Találatok a következő kifejezésre: Ha nagyon, nagyon halvány (80 db)

5 hetes 4 napos terhes vagyok, ma azonban nagyon pici nagyon-nagyon halvány barnázást vettem észre. Utrogestant is szedek és holnapo megyek dokihoz uh-ra. Ha valaki barnázik az milyen színű? Nekem tényleg nagyon halvány volt.

Legjobb válasz: Elõszõr is nyugodj meg, holnap megnéz az orvos!!!Azt nem tudom, hogy milyen színû, mert a terhességem alatt nem történt velem ilyen, de egy kis barnázás nem hiszem, hogy baj lehet!!!

Elõszõr is nyugodj meg, holnap megnéz az orvos!!!Azt nem tudom, hogy milyen színû, mert a terhességem alatt nem történt velem ilyen, de egy kis barnázás nem hiszem, hogy baj lehet!!!
Szia! Nálam is ez volt a helyzet és minden oké.Ne aggódj!30 hetes kismama
Szia! Nálam is hasonló a helyzet, két gyermekem van, akikkel problámamentes volt a terhességem, ám a mostaninál minden másképp megy! A terhességem legelején már barnáztam, kaptam utrogestant, de a barnázás maradt és a dokim felemelte 3x2-re és elmúlt! A 12. hétig kellett szednem és kicsit féltam tõle, hogy mi lesz, ha már nem kell bevennem. A dokim azt mondta, hogy mostmár elég nagy a babám és nyugodjak meg minden rendben lesz. Így is volt. Amikor barnáztam, akkor az vagy egészen halványbarna vagy olyan is volt, hogy élénk rózsaszínes volt. A babám mindezek ellenére teljesen jól van és 1 héttel ídõsebbnek ír az uh, mint amennyi hetes terhes egyébként vagyok. A legjobbakat ! Egy 13 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! A barnázás elmúlt. Lehet aznap kicsit lecsökkent a progeszteronszintem. Mondtam a dokinak, mert tegnap voltam vizsgálaton...nem mondott rá semmit. Ma megyek UH-ra. Már nagyon várom, hogy tudjam minden ok.

A terheségi tesztnél, ha valaki nem terhes akkor nagyon-nagyon halvány csík megjelenik a pozitív oldalon?

Tegnap csináltam egy tesztett és a második csík éppen hogy látszik .A menszeszemnek 27-én kellene megjönnie.

Legjobb válasz: Ha látszik a mésodik csik akármilyen halványan is,akkor nagyon valószinû hogy terhes vagy!

Ha látszik a mésodik csik akármilyen halványan is, akkor nagyon valószinû hogy terhes vagy!
Szerintem csinálj késõbb egy kontroll- tesztet, én is jártam már így. Nem voltam terhes, csak a hormonok valahogy becsapták a tesztet.
A vékony csík is csík, tehát igen. De csinálj pár nap mulva megint, és irány a doki, õ tud tutit mondani.
Én is azok közé tartozom, akik két csíkosat teszteltek, de a második csak kamu csík volt. :-( Mint utólag kiderült, a bent lévõ papírcsík ferdén állt, és egy kevés piros "festék" átcsorgott, és megszínezte a másik csíkot is. Csinál másik tesztet, de másik gyártótól!!!
igen tevedhet ha nem jo, mondjuk gyari hibas vagy lejart szv idos a teszt, csinalj meg egyet par nap mulva, ha terhes vagy akkor mar erosebben kell latszania ha nem akkor teves volt.de fura h mar egy hettel a mensi elott is pozitivat mutat.mindenkepp csinalj megegyet.

Clearblueval lett valakinek nagyon nagyon halványan pozitív és utána erősödott? Számít ha nagyon korán teszteltem és nem is reggel? Van esély a babára?

Legjobb válasz: Nekem 2napos késés után a Clearblue erõs pozitív lett reggeli vizeletbõl. Hányadik napon teszteltél? A legjobb, ha mindig reggeli elsõ vizeletbõl tesztelsz! 3-4nap múlva ismételd meg, s ha erõsödött, akkor babó van a dologban!

