Találatok a következő kifejezésre: Ha nagy a mensim akkor (19 db)

Ha nagyon erős mensi görcseim szoktak lenni, akkor a szülés is nagyon fájni fog?

Mindig is "haldokoltam" a mensi 1. napján,mikor beindul..rettenetes görcsök,néha felállni sem tudtam,gyógyszer nem segített,hasmenés stb. Szoval rettenetes,de kibírható,már megszoktam.Szóval ha szülni fogok,akkor nekem még fájdalmasabb lesz?

Legjobb válasz: Nincs összefüggés. Viszont azt mondják, hogy aki szülés elõtt görcsölõs volt, annak szülés után elmúlik - és fordítva. Viszont ha még nem voltál ezzel dokinál, érdemes lenne megnézetni, nincs-e endometriózisod.

Nincs összefüggés. Viszont azt mondják, hogy aki szülés elõtt görcsölõs volt, annak szülés után elmúlik - és fordítva. Viszont ha még nem voltál ezzel dokinál, érdemes lenne megnézetni, nincs-e endometriózisod.
Én is így voltam, ahogy te. Aztán évekig szedtem fogamzásgátlót, majd pedig letettem, mert ugye babát terveztünk és nekem már akkor kibírhatóbb volt. Szülés után meg, mielõtt újra fog.gátlót kezdtem el szedni, akkor szintén kibírható volt. Elég volt egy No-Spa, holott régen abból akár egy marékkal is beszedhettem volna, akkor sem csillapította volna a görcseimet.:) A szülés utáni menzesz én úgy tudom, hogy a sok hormonális és testi változás miatt pont, hogy kibírhatóbb lesz. Persze úgy általánosságban, egyénenként lehet hogy lehet rosszabb is.
A kérdező hozzászólása: Az mi?? Nem voltam vele dokinál, mert elég erõs a tûrõképességem és még mindig kibírtam :) Csak próbálok lelkileg már készülni a szülésre :)
A kérdező hozzászólása: És könnyebb volt így a szülésetek?
Igen.Gyenge a fájdalomtûrõ képességed..
Nekem is kicsi a fájdalom küszöböm, de a szülés sétagalopp volt!, nagyon könnyen szültem :-) Azóta egyszer sem görcsöltem :-)
2-es vagyok, a szülésem közbeni fájások még ezerszer rosszabbak voltak, mint a menstruációs görcseim.:) De ezzel nem megijeszteni akartalak, mert a végeredmény számít, nem az, hogy mennyit szenvedett érte az ember.:)
Én minden mensinél ágynak estem, gyógyszerrel. Volt h 2 gyógyszer sem segített. A szülésem eléggé fájdalmas volt, majd [email protected] (bocsánat). Azóta ha megjön a mensim nem görcsölök annyira mint elõtte, de biztos ami biztos gyógyszerrel indítok, és észre sem veszem h megvan.

Ha nagy mennyiségű a mensim akkor biztos hogy volt peteérésem?

Vagy ez nem függ össze?

Legjobb válasz: szerintem ez nem függ össze

szerintem ez nem függ össze
Nem függ össze, akkor is van peteérésed, ha kevesebb a mensid.Javaslom a ciklus.hu-t, ott naptárt tudsz vezetni, és kezdj el hõmérõzni minden reggel ébredés után, azt írd be, a gép pedig kiszámítja, hogy kb.mikor ovulálsz(bár szerintem addig felesleges PÉ-rõl beszélgetni, amíg 6 hónapot legalább nem próbálkozik az ember, utána ráérsz hõmérõzni, stb...).Ezekrõl pedig email-ben üzit küldd.Egy öreg róka

Ha a höm 36fok minden nap, akkor ha meg kell h jöjjön a mensim ak ennek a 36foknak csökkenie kell? Nem tudom nagyon ezeket a hö dolgokat és szeretnék többett tudni meg tölletek?

Meg azt is szeretném megtudni ha valaki a terhesség elején van és még nem tudja h terhes-e de mondjuk késik neki a mensie 3-4napot és 36fok a höje ak a terhesség kizárt vagy nem?

Legjobb válasz: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes.. 36,5 fok körül szokott mozogni a perifériás hõmérséklet, a maghõmérséklet pedig 37 fok. Szóval valószínûleg [email protected] a lázmérõd, ha folyamatosan "csak" 36 fokot mér.

http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes.. 36, 5 fok körül szokott mozogni a perifériás hõmérséklet, a maghõmérséklet pedig 37 fok. Szóval valószínûleg [email protected] a lázmérõd, ha folyamatosan "csak" 36 fokot mér.
A kérdező hozzászólása: Hát lehet h szar....:D de ezt félretéve ak ha valakinek meg kell h jöjjön ak a höje lecsökkeen? ha meg terhes ak meg magasabb kell h legyen az átlagosnál...ugye?
Dehogy szar, ez a 36, 5 csak egy átlag. Volt barátom anyjának, pl annyira alacsony volt a hõmérséklete, h 36, 8-ra már az ágyból nem tudott kikelni. Apámnak meg alapból 37, 5 körül mozog ez egyedi.Kérdésedre válaszolva, én sem értek igazán ezekhez a dolgokhoz, de sztm úgy van ahogy írtad.

