Találatok a következő kifejezésre: Ha nagyon a (12895 db)

Ha nagy a férfi nemiszerve (18-19cm), de vékony. Vagy ha kicsit kisebb (14-17cm) de nagyon vastag?

Melyik jobb a lányoknak?:D

Legjobb válasz: Utóbbira szavazok! 33/Nõ

Utóbbira szavazok! 33/Nõ
A kérdező hozzászólása: Szerintem is az jobb a lányoknak ha kicsit vastagabb a dákó, de olyan 15-16 centi.:)
A kérdező hozzászólása: De mondjuk az is igaz hogy jól kell tudni használni!
Második nekem is, jobban szeretem ha kitölt, mintha csak hosszú de nincs teltség érzet.

Ha nagy a korkülönbség, abból lehet igaz szerelem vagy csak szex?

17 és 24, kérlek őszintén és normálisan válaszoljatok, mert nagyon fontos köszönöm.

Legjobb válasz: Ez nem nagy korkülönbség és volt már ilyen komoly kapcsolatom.

Ez nem nagy korkülönbség és volt már ilyen komoly kapcsolatom.
Attól függ kinek mi a sok! Egyik barátnõm és köztem 20 év volt! A mostani 14. Ha szeretik egymást és jól megvannak akkor nem számít a kor!
lehet szerelem, de nem ismerünk titeket, hogy eldöntsük. (régi osztálytársaim között 3 srác jött ilyen aránnyal össze barátnõvel, és már mindegyik 3-4 éve boldog kapcsolatban van velük)
Van akinek alapból sok és nem is kezd ilyen fiatal lánnyal 24 évesen. De van aki igen. De 10 év már szerintem sok lenne. Dehát ki hogy gondolja....
A nagy korkülönbség 10+ szerintem, persze relatív mindenki számára. Kettõtökön múlik, embere válogatja. Nem ismerem egyikõtöket sem, így pl nem tudom, h a fiú lyukra játszik-e, vagy tényleg érdekled, stb.
Én is 17 évesen jöttem össze az akkor 27 éves párommal. Ennek 12 éve, minden oké azóta is, már gyerekeink vannak. Tehát mûködhet.
Az 1-es vagyok. Valahol el kell kezdeni. már elõre azon agyalsz, mi lesz, ha nem lesz jó. Ez csak akkor derül ki, ha belekezdtek. Nálunk is voltak néha apróbb zûrök ebbõl, hogy õ középiskolás volt, én meg fõsulis (késõn kezdtem), majd dolgoztam, mert még nem tudta annyira átérezni, mennyi tennivalóval jár. De utána mindig lehiggadt és akkor már nem volt gond. ugyanúgy eljártunk bulizni, csináltunk közös programokat és teljesen jól mûködött.
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem nagy a korkülönbség, de ha azt nézzük h õ már felnõtt férfi, aki már dolgozik, meg tudja , h mit hogyan kell, addig én csak gyerek, aki még suliba jár, és még soha nem volt sekije. Ez igy is mûködhetne vagy jobb lenne ha elkerülnénk egymást és akkor egyikünk sem szenvedne?? Nem tudom h mit csináljak....nagyon félek ettõl az egésztõl.
semmi akadálya az igaz szerelemnek, nem túl nagy a korkülönbség
Vicces mert ugyanilyen helyzetben vagyok csak nálam a lány idõsebb. Úgy látom felfüggesztették a fiókodat de ha vissza tudsz majd jönni vagy valami írnál privit? :)

Ha nagy a fülem az nagyon gáz? Mert igazából nem szeretenem megmütetni xsak nagy de nem alla el csak fura hogy nem pici mint masoknak

