Találatok a következő kifejezésre: Ha nagyon hányingerem (55 db)

5 hetes terhes vagyok. Nagyon aggódom, hogy nincs semmi tünetem, csak egy kicsit szédülök és általában éhes vagyok. Nem baj ha nincs hányingerem? Nem feszül a mellem? 2 tesztet csináltam, mindkettő pozitiv. Lehet, hogy téved a teszt?

Legjobb válasz: Nekem sem volt hányingerem. Én csak álmos voltam, de az nagyon durván. Ne aggódj!! Gondolom lassacskán mész dokihoz, és õ úgyis megerõsít, hogy tényleg terhes vagy. Két teszt nem téved. Gratula!!! 29 hetes kismami

Nekem sem volt hányingerem. Én csak álmos voltam, de az nagyon durván. Ne aggódj!! Gondolom lassacskán mész dokihoz, és õ úgyis megerõsít, hogy tényleg terhes vagy. Két teszt nem téved. Gratula!!! 29 hetes kismami
Ne aggodj!Nekem sem fàjt a cicim egyàltalàn.Semmi tunetem nem volt kb.a 8.hètig.Csak èhhsèg:)
szia. nyugodj meg, szerencsére nem kell mindeninek végig küszködnie az elsõ harmadot. nekem néhány hétig feszült a mellem, de azonkívül csak annyi bajom volt, hogy állandóan fáradt voltam. 38 hetes pocakos
szerencsés harmadhoz tartozol, orulj neki. :D nyugi. nodokinal voltal, o csinal majd neked uh kepet is az embriorol (meg csak a petezsak latszik valoszinuleg)
22 hetes vagyok - nem volt soha hányingerem - nem feszült soha a mellem, pedig már elõtejem is van és mégis itt van a babó a pocakban. :)

Terhességnél általában magában nem nagyon van hányinger; ha van hányinger, akkor hány is mindenképp?

Legjobb válasz: Szia! Dehogy, van, aki hány, van akinek csak hányingere van, van akinek meg semmi tünete :) Ahány terhesség annyi féle fajta tünet :)

Szia! Dehogy, van, aki hány, van akinek csak hányingere van, van akinek meg semmi tünete :) Ahány terhesség annyi féle fajta tünet :)
kecskesajtosmuffin
egy-két gusztustalanabb kérdéstõl nekem hányingerem van...és? mégsem vagyok terhes...
Ezek szerint: lehet.
Nekem még nem volt ilyen, de el tudom képzelni: ha a párod erõteljesen és intenzíven a szádba élvez... Na. én ezért utálom az orál-szexet! :] Hagyományos módon viszont csodás érzés az orgazmus, repülés, zuhanás, de semmiképpen nem hányinger. Próbáld ki egyszer. :D
Nekem olyan volt, hogy szédültem és bedugult a fülem :)
ez attól van mert kiszáradsz, szerintem nem iszol eleget készítsetek oda vizet és utána idd meg

Az nagy baj ha a gravidat nem mindig ugyanabban az időben veszem be? néha nagyon hanyingerem van és nem birom bevenni varok vele 2-3orat ez probléma?

Legjobb válasz: Ha rosszul vagy tõle, válts terhesvitamint, minek szenvedsz vele? Én az Elevittel voltam így, váltottam a Hipp Natalra, és azóta nincs semmi bajom! És a fogamzásgátlót sem órára pontosan kell bevenni, mint ahogy a terhesvitamint sem. Ha este veszed be, az lehet 8 óra is, de ha éjfélkor, akkor sem lesz semmi baj. .)

Ha rosszul vagy tõle, válts terhesvitamint, minek szenvedsz vele? Én az Elevittel voltam így, váltottam a Hipp Natalra, és azóta nincs semmi bajom! És a fogamzásgátlót sem órára pontosan kell bevenni, mint ahogy a terhesvitamint sem. Ha este veszed be, az lehet 8 óra is, de ha éjfélkor, akkor sem lesz semmi baj. .)
A Gravida nem fogamzásgátló, hanem terhesvitamin, tehát nem baj, ha más idõpontokban veszed be. :)
Ugye most ezt nem komolyan kérded? Már miért lenne baj?
A kérdező hozzászólása: én is igy gondoltam, hogy a vitamint nem kell ugyanabban az idõben bevenni de adobozon azt irja hogy lehetõleg mindig u.abban az idõben vegyük be.Na ezért a hülye kérdés:) üdv 8heteske
Én is a Gravidát szedted és rosszul is voltam tõle néha. Rájöttem hogy mindig evés után kell bevennem akkor nem leszek rosszul.Probáld ki! 3 hónapos kisbaba anyukája

Mennyi kólát ihatnék meg lelkiismeret furdalás nélkül egy nap, ha nagyon kívánom és a hányingeremre is jó hatással van?

