Találatok a következő kifejezésre: Ha nagyon innék és (25 db)

Robogó! 70ccm. Motor szépen jár. Húzom neki a gázt nagyon nagyon nehezen elindul de valamikor el se indul. De van olyan ha el indul és el kapja a fordulatot megy. Miért?

Legjobb válasz: A válasz kissé furcsa lesz. Attól függ mennyire ég le a gyertyáról az olaj az elõzõ használatkor. Attól függ mennyi szennyezõdés gyûlt már össze a karburátorodban. De még a hömérséklettõl és légnyomástól is függ ezen indulási probléma. Magyarul minden egy kicsit elhasználódott és elkoszolódott ezért indul nehezen és néha könnyebben.

A válasz kissé furcsa lesz. Attól függ mennyire ég le a gyertyáról az olaj az elõzõ használatkor. Attól függ mennyi szennyezõdés gyûlt már össze a karburátorodban. De még a hömérséklettõl és légnyomástól is függ ezen indulási probléma. Magyarul minden egy kicsit elhasználódott és elkoszolódott ezért indul nehezen és néha könnyebben.
A kérdező hozzászólása: Könnyen indul amikor be rugom akkor pöccre indul es alapjáraton szépen jár a motor. de amikor húznám neki a gázt akkor semmit nem csinál fullad lefele de nem áll le.
Egy karbi tisztítás kell neki.
A kérdező hozzászólása: Megvolt a hiba:) elvittem szerelõhöz és valami O gyûrû tört ki a karburátor fele:) köszönöm a válaszokat :)

Mi a baja a simson-nak ha nagyon füstölt és megállt azóta nem indul és a légszűrön jön ki a füst?

Legjobb válasz: Így ahogy mondod akkor az lesz hogy a dugattyúgyûrûd el van kopva vagy törve. Gondolom a gyertyát is beköpi egykettõre?!

Így ahogy mondod akkor az lesz hogy a dugattyúgyûrûd el van kopva vagy törve. Gondolom a gyertyát is beköpi egykettõre?!
vagy túl dús keverékkel használod, és beköpte a gyertyát. húzd le a hengert/hengerfejet a blokkról és vizsgáld meg nincs e eltörve valamelyik gyûrû a dugattyún.
Hello! A karterbõl jön a füst a motor pedig nem indul.4t robogóról van szó.Mi lehet a hiba, mit kell cserélni?
Túl sok nafta... Állítsd be az úszószintet, és kevesebb anyagot adj neki.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!
Az automata szívatóra is ránéznék, lehet, hogy nem zár el.


Aprillia sr di tech-es nem akar menni nehezen indul, vaqgy ha nagy nehezen beindul akkor csak alapjárat van! Mi lehet a gáz?

2002 -es di-teches aprillia . Nehezen indul , ha elindul csak alap járat van és leáll magától , vagy csak pöfög alapjáraton , és ha húzok kis gázt akkor leáll.... Mitől lehet ? S.O.S

Legjobb válasz: Nos az a helyzet,hogy kevés benzint kap. Szedtél már szét karburátort? Valószínü fuvókadugulás. 15 perces meló.Légszürõházat leveszed,és leveszed utána a karburátort. majd szétszereled és kitisztítod. Linkelek valamit,amiben benne van a hibalehetõség http://www.robogo-hangolo.hu/motorkerekpar_szereles_blog/kar..

Nos az a helyzet, hogy kevés benzint kap. Szedtél már szét karburátort? Valószínü fuvókadugulás. 15 perces meló.Légszürõházat leveszed, és leveszed utána a karburátort. majd szétszereled és kitisztítod. Linkelek valamit, amiben benne van a hibalehetõség http://www.robogo-hangolo.hu/motorkerekpar_szereles_blog/kar..
A kérdező hozzászólása: De az enyém injektoros ......
Az injektort is kell takarítani.Mivel az üzemanyag eleve nem tiszta igy trutyisodik.banzinvezetéken van szürõ? Ha van nézd meg nem tömõdött e el teljesen.Ha nem akkor az injektor trutyis.Hidjél már nekem.Ha a motor hidegen beindul ha nehezen is az azért van mert a szivató dolgozik.Viszont ha nincs szivatva akkor alapon még csak csak elvan nem mindig de álltalában.És gázdásra azért áll le mert nincs mit ennie.Azaz nincs benzin.Évi 15 ezer km-t csak robogón teszek meg.Van ugy napi 150 km-et is beleteszek.És mindig én szerelem.Nem becsapni akarlak, hanem segíteni.Ha te nem eszel, nem fogsz tudni fizikálisan melozni.Ha a motor nem eszik akkor leáll. Ez igy van.Tehát vagy a benzinszûrõ, vagy az injektorod trutyis.Pár perc ezeket megnézni :)
A kérdező hozzászólása: Neked is sr-ed van ?
azt ajanlom probald meg soundhound- al vagy egyeb zenefelismerover felismertetni.

Van egy Honda 50ccm robogóm, ami gázrántásra nagyon szépen indul, és miközbe a fordulat visszaesik ha úgyhagyom a gázt még le is fullad. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Ha egyébként gázt húzva nem fulladozik, akkor az alapjáratot kell feljebb állítani a karburátoron, úgy magasabb lesz a fordulat.

Ha egyébként gázt húzva nem fulladozik, akkor az alapjáratot kell feljebb állítani a karburátoron, úgy magasabb lesz a fordulat.

