Találatok a következő kifejezésre: Ha nagyon lettem, (42 db)

Nagyanyám épp most vágta a fejemhez, hogy jobb lenne ha el lettem volna vetetve, akkor nem lenne semmi gond! Most őszintén, mit szoljak ehhez? Többé nem nagyon tekintem nagymamámnak. Ilyet nem mondhat.

Legjobb válasz: Akármit csinált, egy idõsebb, saját magát tapasztalt, bölcs embernek tartó valaki ILYET EGYSZERÛEN NEM MOND. Kérdezz vissza, hogy ezt csak indulatból mondta vagy komolyan is gondolta? Ha elnézést kér és csak nagyon hirtelen, akkor elnézhetõ, de megmondhatod neki, hogy sokkal hitelesebb embernek tartanád és fel tudnál akkor nézni rá, hogyha a vagdalkozás és sértegetés primitívsége helyett a megbeszélést-t választaná eszközéül.

Akármit csinált, egy idõsebb, saját magát tapasztalt, bölcs embernek tartó valaki ILYET EGYSZERÛEN NEM MOND. Kérdezz vissza, hogy ezt csak indulatból mondta vagy komolyan is gondolta? Ha elnézést kér és csak nagyon hirtelen, akkor elnézhetõ, de megmondhatod neki, hogy sokkal hitelesebb embernek tartanád és fel tudnál akkor nézni rá, hogyha a vagdalkozás és sértegetés primitívsége helyett a megbeszélést-t választaná eszközéül.
Tudod, az sem korrekt, hogy nem írod le, te pontosan mit tettél. Nagyi szövege persze sehogy sem indokolt.
Tudod, nézheted úgy is a világot, hogy vannak a gonosz emberek. Meg nézheted úgy is, hogy emberek vannak, akiknek vannak problémáik, abból eredõ jó és rossz tulajdonságaik, viselkedési mintáik. Az egyik mód egyszerûbb, a másik pontosabb. Az elsõ mellett szól, hogy leegyszerûsítheted a világodat, láthatod magadat jónak, a többieket gonosznak egy adott szituációban, és ez nagyon "kényelmes". A másik módszer mellett szól, hogy közelebb van a valósághoz, cserébe el kell fogadnod, hogy neked is vannak rossz tulajdonságaid, hülyeségeid, és az általad utált embernek is vannak pozitív oldalai. Igazából te döntesz.
Valószínû nem ok nélkül vágta ezt a fejedhez. Mit csináltál?
Hány éves? A nagyapám szerint a család az életére tör nem lehet vele már beszélni. Szomorú de el kell fogadni.
A kérdező hozzászólása: Vele élek.
Próbálj neki ugyanilyen stílusban visszaszólni, valami durvát, kíváncsi lennék, akkor mit reagálna. Nálunk így ment, anyukám sokszor mondott nekem durva dolgokat, mondjuk olyat nem, amiket neked, de én ezt a taktikát választottam, akkor észhez kapott, akkor vette igazából észre, hogy miket is mondott nekem. Vagy egy nyugodt pillanatban kérdezz rá, hogy ezt meg ezt miért mondtad, komolyan gondoltad? Ha igen, akkor sajnálom, hogy ilyen a nagyszülõd, vele élsz esetleg? Ha nem akkor kerüld el nagy ívben és szarj a fejére, az ilyen nem érdemli meg a társaságod.
Az ilyen ember nem gondol bele, hogy esik a másiknak, amit mondott. Ilyenkor csak azt tudod tenni, hogy "beveszed a [email protected]át", és csak azért is kedves vagy hozzá, hadd lássa, hogy nálad ezzel nem ér célt.
A kérdező hozzászólása: Hát, szerintem nem csináltam semmi olyat, amiért ilyeneket kellene mondani, de persze most megint engem állit be hibásnak, az én hibám minden.. Ja és le dagadt disznózott már, ami tudja hogy nagyon zavar, és próbálok ellene tenni. Fejemhez vágta már azt is, hogy kieszem a családot a pénzbõl stb..
Vele élsz, úgy nem könnyû, elhiszem. Hány éves vagy? Mióta mondogat ilyeneket, mindig is ilyen volt, vagy csak az utóbbi idõben?

