Találatok a következő kifejezésre: Ha nagyon kiverem, (8 db)

Ha nagyon sokszor kiverem, akkor az mihez vezethet?

Legjobb válasz: Élvezethez, de ha ritkán akkor is.

Élvezethez, de ha ritkán akkor is.
:DDDDD ezt az elõzõ válaszadónak! Ha sokszor és gyorsan az korai magömléshez és szexuális problémákhoz vezethet. Ha sokszor, de elnyújtod az élvezetet, késlelteted az orgazmust, akkor szuper szeretõ válhat belõled.
Ínhüvelygyulladáson és sok új sperma képzôdésén kivül semmi... Max túlságosan hozzászoksz, és akkor nehezebben mész el ha a lány csinálja, vagy ha közösülsz...
Szõrös lesz a tenyered meg vízhólyagos és egy idõ után elsorvad a nemiszerved! Remélem kielégítõ volt a válasz!
ha van nõd akkor nem fogod kivánni rendesen ezek miatt, különben olyan sok az már nem jó, ne hagyd hogy megbolondítson az internetXD

Az nagy baj hogy ha minden nap kiverem egyszer?

Legjobb válasz: Én is minden nap kiverem a fejembõl a hülyeségeket.

Én is minden nap kiverem a fejembõl a hülyeségeket.
amennyiszer csak jólesik! :)
Nekem aztán nem. Csináld csak, ha jól esik.
Mit versz ki?
Igen, mert ha kétszer vernéd ki akkor dupla annyit élveznél, ( Többröl ne is beszéljünk!!!!)
Én is voltam fiatal :-D Azért majd a késõbbiekben keress ehhez egy csajt is, aki benne van az ilyesmikben, tudod.
A kérdező hozzászólása: de nem lesz semmi baj hogyha egy nap mondjuk kétszer, de minden nap egyszer biztos kiverem igaz? az nem gond?
Energiahiány és folyamatos fáradtság, csökkenõ motiváció (többek között a csajozásra), elpazarolt idõ, a késõbbiekben korai magömlés... á, nem lesz semmi baj.

Az nagyon gáz ha szinte mindennap 1x kiverem?

A kérdés adott. f/15

Legjobb válasz: Ha van Isten, ne könyörüljön rajta: Veréshez szokott fajta, Cigány-népek langy szívû sihederje, Verje csak, verje, verje.

Ha van Isten, ne könyörüljön rajta: Veréshez szokott fajta, Cigány-népek langy szívû sihederje, Verje csak, verje, verje.
Mit adott a kérdés? :D Az se mindegy, hogy mi versz ki, mert ha pl. minden nap kivered valakinek a fogát, az hosszú távon gáz lehet... De ha pl. a szõnyeget vered ki, akkor rajongani fog érted az Édesanyád. :D
Én is napi egyszer masztizok, és akkor mi van? :P
napi egy nálam már menetrendszerûen megy, ezzel altatom el magam:D
valamint süketséget, és maláriát valamint idült vérhasat, májcirrózist, szívelégtelenséget, belsõ vérzést, pestist, és ezek véletlenszerû keverékét, gyakran az összeset egyszerre. egyébként meg abszolút semmi bajod nem lesz tõle, van aki naponta többször is szeretkezik, mégse halt még meg:) egyébként meg a sor pornó csökkenti az arányodat a torrent oldalakon azért arra vigyáz...:D
Hosszú távon látásromlást, rosszabb esetben vakságot okozhat.
ha azért tatrtod gáznak mert a haverjaid kevessebbet mondanak ..akor ne hodjél nekikik õk is többszõr verik csak nem valják be
kit érdekel?
A kérdező hozzászólása: ugyértem önkielégítést, mer nem birom abba hagyni, és az érdekel h az hosszutávon rossz e ha napi 1x csinálom. ti hányszor csináljátok?
dehogy gáz... én is kiszoktam nem is 1x naponta. csak akkor nem ha éppen más veri ki vagy másba verem be :D
túl lehet élni
csak egyszer??? Kevés.
Én is, szerintem nem gáz. 14/F

Fiúk! Nagyon rossz érzés, ha a lány kiveri nektek, de mindig abbahagyja, mielõtt elmennétek?

