Találatok a következő kifejezésre: Ha nőgyógyászhoz menni (88 db)

Ha nőgyógyász vett táppénzre, visszarendelt magához, de nem tudok aznap menni, csak másnap-de akkor másik orvos lesz-ő is kiadhatja a táppénzes papíromat? Vagy az asszisztens is odaadja, nem is kell hozzá a nőgyógyász?

Legjobb válasz: Nekem mindkét terhességemnél a nõgyógyász adott egy papírt, hogy javasolja a táppénzt.Ezt elvittem a háziorvoshoz, aki adta a táppénzes papírt.Minden hónapban hozzá kell mennem a papírért, nem a nõdokihoz.

Nekem mindkét terhességemnél a nõgyógyász adott egy papírt, hogy javasolja a táppénzt.Ezt elvittem a háziorvoshoz, aki adta a táppénzes papírt.Minden hónapban hozzá kell mennem a papírért, nem a nõdokihoz.
A kérdező hozzászólása: Engem a nõdoki vett táppénzre, majd csak akkor ad javaslatot, ha lesz szívhang.
Nekem is úgy volt mint az elsõnek. Kérdezõ hány hetes vagy?
Tényleg?Engem csak akkor vett táppénzre, amikor már volt szívhang.
A nõgyógyász nem vehet táppénzre csak a körzeti, a nõgyógyász csak javasolhatja, hogy menj táppénzre.
A kérdező hozzászólása: 6+1 hetes vagyok.Ma már volt szívhang is :) A táppénzes papíromat kiadta a másik nõgyógyász! Nálunk a helyi kismamákat nem a háziorvos veszi táppénzre, hanem a nõgyógyászat, teljesen mindegy kihez járunk(ezt mondta az asszisztens). És a nõgyógyászat/vagy terhesgondozás-kinek hogy tetszik- is tart állományba.
mindenesetben nögyogyász. ö tudja eldönteni hogy mi kell neked. és mi lesz ami hatásos lesz
A kérdező hozzászólása: és ha nincs háziorvosom mehetek nögyógyászhoz és mennyibe kerülne nekem?
Ha fogamzásgátlót akarsz szedni, akkor nõgyógyászhoz kell elmenni, nem a háziorvoshoz! A háziorvos csak is abban az esetben írhatja fel a fogamzásgátlót, ha az illetõnek a nõgyógyászaton már felírták az adott fogamzásgátlót és arról van friss, 1 évnél nem régebbi papírja. De elõször mindenképpen nõgyógyász, aki megvizsgál, vérvételre küld és ha szükséges, akkor ultrahangot csinál. A gyógyszeríratás pedig TB támogatott, el kell menni az SZTK-s szakrendelésre, kell hozzá idõpont is és el kell mondani, hogy mit szeretnél.
Aki ennyire nincsen tisztában az egészségügyi ellátásokkal kapcsolatban, az minek szedjen gyógyszert? Ezekszerint élsz nemi életet, de még életedben nem voltál nõgyógyásznál. Gratulálok!

Ha nőgyógyászhoz szeretnék menni, mert problémáim vannak, akkor kell időpont?

Ez lenne az els? alkalom, még sz?z vagyok és nem volt gond, úgyhogy halogattam, most viszont kiderült, hogy nem minden tiptop, és fogalmam sincs, mit csináljak, azt sem, hogy kihez menjek, magándokihoz vagy sztk-ba, és hogy odatelefonáljak vagy ha csak odamegyek, tudnak-e fogadni...

Legjobb válasz: Szia! Én Szegedi vagyok. Ha nem magán orvoshoz akarsz menni, akkor én úgy tudom, hogy a Zöld Sándor utcában nem kell idõpont, de egy jó tanács: ne a Keresztes Csabához kérd magad. Ha hozzá akarnak a kis ablaknál beírni kérdezd meg, hogy másik doki is rendel-e és kérd ahhoz magad! Tapasztalatból mondom.