Karacsonykor kell hogy megjojjon ha terhes lettem, ilyenkor mar kellene ereznem tuneteket? Vagy meg nagyon korai lenne?

Legjobb válasz: Korai még. Bár apró jelzések lehetnek már, ami majd ha bebizonyosodik válik konkréttá a számodra. Én pl. éreztem félidõben a hasszurákat, volt egy csepp vér a bugyimon, mensi elõtt egy héttel majd le szakadtak a melleim, zsibbadt a karom alváskor (ez azóta is megvan), mensi elõtt 3-4 nappal majd leharaptam a környezetemben lévõk fejét (tudom, ez lehetett a feszültségtõl is, hogy sikerült-e), aztán meg nagyon görcsölt a hasam 1-2 nappal elõtte. Az ovus mikroszkópomon meg virultak a virágocskák mindvégig...A nemvárt mensim napján már pozitív lett a tesztem. Szóval figyelhetsz ezekre az apró jelekre! Sok sikert! 30h.

Korai még. Bár apró jelzések lehetnek már, ami majd ha bebizonyosodik válik konkréttá a számodra. Én pl. éreztem félidõben a hasszurákat, volt egy csepp vér a bugyimon, mensi elõtt egy héttel majd le szakadtak a melleim, zsibbadt a karom alváskor (ez azóta is megvan), mensi elõtt 3-4 nappal majd leharaptam a környezetemben lévõk fejét (tudom, ez lehetett a feszültségtõl is, hogy sikerült-e), aztán meg nagyon görcsölt a hasam 1-2 nappal elõtte. Az ovus mikroszkópomon meg virultak a virágocskák mindvégig...A nemvárt mensim napján már pozitív lett a tesztem. Szóval figyelhetsz ezekre az apró jelekre! Sok sikert! 30h.
Korai. Várj türelemmel karácsonyig s meg egy hetet, addig készülõdj az ünnepekre, én meg addig is drukkolok.A lényeg hogy ne éld bele magad, kíméled így magad a csalódástól.
Szia! Sokan nem éreznek ilyenkor semmit még. Én korán éreztem, még mielõtt a teszt pozitív lett volna: rázott a hideg, hasszurka, derékfájás, enyhe émelygés reggel, és magasabb napközbeni hõm is volt. Nekem 23. napon kimutatta a Clearblue.
(4 nappal az esedékes mensi elõtt)
A kérdező hozzászólása: engem is razott tegnap este a hideg, nagyon.a derekam majd leszakad, de az amugyis mindig fajni szokott:( mas tunetem meg nincsen, remelem baba lesz a dologba nagyon vagyunk ra!
Szia! Nekem is Karácsonykor nem kéne megjönnie! De kb mostanában lehetett pé is, így még most korai lenne bármit is érezni. A hasam még mindíg szúr (már egy hete) és sok fehér folyásom van, szintén egy hete! Nem tudom pontosan mikor volt pé-m, vagy pár napja, vagy egy kicsit elõbb. Én 25-én ha nem bírok várni tovább megpróbálok egy tesztet. Drukkolok Neked!

A párommal nagyon keveset szexelünk. Rákérdeztem, hogy a volt nőivel mennyit volt együtt, és azt válaszolta, hogy "ha kevesett lettünk volna együtt, szted velem maradtak volna? "Mit tennétek?

Ezek szerint engem nem kíván,de a volt n?it mindig kívánta.:S Azt mondta, hogy azért mert én nagyon szégyenl?s vagyok,és ? szereti vizuálisan is átélni a szexet.Próbálok változtatni, de egy ilyen mondat után még jobban elveszítettem az önbizalmam.:( Szerintetek megéri egyáltalán változtatni, vagy hagyjam inkább az egészet?