Mi van akkor ha nem indul be a tej? Nemsokára szülök és nagyon aggódom ezen.

Második baba lesz. Az els?nél nem volt tejem pár mili,a kórházban szülés után eggyáltalán nem,nehezen de adtak tápszert. Most egy másik kórházban szülök és ott állítólag nem segítenek szoptatni. Úgyhogy még nehezebb lesz. Ha császár akkor meg mégkés?bb indul be a tej ugye?? És addig mit eszik a baba?

Legjobb válasz: èn kiváncsi lennék majd ha megszültél rá pár hétre mi történt. Nekem sem volt tejem az elsönél és kiváncsi vagyok mi lesz a másodiknál. nekem még a 4-ik napon sem volt semmi, majd kaptam homeos bogyót de csak attólmvolt míg szedtem azt aztán semmi. szóval megírnád mjad hogy mi volt? egyébként az a tapasztalatom hogy második gyerekes anyukáknak már jobban szokott beindulni.

èn kiváncsi lennék majd ha megszültél rá pár hétre mi történt. Nekem sem volt tejem az elsönél és kiváncsi vagyok mi lesz a másodiknál. nekem még a 4-ik napon sem volt semmi, majd kaptam homeos bogyót de csak attólmvolt míg szedtem azt aztán semmi. szóval megírnád mjad hogy mi volt? egyébként az a tapasztalatom hogy második gyerekes anyukáknak már jobban szokott beindulni.
Én is ezen paráztam. Késõbb indult be, a szülés utáni negyedik napon, fogyott is a pici sokat (100 g-al kevesebb volt mikor hazahoztuk, mint mikor született), de hál'Istennek van elég tejci és remélem, hogy lesz is még egy darabig. Most vagyunk 10 hetesek.
Az elõzõ válasz annyira jó és részletes, hogy én már csak a saját tapasztalatomat tenném hozzá. Én olyan kórházban szültem, ahol segítettek, de ez abból állt, hogy minden nõvér mást mondott és máshogy mutatta, teljesen összezavartak. A tejem nem indult be, 3. éjjel órákig próbálkoztunk, kislányom meg csak üvöltött. Egy nõvér akkor azt mondta, hogy szerinte nem fog menni, és különben is ilyen befeléforduló mellbimbókkal kár is erõlködnöm, ezután elment, hogy hozzon bimbóvédõt, hátha az segít rajtam, bár õ nem hisz benne. Szerencsére valami közbejött neki, és nem jött egyhamar, kislányom meg elaludt a fáradtságtól. Hajnalban aztán újra próbálkoztam, és megfogadtam, hogy nem hallgatok senkire, és sikerült! Fél éves koráig csak anyatejet kapott, és még most 2 évesen is szopizik. Én hiszek benne, hogy a pozitív hozzáálás is sokat számít, ne hallgass senkire, és nem gondold, hogy most sem lesz elég tejed! Éhen halni pedig biztosan nem fog akkor sem, ha nem indul be egybõl a tejtermelõdés! Nagyon szorítok Nektek, hogy sikerüljön!
elsõ teendõ! elkergetni az ilyen gondolatokat. gondolj arra, hogy ha régen nem tudtak volna szoptatni, kihalt volna az emberiség. ma meg mennyivel jobb, ha gond van, van egy csomó szer, információ, amik segíthetik a szoptatást. ha nem sikerülne, akkor meg van tápszer, nem fog éhezni. nálam is csak 4.napon indult be a tej, amikor hazaértem, szegény abbám fél kg-t fogyott addig! de nem adtam fel, aztán ugyanilyen sebesen el is kezdett hízni. fél évig csak anyatejes volt, 1 évig szopizott. addig olvass sokat a szoptatásról! http://www.lll.hu

Ha nagyon sokat innék és kihánynám az alkoholt, akkor nem hatna a gyógyszer, akkor mi lenne a teendő?

Legjobb válasz: a gyógyszer kb fél óra alatt feloldódik a gyomrodan(de egy óra alatt 100%!!),és ha utána hánytál,az nem gáz. Akkor semmi. Amugy 72órás tabletta,bár abból életed során minél kevesebbet érdemes bevenni,mert felborítja a hormonháztartást.

a gyógyszer kb fél óra alatt feloldódik a gyomrodan(de egy óra alatt 100%!!), és ha utána hánytál, az nem gáz. Akkor semmi. Amugy 72órás tabletta, bár abból életed során minél kevesebbet érdemes bevenni, mert felborítja a hormonháztartást.
A tabik papírjaira általában a 3-4 óra van írva.Ha ez történne, akkor olyan, mintha nem vetted volna be a tabit, vagyis egy hétig kiegészítõvédekezés kell.(Legalábbis, amit én szedtem az ilyen volt.) OLVASD EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT MIELÕTT ELKEZDESZ SZEDNI EGY GYÓGYSZERT, ÉS SOHA NE DOBD KI A PAPÍRT!!!!!
én is azt mondom, hogy nem oldodik fel olyan gyorsan, egy ora alatt sem! Tehát mindenképpen potold a gyogyszert. Egyébként a fogamzásgátlo nem a gyomorban hanem a bélrendszerben oldodik fel.Ezért nem befolyásolja a hatását ha pl. alkoholt iszol rá!
Ne igyál annyit, hogy hánynod kelljen! Amúgy 4 órán belül szívódik fel!
Dobd ki a kukába azt az elavult fostalicskát!!!!
A kérdező hozzászólása: Már megtettem..de elõször szét verte :'D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!