Találatok a következő kifejezésre: Ha nagyon lettem, (47 db)

Nagyanyám épp most vágta a fejemhez, hogy jobb lenne ha el lettem volna vetetve, akkor nem lenne semmi gond! Most őszintén, mit szoljak ehhez? Többé nem nagyon tekintem nagymamámnak. Ilyet nem mondhat.

Legjobb válasz: Akármit csinált, egy idõsebb, saját magát tapasztalt, bölcs embernek tartó valaki ILYET EGYSZERÛEN NEM MOND. Kérdezz vissza, hogy ezt csak indulatból mondta vagy komolyan is gondolta? Ha elnézést kér és csak nagyon hirtelen, akkor elnézhetõ, de megmondhatod neki, hogy sokkal hitelesebb embernek tartanád és fel tudnál akkor nézni rá, hogyha a vagdalkozás és sértegetés primitívsége helyett a megbeszélést-t választaná eszközéül.

Akármit csinált, egy idõsebb, saját magát tapasztalt, bölcs embernek tartó valaki ILYET EGYSZERÛEN NEM MOND. Kérdezz vissza, hogy ezt csak indulatból mondta vagy komolyan is gondolta? Ha elnézést kér és csak nagyon hirtelen, akkor elnézhetõ, de megmondhatod neki, hogy sokkal hitelesebb embernek tartanád és fel tudnál akkor nézni rá, hogyha a vagdalkozás és sértegetés primitívsége helyett a megbeszélést-t választaná eszközéül.
Tudod, az sem korrekt, hogy nem írod le, te pontosan mit tettél. Nagyi szövege persze sehogy sem indokolt.
Tudod, nézheted úgy is a világot, hogy vannak a gonosz emberek. Meg nézheted úgy is, hogy emberek vannak, akiknek vannak problémáik, abból eredõ jó és rossz tulajdonságaik, viselkedési mintáik. Az egyik mód egyszerûbb, a másik pontosabb. Az elsõ mellett szól, hogy leegyszerûsítheted a világodat, láthatod magadat jónak, a többieket gonosznak egy adott szituációban, és ez nagyon "kényelmes". A másik módszer mellett szól, hogy közelebb van a valósághoz, cserébe el kell fogadnod, hogy neked is vannak rossz tulajdonságaid, hülyeségeid, és az általad utált embernek is vannak pozitív oldalai. Igazából te döntesz.
Valószínû nem ok nélkül vágta ezt a fejedhez. Mit csináltál?
Hány éves? A nagyapám szerint a család az életére tör nem lehet vele már beszélni. Szomorú de el kell fogadni.
A kérdező hozzászólása: Vele élek.
Próbálj neki ugyanilyen stílusban visszaszólni, valami durvát, kíváncsi lennék, akkor mit reagálna. Nálunk így ment, anyukám sokszor mondott nekem durva dolgokat, mondjuk olyat nem, amiket neked, de én ezt a taktikát választottam, akkor észhez kapott, akkor vette igazából észre, hogy miket is mondott nekem. Vagy egy nyugodt pillanatban kérdezz rá, hogy ezt meg ezt miért mondtad, komolyan gondoltad? Ha igen, akkor sajnálom, hogy ilyen a nagyszülõd, vele élsz esetleg? Ha nem akkor kerüld el nagy ívben és szarj a fejére, az ilyen nem érdemli meg a társaságod.
Az ilyen ember nem gondol bele, hogy esik a másiknak, amit mondott. Ilyenkor csak azt tudod tenni, hogy "beveszed a [email protected]át", és csak azért is kedves vagy hozzá, hadd lássa, hogy nálad ezzel nem ér célt.
A kérdező hozzászólása: Hát, szerintem nem csináltam semmi olyat, amiért ilyeneket kellene mondani, de persze most megint engem állit be hibásnak, az én hibám minden.. Ja és le dagadt disznózott már, ami tudja hogy nagyon zavar, és próbálok ellene tenni. Fejemhez vágta már azt is, hogy kieszem a családot a pénzbõl stb..
Vele élsz, úgy nem könnyû, elhiszem. Hány éves vagy? Mióta mondogat ilyeneket, mindig is ilyen volt, vagy csak az utóbbi idõben?