Nekem 2napos késés után a Clearblue erõs pozitív lett reggeli vizeletbõl. Hányadik napon teszteltél? A legjobb, ha mindig reggeli elsõ vizeletbõl tesztelsz! 3-4nap múlva ismételd meg, s ha erõsödött, akkor babó van a dologban!
A kérdező hozzászólása: Ma reggel a gabriel teszt neg. lett sajnos. Nem értem akkor a clearblue miért lett poz.? Ovu után 11. napon teszteltem.
Korán teszteltél! Várj még 4-5napot, s ha nem jön meg, tesztelj újra reggeli elsõ vizeletbõl Clearblue-val. Majd írj! :)

Ma reggel csináltam egy Lily tesztet. Ha nagyon-nagyon erősen néztem, akkor halványan láttam a control csík mellett egy másik vonalat. Lehet terhesség?

Nem volt színes a második csík. Inkább átlátszó és csak egy vékonyka vonal volt. Ez csak olyan fantom csík lehet? Vagy alap látszik a Lilly teszten eredetileg is hol kellene megjelennie a terhességi csíknak?Már két hónapja voltunk együtt, védekeztünk is. De a mensim össze-vissza volt. Egy napig tartott. Más tünetem nincsen. Nem szédülök, nem feszülnek a melleim. Kivétel, hogy a legutolsó mensi után sárgás folyásom van és néha a petefészek körül olyan mindjárt megjön érzés...Szerintetek?

Legjobb válasz: Én azt tanácsolom, hogy holnap reggel tesztelj újra egy másik fajta teszttel. (A Qupido és a Clearblue elég érzékenyek.)

Én azt tanácsolom, hogy holnap reggel tesztelj újra egy másik fajta teszttel. (A Qupido és a Clearblue elég érzékenyek.)
Szia! Nekem 10 nappal az elmaradt vérzés után teljesen határozott csík jött ki a Lilyn. (úgy nézett ki, mint ami a tájékoztatójában van) Igazából a kérdésedbõl nem derül ki, hogy mikor kellett volna megjönni, mióta késik. Én hétfõn csinálnék egy másik tesztet és utána az eredménytõl függetlenül elmennék orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Volt mensim azóta kétszer is, de nem megszokott. Hanem egy-két nap és a végén inkább barnás. Azért nem is gondoltam eddig arra hogy terhes lehetnék, hiszen nem is voltam a cikluson közepe felé(védekeztünk), mikor együtt voltunk a barátommal. És ugye meg is jött, csak ilyen furán...Most viszont a petefészek körül érzek szúrkálást hol az egyik hol a másik oldalon...és sárgás nagyon büdös folyás van...Gondoltam még hogy esetleg felfázás vagy ciszta...21 leszek két hónap múlva...szóval annyira már nem lenne baj a baba...csak jó lenne tudni, hogy betegség vagy esetleg pocaklakó :) Köszi a válaszokat :)
Amennyiben büdös folyásod van, irány a doki! Szerintem nem vagy babás, inkább valamilyen fertõzésed lehet! Amint tudsz, azonnal menj dokihoz, ne hagyd annyiban a büdös folyásodat, mert komoly gondokat okozhat a kezeletlensége.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :) Megfogadom a tanácsokat :)

Ha reggel nagyon halvány pozitívat teszteltem akkor annak még délután is kéne látszódnia? Vagy ahogy szárad a teszt halványodhat?

Legjobb válasz: Nekem sok extrahalvány lett,de mindegyiken látszódott késõbb is,(még most is)

Nekem sok extrahalvány lett, de mindegyiken látszódott késõbb is, (még most is)
Én májusban teszteltem pozitívat és még a mai napig is látszik rajta. 24 hkm
Lassan 7 hónapos a fiam az elsõ teszten amit csináltam még ugyanúgy látszik a 2. csík
Szerintem ez teszt függõ.Én one step és clear blue teszteket használtam és nekem még most is látszik erõsen a csík, pedig a 12.héten is túl vagyok.Csinálj másik tesztet, egy másik fajtából.