Legjobb válasz: figyelj, van aki direkt manófület csináltat, megy tönkreteszi a fejét, nekem picit elállnak és nagyobbak az átlagnál, de nem lehetünk egyformák:)) 13/L

figyelj, van aki direkt manófület csináltat, megy tönkreteszi a fejét, nekem picit elállnak és nagyobbak az átlagnál, de nem lehetünk egyformák:) ) 13/L
jaa és nem lehet olyan gáz:)
Ha nagy a füled, de nem áll el, akkor az nem zavaró. Szerintem észre sem venni. Nekem nem volt nagy, de eléggé elállóak voltak, így megmûttettem. Most már OK! :)
A kérdező hozzászólása: És fáj a fülmûtét? Azért ltni mert igy nyáron fel van tûzve a hajam.mert melegem van
A mûtét teljesen fájdalommentes. Csak az érzéstelenítõ injekciót érzi meg az ember (ez egy átlagos injekcióbeadás), és amikor kimegy az érzéstelenítõ hatása mûtét után 1-2 órával, akkor érezni égõ, tompa fájdalmat, de az fájdalomcsillapítóval kezelhetõ.

Ha nagy a baba, nagy valószinűség hogy császárral születik?

32Hetes uh 2500gr-ra saccolták a babám, és a védönöm azt mondta, hogy nem biztos hogy simán megtudom szülni, hanem inkább császár. nyugtassatok meg, hogy nagy babát is lehet simán szülni!

Legjobb válasz: Az elõzõ vagyok!! Elírtam! A 3 kilós gyerek nem is olyan nagy! ! kg akartam írni. 4350g és 4450g!!!!!!

Az elõzõ vagyok!! Elírtam! A 3 kilós gyerek nem is olyan nagy! ! kg akartam írni. 4350g és 4450g!!!!!!
Én 4000g és 60 cm-es babómat is "simán" szültem meg. Nem mondom, hogy könnyû volt, de megérte!!!!:-)))
Én 4170 grammos babát "szültem" császárral. Nem azért önmagában, mert nagy volt, hanem mert a nagy buksija nem tudok leereszkedni a szülõcsatornába, ugyanis az én medencém volt hozzá kicsi.
Elsõ babámat 26 óra után 3450g szültem, már azt hittem soha nem lesz vége.A másodikat alig 4 óra alatt 4336g-mal.sokkal könnyebb volt.Még elõtte elhatároztam hogy minden másképpen csinálokj mint az elsõnél , így is lett.Könnyebb is volt.sok minden a fejben dõl el.
Nekem a barátnõm 2 fiút szült, az egyiket 3350g, a másik pedig 3450g-al. Persze SIMÁN!!!!!! Szerintem nem törvényszerû. Ha másnem kérd, hogy császár elõtt hagyjanak egy jó darabig kínlódni, és akkor meglátod, hogy fog e menni.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én nem szertnék császárral szülni, mert úgy terveztük hogy apácska is bennt lesz. remélem simán szülök.
A fiam 4400 gramm volt, a lányom csak 3950, de mind a kettõt simán szültem.
4180 g és császár volt. Egyszerüen nem tágultam, a baba nem volt hajlandó lejebb menni, mint kiderült nagyocska volt a feje és még ennél is nagyobb a mellkasa. A szobatársam 4300 g-os babát szült 3 óra altt.

Ha nagy a has, nagy lesz a baba?

Legjobb válasz: Általában nem.A barátnõmnek nagyon nagy hasa volt,átlagos babája született.Nekem szintén nagy,és nem mondták,hogy nagyobb baba volna.

