Találatok a következő kifejezésre: Ha nagyon egy esküvő (12 db)

Nagyon gáz vagyok ha voltam egy esküvőn és senki sem kért fel táncolni?

Azt mondták itthon indulás el?tt, hogy biztos majd felkérnek táncolni a vendégek közül, meg hátha összeismerkedem majd valakivel. Ehhez képest senki sem kért fel :D

Legjobb válasz: Valószínû túl rágörcsöltél és ez adott egy olyan "kisugárzást", hogy mintegy taszította az embereket. De azt ajánlom, vedd könnyedén, szard le! Ha legközelebb mész olyan helyre, ahol ismerkedhetsz, fölkérhetnek, úgy menj, hogy jó lenne, de nem várod el. Hamarabb összejön.

Valószínû túl rágörcsöltél és ez adott egy olyan "kisugárzást", hogy mintegy taszította az embereket. De azt ajánlom, vedd könnyedén, szard le! Ha legközelebb mész olyan helyre, ahol ismerkedhetsz, fölkérhetnek, úgy menj, hogy jó lenne, de nem várod el. Hamarabb összejön.
Semmi baj veled, az igazság az, hogy ilyen helyre mindenki a párjával megy, vagy kísérõvel, szingli nem nagyon van. És mindenki azzal táncol, akivel jött, max. még a rokonokkal van a menyasszonnyal/võlegénnyel.
Egyszer én is jártam így, és akkor megfogadtam, hogy amíg egyedülálló vagyok, addig nem megyek több esküvõre.Ez nem a külsõtõl függ, egyszerûen aki párral érkezik, az nem kér fel más lányokat, mert mit szól az "asszony", aki meg nem, az vagy félénk, vagy nem tud táncolni. Nincs veled semmi baj.
Szerintem ez nem jelent semmit. Nem divat már manapság ismeretlen lányokat felkérni esküvõn. Sõt a mai fiúk alig táncolnak az esküvõkön, elég ha a kötelezõ táncot el kell járják a családtagokkal, nem hogy ismeretlent kérjenek fel csak úgy. Ettõl még lehet csúnya vagy naygon szép, ez nem bizonyít semmit.
11:16 Meg a legszerényebb.
Nem biztos, hogy csúnyácskának kell ahhoz lenni, hogy ne kérjenek föl. Lehet, hogy túl szép vagy és nem mertek odamenni hozzád, csak messzirõl csodáltak. :D Viccen kívül: Talán már nem divat olyanokat fölkérni táncolni, akiket nem ismernek személyesen, mai fiúk ilyenek..., inkább õket kérik föl a lányok. ;)
Hát nekem is minden vágyam volt úgy elmenni egy esküvõre, hogy vihessem a páromat.Ehhez képest sosem sikerül úgy esküvõre mennem, mindig szingliként mentem.Idén is így volt ez, talán a barátnõm apja kért feltáncolni(de az milyen már?!).Szóval nem nagy tragédia.De állítom, hogy én voltam a legszebb és legelegánsabb is egyben az esküvõn:P
biztos csúnyácska vagy
Azta még sose láttam 23%-ost! Végre valaki aki nálam is hülyébb. :D Amúgy az is lehet h túl szép vagy és azért nem mertek felkérni, mert féltek tõled. Magabiztos az írásod, ezért gondoltam h biztos szép vagy. Egy csúnya lány meg nem is tenne fel ilyen kérdést. Te egy szép lány vagy, aki addig kérdezi meg a kérdést, amíg azt a választ nem hallja amit akar. De valószínûleg igazad is van, fel kellett volna téged kérnie valakinek, mert a kinézeted alapján megérdemelted volna.
Én szép vagyok, de mivel párral érkeztem, csak rokonok kértek fel. Idegen nem, nem is vettem volna jó néven. Vagy csúnyácska vagy, vagy csak más is úgy gondolta, hogy egy idegen ücsörgõ lányhoz nem fog odamenni, mikor ott vannak az uncsitesók.
A kérdező hozzászólása: Joci20 Köszi, úgy legyen! :)
Ne csodálkozz, ritka az olyan srác aki pont egy esküvõn fog felkérni.Amúgy nem gáz szerintem.Majd a tieden fogsz táncolni:)
Írj még és felpontozlak.
22:21 ???
23% ne haragudj, rossz vicc volt tudom, már megbántam.
Én meg elmentem egy esküvõre, velem egykorú egy darab nem volt, csak jóval idõsebbek. Pluszba meg részegek is:D Engem mindegyik fel akart kérni.. éjfélkor menekültem haza:/ :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, némelyik elég hajmeresztõ :D Nem voltam szerintem csúnya (koszorúslány voltam) meg nem is ücsörögtem egyedül...A menyasszony barátnõivel táncoltam, vagy mikor üldögéltem, akkor mellettük, szóval soha sem voltam egyedül. De így jobban belegondolva tényleg mindenki a párjával ment, két srác volt aki úgy ahogy tetszett volna, de az egyik egyáltalán nem táncolt, a másik meg az unokahúgával egyszer, aztán el is tûnt. Meg így jobban belegondolva ott volt pl az unokaöcsém (18 éves) és õt hívtam hogy táncoljunk már egyet, de õ soha sem táncol mert nem tud állítása szerint. Szóval ilyesmi is lehet igen...
Én nem tudok táncolni, ezért nem kértelek volna fel. 25f
vagy nem voltál elég szép, vagy nyommerek voltak a pasik a lagzin. a legtöbbjének ma már ciki táncolni.
Mert a legtöbb pasi nyúl, fél a visszautasítástól és nem tudnak táncolni. Egyébként meg ha jó helyre ülsz, valami feltûnõ ruha van rajtad és igyekszel szemezni a pasikkal, elõbb-utóbb felkérnek, HA van normális egyedülálló pasi. Gondolom, te sem mennél el bárkivel.
Az esküvõkre legtöbbször mindenki a párjával megy! Na meghát mit is várhatunk a mai fiúktól?:)
szerintem nagyon gáz.. engem mindig minden esküvõn felkérnek..