Karacsonykor kell hogy megjojjon ha terhes lettem, ilyenkor mar kellene ereznem tuneteket? Vagy meg nagyon korai lenne?

Legjobb válasz: Korai még. Bár apró jelzések lehetnek már, ami majd ha bebizonyosodik válik konkréttá a számodra. Én pl. éreztem félidõben a hasszurákat, volt egy csepp vér a bugyimon, mensi elõtt egy héttel majd le szakadtak a melleim, zsibbadt a karom alváskor (ez azóta is megvan), mensi elõtt 3-4 nappal majd leharaptam a környezetemben lévõk fejét (tudom, ez lehetett a feszültségtõl is, hogy sikerült-e), aztán meg nagyon görcsölt a hasam 1-2 nappal elõtte. Az ovus mikroszkópomon meg virultak a virágocskák mindvégig...A nemvárt mensim napján már pozitív lett a tesztem. Szóval figyelhetsz ezekre az apró jelekre! Sok sikert! 30h.

Korai még. Bár apró jelzések lehetnek már, ami majd ha bebizonyosodik válik konkréttá a számodra. Én pl. éreztem félidõben a hasszurákat, volt egy csepp vér a bugyimon, mensi elõtt egy héttel majd le szakadtak a melleim, zsibbadt a karom alváskor (ez azóta is megvan), mensi elõtt 3-4 nappal majd leharaptam a környezetemben lévõk fejét (tudom, ez lehetett a feszültségtõl is, hogy sikerült-e), aztán meg nagyon görcsölt a hasam 1-2 nappal elõtte. Az ovus mikroszkópomon meg virultak a virágocskák mindvégig...A nemvárt mensim napján már pozitív lett a tesztem. Szóval figyelhetsz ezekre az apró jelekre! Sok sikert! 30h.
Korai. Várj türelemmel karácsonyig s meg egy hetet, addig készülõdj az ünnepekre, én meg addig is drukkolok.A lényeg hogy ne éld bele magad, kíméled így magad a csalódástól.
Szia! Sokan nem éreznek ilyenkor semmit még. Én korán éreztem, még mielõtt a teszt pozitív lett volna: rázott a hideg, hasszurka, derékfájás, enyhe émelygés reggel, és magasabb napközbeni hõm is volt. Nekem 23. napon kimutatta a Clearblue.
(4 nappal az esedékes mensi elõtt)
A kérdező hozzászólása: engem is razott tegnap este a hideg, nagyon.a derekam majd leszakad, de az amugyis mindig fajni szokott:( mas tunetem meg nincsen, remelem baba lesz a dologba nagyon vagyunk ra!
Szia! Nekem is Karácsonykor nem kéne megjönnie! De kb mostanában lehetett pé is, így még most korai lenne bármit is érezni. A hasam még mindíg szúr (már egy hete) és sok fehér folyásom van, szintén egy hete! Nem tudom pontosan mikor volt pé-m, vagy pár napja, vagy egy kicsit elõbb. Én 25-én ha nem bírok várni tovább megpróbálok egy tesztet. Drukkolok Neked!

A párommal nagyon keveset szexelünk. Rákérdeztem, hogy a volt nőivel mennyit volt együtt, és azt válaszolta, hogy "ha kevesett lettünk volna együtt, szted velem maradtak volna? "Mit tennétek?

Ezek szerint engem nem kíván,de a volt n?it mindig kívánta.:S Azt mondta, hogy azért mert én nagyon szégyenl?s vagyok,és ? szereti vizuálisan is átélni a szexet.Próbálok változtatni, de egy ilyen mondat után még jobban elveszítettem az önbizalmam.:( Szerintetek megéri egyáltalán változtatni, vagy hagyjam inkább az egészet?

Legjobb válasz: Az elõzõ barátnõi vele maradtak? Akkor azért mert nagyon kimerül az ember 5-6 nõ után...