Én is Szegeden tanulok. Ha magándokihoz mennél, akkor Dr. Nyirati Ildikót tudom ajánlani. SZTK-ban általában idõpontot kell kérni (MÁV kórházban biztosan), és vszínûleg elég sokára tudnak adni...
Igen a Zöld Sándor utcai egyenlõ a Vasas Szent Péterrel csak régen az volt a neve és valamiért mindig azt mondom még most is. Bocsi :)
Szia! Én Szegedi vagyok. Ha nem magán orvoshoz akarsz menni, akkor én úgy tudom, hogy a Zöld Sándor utcában nem kell idõpont, de egy jó tanács: ne a Keresztes Csabához kérd magad. Ha hozzá akarnak a kis ablaknál beírni kérdezd meg, hogy másik doki is rendel-e és kérd ahhoz magad! Tapasztalatból mondom.
Magándokit válassz (ha van rá pénzed...), lehetõleg ajánlás (barátnõ, anyukád) alapján. Idõpontot kell kérni oda is, meg sztk-ba is. Ha sokára akarnak adni, mondd, hogy sürgõs, mert összeszedtél valamit, akkor elvileg soron kívül kapsz idõpontot. Legalábbis magándokihoz. Ha pesti vagy, tudok ajánlani priviben, de csak hétfõnként rendel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, remélem, hogy semmi komoly!
A kérdező hozzászólása: Köszi az infót!
A kérdező hozzászólása: Szegeden tanulok, de még nem annyira ismerek itt senkit, hogy ilyesmi témában ajánlást kérjek bárkitõl.
A kérdező hozzászólása: A Zöld Sándor utcai egyenlõ a Vasas Szent Péterrel? Csak mert így nem találtam meg. Utóbbihoz meg interneten valaki azt írta, hogy idõpontos. Nyirati Ildikónak milyen árai vannak? Lehet, hogy gyorsabban tudna magánorvos fogadni, csak azért nem lenne mindegy, mennyiért. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Nyugodtan mehetsz sztk-ba, ott sem hentesek dolgoznak. Mindenképpen telefonálj oda, és kérdezd meg, hogy kell-e idõpont a rendelésre. Legtöbb helyen nem kell, de hallottam már az ellenkezõjérõl is. A többi ugyanúgy megy, mint más rendeléseken: bejelentkezel a kartonozóban, a váróban kérdezd meg a többi nõt, hogy név szeritn szólítanak, vagy érkezési sorrendben, ez utóbbi esetben azt is kérdezd meg, hogy ki jött elõtted utoljára. Most már csak ki kell várnod, amíg sorra kerülsz. Jobbulást!
Az elõzõ vagyok.Nekem nem kellett idõpont, de a biztonság kedvéért hívd fel õket, az a biztos.
9 ezret fizettem sima vizsgálatért, ultrahangért, rákszûrésért, receptért és beutalóért vérvizsgálatra. (Nyirati Ildikónál) Ilyen vizsgálat szerintem máshol is 9-10-11 ezer forint.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm a segítséget.

Érdemes nögyógyászhoz menni, ha nem jön a baba? Nem inkább meddőségi központba kellene menni, hogy idöt ne is vesztegessünk el?

Leirom a véleményem!!4

Legjobb válasz: Nem kell rögtön meddõségi központba szaladni,mert egy sima nõgyógyász is el tudja kezdeni a vizsgálatokat pl. hormonvizsgálat,UH,ciklusmonitorozás stb.! Egy jó nõgyógyász ezzel kezdi! És nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni.Ha pedig egy nõgyógyász rögtön gyógyszerrel akar tömni,azt ott kell hagyni!