Általában nem.A barátnõmnek nagyon nagy hasa volt, átlagos babája született.Nekem szintén nagy, és nem mondták, hogy nagyobb baba volna.
Lehet, hogy igen, lehet hogy nem. De az biztos, hogy nem a has méretétõl függ.
A pociméret inkább alkat, egyén függõ
nekem nagyon nagy volt a hasam, sok volt a magzatvizem, ezzel nyugtattam magam sokáig. Aztán az utolsó ultrahangon az orvos szörnyûlködött, hogy milyen hatalmas a gyerek. Nagy is lett 3880 gramm. Közben dagi is voltam kicsit, meg hasra is híztam, de nálam bejött, hogy nagy has nagy gyerek. Ismerek olyanokat viszont, akinek alig volt hasa és jóval 3 kiló feletti babát szült, nem is egyet.
Ez változó mindenkinél! Nekem nagy hasam volt bár elég sok volt a magzatvizem is a kicsi fiam pedig 3910 g-al és 49 cm-el született!! 18 napos baba anyucija
Nekem pocak-ránézésre a doki is és a szülésznõ is max. 3 kilós babára tippeltek, mivel nem volt valami nagy hasam. Erre 3450gr, 56cm lett a kislányom, nem tudom, hogy fért be. A magzatvíz mennyisége teljesen normális volt.
Nekem az elsõ gyerkõcnél nem volt annyira hatalmas pocim, mégis 3750grammal született.A 2. gyerkõccel már elég jó nagy hasat növesztettem.Sokan azt hitték, hogy ikreket várok.:) )))))4100grammal született.Most várom a 3.-at, és akkora hasam van, hogy mindenki azt hiszi, hogy mindjárt szülök.:) A doki szerint számíthatok egy 4 és fél kilósra._Hát majd meglátjuk, ha megszületik. Üdv:31 heteske
Nekem borzasztó nagy hasam volt, és 4, 5 kilós babát szültem...
A kérdező hozzászólása: köszi.Nagy lett:-)

Jó az nekem, ha én nem engedek be senkit az én sávomba, ha nagy a sor, vagy dugó van?

Bátyám haverja mondta, hogy ne engedjem, hogy ha áll a sor, vagy nagy a dugó, akkor valaki befurakodjon elém. Mert akkor mindenki ezt fogja, és én meg soha nem fogok eljutni időben ahova menni akarok. Õ se enged be senkit, ha át akarnak menni a sávjába, akkor közelebb gurul az előtte állóhoz, akár hogy csak fél méter hely maradjon. Azt mondja, muszáj határozottan és keményen közlekedni Budapesten, főleg forgalmasabb helyeken, mert sok "haszonleső" ahogy Õ nevezi őket, végig mennek egy sávon, ahol kanyarodó lesz, és befurakodnak az egyenesen menőbe, hogy megelőzzenek 20-30 autót akár. És ezeket nem szabad engedni magunk elé. Igaz van? Fogadjam meg ezt a tanácsot? Más is alkalmazza ezt?

Legjobb válasz: Vezess csak bunkón, ha találkozunk, én remélem egy nagy KRAZ-ben ülök. Cipzár elvel meg lehet oldani az ilyen helyzeteket, csak sokan azt sem tudják mi az. Az a helyzet hogy Magyarországon 0 a közlekedési morál. Kintvoltam bécsben, egy sávval balra akartem menni, kitettem az indexet, kb. 15 másodperc múlva már a másik sorban voltam, az elsõ autó beenged, ugyan ez van szlovéniában is, csak hogy olyan helyeket mondjak ahol vezettem már egy keveset. Igaz ott amikor megláttam a rutinpályát, ha jól emlékszem Muraszombat környékén azt hittem eldobom az agyam. Megálltam mellette, és néztem, hogy õk lehet ezért parkolnak normálisan, ezért nem gurulnak hátra emelkedõn indulásnál. Nagy csodálkozásomban mire hazaértem akkor döbbentem rá, hogy nem fényképeztem le. Az viszont igaz, hogy akik csak elõzés céljából elõremegy 20-30 autót az irritáló.