Ha a mensi kesik mar 8 napja, de a teszt negativ, viszont semmi tunetem nincs se terhessegre vonatkozoan (amit szeretnek nagyon) se a kozelgo mensire vonatkozoan akkor mi a teendo?

Legjobb válasz: Várj. ... A dokim azt szokta mondani, hogy 2 hetes késénél van értelme felkeresni a nõgyógyászt. Addigra 6 hetes terhesnek vagy tekinthetõ, látni kell a petezsákot is az UH-n. Mivel a teszt neg. lehet, hogy terhes vagy, csak kevés hormon van a szervezetedben, de az is lehet, hogy nem vagy az. ... Várj 2 napot, aztán teszt újra. És ha poz. ha neg. a 14. napon keresd fel a dokidat. .... Nekem normális a ciklusom, az elõzõ hónapban mégis 65. napra jött meg. De azért élj úgy, hátha baba van. Táplálkozz egészségesen, vegyél folsavat, egyél sok vitamint, és szorítok, hogy a teszt 2 csíkos legyen majd. Ha mégsem, akkor se kenõdj el.

Várj. ... A dokim azt szokta mondani, hogy 2 hetes késénél van értelme felkeresni a nõgyógyászt. Addigra 6 hetes terhesnek vagy tekinthetõ, látni kell a petezsákot is az UH-n. Mivel a teszt neg. lehet, hogy terhes vagy, csak kevés hormon van a szervezetedben, de az is lehet, hogy nem vagy az. ... Várj 2 napot, aztán teszt újra. És ha poz. ha neg. a 14. napon keresd fel a dokidat. .... Nekem normális a ciklusom, az elõzõ hónapban mégis 65. napra jött meg. De azért élj úgy, hátha baba van. Táplálkozz egészségesen, vegyél folsavat, egyél sok vitamint, és szorítok, hogy a teszt 2 csíkos legyen majd. Ha mégsem, akkor se kenõdj el.

Mi van akkor, ha délután volt egy nagyon halvány pozitív tesztem egy hét késés után és estére viszont megjött a mensim és nagyon görcsöl a hasam?

Legjobb válasz: Akkor várd meg amíg elmúlik és utána reggel tesztelj, mert vagy baba van és mégis megjött , vagy zavarognak a hormonjaid, vagy sajnos -amit valószínûnek tartok és ezért ne haragudj, remélem nincs igazam-túlvagy egy korai vetélésen, amit igazán 100 nõbõl egy vesz eszre..mindenképp jelentkezz be dokihoz, hogy mihelyt elmúlik mehess vizsgálatrra, ott aztán elmondhatod, hogy mi volt. Ha pedig pozitívat tesztelsz akkor azért menj orvoshoz, mert ezek a kis embryok azért néha sokat kibírnak.Drukkolok!

Akkor várd meg amíg elmúlik és utána reggel tesztelj, mert vagy baba van és mégis megjött , vagy zavarognak a hormonjaid, vagy sajnos -amit valószínûnek tartok és ezért ne haragudj, remélem nincs igazam-túlvagy egy korai vetélésen, amit igazán 100 nõbõl egy vesz eszre..mindenképp jelentkezz be dokihoz, hogy mihelyt elmúlik mehess vizsgálatrra, ott aztán elmondhatod, hogy mi volt. Ha pedig pozitívat tesztelsz akkor azért menj orvoshoz, mert ezek a kis embryok azért néha sokat kibírnak.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a bíztatást!

Öt napja késik a mensim, szúrkál a hasam alja, nagyon fáj a mellbimbóm, és fehére folyásom van elég sok 2 napja. Olyan érzésem van hogy bármelyik percben megjöhet. Utalhat ez terhességre? Ha igen akkor meddig fogom még érezni hogy mindjárt megjön?