Nem kell rögtön meddõségi központba szaladni, mert egy sima nõgyógyász is el tudja kezdeni a vizsgálatokat pl. hormonvizsgálat, UH, ciklusmonitorozás stb.! Egy jó nõgyógyász ezzel kezdi! És nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni.Ha pedig egy nõgyógyász rögtön gyógyszerrel akar tömni, azt ott kell hagyni!
Én még SEMMI gyógyszert nem szedek. Nálunk a párom rendben, a baj velem van. Alig várom, hogy valami történjen...
A kérdező hozzászólása: utolso válaszolo!Na pont ezt nemcsinálják pedig ezt kéne!én emiatt 5 honapot veszitettem hogy clostit adtak pedig kikelett volna deriteni miértnincs pém!és magas volt a prolaktin szintem!
Utolsó vagyok. Én egy évet veszítettem azzal, hogy nem voltak hajlandók ez elején vizsgálni. Csak mikor elkezdett folyni a tejem, írták ki egybõl a prolaktin-vizsgálatot. A kérdésem az, hgy ha történetesen nem lesz ez a tünetem, mikor került volna sor a prolaktin-vizsgálatra?! Most tudom, hogy ez a baj, és elég rég, de kezelésem még nincs. Tegnap találtak 2 csomót a pajzsmirigyemben, és holnap lesz a 21. napi vérvételem, aminek a prolaktinja alapján dõl le vagy marad fenn a gyanúja a hipofízis-daganatnak. Nem egy lélekemelõ állapot... és továbbra is folyik a tejem. Nem beszélve arról, hogy noha terhes akarok maradni, az orvosok nem segítenek ebben... várjuk az újabb és újabb eredményeket.
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszolo!!!!!!én is 1 évet vesztegettem el feleslegesemn mert engem clostikkal tömtek!!!!!!páromat mégnem vizsgláták és petevezeték átjárhatóságin sem voltam!!!!!!nekem is elegem van ugy érzem a dokik kisérletezgetnek.
Én nem élek MO-n, és nálunk nincs meddõségi központ. Sajnos, én pontosan meddõséggel küzdök, és akkor ingázom a nõgyógyász meg az endokrinológus között. Amit észrevettem, hogy sokkal körültekintõbben írják ki itt a gyógyszert, mint ott. (Esetem: magas prolaktin-szint, mondjuk, könnyen kilõve, mert folyt a mellem. De: nõdoki nem írt kezelést, endokrinológushoz küldött a laboreredménnyel, és õ sem írt még kezelést, elõbb megvizsgálja a magas prolaktinszint okát.)
A kérdező hozzászólása: te miért nem mész meddõségire?
Mert nálunk nincs meddõségi.
A kérdező hozzászólása: de pl nekem is 150km ert kell utaznom meddõségire!nektek még meszibb sincs meddõségi?
DE nálunk az országban nincs...

Mit tehetek ha nem tudok nőgyógyászhoz menni de baj van?

A baj: változó, mindenféle szín? állandó folyás, id?nként nagyon büdös, nagyon csíp, darabos. Viszket is. Nagyon zavar már.

Legjobb válasz: Pedig ehhez doki kéne. :( Miért nem tudsz menni?

Pedig ehhez doki kéne. :( Miért nem tudsz menni?
Szerintem ezzel nem otthon kellene kísérletezned.Ez biztos valami gombás fertõzés.Próbálj meg elmenni nõdokihoz! Nem értem miért ne tudnál, valami komoly oka van?
Próbáld ki a kamillás ülõfürdõt, esetleg a cickafarkot, igyál is napi 1 -2 csészével; és jó lehet a Klion tabletta és kúp is, de azt is csak receptre adnak, bár a körzeti orvos is fel tudja írni. Natúr joghurt: pasztörizálatlan, élõflórás joghurt. Három kanálnyi joghurtba csepegtess körülbelül hat csepp grépfrút- vagy teafaolajat. Miután összekeverted, márts bele egy minitampont, majd lefekvés elõtt helyezd fel a hüvelyedbe. Az élõflórás joghurt lactobacillust tartalmaz, az illóolajok pedig segítenek elpusztítani a káros baktériumokat. Ülõfürdõ A gyógyulást elõsegítheted azzal is, ha a bakteriális fertõzés tüneteit ülõfürdõvel enyhíted. Fontos, hogy a fürdõ mindenekelõtt cseranyag-, valamint flavonoidtartalmú gyógynövényeket tartalmazzon. Ilyen lehet például a fehér árvacsalán, a varázsmogyoró-kéreg vagy a réti palástfû. Mindehhez pedig tanácsos gyulladáscsökkentõ növényt adni – például körömvirágot vagy cickafarkot. Mielõbbi javulást!
Hónapok telhetnek el úgy, hogy otthon próbálkozol egyik kencével a másik után. Amit elérhetsz ezzel az az, hogy a hüvelyi fertõzésed felszáll, gyulladást okoz a méhben és késõbb a petevezetékekben is, melyek kötõszövetesen átalakulhatnak és ezáltal meddõséghez vezet. Ez nem tipp, ez tény. Ha meg akarsz gyógyulni: MENJ ORVOSHOZ! Olyan nincs, hogy "nem tudok menni". KELL. MUSZÁJ! Ez nem játék.
Ha Nálad van a TAJ kártyád, akármelyik nõgyógyászhoz mehetsz, de MUSZÁJ el menned!

