, de az egész alkatomat illetõen, a Rosenberg féle "fajkönyvben" én lennék az etalon....Édesapámnak az ükszülõkig visszamenõleg igazolnia kellett származását, hogy felvehessék a tartalékos tiszti iskolába 1941-ben. A világon senki nem volt zsidó az õseim között.. Édesanyámat pedig senki ne gyanúsítsa...
A zsidóság éppenséggel apáról is öröklõdhet fiúra, neves színészeink közül is van akinek anyja nem zsidó apja viszont igen. De tény, hogy a matriarchátus prioritást ( anyaközpontúság elsõbbséget-csak azért írom mert egy alkalommal visszajelzést kaptam, hogy nem magyarul írok ) élvez.
És ha zsidó vagy, akkor mi van???
Viszont szr vagyok, mert csupa kis betüvel írtam le, hogy Zsidó most kompenzálom azzal, hogy magyar :) )
Az orr mérete nem mérvadó. Csomó nagy orrú ember van aki más rasszhoz tartozik, pl fullos szõkék mint egy csomó fehérorosz. Hülyeség a felvetés is. A zsidók nagy többségének nem is nagy az orra. Egyébként azt mondják a nagy orrú hapsiknak nagy a farkuk is, én a helyedben ezzel reklámoznám magam :D
A kérdező hozzászólása: csak tudod elég szar hogy lezsidóznak.. mert tuttommal mindeki utálja a zsidókat.. ami szörnyû .
Kedves kérdezõ, és mi van akkor ha zsidónak hisznek? Beesik az esõ? hm?
A kérdező hozzászólása: dee nekem télleg nagy orrom van... és én neem birnám ha zsidó lennék mindenki cikizne.....
A kérdező hozzászólása: hehe :DD amugy nem kapmós meg semmi olyan csak egyszerûen nagy.... :// apukámnak van nagyon kampós orra de nem lehet zsidó ... ezzért volt a kérdésem h ha valakinek nagy orra van az zsidó-e ?
A kérdező hozzászólása: jóóó de akkor is .. :DD azért elég szar volt h le zsidóztak..
10-es az nagyon érdekes eszmefuttatás, valami link, amivel ezt alá tudod támasztani? tehát ha apám zsidó, akkor nem vagyok az, csak ha anyám? :O
10-es az nagyon érdekes eszmefuttatás, valami link, amivel ezt alá tudod támasztani? tehát ha apám zsidó, akkor nem vagyok az, csak ha anyám? :O ---- nalad fizetos a gugli??? http://hagyomanyaink.blogspot.com/2011/08/miert-anyai-agon-o..
Nálad csak az fogyatékosabb, aki azt hiszi, hogy attól lesz valaki zsidó, hogy nagy az orra. 2féle képpen lehetsz zsidó, származásilag, és/vagy vallásilag. Gondolkodj el rajta, te melyikbe tartozol ezek közül? ha egyikbe se inkább húzd meg magad!
Barátomnak egy icipicit görbébb, talán, mint egy átlag, de nem vészes, nincs is nagy orra, 100% magyar de mégis lezsidózzák-.- Szegénykém már megszokta:/ :) Pedig tényleg nincs nagy orra. Nekem nagyobb:"D Igaz nem görbe, de akkor is:D
A kérdező hozzászólása: De nekem se görbe meg semmi csak nagy.
Ha ennyire zavar az orrod, miért nem mûtetted meg? Honnan vetted, hogy egy mások által zsidó vonásnak tartott testi jellemzõvel máris zsidó vagy? Egy-két ostoba ember megtalált, és na bumm lezsidózott, de ahogy kommentálod a hozzászólásokat, úgy látom, magadhoz hasonlókat vonzottál be. Bocsánat, de ez van.

Mit Tegyek Ha szerelmes vagyok egy fiúba de ő nem viszonozza? Szóval nagyon tetszik 1 srác. De sajnos ő ezt nem viszonozza! Nagyon szeretem és sokat szoktunk beszélni! Viccelődünk meg minden de csak barátok vagyunk szeretném ha ez nem így lenne!

Legjobb válasz: vagy valaki más tetszik neki (tapasztalat) akkor sajnos nincs túl sok esélyed :S (én már csak tudom, a rohadt életbe!!! na mindegy...) ha nem így van és potenciális barátnõként tud rád tekinteni, akkor maradjatok továbbra is nagyon jóban, beszélgessetek még többet, ismerjétek meg egymást jobban, esetleg próbáld lenyûgözni valamivel. Ha elég sok idõt töltötök együtt, valószínûleg meg fog változni a véleménye :)