4 napja teszteltem halvány +, ma megint teszteltem és még mindig nagyon halvány! 6 napja késik. Mikor fog erősödni ha egyátalán fog? Azt hallottam ha nem erősödik akor vetélés lehet.

Nagyon meg vagyok ijedve!

Legjobb válasz: Szia! ne ijedj meg! A pozitiv, az pozitiv teszt! Lehet hogy majd pár nap múlva már megerõsödik a csik! De nem biztos, mert lehet ez teszt függõ is! Barátnõmnek is csak halvány csikjai voltak, és most már 6 hónapos a babája! Gratulálok a babához! Én a jövõ héten elmennék dokihoz! de ha nem tudsz várni akkor ezen a héten is elmehetsz! hiszen akkor holnap után már 5 hetes babás leszel! :) Jó babavárást!

Szia! ne ijedj meg! A pozitiv, az pozitiv teszt! Lehet hogy majd pár nap múlva már megerõsödik a csik! De nem biztos, mert lehet ez teszt függõ is! Barátnõmnek is csak halvány csikjai voltak, és most már 6 hónapos a babája! Gratulálok a babához! Én a jövõ héten elmennék dokihoz! de ha nem tudsz várni akkor ezen a héten is elmehetsz! hiszen akkor holnap után már 5 hetes babás leszel! :) Jó babavárást!
Nekem is így volt. Volt kb. 6 iszonyat halvány + tesztem és nem erõsödött. A 7. napon (már öt hetes is elmúltam) elkezdtem vérezni és spontán vetélés lett a vége. :( A hcg 48-72 óránként duplázódik. Csinálj egy teztet 3 nap múlva és ha még mindig halvány, de nem jött meg, akkor irány a doki, mert esetleg tud segteni!!! ;) Ösztrogén pótlás, hcg injectio... stb. De az is lehet, hogy lassan termelõdik a hcg-d. Nekem pl. az elsõ terhességnél nbagyon halovány volt és 3 nappal késõbb sem volt ugyanolyan a tesztvonal, mint a kontroll, de erõsödött. agyon drukkolok neked!!!! Írj, ha teszteltél megint!

Ha a terhességi teszten a 2. csík nagyon halványan látszik, akkor is hihetek az eredménynek?

Nagyon vágyom már 1 csopségre! ! ! !

Legjobb válasz: Gratulálok, tuti hogy babás vagy!!! Tudod a halvány csík is csík! 1-2 nap múlva csinálj egy másikat, az már bizti nem lesz halvány! Ohh e jó neked, bár én is itt tatanék már, de sajna tegnap megjött. Ha 6-7 hetes leszel, irány a doki, akkor már tuti hogy hallja a babó szívhnagját is! Sok sikert+jó egészséget nektek! :-))))))