Ha nagyon szűkkörű egy esküvő (szűk család + tanúk) furcsa ha mégis hagyományos (hosszú, uszályos, stb.) a menyasszonyi ruhám?

Nagy esküv?re nem lenne pénz, viszont arról, hogy "igazi" menyosszonyi ruhám legyen (és ne mondjuk egy fehér kosztüm) nem vagyok képes lemondani... Pici koromtól szerettem volna...

Legjobb válasz: Nem a vendegseregrol szol az eskuvo ,hanem a te boldogsagodrol!!Ugyhogy szerintem , ne engedj a te vagyad almodrol,kit erdekel hogy ki mit szol ,az a lenyeg te es a parod jo erezzetek magatokat!! SOK BOLDOGSDAGOT!!

Nem a vendegseregrol szol az eskuvo , hanem a te boldogsagodrol!!Ugyhogy szerintem , ne engedj a te vagyad almodrol, kit erdekel hogy ki mit szol , az a lenyeg te es a parod jo erezzetek magatokat!! SOK BOLDOGSDAGOT!!
Az emeberek nagyon szûk esküvõt azért csinálnak, mert vagy nincs pénzük, vagy nem akarnak sokat költeni, vagy nem akarják nagydobra verni, vagy nem szeretik az ilyen ceremóniákat. Az utobbi kettõ egyszerüség miatt nem vesz fel nagy fehér ruhát az elsõ verziókba meg keret nincs rá. Szóval ezért láthatod egyszerübb ruhákban kicsi esküvõkön a lányokat. De te döntöd el, hogy milyet akarsz. De a nagy ruháknak az ára is nagy. Igaz én mindig azt mondom ha az esküvõ kicsi akkor is adjuk meg a módját.`Ha egy jobb kosztümöt akarsz az annyiba kerül mint egy szebb ruha bérlése, és a fehér kosztümöt sem tudod igazán utána sehova felvenni. Ès az unokáidnak is kell majd mutogatnod valami képet, és azokon fehérruhában jobban mutatsz.
Nekünk is szûkkörû esküvõnk volt. Nekem még csak nem is fehér volt a kosztümöm, hanem acélszürke. Azóta is szeretem felvenni, mindig az a nap jut eszembe róla. Nõvéremnek is szûkkörû esküvõje volt. Neki a kölcsönzõbõl volt habos fehér ruhája, félhosszú fátyla. Azóta is büszkén mutogatja a képeket róla, ill. idõnként megnézik a videót. Szóval te olyan ruhát szerezz be magadnak, amiben TE érzed jól magad. lehet az uszályos hófehér ruhaköltem ény, vagy egy szép selyemkosztüm. A lényeg, hogy te érezd boldognak magad benne.
Nem furcsa. Ez a ti kettõtök napja, mindennek úgy kell történnie, ahogyan ti szeretnétek. Ha valaki éppen bõrnadrágban szeretne férjhez menni, szíve joga, ha egyszer õ abban érzi jól magát. Olyanná tegyétek ezt a gyönyörû napot, hogy életetek minden percében pozitív élmény legyen visszagondolni rá!
Kolléganõmnek is szûk körü esküvõje volt. Elõször úgy gondolta, hogy fekete nadrág és fehér blúz. Mondtuk neki, hogy szíve joga eldönteni mit húz fel, de ez még is csak egy nagy nap az életében. Igaz nem habos fehér ruhája volt hanem egy alkalmi ruhát kölcsönzött és nem bénta meg. sõt örült, hogy felvetettük neki et az ötletet. Úgy hogy szerintem nem gáz ha szép fehér ruhát szeretnél, hiszen TE DÖNTESZ arról, hogy mit húzol fel!!! Ez a TE NAPOD:-)))) SOK BOLDOGSÁGOT
Naná, hogy legyen szép ruhád, olyan, amire te vágysz! Legyen kicsi esküvõ, vagy nagy, az mindegy! Nekem is szûk körû esküvõm lesz, nekem nem az a fontos, hogy 200, többnyire ismeretlen, ember lerészegedjen életem legszebb napján! A páromnak már volt egy elõzõ házassága, hatalmas lagzival és fényûzéssel (mégis tönkrement az elsõ év után...) Én családias, szûk körût szeretnék, mert nem a lagzi méretétõl függ a boldogság! Viszont a ruhám nekem is "szokásos" menyasszonyi ruha lesz, fátyollal, stb. Errõl én se mondok le!!! SOK BOLDOGSÁGOT!
Minden menyasszonynak jár a szép ruha, ez hozzátartozik az esküvõi szertartáshoz! A vendégek számával nincs összefüggésben... Sok Boldogságot!

Pasi szemmel! Szép egy esküvő nagy háromfels ruha egy lányon a szalagavatón, vagy jobban tetszik, ha kisebb a szoknya rész?

Ha meglátom egy lányt szalagavatón egy kosten ruhában (

Legjobb válasz: ez jól néz ki

ez jól néz ki
A kérdező hozzászólása: kort és nemet is légyszi
23f
Nekem tetszik. Szalagavatón meg fõleg jó, mert kb. csak ott látja az ember ilyenben a lányok többségét. de az utolsó mondatod nem értem :D 20f
A kérdező hozzászólása: hogy ez az érzés akkor is megvan-e ha egy csinos abroncsos ruha van egy lányon, vagy az más.... szerinted egy ilyen ruhában túlságosan kiemelkedne a lány? :$

Nagyon pofátlan dolog ha fehér ruhát veszek fel egy esküvőre?

Úgy tudom a menyasszony miatt nem illik másnak is fehérben lennie.Fehér ruhát vennék fel,ezüst kövek vannak benne.A pár holnap esküszik,van már két gyerekük.A gyerekek 4 és 14 évesek,szóval elég régóta együttvannak.

Legjobb válasz: Te is tudod a válasz.Gondolom van más ruhád is.Inkább vegyél mást fel.