Az elõzõ barátnõi vele maradtak? Akkor azért mert nagyon kimerül az ember 5-6 nõ után...
Ha szereted, akkor próbálj változtatni szerintem. Én is szeretek szex közben látni dolgokat, pl. arcraélvezés:) Szégyenlõsségnek nincs helye a szexben, ha két ember szereti egymást. Ja, és beszéljetek meg mindent, az csak elõre viszi a kapcsolatot. 28F
Pároddal szégyenlõs vagy a szexben? Lekapcsolt villanynál takaró alatt? Akkor nem csodálom, hogy nem kíván, a szexuális együttlét egyik lényege a vizualitás, látod a másik ember szépségét is amellett hogy érzelmi és érzéki dolgok is jelen vannak. Eleve nem jó az, ha a saját pároddal gátlásos vagy az ágyban, az õt is nagyon feszélyezi. Engedd el magad és dugj mint egy ribanc, élvezd, a pároddal az ágyban ne fogd vissza magad, mindkettõtöknek sokkal de sokkal jobb lesz. Kivel lennél fesztelen ha nem a pároddal?
Ha másba nem is, de legalább abba menj bele, hogy egy gyertyát meggyújtassz közben, mert akkora fénye nincs, hogy teljesen lásson, de olyan sejtetõs, izgalmas. És már is lehet jobban tetszene neki a dolog. :) 19/N

Mit tegyek ha, szerelmes lettem egy fiúba? Aki egy nagyon jó barátom? :O

2 Éve ismerem, minden nap beszélünk..Volt már amikor régebben szóba volt az hogy én szeretem.. De õ azt mondta hogy minek mondjam azt hogy 'szeretlek' ha 43274637km van köztünk?!! De amúgy nincs messze tõlem.. Nemrég megtudtam hogy van egy barátnõje már fél éve. Elmondjam a fiúnak hogy mit érzek ? vagy inkább hagyjam ?

Legjobb válasz: Barátnõje van, tehát hagyd a kapcsoaltát. Annyit megtehetsz, hogy elmondod neki az érzéseidet, aztán õ majd eldönti, de ha nemet mond, ne zaklasd.

Barátnõje van, tehát hagyd a kapcsoaltát. Annyit megtehetsz, hogy elmondod neki az érzéseidet, aztán õ majd eldönti, de ha nemet mond, ne zaklasd.

Nagyon ciki, ha így lettem magántanuló? Szerintetek lenéznének, ha visszamennék?

Novemberben az egyik barátnõmmel átjöttem egy másik suliba, 11.-be (azelõtt 12.-be jártunk, de az 5 éves így csúsztunk 1 évet), de lelkileg egyáltalán nem bírtam, mert itt jóval több a szóbeli feleltetés, táblához kihívás és mivel pánikbeteg vagyok, egész nap rettegtem attól, hogy mikor éget be valamelyik tanár egy rakat ismeretlen ember elõtt, és depressziós is lettem... Ez amúgy egy könnyebb suli, mint az elõzõ, de ott semmi ilyen szerepeltetés nem volt, itt meg állandóan. Ráadásul a tanárok elõszeretettel aláznak meg itt mindenkit a többiek elõtt...

Legjobb válasz: A kérdésedre nem tudok választ adni, de hidd el, hogy a pszichológus igen is tud segíteni rajtad.. :)