vagy valaki más tetszik neki (tapasztalat) akkor sajnos nincs túl sok esélyed :S (én már csak tudom, a rohadt életbe!!! na mindegy...) ha nem így van és potenciális barátnõként tud rád tekinteni, akkor maradjatok továbbra is nagyon jóban, beszélgessetek még többet, ismerjétek meg egymást jobban, esetleg próbáld lenyûgözni valamivel. Ha elég sok idõt töltötök együtt, valószínûleg meg fog változni a véleménye :)
hát én fiú vagyok be azt szeretem ha egy lány egyenes és õszinte szerintem mond el meki az érzéseid :)
szerintem is próbálj vele egyre többet beszêlgetni, vagy mond meg neki hogy kísérjen haza.. és pl amíg hazakìsér addig elmondhatod neki hogy szereted... és azt honnan tudod hogy õ neki nem tetszel? a fiúk általában kevésbé mutatják ki az érzéseiket. mond meg neki hogy mondjon egy 3-as toplistát lányok közül aki tetszik neki, vagy aki szerinte szép.. :) )
Hát együtt érzek veled nekem az a bajom hogy nekem is tetszik egy srác és le írtam neki hogy mit érzek és azóta nem beszél velem és lekoptat és ez még semmi + a barátnõm is szerelmes belé ... :(
A kérdező hozzászólása: Kedves Mániás! köszi h írtál de nekem az a bajom h neki egy másik lány tetszik v. szerelmes belé, azt nem tudom, de egy másik FIÚ "haver" mondta hogy akibe õ szerelmes v. tetszik neki az, az én kiszemeltemnek is !!!!! Ezzel akarja "elrontani" a lánnyal való kapcsolatát! Tehát ez a fiú aki nekem tetszik tavaly szerelmes volt belém?, mert a "haver" szerelmes volt belém és õ azt mondta h "összevesztek" rajtam!! :( köszi mindenki !! minél több választ szeretnék!! KÖSZIII
Szerintem próbálj hozzá közeledni, esetleg mond neki, hogy sütsz valami finomat, de nincs aki megkóstolja és átjöhetne vagy valami hasonló.
Más az ha tetszik és más az ha szerelmes vagy belé :) . Amúgy meg honnan tudod h nem viszonozza-e? Mondta? mert ha nem akkor érdemes vele próbálkoznod. DE az fontos h szingli legyen...
A kérdező hozzászólása: Ezzel csak az a baj hogy én elmondtam neki hogy tetszik nekem! És lekoptatott!!! :'(
Lehet, hogy te is tetszel neki, csak nem mer közeledni hozzád, vagy te nem utaltál arra, hogy õ bejön neked, és azt hiszi, hogy nincs esélye nálad. Próbáld egy kicsit "körüljárni" a témát, aztán majd kiderül, hogy mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Remélem majd hasznomra válik! Honnan van tapasztalatod? Át élted már? Talán rokon lelkek vagyunk :D
ha másba szerelmes akkor nem tudsz mit tenni, esetleg csak ha valami csoda folytán ki nem szeret belõle. De ha látod hogy reménytelen akkor nem tudsz mit csinálni:( Egyre jobban szeretni fogod és csak pofára esés lesz a vége ha meglátod hogy kapcsolatban van :( Próbáld elfelejteni ha ennyire reménytelen! :((

Azok a nagy arcok akik másokat beszivatnak, meg megaláznak és a többiek jókat nevetnek rajta? Szeretik az ilyen embereket? Melyik a jobb, ha nagy arc vagy, vagy ha jó ember vagy?

Legjobb válasz: Ha jó ember vagy! Aki másokat megaláz és "nagy arc"-nak hiszi magát, az általában 20onévesen valami lepukkant albérletben találja magát, némi sittes rutinnal

Ha jó ember vagy! Aki másokat megaláz és "nagy arc"-nak hiszi magát, az általában 20onévesen valami lepukkant albérletben találja magát, némi sittes rutinnal
persze az örök igazság, miszerint a tinédzsernél kegyetlenebb emberfajta nem létezi, itt is megállja a helyét 21/F Én anno megaláztam egy két társam kisebb koromban, most így visszagondolva szívesen meg nem történtté tenném ezeket a dolgokat és máig életem sötét titkának tartom mindezt! Lehet persze mondani, hogy gyerekek voltunk stb., de azért már kisebb korban is meglátszik a késõbbi természete az embernek A lényeg: inkább jó ember legyél! :) Boldog karácsonyt!
Pénzbeli tartozás, munkahelyi stressz, családi nyomás, anyagi kiszolgáltatottság.
Aki röhög a "nagy arcon" az vagy hülye, és viccesnek tartja, vagy fél a "nagy arctól", hogy õt is elkezdni piszkálni, és inkább ezért behódol. Ha nem röhögsz a "nagy arcon", akkor téged fognak b*sztatni. A "nagy arc" meg azért olyan amilyen, mert feltûnési viszketegsége van, vagy õt nem szereti senki, és így adja le a feszültségét.
A kortárs média "népmûvelõ" mûsorai szerint az a jó, ha minél nagyobb az arcod, és minél mélyebbre alázod meg a másikat. Ez persze rendkívül gusztustalan, a természet törvényei szerint az erõsebb csak azért bánt másokat, hogy életben maradásának esélyét megnövelje. Amit a mai világban látunk-hallunk az természetellenes, mivel aki így viselkedik, az maga is áldozata egy nálánál erõsebb jelenségnek, ám mivel az ellen nem képes tenni, így dühét nála gyengébbeken vezeti le - így születik meg a KÍNZÁS. Hogy ez jó vagy sem, szánalmas e vagy sem, szerintem mindenki tudja a választ.
17:00-nak. Vagyis közhellyel élve, az élet.
Mi a nálánál erõsebb jelenség ilyen esetekben?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!