Te is tudod a válasz.Gondolom van más ruhád is.Inkább vegyél mást fel.
Szerintem érdeklõdd meg, az is lehet, hogy a menyasszony nem fehérben lesz, akkor semmi para. De ha igen, akkor igenis pofátlanság. Pláne ilyen ezüst köveset... ez nagyon menyasszonyosnak hangzik...
Csak akkor vedd fel, ha utálod a menyasszonyt.
Kiegészítés az elõzõhöz: Manapság már nem szükségszerû, hogy a menyasszonyi ruha abroncsos, habos-babos legyen, sokan esküsznek egyszerûbb viseletben, szóval össze lehet keverni.
Most ebbe mégis mi a pofátlanság???? Ha nem ilyen nagy abroncsos...hogy összetévesszenek a menyasszonnyal akkor lehet az a ruha akár fehér is. Engem nem zavarna az esküvõmön ha valaki fehér ruhába lenne sõt ami esküvõkön voltam hát ott is volt aki fehérbe volt és senkit nem érdekelt.
csak nem te vagy a harmadik, kissé mennyaszonyi az a ruha.?!
Hát, lehet, hogy én vagyok pofátlan, de szerintem fel lehet venni. Valószinûleg valami egybe ruha, de messze nem olyan mint a menyasszonyé..miért ne lehetnél te is szép??:D
Ha nem is pofátlanság, de mindenesetre furcsa. Valószínû, hogy sokan összekevernének a menyasszonnyal, és az mindenképp kínos, neked is, meg a menyasszonynak is. Ezt akarod?
Szia!:) Ha nem menyasszonyi ruhát veszel fel Te is, mint a menyasszony akkor egyáltalán nem pofátlanság:) Olyat vegyél fel, ami Neked tetszik , amiben csini vagy és amiben jól érzed magad:) én már sok esküvõn voltam és mindegyik esküvõn voltak többen is fehérben:) miért ne lehetnél Te is csini?:) nem csak a menyasszony lehet:) sõt én is voltam már fehérben esküvõn, mert szép barna volt a bõröm épp nyáron volt és sokat napoztam és a fehér kiemelte a szép színem:) sztem ne csak a menyasszony legyen aznap csini, hanem minden nõ:) vedd fel nyugodtan, nem leszel pofátlan!:) Jó mulatást Neked!:) és további szép napot!
A kérdező hozzászólása: De istenem..nem mutogatni akarom magam!Nem magamra akarom hívni a figyelmet!Semmi rossz szándék nem volt bennem!Csak egyszerûen nincsen alkalmi ruhám, és nincs idõm már venni!És igen, lehet nem hallottál miniruháról, de ez egy ruha!A képen fel van csúszva, amúgy nem ilyen rövid.Mindegy, NEM ezt veszem fel.
Sorry ha megsértettelek, de ez a ruha nem esküvõre való, és bocsi de ilyet a népligetben látok... Ez egy hosszitott fazonú felsõ és nem ruha , cica gatyát neeee , olcsó hatásu lesz az összkép, inkább egy fekete sima szoknyával, olyannal ami nem övnek nézki, mert ez a mennyasszony napja és nem a te magamutogatásodról kéne hogy szóljon...sorry.
Szia! Az esküvõmön kértem a koszorúslányaimat, hogy lehetõleg bordó színû ruhát vegyenek fel, mindenki tartotta magát ehhez, kivéve a sógornõmet, aki világoskék, majdnem fehér, abroncsos tiszta mennyasszonyi ruha-kinézetûben pompázott, amit ráadásul az anyósommal választottak ki!!! A fotókon tök fehérnek látszik, az azóta megszületett kislányom mindig megkérdezi, hogy miért van két mennyasszony!!! Nem vagyok egy hisztis fajta, de ezt a békát soha, de soha nem fogom lenyelni, ekkora bunkóságot! Viszont azt is tudom, hogy mérhetetlenül buták mindketten IQ nulla, szóval nem feltételezem a szándékosságot, csak baromira elrontották. Az egész násznép botránkozott, nemcsak én. Tudom, hogy te nem öltözöl be koszorúslánynak, szóval nem túlöltözni akarod a mennyasszonyt, de lehet, hogy én mást választanék a helyedben...
még csak most néztem meg a képet..annyira nem gáz..de csak akkor ha tunikának veszed fel.. én vennék alá egy cicagatyót, mondjuk feketét, és raknék fel egy nagy fekete övet...így már okés lenne!
háát szerintem igen..és a többiek is megszólják! Ez a mennyasszony napja!!hadd legyen csak õ fehérben! rengeteg esküvõn voltam már, mert felszolgálok rendezvényeken..és hidd el nekem eléggé kínos lenne neked is és neki is..és ki is pletykálnának! vegyél fel mást! biztos találsz vmi szépet!
Szerintemsem illik oda, de ha felveszed remélem megszólnak érte...már bocsi
a dokkban meg a bed beachen ez az elvárt viselet. egy esküvõn (ami nem a sajátod) sztem másik ruhát kéne felvenned. de tõlem azt csinálsz amit akarsz. egyébként jó alakod van, és illik hozzád ez a ruha, viszont ha nem szeretnéd, hogy a hátad mögött mindenki megvetéssel nézzen rád, akkor felejtsd el.
Ne keverjük össze a csinos nõiest esetleg sexit a közönséges utcasarkival, mert köszönõ viszonyban sincsenek.Én se apácaként öltözöm de érdekes modon sose néztek hivatásosnak mint néhány munkába igyekvõ hölgyet, vagy iskolás lányt egy külföldi barátom ittvolt nmemrég és reggel metrón kérdezte h ennyi ribi van nálunk közöltem h dolgozni mennek meg iskolába...
Ne haragudj, de ez tényleg nem ruha, hanem egy tunika. És jól tudod, nem illik fehérben menni esküvõre. Még ha nem lenne ennyire rövid, de így...kivan belõle a fél segged, mindenki téged nézne, nem a menyasszonyt, ami szemétség lenne tõled. Én csak azt nem értem, hogy egy felnõtt ember hogy az ördögbe nem látja ezt?