Vezess csak bunkón, ha találkozunk, én remélem egy nagy KRAZ-ben ülök. Cipzár elvel meg lehet oldani az ilyen helyzeteket, csak sokan azt sem tudják mi az. Az a helyzet hogy Magyarországon 0 a közlekedési morál. Kintvoltam bécsben, egy sávval balra akartem menni, kitettem az indexet, kb. 15 másodperc múlva már a másik sorban voltam, az elsõ autó beenged, ugyan ez van szlovéniában is, csak hogy olyan helyeket mondjak ahol vezettem már egy keveset. Igaz ott amikor megláttam a rutinpályát, ha jól emlékszem Muraszombat környékén azt hittem eldobom az agyam. Megálltam mellette, és néztem, hogy õk lehet ezért parkolnak normálisan, ezért nem gurulnak hátra emelkedõn indulásnál. Nagy csodálkozásomban mire hazaértem akkor döbbentem rá, hogy nem fényképeztem le. Az viszont igaz, hogy akik csak elõzés céljából elõremegy 20-30 autót az irritáló.
Mivel én is örülök, ha át kell sorolnom és beengednek dugóban, ezért többnyire én is be szoktam engedni másokat, ha elõttem akarnak besorolni, fõleg ha szerencsétlen már régóta indexel, de mindenki sz*rik rá. Tök mindegy, hogy 5-tel elaraszolok mellette vagy 2 másodperccel tovább állok, amíg bejön elém.
Kedves kérdezõ: Ha mindenki úgy gondolná mint a bátyád haverja, az egyik sáv teljesen beállna, az útakadály megszûnéséig. Ez mondjuk laza 12 óra egy kátyújavításnál. Szóval, lehet nem a legoptimálisabb megoldás. Én egy autót szoktam beengedni, a következõt a mögöttem lévõre bízom.
Ez helyzettõl függ. Ha csak simán dugó van akkor zipzár elv alapján simán be szoktam engedni embereket. Ha a paraszt a balra kanyarodó sávban kikerüli a sort aztán be akar pofátlankodni a sor elejére azt akkor sem engedem be ha egy platós IFA jön szembe fék nélkül.
én beengedem aki kéri..mert én is járhatok így.. néha nem engednek, de fél percnél tovább nem kell várakozni.. mondom fél perc...az semmi.. beengedem, hadd menjen..és akkor? persze egy kamazt, amitõl hullik a sitt, na azt nem...
a tanulság indulj el idõben hogy be tudj mást engedni
A bátyád egy köcsög, ne hallgass rá. Ezzel a morállal nem lehet közlekedni, ezért tartunk ott, ahol. Jó persze, aláírom, hogy van az a pofátlansági szint ahol tényleg ráér várni néhány autónyit...:)
Én is egy autót szoktam beengedni, a következõt a mögöttem lévõre hagyom.

Srácok nektek miért okoz örömöt ha nagy a péniszetek tövig be rakhatjátok a barátnőtökbe?

A makkban vannak az ingerek. Vagy jobb érzés ha hozzásimulhattok közben a barátnőtök testéhez,és szó szerint magatokra húzzátok? Nem szokott panaszkodni a barátnőtök hogy elég lenne csak a fele is odabenn?Hogyan oldjátok meg ezt a problémát?

Legjobb válasz: "Srácok nektek miért okoz örömöt ha nagy a péniszetek tövig be rakhatjátok a barátnõtökbe?" Én nagyon-nagyon keményen próbálkozom, de nem értem a kérdést. Mi az, hogy miért okoz örömet? Neked miért okoz örömet az evés?

"Srácok nektek miért okoz örömöt ha nagy a péniszetek tövig be rakhatjátok a barátnõtökbe?" Én nagyon-nagyon keményen próbálkozom, de nem értem a kérdést. Mi az, hogy miért okoz örömet? Neked miért okoz örömet az evés?
A kérdező hozzászólása: Srácok miért okoz nektek örömöt szex közben hogy tövig beteszitek barátnõtöknek a péniszeteket?
Azért mert jó. -.-"
Nem nekem okozza a legnagyobb örömet, hanem a partneremnek. Mellesleg a szeretkezés célja, hogy a párocska minél közelebb kerüljön egymáshoz.
"A makkban vannak az ingerek." Remélem ott is maradnak..:) Szeretem "magamra húzni a barátnõmet."Õ is szereti, ha ezt teszem vele, szóval miért is ne?:D Azzal van gondod, hogy a barátodnak túl nagy a pénisze, vagy azzal, hogy nem vagy kellõen ellazulva és már az is fáj, ha a makkját beteszi neked?Konkrétan mi a bajod?Van barátod? Egy ilyesfajta problémát úgy lehet megoldani, hogy megbeszéled a barátoddal és közösen megpróbáltok javítani a dolgon.
Hát én lány vagyok, és én is azt szeretem mert akkor közel van hozzám, és mivel ugy jobban lehet élvezni is :D De szerintem is az lehet a gond hogy nem vagy elazulva, de ha feloldódsz jó lesz. xD

Baj ha 85 c-és a melltartóm? Baj ha nagyok a melleim? Nem tul nagyok, de a pasim szerint esztétikusan nagyok.

