Találatok a következő kifejezésre: Ha nagyon, nagyon (19111 db)

Mit csináljak, ha nagyon nagy a farkam, de nincs csaj akivel használhatnám?

19/F

Legjobb válasz: Hát ha tényleg annyira nagy,akkor próbáld a saját seggedbe dugni... Amúgy nem tudom mért gondolod,hogy ehhez az "erényhez" egyenesen jár neked egy nõ. Pláne hogy sokan nem is szeretik a nagy péniszt,de még ha valaki szereti is,ez édes kevés ám...

Hát ha tényleg annyira nagy, akkor próbáld a saját seggedbe dugni... Amúgy nem tudom mért gondolod, hogy ehhez az "erényhez" egyenesen jár neked egy nõ. Pláne hogy sokan nem is szeretik a nagy péniszt, de még ha valaki szereti is, ez édes kevés ám...
Például szokj le a kamuzásról!
XD
képet aztán had lássuk majd akkor megmondjuk h orbitális méreted van -e vagy sem-.-' (bár kétlem h azvan) 18/L
hívj fel xD
A kérdező hozzászólása: Számod? :P
jólvan, hagyjuk már..
persze "raksz fel képet"honnan????? ?????? ezt minek irtad ki??????
vágd le
Add ki bérbe. Közben meg növeszd kicsit az agyad. Rád fér.
Szerezz csajt! Amig nem jon ossze semmi, addig meg magadnak kell "kezeskedned" a szexualis elvezetekrol...:D
A kérdező hozzászólása: "kissebbségi komplexusod van XD (18:23 voltam)" Örülök hogy 3 mondatból megismertél :D
kissebbségi komplexusod van XD (18:23 voltam)
18:23 voltam XDD
Photo Shop a barátod "okostojás"
Seggbe tudod magad baszni vele? Mert ha nem akkor az még átlagos.
A kérdező hozzászólása: Jó akkor majd rakok fel képet és meglátod. Kis okostojás ;)
Ez sztem csak pszichológia. Így próbálod növelni az önbizalmad annak ellenére, h kivül azt mutatod h van, de belül rettegsz, ha megtudják h semmi önbizalmad. Plusz ha mindenki hazugnak nevez téged ez miatt ezzel is csak az egód nõ, hiszen az emberek nehezen barátkoznak meg az igazsággal, hogy nagy a farkad ezt te is tudod és valójában kicsi, de ezzel képes vagy magadat lelkileg ellensúlyozni. Bocs ha nehezen értetted meg amit írok ehhez kell egy kis IQ. "hol vannak a nagyfarkúak" <---én voltam ez is XDDDDDD
A kérdező hozzászólása: "Hovátûntek a nagyfarkúak? :o XDDD" Itt vagyok :P
A válaszadók egyik fele aztmondja, hogy nagy, a másik fele aztmondja, hogy átlagos. Ha a nõket kérdezzük mind azt mondja h amivel találkoztak azok átlagosak vagy kicsik. kérdés: Hovátûntek a nagyfarkúak? :o XDDD
Nem létezik túl nagy farok, a pasimnak 21 (alapjáraton) és már nem is tûnik olyan nagynak, mint az elején

Milyen dezodort használjak nyáron ha nagyon nagyon izzadós vagyok? 14/l

Legjobb válasz: Solutio Antisudorica. Gyógyszertárakban beszerezhetõ 300 forintért. Tulajdonképpen ez egy folyadék, amibõl vattapamacsra kell csöppenteni (épphogy csak olyan legyen!!!), és bekenni vele a hónaljadat. Elsõ alkalommal használ, de vigyázz, ki ne szárítsa nagyon a bõröd! A kellemetlen szagokat is azonnal megszünteti. ;) Borotválkozás után ne használd, mert csípni fog. A legjobb, ha este bekened magad vele, aztán reggel meg valamilyen dezodort használsz. :) De a mennyiségre tényleg nagyon vigyázz, egyszer nekem is úgy kiszárította a bõröm, hogy aludni is alig tudtam. (túl sokat öntöttem rá).