Legjobb válasz: ilyen csak egyszer fordulhat elõ! utána megy a kukába a lány.

ilyen csak egyszer fordulhat elõ! utána megy a kukába a lány.
Ha kivered, be is fejezed... Így csak felizgatod, és úgy hagyod... ez nem rossz érzés, ez már súrolja az aljasság határát!
annak amúgy meg mi értelme? :D Lány vagyok, de így se értem... se nem vicces, se nem akármilyen...
Attól függ. ha úgy hagyja abba, hogy utána felöltözik, és leül a tv elé, akkor az igen kellemetlen tud lenni.. De ha folytatja, és így kicsit játszadozik, akkor attól még jobb lehet..
Nagyon szar érzés nemcsak fizikailag, de lelkileg is.
A kérdező hozzászólása: Ohh... akkor ezek szerint nem csoda, hogy kiakadt rám...
ja
Zavar van az erõben. Ha kiveri, az azt jelenti hogy be is fejezi.
nagyon-nagyon szar xd akkor használja a száját... :D
ha csak az idõt húzod de befejezed abban semmi rossz nincs. csak ráérsz 2-3 órát
És neked milyen érzés, hogy orgazmusig dugnálak de elõtte hirtelen abbahagyom?
Egyszer, ha eljátssza az nem vészes, de tud fájni rendesen.
Úgy ahogy az elõzõ hölgy írja! Borzalmas, ha nincs befejezés. Ha csak kicsit húzod a dolgot és folytatod, majd befejezed az oké. De ha már itt tartunk, a "hogyan fogod meg" kérdés is szorosan ide tartozik, és tudomásom szerint ezzel is akadnak gondok sokszor. Ajánlom azon hölgyeknek, akik úgy érzik, hogy rájuk tartozik, hogy kérjék meg a pasit, hogy egy darabig csinálja magának, és lessék el a "fogást", "fogásokat" :) Visszatérve a kérdésre, ha Te úgy akarsz örömet okozni neki, hogy kézzel kielégíted, akkor fejezd is be. Ha csupán felizgatni akarod, arra nem ez a jó megoldás :)
undorító, soha többé nem ülök hátsó sorba :D :
Én a liftben szoktam ráverni az ajtó fogantyújára és amikor megfogja valaki, ugye g.cis lesz a keze és az olyan mintha a kezére vertem volna, , ez nagyon izgat... IDIÓTA vagy!!!!!! Szerintem is kezeltesd magad.
Miért kell ilyen marhaságot csinálni? Nem létezik, hogy nem bírod ki hazáig! És akkor otthon átázott nadrágban jelensz meg? Jól nézhetsz ki...
az ilyen degenerált állatok miatt sem szívesen utazik az ember bkvval. grat... idióta.
Szexuálpszichológust ajánlok számodra ! Kezeltesd magad !!
én csak távolsági buszon csinálok ilyet, ha hosszú az út és unatkozom amúgy teljesen normális dolog meg vonaton de mondjuk vonaton már szexeltünk is az egyik ex barátnõmmel amíg nem szólnak rád, addig azt csinálsz, amit akarsz ha meg rád szólnak, akkor elnézést kérsz és leszállsz teljesen átlagos történet
csökött agyú pesti barom? õ a barom? te vered ki a buszon te degenerált? jah hogy ha nem BKV akkor nyugodtan verjem a farkamat ahova éppen kedvem tartja? nem értem mit vártál ... hogy majd mindenki mondogatja, hogy mekkora férfi vagy te? hát nem.. egy utolsó kis köcsög. nyalatnám fel veled a gec*det a földrõl ha meglátnálak. sok sikert az életben te szerencsétlen.
Naggyon jóók az oltások;)))) Jah egy hülye f*szkalap vagy, undorító.úgy tökön rúgnálak, ha a jelenlétemben csinálnád...! 17l
én egyszer megcsináltam :)
Remélem, minél hamarabb abbahagyod ezt a marhaságot! Egyáltalán, hogy kezdõdött, hogy szoktál rá? Hagyd abba, ez egy visszatetszõ tevékenység. A maszturbálás az ember egyik legbensõbb dolga. Nem való nyilvános helyen csinálni!
sutyihoki:-)))
Süllyedj el...
11. Mért nem szóltál neki hogy hagyja abba? -.-
inkább leszek csökött agyú pesti barom, mint egy perverz magamutogató kö*csög. te szerencsétlen! remélem egyszer valaki elkap és levágja, életlen késsel.
egyszer mellettem verte ki magának egy srác...azt hitte nem látom, mert éppen néztem ki az ablakon, fülessel. és az az undorító gyp-s b.rom kiverte magának a mellettem lévõ széken!! nem értem az ilyen retardált embereket
A kérdező hozzászólása: az elsõ válaszadó pl. mert neki a busz csak a BKV-t jelenti. csökött agyú pesti barom
A kérdező hozzászólása: én sem helyi járaton verem ki! ki volt az a barom aki erre gondolt?
A kérdező hozzászólása: strandon az öltözõben is szoktam, meg az erkélyen. sutyihokinak hívom
A kérdező hozzászólása: a földre verem
sutyerák hoki
az de nem kell szégyellni
reggel hogy van neked erre energiád??
Csak akkor szánalmas, ha azt hiszed, hogy szánalmas.
neeeem, velem ez pl csak 17 éves koromig volt, de mostmár minden rendben van ^^
A kérdező hozzászólása: Én nem tartom annak, csak kíváncsi voltam, hogy mások annak tartják-e.
Szánalmas. De ezt te is tudod, különben nem kérdezted volna meg.
A kérdező hozzászólása: oké
Nem gáz.
nem
szia nem. tavaly még én is így voltam (20 vagyok) ... idén már megtörtént minden :D... lényeg, hogy ne otthon ülj... mert így nem fog menni
Nem, csak magadat elégíted ki!
nem
nem gáz, ezzel én is így vagyok :) 19 f