Legjobb válasz: Az elõzõ barátnõi vele maradtak? Akkor azért mert nagyon kimerül az ember 5-6 nõ után...

Az elõzõ barátnõi vele maradtak? Akkor azért mert nagyon kimerül az ember 5-6 nõ után...
Ha szereted, akkor próbálj változtatni szerintem. Én is szeretek szex közben látni dolgokat, pl. arcraélvezés:) Szégyenlõsségnek nincs helye a szexben, ha két ember szereti egymást. Ja, és beszéljetek meg mindent, az csak elõre viszi a kapcsolatot. 28F
Pároddal szégyenlõs vagy a szexben? Lekapcsolt villanynál takaró alatt? Akkor nem csodálom, hogy nem kíván, a szexuális együttlét egyik lényege a vizualitás, látod a másik ember szépségét is amellett hogy érzelmi és érzéki dolgok is jelen vannak. Eleve nem jó az, ha a saját pároddal gátlásos vagy az ágyban, az õt is nagyon feszélyezi. Engedd el magad és dugj mint egy ribanc, élvezd, a pároddal az ágyban ne fogd vissza magad, mindkettõtöknek sokkal de sokkal jobb lesz. Kivel lennél fesztelen ha nem a pároddal?
Ha másba nem is, de legalább abba menj bele, hogy egy gyertyát meggyújtassz közben, mert akkora fénye nincs, hogy teljesen lásson, de olyan sejtetõs, izgalmas. És már is lehet jobban tetszene neki a dolog. :) 19/N

Ha nagyon fáradékony lettem, közbe már fáj a derekam, dagad a lábam és nem kívánok kimenni a lakásból, a terhestornát is hanyagoljam, vagy heti 2x nem árt ha járok?

38 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia, Bár én még nem szültem, de éppen olvastam a szülés rovatban ugyanitt, hogy a fáradtság már a szülést jelzõ állapot.Orvossal kellene konzultálni, hogy érdemes-e tornázgatni, hisz normál esetben 2 heted van hátra, ki tudja mikor indul meg a babó a nagyvilágba.. 19 hetes kismami

Szia, Bár én még nem szültem, de éppen olvastam a szülés rovatban ugyanitt, hogy a fáradtság már a szülést jelzõ állapot.Orvossal kellene konzultálni, hogy érdemes-e tornázgatni, hisz normál esetben 2 heted van hátra, ki tudja mikor indul meg a babó a nagyvilágba.. 19 hetes kismami
Csak azt tedd, ami kellemes a számodra. Ha fárasztó a torna, akkor ne. Hidd el a szervezeted jelez. Bár velem volt olyan, hogy nagyon fáradtnak éreztem magam, nekiálltam terhestornázni és mintha kicseréltek volna, nagyon felfrissültem.
Egyetértek az elõttem szólóval.Én is kezdem érezni, hogy nagyobb a baba, és vissza kell vennem a tempóból, mert baj lesz.Azóta inkább egy fél órával korábban elindulok, hogy ne késsek el sehonnan.De ha valaki meg akar fedni a késésért, akkor közlöm vele, hogy egy kismama nem késik, mindig pont akkor érkezik, amikor neki kell. Nekem még van 1-2 muszáj dolgom, de amihez nincs kedvem, és nem feltétlenül muszáj azt nem csinálom meg.Így most kicsit tedd félre had hûljön emberke lettem, de nem érdekel. A meginduló szüléstõl meg ne aggódj, mert már mindennaposnak számítasz, és a baba teljesen fel ven készülve a kinti létre.

Ha nagyon hosszú ideje már semmitõl nem lettem boldog, akkor csak racionális gondolkodású vagyok, vagy depressziós?

Vagy pedig tényleg szar nekem?