A fehér a menyasszonyé. Ha mindenáron ez a ruha, akkor színes cipõ, övvel, boleróval.De inkább ne. Tudod a nõk bosszúállók és neked is lesz esküvõd egyszer...
Szerintem ne vedd fel! Inkább lilát, vagy szép zöldet, én bementem az elsõ kínaiba, és már ott kaptam 3000Ft-ért olyan szép lila szatén ruhát boleróval(!) hogy az magától táncolt :) Gyönyörû alakod van, de ez nem esküvõre való. Akkor felveheted, ha menyecske ruhára vált az újasszony :)
Szerintem nem illik, de sokan felveszik. Ha nem is hasonlít egy menyasszonyi ruhára, talán elmegy. Én vennék azért valami színes kiegészítõket.
De halottam miniruháról, csak nem esküvõre meg tudod van különbség mini és mini között és nem szokásom kirakni a fenekem, utána meg nyavalyogni, h megfogták.PFFFFFF
hát, ja. pl. Bp-en a 7-es buszon a sok szatír biztos nyúlkálna, nem túl kellemes... na de összegezve: az egyöntetû nemtetszés csak jelent valamit. jó, hogy nem ebbe mész majd. persze, tudom, sértõ, ha valaki bunkón reagál, de ez az oldal ilyen, sajnos gyakran elõfordul. velük ne foglalkozz.
Én megtudtam nyitni a képet.
Most böngésztem itt és ráakadtam a kérdésedre, és annyira idegesít, hogy nem tudom megnézni a képet a ruháról, ami ennyire felkavarta itt az embereket :) Nem töltenéd fel megint, mert azt írja, a kép nem található :P Hülye kérés, de tényleg annyira meg akartam volna nézni :D
Képzeld el, amikor majd a fényképen egymás mellett álltok... vagy esetleg a võlegény joobján és balján:) Szerintem nem illik se fehéret, se más feltünõ színû ruhát felvenni, kivéve, ha azt akarjuk, hogy az ünnep rólunk szóljon és ne az Ifjú Párról. :)
Ne legyetek már ilyen bunkók..nem értem miért kell oylat írni hogy " úgyis kicsi a melled"..honnan tudod? nem teljes alakos kép hogy azt bárki is megtudja állapítani hogy mekkora melle van..és ha kicsi? akkor is mi van? annak hogy miért nem tudott venni ruhát ezer millió oka lehet...
A menyasszonytól is függ, hogyan reagál ilyenkor. Azért képzeld el, ha mondjuk Lady Gaga esküvõjére jelennél meg ilyenben, lehet, hogy kikaparná a szemed... :D
nem bírtam, hogy ne írjak. Nagyon tetszik ez a ruha és nagyon jó az alakod! szuperül néz ki! egyáltalán nem tartom ribancosnak. laza, szexi, buliba. esküvõre nem húznám fel én sem semmiképp. de ez már szerintem túl van tárgyalva. jövõ szombatom lesz az esküvõnk, én vagyok a menyasszony, és egyáltalán nem zavarna a fehér szín és tul.képp a mérete, fazonja sem. de neked, ha a vendégem volnál, kínos lenne. ilyenek az emberek.
azta... ez inkább az út mellé való...bocsi
Igen, tényleg nem kellene ilyeneket írogatni szegénynek! Ráadásul írta is már, h NEM abban a ruhában fog menni, úgyh be is lehet fejezni az "ész osztást", mert már tárgytalan!
jólvan azért nem kell ilyeneket írogatni a kérdezõnek!!!!
még be tudsz szaladni ma bármelyik ruhaüzletbe és simán találsz magadnak ruhát. nincs túl nagy melled, úgyh akár az artz modell-ben is lelsz, ott most akció is van...
Az, hogy fehér nem gond. Ha az én vendégem lennél nem haragudnék a fehér ruháért, DE ez a ruha nem való oda, csini, de nem. http://eviana.hu/?Kollekci%F3:J%E1zmin az ilyenért persze haragudnék, hogy mint vendég, hogyan képzeled, mert az hogy fehér nem zavar, de a hosszú fehéret tényleg hagyjuk meg a menyának, pláne, hogy sokan ilyen fazonban mennek férjhez. De http://www.cosmopolitan.hu/dl/files/pictures2/original/113/3.. ilyen fazonúban, simán jó, és nem zavarna. Amit választanál, azt nem venném fel én sem, mert nem illik. Esetleg az éjjeli bulizáshoz, ha mindenki átöltözik lazába. Mondjuk ha az egész esküvõ 20as vendégekbõl áll, és mindenki lazán nyomja még a pár is akkor persze mehet.
akkor menjetek együtt esküvõre!!
Nem keltem én ki magamból:DD csak jót nevettem a sok irigykedõn:DD igen az a kérdés, h illik e esküvõn megjelenni és válaszoltam is rá csak ezek szerint nem olvastad:) ott van a végén, h vegye fel nyugodtan, szal sztem igen, illik:) én is ilyen mini ruhákban szoktam menni esküvõkre, sõt fehérben is voltam már, mint írtam és rajtam kívül még rengeteg csinos, fiatal lány megy ilyen miniben az esküvõkre:) nem az ókorban élünk már, ha nem tûnt volna fel:D haladjatok kicsit Ti is a korral le vagytok kissé maradva:S
Hát ez a ruha nem csak a színe miatt nem illik egy eskövõre. Nem is alkalmi, ráadásul mindened kinn van belõle. Vedd fel tunikának egy csinosabb nadrággal, vagy vegyél fel egy olyan ruhát, ami valóban alkalmi.
Ez jutott eszembe: Ha a menyasszony menyecske ruhát húz, akkor te felvehetnéd ezt a szuper cuccott.Akkor már nem szólhat semmit.