Legjobb válasz: Akkor meg mi a gond, ha neki tetszik? Nekem 75E, mégse mondta soha senki, hogy vágjak már le belõle.

Akkor meg mi a gond, ha neki tetszik? Nekem 75E, mégse mondta soha senki, hogy vágjak már le belõle.
Nekem nem baj! Neked kell veluk egyutt elned!
A kérdező hozzászólása: én elvok velük, csak h a pasik szeretik-e......
De miért érdekel más pasik véleménye, ha a sajátodnak tetszik? Engem zavar, ha bárki más rajtafelejti a szemét a barátomon kívül... Amúgy meg elmondom, a 85C közepes méret. Azzal szerintem senkinek nincs baja.
A kérdező hozzászólása: csak páran megszóltak, h " h tudsz ekkora mellekkel élni??? "
Ha lányok voltak, akkor irigyek, ha fiúk, akkor ez bók volt. Engem az egyik barátnõm tejcsárdának hívott. Na az már egyértelmû sértés.
A kérdező hozzászólása: jaja, lány volt.. többször tett rá megjegyzést, és már eléggé idegesitett.. mert h a nagy mell nem is szép, az a szép, ha a csaj deszka..

Sracok. Egy lanynal csumya ha nagy a csiloja vagy az csunya ha kicsi?

Vagy az cuki? Ha nagy vagy ha kicsi? Nektek tetsuil a nagy csiklo?

Legjobb válasz: Hidd el, semmit se számít hogy milyen.

Hidd el, semmit se számít hogy milyen.
láttam eleget, közelrõl. csiklót is, nagyot is (viszonylag) undorító 30+F
Te még pinát sem láttál utolsó gyökér!
homokosoknak :(
A nagy csikló gyönyõrû.
Szia ! Nagy test - nagy élvezet... Nekem bejön a nagy csikló, azon könnyû viszonozni a kényeztetést. Egyáltalán nem bánnám ha ilyen lánnyal jönnék össze.
Bár számomra egy 2-3cm-es kilátszó csiklórész már picit furcsa lenne elsõre, valószínû meg tudnám szokni. Az, aminek a láttán inkább a hermafroditák jutnak eszembe, mint a nõk, az már nálam egy határ. Azt is fontos megemlíteni: ha valaki azért utasít vissza, mert nem tetszik neki csiklód, akkor valószínû nem érdemli meg, hogy vele hancúrozzál!
ne tudjon vele belém hatolni!!
lényegtelen. mint ahogy a szeméremajkak nagysága is. max annyi, hogy van aki a kisebbet, nagyobbat ilyen-olyan formájút KEDVELI jobban. de elsõ mindig a lány, ha nem így van, akkor az egészet a fene megette
Ha a csiklóra gondolsz, inkább kicsi legyen.
Bármelyik tetszik
a barátom azt mondta a volt csajának olyan lapos volt a nagyajka meg az egész olyan volt az enyém nagyobb és szebb ezt jobban szereti õt ki se nyalta
Ezek a fogalmazási képességek engem is elképesztenek... Csiklóméret egy érdekes kérdés mert az valóban lehet zavaró, ha felizgulva akkora lesz mint egy mikropénisz.
sztem dögös a nagy csikló nagyon, ahogy a nagy kisajkak is
Szerintem akácfát.
Mamutfenyõt, de abból 1 is elég! :DDD
Akác. Egyértelmûen.
Nekem is akác van , ezért is ajánlom .
A kérdező hozzászólása: az akácot csak felásózom az árokpartról meg ahol találok? milyen távolság szügséges?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!