Legjobb válasz: Tesztelj!!! A tünetek alapján nagyon úgy tûnik, hogy baba van a dologban! Egy darabig még biztos azt fogod érezni, hogy mindjárt megjön, de ez ilyenkor teljesen normális. Írj, ha teszteltél, majd szeretnék gratulálni! :))

Tesztelj!!! A tünetek alapján nagyon úgy tûnik, hogy baba van a dologban! Egy darabig még biztos azt fogod érezni, hogy mindjárt megjön, de ez ilyenkor teljesen normális. Írj, ha teszteltél, majd szeretnék gratulálni! :) )
szia én is azt mondom, hogy tesztelj minél hamarabb és várom a fejleményeket. L
A kérdező hozzászólása: A tegnapi tesztem negatív lett, de megpróbálom jövõhéten is és feltétlenül megírom az eredményt.
Szerintem is baba lesz az! :) ) A minjárt megjön érzés? Hát akár még egy hónapig is érezheted. :(
Elõzõ válaszoló vagyok. Próbáld a Clearblue tesztet! Az elég érzékeny teszt, szerintem nagyon megbízható, bár kicsit drágább a többinél. Nekem a nem várt menzesz 1. napján kimutatta a gyermekemet. Drukkolok! :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap hajnalba azt álmodtam, hogy barnázok és mire felkeltem így is lett, csak sajnos be is pirosodott:(( Sajnos nem vagyok terhes, de új hónap, új remény!!! Nem adjuk fel, csak nem kell görcsölni rajta. Jó hogy így nyugtatom magamat ugye?:)

Amikor megvan a mensim a barátommal mindig szeretkezünk. Õt nem zavarja hogy ha olyan lesz a f... a. Miért jó az neki ha akkor is velem van? Mert megőrül akkor, mert mikor megvan nagyon szexelhetnékem van, és ezt ő is érzi. Élvezné a dolgot?

Én is élvezem de valahol ciki,és kellemetlen.De másrészt meg jó....:S

Legjobb válasz: Ha élvezitek mindketten, akkor nem baj! Levezetésképpen pedig elmehettek együtt zuhanyozni!

Ha élvezitek mindketten, akkor nem baj! Levezetésképpen pedig elmehettek együtt zuhanyozni!
piroska a mi farkasunk Ha nem élvezné nem csinálná. Egyébként amikor megvan nekem is mindig dughatnékom van:$
Neki teljesen mindegegy hogy mikor van veled, mindig élvezi nem azért szexel veled mert pont menszeszelsz, viszont szerintem az tetszik neki ha nagyon kívánod a szekszet
élvezi.azért akarja csinálni.ha nem élvezné nem akarná.ha jó, csináljátok.az én párom kifejezetten szereti olyankor.és engem sem zavar, igaz olyankor húzunk óvszert mert nagyobb a fertõzésveszély és higiénikusabb is.én is jobban kívánom olyankor a szexet.a hormonok teszik... milyen jó, mindent rájuk foghatunk! :-D
Ha nem hormonális probléma, vagy gyógyszer okozza a csúszást, akkor lehetsz babás! :)

A barnázás gyakran jelentkezik? Ha nálam nem jelentkezik, akkor a terhesség kizárt? Ma kéne nem megjönnie, nagyon görcsizek, valószínű mensi lesz?

Legjobb válasz: Nálam nem volt barnázás!Mindenkinél más ...Attol függ,hogy mikor estél teherbe!?Ha menstruáció elött pár nappal,akkor elõfordulhat,amugy viszont kics az esély rá.A görcs lehet atto is,hogy átalakulás van a odabent.Drukkolok,hogy ne jöjjön meg!!!