Legjobb válasz: Én is így vagyok vele, stagnálok. Kb azt sem tudom, hogy mi az a boldogság, azt viszont tudom hogy lehetne sokkal roszabb sorom, szóval stagnálok. 23F

Én is így vagyok vele, stagnálok. Kb azt sem tudom, hogy mi az a boldogság, azt viszont tudom hogy lehetne sokkal roszabb sorom, szóval stagnálok. 23F
Rád illik a tanmese. Egy pasi elmegy egy városba, és a kapuban megkérdi az õr. Miért jössz, és honnan jössz? Azt mondja, itt akar letelepedni, és egy olyan városból jött, ahol mindenki kedves a másikhoz. Mire az õr. Akkor neked való ez a város, mert itt is mindenki kedves. Jön még egy tag, és tõle is megkérdezi. Miért jöttél, és honnan jöttél? Azt mondja, itt akar élni, de õ egy olyan városból jött, ahol mindenki rossz szándékú, és bunkó. Mire az õr. Sajnálom barátom, de ez a város nem neked való, mert itt is mindenki bunkó. A lényeg, hogy az õr egyiknek sem hazudott.
Nálam is hasonló a helyzet, elég kevés dolognak lehet mostanság úgy igazán örülni amitõl "boldog" leszel, lehet csak én várok túl sokat , nem tudom.
Lehet mindkettõ. pl. én is egyre kevesebb dolgot találok szórakoztatónak, mert nincs értelme :/ Ez most nemtom h racionalitás -e vagy már depresszió. Idõvel esetleg elkezdünk értelmesebb dolgok iránt érdeklõdni ami lehet, h jobb lesz mint akiknek az az életcélja, h: Legyen BMW -m, nagy házam, nagy f**zom, meg 1 jó nõm!
Ha igazán magadba nézel, és úgy látod, hogy kétségbeesett vagy és kilátástalannak, tehetetlennek érzed magad, akkor az már inkább depresszió.
Hát ez a kérdés elég depressziós :D

Az nagyon gáz ha szerelmes lettem egy webcamos csajba?

Szerintem eléggé klinikai eset vagyok, de egyszer?en nem tudok lemászni róla. Ha egész nap fent van akkor egész nap nézem. Olyan szép arca van, mindig mosolyog, tök kedves.. Persze teste is van elég jó, de nem azt láttam el?ször. Hanem azt a kis mosolygós arcát :) Az a gond, hogy ? Angliában lakik én meg nem. Szerintetek van rá esély, hogy elfelejtsem?

Legjobb válasz: Pornós csajt akarsz barátnõnek? Tudom, hogy a szerelem vak, na de azért ez durva.:D

Pornós csajt akarsz barátnõnek? Tudom, hogy a szerelem vak, na de azért ez durva.:D
A kérdező hozzászólása: Nem pornós.. Egy rendes otthoni webcamos csaj. A pornósokat nem szeretem az nagyon mû. De benne valami nagyon megfogott :)
Mi az h otthoni webcamos csaj?
A kérdező hozzászólása: Hát hogy nem ez a munkája, nem stúdióban csinálja hanem otthon csak úgy szórkozásból (meg persze kap érte pénzt is ha adnak :) ) Linket sajnos nem tusok ide tenni mert szerintem azt törölnék. (most is fent van :P)
Tudod, hogy rajtad kívül még hányan szeretnek bele ilyenekbe? Tudom milyen csajokra gondolsz, akik pl. a cam4-en is megfordulnak otthoni pornót szolgáltatva. Szép arcuk van és mosolyognak, mert ez a dolguk. Ne hagyd, hogy elcsavarják a fejed!
A kérdező hozzászólása: Olyasmi, de már láttam több100-at mégis õ valahogy más. Igazából csak azt nem tudom megérteni miért csinálja. Hiszen olyan szép. És mégsincs barátja :O És ha lenne vajon akkor is csinálná? Olyan kis szeretnivaló :\

8 hetes kismama vagyok és frankón náthás lettem, láz még nincs, viszont a kérdés, mit lehet szedni, ha nagyon muszáj és milyen orrspray-t ajánlotok?