A kérdésedre nem tudok választ adni, de hidd el, hogy a pszichológus igen is tud segíteni rajtad.. :)
A kérdező hozzászólása: Kéttanos tagozat, és kb. széthullott az egész, a külföldi tanárok nem is taníthattak volna képzettség hiányában, nem is tudtak tanítani amúgy, de volt olyan amit idegen nyelven kellett volna tanulnunk, ahelyett magyarul kezdtük el, mert az elõzõ tanár otthagyta a sulit, az új tanár meg egyszerûen nem tudott tanítani, nem tudta leadni az anyagot, petíciót is irattunk, mindenki aláírta és nem fogadták el... Hiába tanultunk rengeteget, lefelé húztak minden jegyet, az ofõ több hetet töltött pszichiátrián családi gondok miatt és rajtunk töltötte le minden dühét, szóval már nem bírtuk tovább... Amúgy most elkezdek valamit sportolni, hátha attól nõ az önbizalmam.
*váltottál
Miért váltották sulit?
A kérdező hozzászólása: Szerintem sem jó, de mikor nem kerültem ezeket a helyzeteket, akkor sem lett jobb egyáltalán. Ha valami égõ történik velem (ami mondjuk annyira nem ciki), én akkor is napokig rágom magam rajta, hogy milyen gáz vagyok, és csak jobban rettegek a következõ alkalomtól, így egyre stresszesebb lettem... Szóval, több mint 11 évig belementem az ilyen helyzetekbe, de ez sajnos nem segít rajtam, csak egyre rosszabb lett, és most így az új hely, új emberek hatására teljesen összetörtem. Persze nem azt mondom, hogy nem jó módszer amit leírtál, de sajna rajtam nem segítene. :( Szívesen visszamennék a suliba, mert amúgy szeretek beszélgetni meg sok barátom van, de rohadt nehéz levetkõzni a gátlásaimat.
Én a helyedben elsõ körben magamat próbálnám meg kirángatni ebbõl. Ha nem sikerül, akkor pedig tényleg valami pszichológus. De meggyõzõdésem, hogy nem jó, hogy magántanuló lettél, mert ezzel csak elsöpröd a problémát ahelyett, hogy próbálnál tenni ellene. Engem egyszer megtámadott egy kutya az utcán (hajnal volt, sötét, egyedül voltam...). Nem tudtam levakarni, össze-vissza harapdált, jött utánam... Borzasztó volt. (Szerencsére komoly sérülésem nem lett, mert csizmában voltam, és - kis termetû dög lévén - a bokámat harapdálta, de fájt a csont utána napokig.) Ezt követõen nem mertem gyakorlatilag az ilyen jellegû utcákba egyedül bemenni, és, ha csak messzirõl is megláttam egy kutyát, rettegtem. Visszafordultam, inkább nem mentem sehova. De hamar rájöttem, hogy ebbõl így mi lesz!? Ez így nem maradhat. Szóval szép fokozatosan igenis szuggeráltam magam, és direkt bementem az utcába, és csak azért is mentem. Nem azt mondom, hogy minden a régi lett. Sosem lesz, mert rettegek a kutyáktól. Kóbor kutya mellett azóta se megyek el, képes vagyok kerülni miatta. De legalább ettõl függetlenül mászkálok és nem nyomorít meg a félelmem. Neked sem kell hirtelen megváltozni, de legalább tegyél lépéseket, hogy legyõzd, és javuljon a helyzet!
A kérdező hozzászólása: Hát az állásinterjút nem tartom akkora kihívásnak, már a vizsgákat is megszoktam, mert az elõzõ suliban is sok volt. Csak egyszerûen a tömegtõl rosszul vagyok, és folyton arra gondolok, hogy mindenki rajtam röhög vagy szánakozik. De nyilván ez sem normális, szóval igen ezen mindenképp segíteni kéne, de nem tudom, hogy kezdjek hozzá :(
Szerintem is valami segítséget kellene igénybe venned, mert ez így meg fogja nyomorítani a teljes életedet. Mindig nem lehet elmenekülni a problémák elõl. Nem mintha a feleltetés probléma lenne, igazából már az is baj, ha így éled meg. Mit fogsz csinálni egy állásinterjún, egyáltalán, milyen munkát tudsz majd így elvállalni? Szóval próbáld meg ezt megoldani szerintem, különben sok gondod lesz még...
A kérdező hozzászólása: Igazából eddig akinek elmondtam a problémáim, azt mondták, hogy hülye vagyok, nincs velem baj és aranyos lány vagyok, nem vagyok túlsúlyos meg talán annyira ronda sem, de sehogy sem tudok hinni magamban, vagy elfogadni magam.:(
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy válaszoltál :) Meg kéne próbálnom mindenképp, de nem tudom, hogy kezdjek hozzá. 18 vagyok. Kellene beutalót kérnem, vagy csak úgy beállítani valahová? :/
Ez nagyon jó ötlet!;) És emeld fel a fejed hercegnõ, mert leesik a koronád.! ;)

Ha nagyon fáradékony lettem, közbe már fáj a derekam, dagad a lábam és nem kívánok kimenni a lakásból, a terhestornát is hanyagoljam, vagy heti 2x nem árt ha járok?