Solutio Antisudorica. Gyógyszertárakban beszerezhetõ 300 forintért. Tulajdonképpen ez egy folyadék, amibõl vattapamacsra kell csöppenteni (épphogy csak olyan legyen!!!), és bekenni vele a hónaljadat. Elsõ alkalommal használ, de vigyázz, ki ne szárítsa nagyon a bõröd! A kellemetlen szagokat is azonnal megszünteti. ;) Borotválkozás után ne használd, mert csípni fog. A legjobb, ha este bekened magad vele, aztán reggel meg valamilyen dezodort használsz. :) De a mennyiségre tényleg nagyon vigyázz, egyszer nekem is úgy kiszárította a bõröm, hogy aludni is alig tudtam. (túl sokat öntöttem rá).
A kérdező hozzászólása: nem szeretnék olyat használni, mert sok rosszat hallottam róla, nem kockáztatok. Kérlek dezodorokat írjatok.

Terhességi cukros vagyok. Voltunk 4d-s uh-n, ahol 3 héttel nagyobbnak mondták a babát (31 hetes vagyok). Lehetséges hogy hamarabb elindítják a szülést, ha nagyon nagy lesz a baba?

Legjobb válasz: az érettség nem ababa nagyságától függ. a 36.héttõl érett egy baba a megszületésre. nem indítanak elõbb, max ha nagyon nagy lesz a pici császároznak.

az érettség nem ababa nagyságától függ. a 36.héttõl érett egy baba a megszületésre. nem indítanak elõbb, max ha nagyon nagy lesz a pici császároznak.
Szia! Én inzulinos cukros voltam, mikor a 4.babát vártam.Nekem túl kis súlyúra saccolták a kicsit, azt 3650-nel született.Én nem nagyon hiszek az ilyen becsléseknek.A húgomnak 4d-n azt mondták, hogy a 32.héten 1900gr a baba súlya, azt a 34.hétben megszült 2800gr-os lett kicsi. Nem hinném, hogy elõbb inditják be a szülést, azt csak akkor teszik, ha nagyon magas a cukrod és a baba egészsége veszélyben forog vagy ha elkezd leválni a méhlepény!De ha rendesen diétázol, akkor az ilyen veszélyektõl nem kell tartanod!Az is lehet, hogy valamikor el lettél számolva!Ne ijedj meg, biztos normális a babád súlya és nem lesz semmi gond!Diétázz csak szépen, akkor nem lesz semmi baj! További jó egészséget!

Fiuk! Szeretitek ha egy lany nagyon hamar lesz nedves? vagy ha nagyon-nagyon nedves?

Legjobb válasz: Imádom, ha csurog végig a lábán.

Imádom, ha csurog végig a lábán.
IMÁDJUK! MAJD MEGVESZÜNK ÉRTE MIKOR LECSUROG A BOKÁTOKIG! Kedves kérdezõ, Te szereted hallani mikor csattog, cuppog a nagyon nedves punci dugás közben???
persze és az ízét is
Úgy az igazi akit zavar , nyaljon akác deszkát!

Ha nagyon nagyon teker bent a lábával a kis Tündérem akkor lehet hogy megfordulni készül? Bár amúgy is nagyon aktív baba.32 hetes vagyok és még faros a babám.

Legjobb válasz: Hát,hogy azért teker e, azt sajna nem tudom,de nekem is csak a 38.héten fordult be.1. baba.Szóval még van remény. De nekem azt mondták,hogy megvan annak is az oka,ha nem fordul be,nem szabad ½zaklatni½e miatt.Ha neki úgy jó,akkor úgy marad. Már megvoltak a császárhoz a belgyógyászati papírjaim,mikor másnap gondolt egyet,és befordult. 40h

Hát, hogy azért teker e, azt sajna nem tudom, de nekem is csak a 38.héten fordult be.1. baba.Szóval még van remény. De nekem azt mondták, hogy megvan annak is az oka, ha nem fordul be, nem szabad ½zaklatni½e miatt.Ha neki úgy jó, akkor úgy marad. Már megvoltak a császárhoz a belgyógyászati papírjaim, mikor másnap gondolt egyet, és befordult. 40h
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor azért bizakodom hogy megfordul. Zaklatni semmiképp nem akarom, így majd a forgatásba sem egyezem bele ha nem fordulna meg. Könnyû szülést kívánok Neked!!