Legjobb válasz: stérimar tengervizes orrspray coldrex ilyesmi felejtõs homeopátia megengedett. torokfájásra homeogéne.

stérimar tengervizes orrspray coldrex ilyesmi felejtõs homeopátia megengedett. torokfájásra homeogéne.
Amíg nem vagy lázas, addig nem kell szedni semmit. Ha lázas vagy, akkor irány a doki, aki majd megmondja mit szedhetsz (valószínûleg Rubophent vagy Algopyrint fog adni). Torokra Lándzsás útifû szirupot használhatsz, orrsprayit én nem használtam terhesen, a Sterimar csak sós vizes oldat, segít feloldani a "trutyit", de az orrdugulást nem igazán mulasztja el, patikában kérdezz rá, milyet használhatsz, biztos van valami. Egyébként meg a természetes dolgok: mézes tea, ha bírod, akkor torokra a legjobb, ha egy gerezd fokhagymát szétpasszírozol és mézzel összekeverve megeszed. Jobbulást!
max tengervizes orrspray(pl sterimar) használható:( Nekem fül-orr gégész mondta(+ a szülésznõ is megerõsítette), hogy az orrcseppek úgy hatnak, hogy az orr nyálkahártya vérellátását csökkentik, ezáltal az vékonyabb lesz és kapsz levegõt. Viszont a placenta vérellátását is gyengítik, ami ugyebár nem jó. Én is hasonló cipõben járok amúgy csak épp a 38. héten. Úgy trombitálok, hogy néha azt hiszem a gyereket is kinyomom:(
A kérdező hozzászólása: és a nátha alatti fejfájásra mit ajánlotok? köszönöm

Létezik, hogy a Kisképzőbe felvesznek, ha a jegyeim nagyon-nagyon jók, de amiket a felvételin rajzoltam nagyon rosszak lettek?

Van esélyem?:S

Legjobb válasz: A Kisképzõ, -mivel rajziskola- elsõsorban a rajzaidat nézi. Ha nagyon rosszak lettek nincs esélyed. Elöbb vesznek fel egy hármas tanulót jó rajzokkal, mint egy jó tanlót rossz rajzokkal.

A Kisképzõ, -mivel rajziskola- elsõsorban a rajzaidat nézi. Ha nagyon rosszak lettek nincs esélyed. Elöbb vesznek fel egy hármas tanulót jó rajzokkal, mint egy jó tanlót rossz rajzokkal.
háááttt... nem hiszem. mikre jelentkeztél? (én is most felvételiztem)
A kérdező hozzászólása: Elsõnek a divatot jelöltem, második textil
ha valóban nagyon rosszak lettek a rajzaid, akkor nem vesznek fel

Glutén érzékeny lettem! Nagyon szigorú dietára lettem fogva. Az ondó tartalmazhat glutént? Illetve ha a párommal csókolózok és ő elötte olyat evett akkor az is tartalmazhat glutént?

Legjobb válasz: Oké, szigorú a diéta, meg most meg van ijedve meg minden, de azért maradj az ésszerûség határain belül. :D A párodat nem kell diétára fogni, ez csak nagyon agresszív allergéneknél mûködik, pl. mogyoró és dióféléknél fordul elõ. (bár te tudod milyen tüneteid vannak, de azért nem olyan allergiáról van szó) És az ágyban sem lesz jó kifogás. :D Ha véletlenül egy icipici glutén kerül a szervezetedbe, még kb. meg sem fogod érezni, nem fogsz belehalni. Persze azért tartd be a diétát, de ne parázd túl, mert akkor két nap múlva éhenhalsz, vagy diliházba kerülsz. :) Nyugi, együtt lehet azért élni a dologgal.

Oké, szigorú a diéta, meg most meg van ijedve meg minden, de azért maradj az ésszerûség határain belül. :D A párodat nem kell diétára fogni, ez csak nagyon agresszív allergéneknél mûködik, pl. mogyoró és dióféléknél fordul elõ. (bár te tudod milyen tüneteid vannak, de azért nem olyan allergiáról van szó) És az ágyban sem lesz jó kifogás. :D Ha véletlenül egy icipici glutén kerül a szervezetedbe, még kb. meg sem fogod érezni, nem fogsz belehalni. Persze azért tartd be a diétát, de ne parázd túl, mert akkor két nap múlva éhenhalsz, vagy diliházba kerülsz. :) Nyugi, együtt lehet azért élni a dologgal.
A kérdező hozzászólása: Én nem parázok :) És nem is halok bele :) Nagyon könnyen tudom tartani a diétát. Csak a párom volt erre kíváncsi hogy az ondó az tartalmazhat-e glutént? :)
Fúúj! Micsoda feslett világ!