Abszolút nem tanácsolnám! Az esküvõre amúgy is necces a miniruha, bár tényleg jó a lábad, de egy ilyen ünnepség - már bocs - de nem arról szól, hogy te villogtasd magad. A fehér meg rém udvariatlan. Vannak bizonyos szabályok, amik nem arról szólnak, hogy csakis te érzed jól magad, hanem hogy alapvetõen megtiszteljük embertársainkat bizonyos önkorlátozásokkal. (Késõbb a bulira szerintem átvehetsz valmi hasonlót.)
szerintem elég rövid..inkább buliba való az a ruha, egy esküvõn elegánsnak kell lenni és diszkrétnek, és az én szememnek ez már nem férne bele.Valószínû a võlegény inkább téged mustrálna :D csinos vagy, de túl rövid
omg. Ezt a ruhát max bulira venném fel, nem pedig esküvõre! hosszabb legyen az a mini:S Vagy keress valami elegánsat, ha ilyenre telik neked...
A kérdező hozzászólása: Nem az a célom hogy magamraharagsítsam a menyasszonyt:D
Nagyon csinos és jól áll neked.Biztos irigy lenne a mennyasszony rád.
szerintem nem illik
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/100819/ruha_www.kepfeltoltes.hu_.. ez a ruha!
ha nem fehér a cipõ, táska, fülbevaló, stb. kiegészítõk akkor nyugodtan vedd fel.
Az etikett szerint nem illik. De ha mini, akkor sztem nem gáz. Ha hosszú lenne, akkor azt mondanám, hogy semmiképpen.
Ebben a ruhában igenis pofátlanság megjelenni. Mégiscsak utálod a menyasszonyt. El akarod rontani az örömét! :(
Ennyire rövid ruhába nem illik esküvõre menni, amúgy tetszik!:) Azon a napon a menyasszony kell legyen a figyelem központjában nem pedig a te kikandikáló popsid!:)
Nem lehet õ is férjhez menne.Tudatalatti piszok ám.
Ugye csak viccelsz? Ebben a "ruhában" úgy nézel ki mint egy ribanc. Ha az a célod, hogy a vendégek véleménye is ez legyen rólad, akkor nyugodtan vedd fel.
Esküvõre vendégként nem illik fehérben érkezni. Én sem örültem volna ha valamelyik vendégem fehérben pompázik. Az csak akkor csak a menyasszony színe, hagyd meg neki, biztosan van más szép alkalmi a készletedben!
ez a ruha más színben sem illene esküvõre. nem vagyok prûd nekem is van hasonló ruhám kékben de bulikra szoktam felvenni... a fehér pedig igenis udvariatlanság!! és azért mert máshol mások is megszegték az illemszabályokat azért neked még nem kéne!!! az a tanács pedig h estére a bulira öltözz át ebbe a ruhába amikor a menyasszony már menyecskeruhában van az elég gáz. gondolj bele mindenkinek az jönne le h mit teszi ez a nõ itt az agyát?!
egy esküvõn a menyasszony színe a fehér, nem igaz, hogy ninc smásik ruhád. azt elmondanám, hogy amit viselsz, az nem ruha, hanem trikó (divatszakmában dolgozom). Amivel ezt felveheted, az "cicanaci", csõfarmer, és hozzá lapos talpú szandál. vagy ceruzaszoknya/platform szandál de ez semmiképpen nem ruha, az 100% (vagy nagyon nem a te méreted)...
nem irígységrõl van itt szó, nemtudom miért keltél így ki magadból!!egy esküvõn diszkrét eleganciának van helye!!!!senki nem mondta hogy nem csinos a ruhában a kérdezõ, sõt!!!itt a kérdés nem ez, hanem hogy ebben illik e esküvõn megjelenni....
túl rövid. fõleg, ha templomi is lesz, akkor valami többet takaró ruhát kéne venni. egy esküvõn a lényeg: csinos legyél, hogy ezzel megtiszteld a menyasszonyt, de ne vond magadra a figyelmet, hiszen ez az õ napja. szolid, de ugyanakkor elegáns ruhát válassz.
Már a feketét is kérdezték, esküvõre illik-e. Egyik sem javasolt. Fantáziátlan és kreativitástól mentes egyénre vall, ha egy ilyen kiemelt alkalomra csak ezeket a színeket tudja felmutatni magán! Vidámságot hoznak a nagy eseményre a színes ruhák!
Mi az, h nem illik ilyen rövid ruhában menni??? voltatok már esküvõkön?? nagyon sok csinos lányon ilyen mini ruha van!! és, akinek ilyen jó alakja van, mint a kérdezõnek az igenis vegyen fel iylen csinos mini ruhát! Sztem nem illetlenség ez a ruha esküvõn, mert totál nem úgy néz ki, mint 1 menyasszonyi ruha. Akik azt írják, h ez túl mini, azok sztem csak irigykednek, mert a kérdezõnek iylen jó alakja van, nekik meg bizti nincs és nem tudnak felvenni ilyen csini ruhát:) vedd csak fel nyugodtan, legyél Te is csini:) fõleg, h iylen jó alakod van:) miért kellene eltakarni ilyen szép lábakat?? 1 nõ, igenis legyen mindig, mindenhol csini, fõleg iylen alkalmakkor!! szal, vedd fel nyugodtan:)
Egyálatlán nem pofátlanság !!! Millio embert láttam már esküvõn fehér ruhában..esetleg feket övvel dobd fel vagy vmivel amivel tompitassz a fehérségen.
Ez a ruha szerintem sem való esküvõre. Egyrészt nem illik fehérben menni, másrészt nem illik ilyen rövid ruhában menni. Nem vagyok egy maradi tyúk, a legjobb barátnõm is ilyen cuccokban flangál mindig, és neked is azt mondom, hogy jól áll, de ez nem esküvõre való.
Amúgy manapság munkába is olyan mintha utsasarok mennének néhányan sajnos voltam olyan esküvõn ahol 14 éves lányok voltak a középpontban a ribis kinézetük miatt és nem a mennyaszony.
A kérdező hozzászólása: Dehogy, nem hasonlít egy menyasszonyi ruhára.Egy pamut ruháról van szó, kicsit mini, és a mell részénél van pár kõ.