38 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia, Bár én még nem szültem, de éppen olvastam a szülés rovatban ugyanitt, hogy a fáradtság már a szülést jelzõ állapot.Orvossal kellene konzultálni, hogy érdemes-e tornázgatni, hisz normál esetben 2 heted van hátra, ki tudja mikor indul meg a babó a nagyvilágba.. 19 hetes kismami

Szia, Bár én még nem szültem, de éppen olvastam a szülés rovatban ugyanitt, hogy a fáradtság már a szülést jelzõ állapot.Orvossal kellene konzultálni, hogy érdemes-e tornázgatni, hisz normál esetben 2 heted van hátra, ki tudja mikor indul meg a babó a nagyvilágba.. 19 hetes kismami
Csak azt tedd, ami kellemes a számodra. Ha fárasztó a torna, akkor ne. Hidd el a szervezeted jelez. Bár velem volt olyan, hogy nagyon fáradtnak éreztem magam, nekiálltam terhestornázni és mintha kicseréltek volna, nagyon felfrissültem.
Egyetértek az elõttem szólóval.Én is kezdem érezni, hogy nagyobb a baba, és vissza kell vennem a tempóból, mert baj lesz.Azóta inkább egy fél órával korábban elindulok, hogy ne késsek el sehonnan.De ha valaki meg akar fedni a késésért, akkor közlöm vele, hogy egy kismama nem késik, mindig pont akkor érkezik, amikor neki kell. Nekem még van 1-2 muszáj dolgom, de amihez nincs kedvem, és nem feltétlenül muszáj azt nem csinálom meg.Így most kicsit tedd félre had hûljön emberke lettem, de nem érdekel. A meginduló szüléstõl meg ne aggódj, mert már mindennaposnak számítasz, és a baba teljesen fel ven készülve a kinti létre.

Mit tegyek ha szerelmes lettem egy nagyon jó fiúbarátomba? :OO

Legjobb barátnõmnek az unokatesója, de nagyon sokat beszéltem már vele.Szinte minden napos a beszélgetésünk. találkoztam is vele.Messze lakik tõlem, de tudnánk találkozni. szíveket is küldünk már egymásnak, de neki van egy barátnõje lassan fél éve.Amit én nem rég tudtam meg. Én nagyon szerelmes vagyok elé..Elmondjam neki? vagy mit csináljak ?

Legjobb válasz: Mond el

Mond el
Szerintem nem kellene elmondanod, mert van csaja. Csak a feszültséget csinálnád ezzel köztük. Sziveket meg én is küldök neked <3 <3
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)

Ha nagyon hosszú ideje már semmitõl nem lettem boldog, akkor csak racionális gondolkodású vagyok, vagy depressziós?

Vagy pedig tényleg szar nekem?

Legjobb válasz: Én is így vagyok vele, stagnálok. Kb azt sem tudom, hogy mi az a boldogság, azt viszont tudom hogy lehetne sokkal roszabb sorom, szóval stagnálok. 23F

Én is így vagyok vele, stagnálok. Kb azt sem tudom, hogy mi az a boldogság, azt viszont tudom hogy lehetne sokkal roszabb sorom, szóval stagnálok. 23F
Rád illik a tanmese. Egy pasi elmegy egy városba, és a kapuban megkérdi az õr. Miért jössz, és honnan jössz? Azt mondja, itt akar letelepedni, és egy olyan városból jött, ahol mindenki kedves a másikhoz. Mire az õr. Akkor neked való ez a város, mert itt is mindenki kedves. Jön még egy tag, és tõle is megkérdezi. Miért jöttél, és honnan jöttél? Azt mondja, itt akar élni, de õ egy olyan városból jött, ahol mindenki rossz szándékú, és bunkó. Mire az õr. Sajnálom barátom, de ez a város nem neked való, mert itt is mindenki bunkó. A lényeg, hogy az õr egyiknek sem hazudott.
Nálam is hasonló a helyzet, elég kevés dolognak lehet mostanság úgy igazán örülni amitõl "boldog" leszel, lehet csak én várok túl sokat , nem tudom.
Lehet mindkettõ. pl. én is egyre kevesebb dolgot találok szórakoztatónak, mert nincs értelme :/ Ez most nemtom h racionalitás -e vagy már depresszió. Idõvel esetleg elkezdünk értelmesebb dolgok iránt érdeklõdni ami lehet, h jobb lesz mint akiknek az az életcélja, h: Legyen BMW -m, nagy házam, nagy f**zom, meg 1 jó nõm!
Ha igazán magadba nézel, és úgy látod, hogy kétségbeesett vagy és kilátástalannak, tehetetlennek érzed magad, akkor az már inkább depresszió.
Hát ez a kérdés elég depressziós :D

Az nagyon gáz ha szerelmes lettem egy webcamos csajba?