Mit csináljak ha csak 3. vagyok? Kb. fél éve jött hozzánk egy új lány . És nagyon jóba lettem vele de az egyik lbm is jóba lett vele és így lettünk hárman legjobb barátnők . De az "új lány" mindig inkább az lbmel volt és én meg háttérbe szorultam .

Már megbeszéltük 100x hogy változtatni kéne meg stb. de mindig azt mondja hogy szeret meg minden de újra el?jött MINDIG a probléma . De az lbm meg azt mondja a háta mögött h így csicska meg hogy csak megteteti hogy bírja de akit nem bírunk az nem alszik nála ! Mi már 9 éve ismerjük egymást és még egyszer sem aludtam nála ! Ez is fura ...De most hogy nyári szünet van már nem is beszélnek és az "új lány" már egy 8. lóg és mi se beszélünk pedig állítólag én vagyok az egyik "legjobb barátn?je" .

Legjobb válasz: Most ott aludtunk ketten az lbmnél az "új lány" meg én és amikor én beszéltem az "új lány" belevágott a szavamba és le se szart ..

A kérdező hozzászólása: Most ott aludtunk ketten az lbmnél az "új lány" meg én és amikor én beszéltem az "új lány" belevágott a szavamba és le se szart ..
Te jóságos atya úristen!! Hány évesek vagytok, 6??? "lbm"?? Beteg vagy!?
Hát ez... Komolyan mondom... Én itt szóhoz sem tudok jutni, de komolyan. Egyszerûen erre nem is lehet mit mondani...
Ez egyszerû , mondd meg a régebbi barátnödnek , hogy az uj csaj iggy beszél meg ugy beszél a háta mö9gött , haragitsd egymásra õket , te pedig igy gyöztesen kerülsz ki , lebuktatod az uj csajt a barátnöddel pedig minden a régi kerékvágásba megy , de nekem is volt ilyen csak én az uj csajjal nem voltam joban mert egy buta ribanc volt éshát a barátnömet teljesen megváltoztatta , most a régebbi barátnömmel nem vagyunk barátok , csak néha elbeszélgetünk egy jot , de azért voltak vele rendesen vitáim . . . . . De kerestem uj barátnöt és végül megtaláltam a tökéletest !!! Szóval ha visszafele is sülne el jusson eszedbe még mennyi mennyi embert ismerhetsz meg és 1 körülük tuti h a legjobb barátnöd lesz . Csak kölcsönös bizalom kell hozzá és tisztelet. Az se hátrány ha sok mindent szeret az egyik és ugyanazt a másik . Szóval hajrá! :) )
A kérdező hozzászólása: Elsõ kommentelõ : Mi a bajod vele ? És 16 éves vagyok . ;) Harmadik kommentelõ : Már megbeszéltük hárman ezt a dolgot de semmi se változott . A barátnõm bevallotta hogy miket mondott rá ..
Gondolkozz! Egy igazi barát nem csinál ilyet. És egy igazi barát nem dob el, mert szerzett egy új barátot. Szóval az lb-d kissé komolytalan, mert ahogyan írtad, már nem is beszél sem veled sem azzal a másik csajjal. Könnyebb lenne a helyzet, ha õ sem játszadozna, hanem eldöntené mit akar. Magyarul, ne is strapáld magad ez miatt. Hiszen ha egy nyár elég ahhoz, h ne is keressen, és lesza*jon, akkor ez a nevetséges kategória. Persze rossz érzés... de ne pörögj túl sokat rajta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!