Ha két vallás esküvői szokása nagyban különbözik azt hogy lehet megoldani? Párom Jehova tanúja én viszont egy teljesen más, református vallású vagyok. Így az esküvő templomban, lagzi megoldható vagy inkább mondjak le róla?

nagyon kedvelem a párom családját és 100%-ban megértem őket..:)neki fontos ez a vallás velünk ellentétben,de elvileg ha tartjuk a szokásaikat csak a házasságkötőteremet meg egy családi vacsorát tartalmaz az esküvő.

Legjobb válasz: Én 1x voltam Jehovista esküvõn, "lagzin". Dolgoztam mint felszolgáló. A felénél nem tudtam eldönteni hogy most akkor temetés van vagy esküvõ. Se zene, se ital, se tánc, se semmi.

Én 1x voltam Jehovista esküvõn, "lagzin". Dolgoztam mint felszolgáló. A felénél nem tudtam eldönteni hogy most akkor temetés van vagy esküvõ. Se zene, se ital, se tánc, se semmi.
Ha nem vagy nagyon vallásos, akkor kihagyhatnátok az egyházi esküvõt, helyette tarthattok egy szép polgárit. Akkor az õ családjának sem kell bemenni a refi templomba, meg neked sem az övékébe. Úgy tûnik a leírásodból, hogy neki sem fontos a vallása, akkor meg minek bohóckodni mindenféle templomban. Esküvõ után egy szolid ebéd, amin részt vesznek a szülei is, aztán lagzi hajnalig, amire csak az megy, aki akar. Én biztos így csinálnám.
Szerintem irány Vegas, ott senki sem pofázik bele hogy ti hogy akartok házasodni. Hmm.. amúgy tényleg, most ez az egész rólatok szól, vagy a párod családjáról? Mert ha rólatok akkor megmondhatjátok nekik hogy ezt a "királyság termét" meg a többit eljátszhatják a saját esküvõjükön akár 100x is, a tiéteken az van amit ti mondtok, ha tetszik tetszik, ha nem nem.
Csak az lesz a baj szerintem hogy hagyományos esküvõn a párod "hívõ" családja nem nagyon akar majd részt venni. Már amennyire ez bajnak nevezhetõ.
3 nem hisz?-akkor szelíden, gyöngéden a reformátusra beszéld rá..akár titokban a szektás család elõtt.. (nekem volt hasonló saját élményem)
Snassz esküvõtök lesz, ha a jehovás hagyományokat akarjátok követni.
Huh, nehéz életed lesz.... Még nem téritettek meg?
"nem vagy nagyon vallásos" -ilyen kategória nincs. Vagy hiszed, hogy fontos Isten áldását kérni- amit pap, lelkész a szertartás révén közvetít, vagy nem. Mi négyen voltunk, 2 tanúval(Nem Jehtanúval, hanem esküvõi tanúval)+ a hídteremtõvel (pontifex=pap, lelkész) fontosnak tartottuk Isten áldását - és szép volt. Titkos a világ felé, tiszta és nyílt Isten felé. (ötöske voltam)
Még a 70-es években nem volt megengedett a zene és tánc. Akkoriban barátkoztam egy jehovista kislánnyal. Egyébként a baptisták, adventisták és más kisegyházak tagjai a mai napig nem bulizhatnak.
hogyne táncolhatnának!!dehogyisnem, csak alkoholt nem isznak, de ugyanúgy mulathatnak, mint bárki.
A Jehova tanúk nem mehetnek be templomba, nem vehetnek részt szertartásokon. Nektek egy polgári esküvõt és csöndes vacsorát tudnék ajánlani. Õk nem isznak, nem táncolnak, nem mulatnak. Úgy tudom, csak egymás között házasodhatnak. Volt osztálytársnõm is elrendezett házasságot kötött.
Én nem mondanék le a lagziról csak ezért, ellenben a templomi esküvõrõl igen, ha nem köthetünk házasságot a saját vallásom szerint. Ha pl. a párom református lenne, én katolikus, akkor más a helyzet, belemegyek akár a református esküvõbe is, mert nem ezen van a hangsúly, de ha a párom jehova lenne, semmiképpen nem házasodnék az õ hite/egyháza szerint. Ezen felül nincs is megkeresztelve, akkor nem mindegy? Még amit eltudok képzelni, hogy semleges helyen adjon titeket össze a pap, akár egy szép szabadtéri helyen, így nem kell betenni a jehováknak a lábukat a templomba, nehogy belegebedjenek szerencsétlenek... A polgárit gond nélkül meg lehet tartani, a lagzit pedig úgy tartanám, hogy az elején nincs különösebb felhajtás, amíg a vacsora tart, aztán indulhat a buli, zene, aki részt akar venni rajta, az részt vesz, aki nem az nem.
Attól, hogy a Szülei Jehova tanui, attól még miért ne lehetne esküvõ után lagzi????nekem is volt egy párom , aki kb hasonló volt, mint a tiéd..és ha valami banzáj volt, óriási buli kerekedett, tánc, zene, minden..persze pia nélkül.(mármint õk nem ittak) mi nem vagyunk ilyen vallásúak, mégsem lesz templomi, csak polgári.. csak a templomról kell lemondanod, de a polgáriról, lagziról miért kéne???a te családod, miért ne ihatna attól, hogy az õ családja nem iszik??Attól ugyan olyan jó lagzitok lehet, mert õk nem isznak..de táncolhatnak, jól érezhetik magukat.
A kérdező hozzászólása: nem:) igazából a párom nem vallja a hitet, még meg sincs keresztelve, nem járt gyülekezetbe stb. :) igazából maga a ceremóniai lehetõségek érdekelnének...
A kérdező hozzászólása: Hát igen...végül is a hagyományok megosztásán gondolkodtam, de zsákutca az egész:/ Lagzi ha nincs este még érthetõ valamilyen szinte mert õk nem igazán buliznak-bulizhatnak, de a templomot mikor felhoztam a párom azt mondta a szülei belehalnak ha templomban házasodunk, mert náluk királyság terme van stb-stb...na? akkor most mi lesz? :[ -.-
A 9-es es 11-es monda el megfeleloen....szerintem igy kuvitelezheto. A kecske es a kaposzta is megmarad... Amugy a ti eskuvotok, a volegenyed es a te dontesed, termeszetesen nem azt mondom, hogy semmibe kell venni a csaladot, de csak normalis keretek kozt, es kompromisszummal megoldani a dolgokat...