Szerintem eléggé klinikai eset vagyok, de egyszer?en nem tudok lemászni róla. Ha egész nap fent van akkor egész nap nézem. Olyan szép arca van, mindig mosolyog, tök kedves.. Persze teste is van elég jó, de nem azt láttam el?ször. Hanem azt a kis mosolygós arcát :) Az a gond, hogy ? Angliában lakik én meg nem. Szerintetek van rá esély, hogy elfelejtsem?

Legjobb válasz: Pornós csajt akarsz barátnõnek? Tudom, hogy a szerelem vak, na de azért ez durva.:D

Pornós csajt akarsz barátnõnek? Tudom, hogy a szerelem vak, na de azért ez durva.:D
A kérdező hozzászólása: Nem pornós.. Egy rendes otthoni webcamos csaj. A pornósokat nem szeretem az nagyon mû. De benne valami nagyon megfogott :)
Mi az h otthoni webcamos csaj?
A kérdező hozzászólása: Hát hogy nem ez a munkája, nem stúdióban csinálja hanem otthon csak úgy szórkozásból (meg persze kap érte pénzt is ha adnak :) ) Linket sajnos nem tusok ide tenni mert szerintem azt törölnék. (most is fent van :P)
Tudod, hogy rajtad kívül még hányan szeretnek bele ilyenekbe? Tudom milyen csajokra gondolsz, akik pl. a cam4-en is megfordulnak otthoni pornót szolgáltatva. Szép arcuk van és mosolyognak, mert ez a dolguk. Ne hagyd, hogy elcsavarják a fejed!
A kérdező hozzászólása: Olyasmi, de már láttam több100-at mégis õ valahogy más. Igazából csak azt nem tudom megérteni miért csinálja. Hiszen olyan szép. És mégsincs barátja :O És ha lenne vajon akkor is csinálná? Olyan kis szeretnivaló :\

8 hetes kismama vagyok és frankón náthás lettem, láz még nincs, viszont a kérdés, mit lehet szedni, ha nagyon muszáj és milyen orrspray-t ajánlotok?

Legjobb válasz: stérimar tengervizes orrspray coldrex ilyesmi felejtõs homeopátia megengedett. torokfájásra homeogéne.

stérimar tengervizes orrspray coldrex ilyesmi felejtõs homeopátia megengedett. torokfájásra homeogéne.
Amíg nem vagy lázas, addig nem kell szedni semmit. Ha lázas vagy, akkor irány a doki, aki majd megmondja mit szedhetsz (valószínûleg Rubophent vagy Algopyrint fog adni). Torokra Lándzsás útifû szirupot használhatsz, orrsprayit én nem használtam terhesen, a Sterimar csak sós vizes oldat, segít feloldani a "trutyit", de az orrdugulást nem igazán mulasztja el, patikában kérdezz rá, milyet használhatsz, biztos van valami. Egyébként meg a természetes dolgok: mézes tea, ha bírod, akkor torokra a legjobb, ha egy gerezd fokhagymát szétpasszírozol és mézzel összekeverve megeszed. Jobbulást!
max tengervizes orrspray(pl sterimar) használható:( Nekem fül-orr gégész mondta(+ a szülésznõ is megerõsítette), hogy az orrcseppek úgy hatnak, hogy az orr nyálkahártya vérellátását csökkentik, ezáltal az vékonyabb lesz és kapsz levegõt. Viszont a placenta vérellátását is gyengítik, ami ugyebár nem jó. Én is hasonló cipõben járok amúgy csak épp a 38. héten. Úgy trombitálok, hogy néha azt hiszem a gyereket is kinyomom:(
A kérdező hozzászólása: és a nátha alatti fejfájásra mit ajánlotok? köszönöm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!