Nálam nem volt barnázás!Mindenkinél más ...Attol függ, hogy mikor estél teherbe!?Ha menstruáció elött pár nappal, akkor elõfordulhat, amugy viszont kics az esély rá.A görcs lehet atto is, hogy átalakulás van a odabent.Drukkolok, hogy ne jöjjön meg!!!
ha ma (nem) kéne megjönnie, akkor még ne keseredj! Lehet, hogy az a negatív teszt 3 nap múlva pozitívra változik!
Ha páfrányos, akkor kezdj örülni!A menstruácio napján elv.nem lehet páfrányos csak ha van már"bent"pcaklakó!Nekem ahogy terhes lettem, onnantól fogva végig páfrányos volt!pg 53-mat használtam!
Látogass el a kismama.hu-ra!!Ott a kalkulátor, s egybõl kiirja, hoy mikor volt a beágyazódás, s azt is hogy hány napra rá mutatja ki teszt a terhességet!!
héééé és most mi a helyzet????
A kérdező hozzászólása: Anses....nem tudom mi van már...ma reggel meg teljesen negatív lett..... :(((((
Akkor mostmár örülj nagyon, de tényleg!!!Gratulálok!Most aztán, akkor tessék nagyon vigyázni!!!(Levelek elsõ írója)Anses
A kérdező hozzászólása: Szia! Még semmi :( Nálad??
A kérdező hozzászólása: Sziaaaasztoookk!!!! Van egy nagyon halvány csíkom! Örülhetek???
attól függ, hogy mikor nem jelentkezik a barnázás, menses elõtt, vagy középidõben??? mert nekem középidõben mindíg szokott ami azt jelenti, hogy van peteérésem, és menses elõtt is ami pedig azt jelenti, hogy nem vagyok terhes, mert már az is ugy.nevezett vér.
Szió!(elsõ író, s a kalkulátoros oldal ajánlója) Nyugi!Ne idegeskedj!Nekem az elsõ 2 tesztem volt negativ.Sírógörcsöm lett, s kiborultam.Az ügyeletes orvost kihivták hozzám, s az vett vért stb.Lényeg, hogy másnap felhívott, hogy hogyan csináltam a tesztet?Mondtam, hogy ahogy elõ volt írva.Aztán végül is kiderült, hogy jön a babóm csak épp olyan alacsony volt a terhességre utaló hormon a szervezetembe"bizonyos"ok miatt, hogy a teszt még nem mutatta ki.Drukkolok nagyon!!!
Azért ez nem olyan bizti, hogy megjön. A barátnõm ugyanígy volt, görcsölt és már ült a vécén, hogy meg fog jönni és semmi. Neki sem mindjárt az elsõ teszt lett pozitív, ha jól emlékszem...
A kérdező hozzászólása: Teszt negatív :( A kalkulátoros oldallal az a bajom hogy nekem a 17-18 cn-en volt peteérésem elötte 3 és utána 1 nap voltunk együtt. A kalkülátor meg 10-16 cn-re számolta a termékeny napjaimat. de akkor még peteérésem se volt. ovu teszttel elenõriztem.. teljesen el vagyok kenõdve...fáj erõsen a hasam, menssi még nincs de tuti reggelig megjön :(
Na mi az eredmény?????Voltál a kalkulátoros oldalon???
A kérdező hozzászólása: Most csináltam egy - tesztet :((((((
A kérdező hozzászólása: Még annyi hogy most mikroszkóposztam.és az egész egy merõ páfrány! Ez miért?? Peteérés? Megint?? A mensi napján??
http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ Ezt elfelejtettem leírni!Elõzõ válaszadók!!!!
A kérdező hozzászólása: 17-18 ciklusnapon volt a peteérés.tehát ha sikerült össze hozni akkor ma már kimutatná a teszt? és a mensi is elmarad ha nem pont középidõben volt a peteérés? Nagyon köszi! :) remélem nem jön meg! :)
Én nem Anses vagyok, csak figyelõ voltam az oldalon és izgultam, csak érdemben nem tudtam szóln i semmit, csak érdekelt hogy alakulsz... Nekem megjöt...

Az igaz, hogy ha mindig nagyon görcsöl a hasam mensikor, akkor nehezen fogok teherbe esni?

Legjobb válasz: Nem! Barátnõmnek anno úgy fájt, hogy az elsõ nap legalább 3 fájdalomcsillapítót vett be, mégis elsõre összejött a fia!

Nem! Barátnõmnek anno úgy fájt, hogy az elsõ nap legalább 3 fájdalomcsillapítót vett be, mégis elsõre összejött a fia!
Nekem is egyszerre összejöttek a babák, sõt a harmadik még spirál mellett is megfogant. Iszonyatosan szoktam görcsölni az elsõ 2 napban.
Hát én majd meg haltam annyira fájt mindig! Elsõ próbálkozásnál megfogant a lányom! És azóta jóformán észre sem veszem, hogy megvan! Szerencsére!:) )))
Nem. Nálam ha vérzés idején anno nem volt azonnal fájdalomcsillapító és olyan helyen voltam, például suliban, azonnal a mentõ vitt el a kórházba és csak injekcióval múlott el a fájdalom. És bõ fél év alatt estem teherbe a fiammal.
Elsõre megfogant a fiam, pedig úgy szenvedtem mensikor mint a kutya...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat lányok! Sejtettem, hogy lehet itt valami bibi, de többen is ezzel ijesztegettek... Mindenkinek gratula a gyerekekhez!! Remélem nemsokára követlek titeket :)
ez így ebben a formában nem igaz. Annyi hogy van egy endometriózis nevû betegség ami kifejezetten fájdalmas menstruációval jár, és aki ebben szenved annak általában nem jön össze a baba. De ritkább az endometriózis miatti fájdalmas menstruáció, mint az enélküli.
A kérdező hozzászólása: Majd írok nektek, ha sikerült. Addig is szép napokat és köszönöm a válaszokat :) Mindenkit hasznosnak ítéltem meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!