A myvip profil törlődik, ha nagyon (-nagyon-nagyon) sokáig nem lépek be?

Legjobb válasz: Nem. Ilyet egyik közösségi oldal sem csinál. Viszont törölni tudod magadat: bejelentkezel, jobb felsõ sarokban a profilra kattintasz, majd a bejövõ ablak alján bal oldalt lesz a regiszráció törlése vagy http://myvip.com/delete.php

Nem. Ilyet egyik közösségi oldal sem csinál. Viszont törölni tudod magadat: bejelentkezel, jobb felsõ sarokban a profilra kattintasz, majd a bejövõ ablak alján bal oldalt lesz a regiszráció törlése vagy http://myvip.com/delete.php
A kérdező hozzászólása: az a gond, hogy fogalmam sincs, mi a jelszavam.
új jelszó igénylése!

Ha nagyon-nagyon világos a bőröm, és foltokban eléggé pattanásos az arcom, milyen alapozót használjak, ami jó minőségű és nem természetellenes hatású? Nem baj, ha kicsit drága, lényeg hogy hatásos legyen.

Tényleg nagyon fehér vagyok, barnulásra képtelen típusú és a pattanások így még jobban látszanak az arcomon :S Milyen alapozót próbáljak ki? Ha nem lennék pattanásos, akkor nem is érdekelne a téma de egyszer?en rosszul érzem magam t?le ha tükörbe nézek, szeretem elfedni. Hálás lennék a segítségért! Köszi el?re is.

Legjobb válasz: Nekem is nagyon világos a bõröm én essence hab/krém állagú alapozót vettem. Antibakteriális és elvileg pattanástalanító hatása is van. Legalább is rá van írva. Rossmanban lehet kapni, 1000 Ft körül van.

Nekem is nagyon világos a bõröm én essence hab/krém állagú alapozót vettem. Antibakteriális és elvileg pattanástalanító hatása is van. Legalább is rá van írva. Rossmanban lehet kapni, 1000 Ft körül van.
Én is nagyon fehér vagyok, én is az essence hab állagú alapozóját használom-nyáron. Télen még az sem elég világos, most az Affinitone-ból használom a 03-as legvilágosabb árnyalatot, az jó.

Lányok, Ti is ugy érzitek ha nagyon nagyon sok pénzetek lenne a gyerekneveléshez, állandóan terhesek lennétek?

35 hétben vagyok, és még mindig imádom:)! Semmi gondom bajom nincs, és ha van is akkor is imádom:)! Már most tudom ha megszülök ujra terhes akarok lenni:)! Olyan jó:D!!!

Legjobb válasz: Én az elsõ várandósságom után nagyon vágytam, hogy még átélhessem egyszer-kétszer újra. Aztán a második terhességem sokkal nehezebb volt, sokkal tovább tartott, és durvább volt a hányós idõszak, felmerült, hogy baj van a babával, emiatt kb. 2 hónap telt el rettegésben, sokkal gyakrabban görcsöltem, harmadik trimeszter kész kínszenvedés volt mozgásilag... ennek ellenére persze szerettem ezeket a hónapokat, de utána már nem vágyok újabb terhességre. De ha anyagilag megtehetnénk, még egy babát szívesen vállalnék, de az biztos, hogy most kicsi félelemmel vágnék bele a terhességbe.