Ha polgari eskuvot szeretnek akkor mar oda nem nagyon illo "habos babos"ruhaba menni? Pedig en szivesen viselnek egy A vonalu kis egyszeru, de mennyaszonyi ruhat fatyollal. Velemeny?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nyugodtan. Szombaton volt a polgári esküvönk, és az elõttünk levõ párnál a menyasszony szép fehér habosbabos ruhában volt. Úgyhogy szerintem ahogy gondolod, egyáltalán nem megbotránkoztató! Szép esküvõt és sok boldogságot!

Szia! Szerintem nyugodtan. Szombaton volt a polgári esküvönk, és az elõttünk levõ párnál a menyasszony szép fehér habosbabos ruhában volt. Úgyhogy szerintem ahogy gondolod, egyáltalán nem megbotránkoztató! Szép esküvõt és sok boldogságot!
Szerintem nyugodtan. Én sem szeretnék egyházi esküvõt, de a szép ruháról nem fogok lemondani. Ez a Te napod, legyél szép, és érezd jól magad, ez a legfontosabb! Nem szabad foglalkozni másokkal! Sok boldogságot kívánok!
Nekem 1 éve volt polgári esküvõm. Bizony nem mondtam le a szép ruháról. A- vonalú , fehér, egyszerû vonalú volt. Imádtam!!!
szia! csak hogy tényleg abba ruhába esküdj amibe szeretnél... én önkormányzatnál dolgozom esküvö szervezõként, és az esetek 95%-ban a mennyaszonyok ugymond habos-babos rhába jönnek....de persze láttam már olyat is hogy egy gyszerû utcai öltözéknek is megfelelõen jöttek... ez a te döntésed
Nyugodt lélekkel vegyél fel menyasszonyi ruhát. A testvéreméknek is csak polgári esküvõjük volt, mégis gyönyörû fehér ruhában volt, fátyollal. Ez a te napod, semmi nem ronthatja el, pláne egy olyan ruha nem, amit nincs kedved viselni.
Nekem csak polgári esküvõm lesz, de a ruhám ettõl még olyan lesz amit megálmodtam! Habos-babos! :)
Szia, nálunk olyan ruha költeményekben szoktak polgári esküvõkön felvonulni, hogy csak na! Én is egy gyönyörû egyrészes, hatalmas abroncsos St. Patrick ruhában voltam, földig érõ fátyollal! Olyan ruhát válassz ami igazán a szíved vágya, ez a Ti napotok!
Nekünk szeptemberben lesz az esküvõnk és csak polgári de én nem habos-babosba szeretnék lenni!! Bár csak 32 éves vagyok de már nem vágyom rá én csak feleség szeretnék lenni!!

Nem nagyon tudunk sok pénzt költeni az esküvőre és senki nem tud támogatni minket a családból. Ha nem hívok meg valakit a családomból, akkor abból örök sértődés lesz. Ne tartsunk csak egy uzsonnát vajon? Mit lehet ilyenkor tenni?

Legjobb válasz: Szoktak olyat csinálni, hogy a szertartás után van egy álló fogadás, svéd asztalos kajával meg persze a torta:) Elvileg ha ismer a családod, tudja milyen anyagi helyzetben vagytok, és megértheti. Viszont érdemes a meghívókat személyesen kihordani, ahol elõre szóltok, hogy hát bocsi, de ez van és lehet, hogy egy tehetõsebb rokon még megfinanszírozza a lakodalmat is:) De ha nem így sikerül akkor se bánd! Az a ti napotok, és attól még lehettek boldogok, hogy nem tartottatok nagy hacacárét. Aki ezt nem érti meg az szégyenlje magát!