Nagyon gáz, ha naponta 4-5x kiverem? Lehet belőle valami bajom?

Egyes napokon,amikor nagyon unatkozok van hogy 5-akár 6x is- kiverem.Úgy hallottam hogy 2-3 után már nem túl egészséges..ez mennyire igaz?

Legjobb válasz: hány éves vagy?

hány éves vagy?
izomlázad lesz :D
szerintem nem gáz ha nem minden nap tolod így :D bajod nem lesz tõle, de váltogasd sztem a kezed! én folyamatosan balkézzel nyomtam, az eredmény, hogy a bal kezemen nagyobb lett az izom, elég láthatóan, mostanában a másikra jobban gyúrok a konditeremben. Igen, tényleg van olyan hogy valakinek a faxveréstõl nõ az izma!
Ez igen, jól nyomod :D
de ha már haverok helyett is ez megy az elég gáz...
nem gáz, és nem lesz semmi bajod
Azért vigyázz! Így járhatsz: http://nedmartin.org/amused/pics/masturbation-dangers.jpg Egyébként nem egészségtelen, de szerintem elég gáz.
Tovább élsz. xD
A kérdező hozzászólása: hehe jó sok válasz..^^ köszi all:)
szerezz egy barátnöt :D
ilyen fiatalon ez normális, ha nincs barátnõd, aki kielégítsen, akkor ez az egyetlen mód, hogy orgazmust élj át addig normális, amíg nem veszi el az idõdet mástól, barátoktól, tanulástól, családtól
IGEN, lehet. KISEBESEDIK. LOL utolsó: masztinál minõség? ugyan! XD 23/L
Bajod nem lesz tõle, de szerintem itt már a mennyiség a minõség rovására mehet :D
Ha nem a fogadat vered ki akkor no problemo
Fogadok 1 korsó sörbe, hogy én többször ki tudom verni mint bárki más!!!!
Nem gáz, yo csávó vagy, keményen öcsém! Én 33 vok, olyan 15-20 éves korom között megvolt a napi 2-4 (egyszer 7x vertem ki), a heti 6 ma is megvan. Most, hogy nézem, a domináns kezem, amellyel verem, tényleg kajakra izmosabb.
A kérdező hozzászólása: hát igen, szerintem is az..de egyszerüen ezt akarom..hiába hívnak hawerok ide-oda a válaszom:Nem érek rá...:D..kanos vagyok nagyon:(
A kérdező hozzászólása: néha, ezzel telig el az egész délutánom:)
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok:)
A kérdező hozzászólása: 05-25 16:56:mostmár ez is megvan :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!