Én az elsõ várandósságom után nagyon vágytam, hogy még átélhessem egyszer-kétszer újra. Aztán a második terhességem sokkal nehezebb volt, sokkal tovább tartott, és durvább volt a hányós idõszak, felmerült, hogy baj van a babával, emiatt kb. 2 hónap telt el rettegésben, sokkal gyakrabban görcsöltem, harmadik trimeszter kész kínszenvedés volt mozgásilag... ennek ellenére persze szerettem ezeket a hónapokat, de utána már nem vágyok újabb terhességre. De ha anyagilag megtehetnénk, még egy babát szívesen vállalnék, de az biztos, hogy most kicsi félelemmel vágnék bele a terhességbe.
Inkább úgy fogalmazok hogy ha megtehetném anyagilag hogy annyi gyerekünk legyen amennyit szeretnénk akkor négy gyerek lenne és ott már nem lenne gond hogy egy este apával mert nyilván tellne baby sitterre is nem a mamát nyúznánk - nyilván nem dolgozna akkor - lehet hogy jövõre nyugdijba mehet még eldõl és akkor lesz kistesó ... ennyit tudok
Én nem szeretek terhes lenni! Nem érzem a testemet sajátomnak és még csak nõiesnek sem érzem magam. Sajnos túl hiú vagyok ahhoz hogy elfogadjam magamat egy dinnye nagyságú hassal. Mindemellett imádom a születendõ kislányunkat és alig várom hogy végre láthassam. De azt is alig várom, hogy visszakapjam a régi testemet és vele az önbizalmamat. Mindenki másképp éli meg... De mindentõl függetlenül tervezünk kistesót, mert ha terhesség nem is, de családfüggõ vagyok. :-)
11, 53 vagyok. Így már értem :) ...de én akkor se lennék terhes állandóan. Nekem ez olyan mint egy zsákbamacska, nem tudom elõre mi lesz. Én meg nem szeretem a meglepetéseket, eléggé földhözrgadt vagyok. Már várom, hogy vége legyen a mostani (2.) terhességemnek.
14:25-ös vagyok.Hidd el le fogod tenni.Én is így gondoltam mint Te én is nagyon vártam és imádom babusgatni, de azért sokszor jó letenni.A baba születésével hirtelen véget ér az édes semmittevés és gyorsan annyi dolgod lesz, hogy azt se tudod majd, merre vagy elõre.De én értem mire gondolsz.Még élvezd ki ezt a kis idõt, hisz már bármikor kibújhat a 36. héttõl és ha kibújt, ne gyászold a terhességet, hisz ha az anyaságot Neked találták ki úgy is lesz még gyereked, ha nem, akkor meg nem is fogsz újabb terhességre gondolni.De biztos nagyon jó anya leszel.
11, 53 vagyok. Mire gondoltál, amikor feltetted a kérdést? Írod, hogy nem ezt a vonalat akartad. Kíváncsi vagyok, hogy értetted pontosan :)
Ne haragudj, de nem érzek így. Nekem az elsõ terhességem rémálom volt, úgyhogy ha fel is vetne a pénz, nem létezik, hogy még egyszer bevállaljam.