Szoktak olyat csinálni, hogy a szertartás után van egy álló fogadás, svéd asztalos kajával meg persze a torta:) Elvileg ha ismer a családod, tudja milyen anyagi helyzetben vagytok, és megértheti. Viszont érdemes a meghívókat személyesen kihordani, ahol elõre szóltok, hogy hát bocsi, de ez van és lehet, hogy egy tehetõsebb rokon még megfinanszírozza a lakodalmat is:) De ha nem így sikerül akkor se bánd! Az a ti napotok, és attól még lehettek boldogok, hogy nem tartottatok nagy hacacárét. Aki ezt nem érti meg az szégyenlje magát!
Nálunk is ezért lesz csak szûk családi vacsi a polgári szertartás után. Megoldás a kéttanús esküvõ, akkor nincs sértõdés, illetve a szûk család. mi is csak 13-an leszünk, csak szülõk és testvérek.
Nagyon egyet ertek az elso hozzaszoloval. Svedasztal a legolcsobb es csakis olyan kajaval amit ti szerettek. Sajna nekunk sincs sok a zsebben szulok pedig nem tudnak segiteni, ugyhogy ha zene lesz akkor klasszikus disco egy dj ismerossel - tehat zenekar kilove. Palinka, eros szeszesitalok kilove miutan mi csak sort iszunk ezen is lehet sokat sporolni. Arra gondoltunk hogy megkerunk mindenki feherben jojjon a szep osszkepert. S mellesleg a ruhamat ingyen kapom. Hasznalt de nem szamit majd en is tovabbadom. A volegenynek sem lesz szmoking csak szep laza feher ing. De kinek mi a jo. A lenyeg, hogy ti jol erezzetek magatokat!!!! Mindenkit meg kell hivni a csaladbol de kerni kell, hogy feltetlenul jelezzek ha nem tudnak jonni. Igy tudjatok majd, hogy hany emberre szamolhattok.
Nekünk sikerült és szerencsénk volt.Mikor a meghivót vittük, mindenki megkérdezte, mire lenne szükségünk, mi a pénzt kértük.Csomo mindent abbol fizettünk utolag.Szinte mindenhol elöleget kérnek csak.180fõ volt.Egyébként sokat jártam utána.Nagyon sok dolgot, például tyukot egy kis faluban vettünk, az édes sütiket is ott csináltattunk, sokkal olcsobban.Az italokat is visszavették ami nem fogyott el.Össze lehet hozni, fantáziálj.Egyszer van az életben, legyen olyan ahogy te szeretnéd.
Kétféle meghívó legyen. Az egyiket azoknak add, akit csak a szertartásra hívsz, a másik fajtát meg azoknak, akiket szûk körben meg is vendégelsz
Mert beleélik magukat nagyon, ezt látják a tvben is
jaja, ahogy az utcsó mondta....mert sok nõ életében ez az Egyetlen alkalom, amikor szépnek érzi magát, és úgy érzi mindenki figyel rá, és csak róla szól...mert még ha a vendégek fele le is sz*rja a fejét, legalább a látszat megvan hogy vele törõdik mindenki...
Én nõ vagyok, és én sem szeretem a nagy felhajtást. Nekünk kicsi és szolid esküvõnk volt, alig pár emberrel. De én kislányként sem álmodoztam soha arról, hogy szép fehér ruhában az oltár elé vonulok. Ami viszont idegesítõ, az a Mennyaszörnyek sorozatban a sok idegbeteg p...a. Az egyik egyszer közölte, hogy: ez az ÉÉÉÉNN napom, jól kihangsúlyozva hogy az övé. A pasi meg állt ott mint valami dísztárgy, egy fölösleges kellék..
mert a nöknek ez lenne életük legszebb napja mikor minden csak róla szól és talán életeében elõször igazán gyönyörünek érezheti magát...kivéve én mert engem hidegen hagy XDDD én nem is akarok férjhez menni... de sok más nö is van igy.
azért mert ha spórolós esküvõt szeretnél akkor a közös épletben is olyan színvonalra számíthat... az esküvõ szerintem tipikusan olyan dolog amikor meg kell mutatni a nõnek hogy ha van egy álma akkor segítesz megvalósítani és olyan csillivilli parádét csinálsz aminek minden másodpercére emlékezni fog.
Hova vitted az elsõ randin? Tescoba vásárolni??
mert szánalmas, h valaki eleve elzárkózik vmitõl. alapvetõen kettõn kell, h álljon a döntés...
A kérdező hozzászólása: - Az bizony már régen rossz, ha egy nõ számára ez az egyetlen alkalom, amikor szépnek érzi magát. - Persze, egy párkapcsolat alapvetõen két emberen múlik nyilván, de ennek két oldala van ám, és a másik oldala az, hogy egyik fél sem kényszeríti olyanra a másikat, amit az egyáltalán nem szeretne.
A kérdező hozzászólása: Nem, én nem spórolós esküvõt szeretnék, hanem egyáltalán semmilyet. Magyarul: én nem tudnám elképzelni azt, hogy több tucat, vagy adott esetben több száz egybegyûlt ember látszólag minket ünnepelve jól szórakozik körülöttünk. A házasság elvileg a házasulandókról kellene, hogy szóljon, aztán egy esküvõnek és egy lakodalomnak meg köze nincsen ehhez. Aztán meg: mi az, ha spórolós az esküvõ, akkor a közös épületben is olyanra számíthat? Nem egy eltartott semmittevõt akarok ám magam mellé, hanem NÕt, TÁRSat.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 22:05 Mi pontosan az a Menyasszörnyek? :)
Nekem nem rég volt az esküvõm (nõ vagyok), 100 fõs volt. A rokonok összesen kb. 40-en lehettek a két család részérõl. A többi barát és haver volt. Amúgy úgy indult, hogy szûk családi kör (17 fõ), aztán úgy gondoltuk, hogy a barátainkat is szeretnénk meghívni, de akkor már a rokonok közül is hívjunk meg még párat, stb. Így lett 100 fõs. Nem bántam meg, sokaktól hallottam vissza, hogy életük legjobb lagzijában voltak. És miért ne ünnepelhetné meg az ember azokkal ezt a napot, akiket szeret és fontosak neki? :) Nyilván nem arról van szó, hogy az utca végében lakó Mari nénit is hívjuk meg, ha errõl van szó a párod részérõl, nyilván hülyeség, de ha rokonok/barátok, akkor teljesen érthetõ.. Én inkább megfordítom a kérdést, te miért vonakodsz ennyire tõle?
"Mi pontosan az a Menyasszörnyek? :) " http://www.port.hu/menyasszornyek_bridezillas/pls/fi/films.f.. egy sorozat.. Nõ létemre néhány menyasszonyt a pasija helyében jól pofán rúgnám, és megmondanám hogy házasodjon vele a veszett fene. Némelyik brutálisan elmebeteggé változik, Pl. hisztériás rohamot kapott az egyik amikor a nyoszolyólány közölte, hogy nem tud részt venni az esküvõn, mert nem tudja megvenni a ruháját, mert a gyerekére kell a pénz.
tudod, ez a királylány dolog... minden kislány gyerekként királylány akar lenni, és mivel már kiment a barokk a divatból, az egyetlen alakalom az életben (ok másik a szalagavató, de az más az csak keveseknem sikerül jól) amikor teljesülhet a gyerekkori álom, az esküvõ... tudod, szép fehér ruha, csillogás...

Ajánlanátok egy jó vőfélyt? (Budapest környéki esküvőhöz) Ha árat is tudtok mondani, nagyon megköszönném!

Legjobb válasz: Nem ismerõst/rokont kéne megkérni??? Amúgy én egy tízezresért megyek.

Nem ismerõst/rokont kéne megkérni??? Amúgy én egy tízezresért megyek.
Én tudok, írj privit, nagy gyakorlata van német és magyar nyelven is, olcsó.
Írtam prívbe!Tuti!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!