Gratulálok, tuti hogy babás vagy!!! Tudod a halvány csík is csík! 1-2 nap múlva csinálj egy másikat, az már bizti nem lesz halvány! Ohh e jó neked, bár én is itt tatanék már, de sajna tegnap megjött. Ha 6-7 hetes leszel, irány a doki, akkor már tuti hogy hallja a babó szívhnagját is! Sok sikert+jó egészséget nektek! :-))))))
Szia, én is így jártam, tegnap teszteltem de rettento halvány csíkocska jelent meg, szinte alig látható, nem bírtam , ma is teszteltem , ma már gyonyoruen megjelent a második csík, most már én is elhiszem, boldog vagyok..
Gratulalok a babadhoz!!!!! Ugye milyen furi, h az agy mire kepes?Nekem is igy jott ossze a baba. Vigyazzatok magatokra 10 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Koszonom!Alig tudom elhinni!Már 6 honapja tervezzuk.Multkor elhatároztam, h nem gorcsolok a babán, nem is gondoltam rá.Erre tessék...A kov honapban osszejott. Ennél szebb Bálint-napi ajándékot a férjemnek nem is tudnék adni. Koszonom mindenkinek, h tartottátok bennem a lelket és elhalmoztatok jotanácsokkal!! Meli :) ))
A kérdező hozzászólása: Szia.Gratulálok! Jo babavárást és vigyázz magatokra. :)
Ohh de jó nektek! Gratulálok mindenkinek! Nekem teganp sajna megint megjött a nem várt mensi. Pedig úgy szeretném már a babót! Igaz még csak 2 hónapja próbálkozunk. Lehet hogy majd most, próbálok annyira nem stresszelni rajta, hátha az segít majd..
Nagyon jó látni az örömödet. Megöl a sárga irígység. Mi már annyira szeretnénk egy babát, hogy kezdek megkattani, ha bárki is rákérdez hárpiává változom. Már mi is eljutottunk odáig, hogy nem görcsölünk rajta, de sajna nekem júniusban államvizsga. Mostanában emiatt vannak rémálmaim. Attól tartok, hogy csak az államvizsga után fog sikerülni a baba. Addig igyekszem nem megkattanni teljesen, de még olyan sok az a négy hónap. Kitartás, és minden jót a babához.

Egy hete nagyon halvány csíkos terhességi teszteket produkálok; a csík nem erősödik, alig kivehetően de ott van. Gond lehet ha nem erősödött a csík, ugyanolyan halvány maradt egy héttel később is?

Vagy feltétlenül er?sebben kellene már látszódnia? Közel egy éves próbálkozás után ez az els? reménysugár. :)

Legjobb válasz: össze-vissza van a ciklusom, ezt nehéz megmondani, de volt egy nap 1 barna csepp, most azt mondanám hogy akkor volt a beágyazódás, ennek most 10 napja. szerinted még van remény? olvastam olyat hogy valalkinek végig csak halvány csíkja volt.

A kérdező hozzászólása: össze-vissza van a ciklusom, ezt nehéz megmondani, de volt egy nap 1 barna csepp, most azt mondanám hogy akkor volt a beágyazódás, ennek most 10 napja. szerinted még van remény? olvastam olyat hogy valalkinek végig csak halvány csíkja volt.
Kb most vagyok 6 hetes kismama nekem se mutatta ki erõsebben . Drukkolok
Elvileg (!) erõsödnie kéne, de ez sem törvényszerû...Egyféle tesztet próbáltál?
A kérdező hozzászólása: Nem többfélét, clearblue-t, gabrielt; medilab; mindegyik nagyon halvány, annyi történt hogy 10 perc helyett talán korábban jelent meg a csík.
Akkor van remény, lehet, hogy még kevés a hcg. Mióta nem jött meg?
A kérdező hozzászólása: de jó ezt hallanni!!! :) én hétfõn kérek idõpontot az orvosomtól; nem tudom mikorra ad, nyolcadik hétnél korábban nem szokott vizsgálni. a tiédet gonodolom már megerõsítette az orvos, gratulálok!!! (csak holnap reggel egy kicsit lenne erõsebb csíkom)
6 hetes kismami neked mennyire volt halvány a teszt én gabriellel teszteltem és látható de halvány vonalacska van elméletileg én is 6 hetes.Még nem voltam dokinál.
Irj privit nekem kedves kérdezõ.Ha van kedved vegyél fel [email protected] ird meg mi lett mert nagyon kivi vagyok.
A kérdező hozzászólása: látható volt, nem képzeltem oda, a férjem is látta (õ ellenõrzi hogy csak képzelõdöm e :) ); de nem volt erõs; éppen látható de halvány; holnap reggel csinálok újra egy Gabriel tesztet, ha azon is ott lesz a halvány vonal akkor megnyugszom. 6 hét 6 napos vagyok elvileg; de szerintem késõbb volt peteérésem és amúgy is 34 napos ciklusaim vannak; én azt mondanám hogy most járok 5 hét 5 napnál. Az elsõ Gabrieles tesztem 20 perc után lett "csíkos"; a tegnapelõtti 5 perc után. Te sokat teszteltél?
A kérdező hozzászólása: most jöttem hüvelyi uh-ról és eléggé megvan vastagodva méhnyálkahártyám hnap megyek laborba szerinted ebbõl mi lesz?
A kérdező hozzászólása: háta arra már nem nagyon emlékszem mert ideges vtam de azt mondta h eléggé most jöttem vérvételrõl
Elvileg lehet nagyon korai terhesség, szerintem vegyél vagy egy érzékenyebb tesztet és tesztelj megint, vagy várj néhány napot és ismét nézd meg mit mutat a teszt.Sok sikert!
Elképzelhetõ hogy ez + de csinálj 2 nap múlva egy újat! Mivel teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Mono-teszt-el az megbízható?
Azt nem ismerem. Vegyél egy másfajtát és 2 nap múlva tesztelj újra! Majd írj! Drukkolok!
Az nagyon jó hír!!!!!! Akkor ott már baba lesz! Mert ha megjönne akkor vékony lenne! Milyen vastag? Biztos még korai a terhesség ezért nem látszik! Gratulálok!!!
utolsó voltam! :D