Nekem 6 hetes a kisfiam.Én végig aggódtam a terhességet, pedig minden rendben volt végig, végül betöltött 36. héten született császármetszéssel.Én már nagyon vártam a végét, de azért mert már a karjaimban akartam tudni Öt.Nem mondom, hogy nem voltak nehezebb idõszakok (kánikula, állandó pisilési inger, Stb), de azért szerettem.A császár után elég durva fájdalmaim voltak, mégis mikor a dokim megkérdezte, hogy lesz e 2. gyerek, azonnal rávágtam, hogy persze, már alig várom, hogy újra terhes legyek.El se hittem amit mondtam, mert nem gondoltam, hogy egy darabig vágynék rá.Mindig is tudtam és tartom is magam az elgondoláshoz, hogy 3 gyereket szeretnék, ha megtehetjük anyagilag.Te hány gyereket szeretnél?Fiad vagy lányod lesz? Amúgy a terhesség a világ legszebb dolga szerintem, csak ne mérgeznének minket mindenféle rémhírekkel.
Nálam dettó u.az a helyzet, mint a ma 09:39-es válaszolóval. Én is sokat jártam kórházba, veszélyeztetett terhes vagyok, bár még a cukorterheléses vizsgálaton nem estem át. Elsõ baba, de a jelen anyagi helyeztünk ezt se nagyon engedte meg, de bevállaltuk, mert már közel vagyok a 30-hoz, s nem akartuk a végtelenségig kitolni, mivel két éve semmi munkát nem kaptam, ebbe már nagyon belefáradtam. Pedig diplomás vagyok. De ha lenne pénzünk, akkor max 3, esetleg 4 gyereket is bevállalnék.
A kérdező hozzászólása: Hm...érdekes amit irtok! Egy kicsit átfordult ez a fonal amit én le akartam vezetni, de mindegy! Minden jót nektek!
Ha tehetném anyagilag, szülnék vagy 4-5 gyereket, de nem a terhesség miatt, ert azt nem szeretem egy cseppet sem. De sajnos nem állunk túl jól, így csak 2 gyerkõc lesz ( 1 hónap múlva születik a 2.). A terhességeket inkább mellõzném, csak a gyermek születését és a lelki részét látom benne szépnek, a többit nem (a terhestünetekre gondolok).
Nem. Ez a masodik terhessegem (35.hetben vagyok), a fiam 19honapos. Igy is nagyon nehez a terhesseg egy ennyi idos orokmozgoval. En ezzel a kettovel teljesnek erzem az eletem, inkabb rajuk koncentralok, minthogy meg szuljek X szamu gyereket, es a vegen ne jusson mindegyikre idom. A gyerekneveleshez nem penz kell, hanem ido, energia, turelem, sok szeretet, stb.
Én most várom az elsõ kisbabám, de nagyon imádom. Pedig volt gond nem is kevés...az elején majdnem elvesztettük, kórházban voltam, veszélyeztett vagyok, hatalmas a pocakom igy nehéz a mozgás és egy kis cukorbetegség is elõjött. Ennek ellenére bármikor vállalnám a következõ terhességet, de anyagilag meg kell hogy erõsödjünk a második babához. Ha lenne anyagi háttér akkor lehet lenne 3 vagy 4 gyerekünk, de a jelen helyzetünkben 2-vel be kell majd érnünk...
nem, mert nem csak pénzzel kell bírni egy gyereket, hanem energiát kell fordítani rá, odafigyelést. ha túl sokan lennének, plusz munkahelyen kellene megfelelnem, akkor úgy érzem sérülnének. két gyereket mindenképp szeretnék, bár álmom, hogy hárman legyenek, de ez az anyagiaktól és attól függ, hogy bírjuk-e majd az iramot. most az elsõ babánkat várom, tapasztalatom még nincs.
nem, én nem érzem így.
A kérdező hozzászólása: :) ! Hm, ez is érdekes, mert én pl meg igy érzem magam sexinek:) ! TÉnyleg érdekes hogy mindenki mennyire másképp éli meg:) !