Legjobb válasz: en egy fel literes uveggel naponta megittam, nem vegig csak a hanyingeres vagy a nagyon almos napokon, a babamnak semmi baja!

en egy fel literes uveggel naponta megittam, nem vegig csak a hanyingeres vagy a nagyon almos napokon, a babamnak semmi baja!
En egesz varandossagom alatt colat es tejet ittam. A lanyom masfel eves es makk egeszseges!
én úgy tudom 7dl-t meg lehet inni
Igyál energia menteset.:)
Szia! Napi 2l-t iszom. Nem bírom megállni. De én találtam koffeinmenteset, igaz, nem igazi kóla, csak ilyen kis gagyi.
A kérdező hozzászólása: köszi, akkor még nem iszok túl sokat, fél litert sem, de keresni fogok koffein menteset!

Miért van hányingerem ha nagyon éhes vagyok?

Lisztérzékeny vagyok és állítólag a gyomorszájam zárásával is gond van, de ha monjduk huzamosabb ideig nem eszem, akkor borzasztó rosszul vagyok. A huzamos alatt azt értem, hogy pl: tegnap este még ettem, ma nem vot időm reggelizni, futnom kellett egy tanár utánaztán olyan fél11 körül értem haza. Amikor kimentem a konyhába kaját csinálni szinte elsötétült előttem a világ, hányingerem volt, fájt a hasam/nem csupán a gyomrom/. Bár nem minden nap hagyom ki a reggelit, de ált. már amikor felkelek akkor rosszul vagyok.

Legjobb válasz: Ez velem is így van. Egyszer nem vacsoráztam aztán reggel amikor hazaértem a boltból (volt már vagy 10 óra) nagyon rosszul voltam.Éhes voltam. Aztán amikor ettem minden OK volt.Szóval aztán amikor elkapott egy nátha és elmentem az orvoshoz, megkérdeztem ezt is, hogy miért van velem, õ pedig azt mondta, hogy a szervezet nincs hozzászokva az ,,éhezéshez,, ... Remélem segítettem!!! :)

Ez velem is így van. Egyszer nem vacsoráztam aztán reggel amikor hazaértem a boltból (volt már vagy 10 óra) nagyon rosszul voltam.Éhes voltam. Aztán amikor ettem minden OK volt.Szóval aztán amikor elkapott egy nátha és elmentem az orvoshoz, megkérdeztem ezt is, hogy miért van velem, õ pedig azt mondta, hogy a szervezet nincs hozzászokva az , , éhezéshez, , ... Remélem segítettem!!! :)

Ha nagyon erős hányingerem van, kiír a háziorvos?

Még az elején vagyok,azonban 2 napot végigfeküdtem,olyan hányingerem volt és annyira elesett voltam.Munkahelyen még nem tudják(majd ha túlvagyok a 3 hónapon),a háziorvos kiír,ha képtelen vagyok elvégezni a munkámat?

Legjobb válasz: A háziorvos kiírhat, de nem végleg,csak sima táppénzre, és más betegség miatt, tehát terhesség miatt nem,csak ha a nõdokidtól viszel igazolást, akkor már bátran kiír. Ha csak most egy kicsit szeretnél otthon lenni,beszéld meg a háziorvossal,ha meg lehet vele, hogy írjon megfázástpl, vagy attól függ mennyi idõre gondoltál.De ha végleg,akkor nõdoki, és megoldható.

A háziorvos kiírhat, de nem végleg, csak sima táppénzre, és más betegség miatt, tehát terhesség miatt nem, csak ha a nõdokidtól viszel igazolást, akkor már bátran kiír. Ha csak most egy kicsit szeretnél otthon lenni, beszéld meg a háziorvossal, ha meg lehet vele, hogy írjon megfázástpl, vagy attól függ mennyi idõre gondoltál.De ha végleg, akkor nõdoki, és megoldható.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem végleg gondoltam, hanem arra az esetre, ha egyszerûen képtelen vagyok végigdolgozni egy napot, mert folyamatosan hányingerem van.Hozzáteszem, hogy ügyfelezek egy bankban, tehát ott nem megoldható, hogy felpattanok minden pillanatban, amikor rosszul vagyok :(
Érthetõ, meg lehet beszélni a háziorvossal, akár két hétre is, kitalálnak valamit ilyenkor, legalábbis én meg tudtam vele oldani.Nekem gerincfájdalmat írt, megemeltem magam:-)) Tudod:-)
én is így jártam. a 14. héten folyamatosan hánytam, addig szinte semmi nem volt. elmentem a háziorvoshoz, rögtön kiírt 1-2 hétre! nem hiszem, hogy szükség van hazugságra, az igazat írta a papíromra, nem gerincfájdalom meg hasonlók! neki ne hazudj, légy õszinte hozzá, hogy mi a bajod!
Én sem azt mondtam, hogy hazudjon.A dokinak én is elmondtam mirõl vcan szó, de a háziorvos hosszabb távon pl egy hónapig ha terhes vagy csak nõdoki igazolásával tart otthon.