2. teszt is negítv. Bár nagyon halványan megvan mind két csík. Gyakori pisilés, hasgörcs, szelek, hányinger, nagyobb has, ami nyom ha ráfekszek. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem ha nagyon halvány is, akkor is csík.. :) Mindenesetre ha igaz, akkor Gratulálok :)

Szerintem ha nagyon halvány is, akkor is csík.. :) Mindenesetre ha igaz, akkor Gratulálok :)
szia! a papír is irja...a halvány csik is csik!!! mi is igy jártunk! nem akartuk elhinni, mert annyira halvány volt. pedig ott volt! :) 25 km
A kérdező hozzászólása: Az lesz elmegyek, ha semmit nem mond a köv tesztet. Nem tudom, amúgy a tejes dolgot. Hogy pl mikortól van elõtej? Én kb 4 hónapja nem szoptatok már és az is eszembe jutott, h mivan ha csak úgy vissza jött. De nem. Meg az egyéb tüneteke is mire véljem.
Szia! menj el ultrahangra mert a tesztek nem mindig megbízhatóak sajna, ha a következõ teszted negatív lesz vagy ugyan így halvány csík én azért a helyedben elmennék a dokihoz, hogy megnézze tényleg ott van e vagy nincs a baba :)
De ilyenkor már lehet teje???
A kérdező hozzászólása: Meg meg is nõttek és érzékenyek is a melleim.
A kérdező hozzászólása: Ja amúgy meg ha megnyomon a cicim néha tejcsiféleség is jön.
A kérdező hozzászólása: de nagggggyon halvány. Na majd tesztelek mégegyet. Sajna nem tudom feltölteni már.
Nekem is halvány volt a csík, joval ido után jott ki. 4-5 nap mulva már délután is kimutatta a terhességet. Gratulálok! 7 hetes kismama
Töltsd fel a tesztrõl a képet, és talán többet tudunk segíteni:)
Szerintem is..a halvány csík is csík:) ... várj 2-3 napot és tesztelj újra.lehetséges hogy még nagyon kicsi a terhesség.2-3 nap múlva erõsödnie kell a csíknak. szorítok neked.:)
Azt a tejet az is okozhatja, hogy nemreg hagytad abba a szoptatast, legalabbis utana meg honapokig lehet nemi elotej termelodes, csak sokszor nem figyeljuk mar. Ettol fuggetlenul az is lehet, hogy terhes vagy, a ket csik ezt bizonyitja meg akkor is, ha halvany. Ugyhogy en gratulalok. Nalunk nem sok ido volt a ket gyerek kozott, a 2. babaval meg nem voltam 10 hetes terhes, amikor mar volt elotejem, ez annak volt koszonheto a doki szerint, hogy elotte nem sokkal szoptattam es ilyenkor hamarabb beindul az elotej.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!