Ezt lefordítaná valaki magyarra ha nagyon nagyon szépen megkérem?

1.Guten tag! Meine ist Rudolf Schmidt, ich habe gestern wegen der Wohnung der Wohnung angerufen.

Legjobb válasz: 1.Guten tag! Enyém Rudolf Schmidt, tegnap hívtam fel az apartmanról a lakásból. 2.Ja, tudom. A nevem Ian Berger. Szóval ez a lakás, nézze meg békés! 3.Danke. A ház teljesen úgy néz ki új! 4.Ja, ez a ház csak három éves. Tetszik a lakás? 5.Ja találkozik az én várakozásokat. Milyen messze van a városközpont? 6.Sie meg kell tennie a metró négy megálló. A buszmegálló a közelben. 7. Az jó. Veszem a lakást. Mikor kell fizetnem? 8.Jetzt meg kell fizetnie $ 1500 betéti és a lakbért egy hónapig. 9.In sorrendben. Mikor lehet cinzichen? 10.A ház üres, így a döntetlen, ha akarod. Itt vannak a kulcsok. 11.The nagy, akkor holnap hozom a holmimat, és húzza-up! Webfordító :D

1.Guten tag! Enyém Rudolf Schmidt, tegnap hívtam fel az apartmanról a lakásból. 2.Ja, tudom. A nevem Ian Berger. Szóval ez a lakás, nézze meg békés! 3.Danke. A ház teljesen úgy néz ki új! 4.Ja, ez a ház csak három éves. Tetszik a lakás? 5.Ja találkozik az én várakozásokat. Milyen messze van a városközpont? 6.Sie meg kell tennie a metró négy megálló. A buszmegálló a közelben. 7. Az jó. Veszem a lakást. Mikor kell fizetnem? 8.Jetzt meg kell fizetnie $ 1500 betéti és a lakbért egy hónapig. 9.In sorrendben. Mikor lehet cinzichen? 10.A ház üres, így a döntetlen, ha akarod. Itt vannak a kulcsok. 11.The nagy, akkor holnap hozom a holmimat, és húzza-up! Webfordító :D
A kérdező hozzászólása: húú 5öst kaptam rá:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segitséget:)
utsó vagyok, az U-Bahn tényleg metrót és földalattit jelent, megnéztem. A többi szót, amit nem tudtam, szótárban sem találtam.
A kérdező hozzászólása: nem tudom tanárom másolta xD amugy pontosan másoltam le
:DD Az meg hogy lehet, hogy az eredeti szövegben is akadnak hibák? :)
A kérdező hozzászólása: Esetleg még valaki?:D mondjuk aki tud németül:D
A kérdező hozzászólása: ehh xD nem vmi pontos xD szar ez a webfordító:S de azért köszi:D
A webfordítás több kárt csinál, mint hasznot.
http://translate.google.com/ Ez megbizhatóbb a wfütõl :D

Az baj, ha nagyon nagyon sok tejfölt eszek?

Legjobb válasz: A tejföl fogyasztása nagyon egészséges, nyugodtan megehetsz belõle naponta akár 1-2 dobozzal is! :D Széppé teszi az arcbõrt is! Ha hízásra hajlamos vagy, akkor a "light" változatot fogyaszd.

Azt, hogy a tej vesekárosodást okoz, a táõszergyártók találták ki.Én is és a családom is házitejet, tejfölt.stb. fogyasztunk más legalább 30-40-éve.A gyerekeim is azon nõttek fel, sõt az unokáim is azt isszák.Soha senkinek nem volt semmi baja a veséjével, és mástól sem hallottam, hogy a tejterméktõl beteg lett volna, bármennyit fogyasztott.Amikor szoptattam , és a lányom is, napi-2-3 liter tejet is megittam.Mind egészségesek vagyunk.Nyugodtan ehetsz annyi tejfölt, amennyi jólesik.Gondolom, azért mást is eszel.A csökkentett zsírtartalmú tejtermékekbõl minden hasznos anyagot kivonnak.A tejfölök inkább feljavított aludttejek, nem is hasonlítanak a valódi tejfölre, és van bennük valamilyen tartósítószer.Inkább ne a csökkentett tartalmúakat egyed-igyad.
A tejföl fogyasztása nagyon egészséges, nyugodtan megehetsz belõle naponta akár 1-2 dobozzal is! :D Széppé teszi az arcbõrt is! Ha hízásra hajlamos vagy, akkor a "light" változatot fogyaszd.
A tejföl nagyon zsíros, még akkor is, ha csökkentett zsírtartalmút eszel! De ha nincs súlyproblémád, akkor semmi baj vele!
A tejföl egészséges. De mennyi az a sok?
tejként 3Liter fölött azthiszem vesekárosodással jár tejfölnél nemtudom
múúúúúú
nem anna a neved?:D bocsi ha nem..:D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:D
Ja, ha tudsz csinálni házitejfelt, abban nincs zselatin, meg a többi. Hagyni kell állni a házitejet, aztán leszedni a fölét, hagyni kicsit megsavanyodni, majd lehûteni, és gyorsan kikavarni, keményre! Ha már így szereted. Bár az én gyerekeim pont a boltitejfölnek azt a fehérségét, és remegõ állagát szeretik.
A kérdező hozzászólása: de ezek szerint nincs*
A kérdező hozzászólása: súlyproblémáim nincsenek, de ezt a tejes dolgot énis hallottam, és megemlitették h sok tejfölt eszek, és kiváncsi voltam h van-e valamien egészséügyi hatása..de ezek szerint nem:D
A kérdező hozzászólása: heti 4-5 doboz:D
A tejföltõl nincs egészségesebb!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!