Ha festem a hajam szőkére attól lehet h hányingerem van meg megy a hasam? ! Befolyásol valamit? Bocsi ha nagyon hülyeséget kérdeztem!

Legjobb válasz: Attól nem hiszem hogy lenne,de ha lehet ne sokat szaglász,és jól szelõztess utána!

Attól nem hiszem hogy lenne, de ha lehet ne sokat szaglász, és jól szelõztess utána!

Nagyon hányingerem van 8hkm. Magne B6-ot szedek, ugye ez nem árt a babának? Mondjuk a védőnő mondta, hogy szedhetem ha terhes vitamin nem segít.

De az orvos nagyon rám ijesztett, hogy ne szedjek semmit csak a terhes vitamint. Ez még a véd?n? el?tt volt.

Legjobb válasz: Nem lehet baja a babának, fõleg ha a használati utasításban leírt adagot nem léped túl. Késõbb a méh szalagok nyúlása görcsölõ érzést fog kiváltani amire csak a Magne B6 jelent megoldást. Javaslom, hogy szedj folsavat és kalciumot (500 mg-os és ne pezsgõtablettát). Tehát a Magne B6 kifejezetten jót tesz egyáltalán nem káros! Boldog babavárást! Egy gyönyörû 2 éves és egy 15 hetes magzat anyukája

Nem lehet baja a babának, fõleg ha a használati utasításban leírt adagot nem léped túl. Késõbb a méh szalagok nyúlása görcsölõ érzést fog kiváltani amire csak a Magne B6 jelent megoldást. Javaslom, hogy szedj folsavat és kalciumot (500 mg-os és ne pezsgõtablettát). Tehát a Magne B6 kifejezetten jót tesz egyáltalán nem káros! Boldog babavárást! Egy gyönyörû 2 éves és egy 15 hetes magzat anyukája
Kedves utolsó két válaszoló, ezt jó tudni. Oda fogok rá figyelni, én simán bevettem eddig egyszerre.
Nekem azt mondták, min.2 óra teljen el az Elevit és a Magne B6 között.
Nekem mondta a védõnõ, hogy nem szabad együtt szedni. Azért nem, mert a terhesvitamint úgy állítják össze, hogy az összetevõk ne üssék egymást, na most ha beveszed a B6-ot vele együtt, akkor már több a B6 vitamin ugye és akkor már teljesen "megváltozik" a hatása a benne lévõ vitaminoknak, ásványi-anyagoknak.
Én is szedem. Miért nem szabad a terhesvitaminnal együtt???
Én éppen tegnap voltam dokinál és kérdeztem meg tõle hogy mit szedhetnék hányingerre, alapból már szedek napi 2 MagneB6 -ot meg Gravidát is.Azt mondta jó a MagneB6 szedjek belõle plussz egy szemet ha kell. 9 hkm
08:47 vagyok. Az lemaradt, hogy nem lesz bajod tõle, se a babának, de ne a terhesvitaminnal együtt szedd..(védõnõ mondta)
Én nem szedtem, mert hánytam tõle, de komolyan:D
Magne B6 nagyon is jó, a legtöbb kismami szedi. Én is :)
A magneB6 nem árt a babának. Vszínû az orvos azért mondta, mert sok az okos kismama, aki bármit beszed terhesség alatt az orvos megkérdezése nélkül és õ ezt ki akarta védeni nálad. Ha nem szûnik a hányinger a MB6-ra sem, akkor érdemes az orvost/patikust meglátogatni és kérni egy picivel nagyobb dózisú szimplán B6 vitamint.
Nekem is két órát mondott a védõnõ, de azt mondta, hogy az sem baj, ha több.. Sõt:) Hát nincs mit, ezért járunk/járok ide, hogy segítsek, ha tudok:) 14:32 voltam:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!