Kell fizetnem 15 évesen ha nőgyógyászhoz akarok menni és egyedül akarok menni hogy a szüleim ne tudják szerintetek ez megoldható?

15 éves vagy és már elvesztettem a szüzességem az utolsó aktus 24 napja volt a menstruációm utolsó napján, és már eltelt 28 nap az utolsó menstruációm els? napja óta, és még mindig nem jött meg, attól félek, hogy terhes vagyok. A szüleimnek nem szeretném megmondani, de el szeretnék menni orvoshoz, hogy biztos legyek a dologban, mert nagyon nem szeretnék terhes lenni, de védekeztünk is és nem szakadt ki az óvszer szóval nem tudom hogy most mivan

Legjobb válasz: csinálj egy terhességi tesztet. interneten van egy csomó. ilyen ikszelõs izé.

csinálj egy terhességi tesztet. interneten van egy csomó. ilyen ikszelõs izé.
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok* bocsi csak annyira félek hogy megérek írni
A kérdező hozzászólása: mindenki tanácsát nagyon köszönöm, tegnap együtt voltam megint a barátommal és ma estére meg megjött a menstruációm, lehet hogy a behatolással elindította? szerintetek?
menj el orvoshoz minél hamarabb ;) ezek a tünetek nem normálisak, jobb ha lát egy szakértõ is! (az ájulás a leggázabb, a menseszed még nem biztos, hogy beállt, késhet emiatt).
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek, ma vettem egy tesztet a dm-ben és csak egy csík volt szóval nem vagyok terhes de tegnap elájultam és még mindig nem jött meg :S
Utolsó.Van rá esély.Ha annyira érdekel hány százalék akkor nézz utánna.Az internet tele van ezzel.Olvassgass.
Utolsó De mennyi az esélye a spontán peteérésnek? Szinte semmi. Nem kell az ördögöt a falra festeni.
Bármikor terhes lehetsz akkor is ha épp menstruálsz!!Spontán is elõfordul peteérés.De ha használtatok gumit, nem csúszott le, nem szakadt ki, nem az aktus végén húztátok fel tehát már a behatolás elõtt rajta volt a partnereden akkor nem valószínû hogy terhes lettél.Nyugi van.De azért ha félsz vegyél egy tesztet mondjuk a Rossmannban vagy DM-ben.
Terhességi teszt interneten x-szelõs haha jó vicc.El ne hidd.Menj el egy drogériába és vegyél egyet.Rá kell pisilni vagy pisisbe tenni(reggeli elsõ vizelet a legjobb).Ha két csíkos lesz akkor terhes vagy, ha csak egy akkor valószínûleg nem.
Nem hiszem, hogy terhes lennél, mivel menstruáció alatt nincs mit megtermékenyítenie a spermának. Amúgy, ha nõgyógyászhoz mész, az sem mondhatja el a szüleidnek, hogy nem vagy szûz a beleegyezésed nélkül.
A kérdező hozzászólása: és hol lehet neten tesztet kitölteni? linket kérek légyszives
A kérdező hozzászólása: köszönöm, elõször én akarom megtudni az eredményt és ha nem vagyok terhes akkor nem szeretném a szüleimnek elmondani, anyukám tudja h már nem vagyok szûz csak ezt nem merem elmondani neki :S
válószínûleg a félelem által kiváltott stressz miatt késik, de jobb a békesség. Ha egyedül mész, akkor sem kell kifizetned, 18 év alatt az állam fizeti a TB-t (társadalombiztosítás), afelett pedig az oktatási intézmény vagy a munkáltató. Nem kell fizetned, csak vigyél TAJ kártyát! (egyébként lehet, hogy nem ártana ha a szüleid ezt a nõgyógyász helyett tõled tudnák meg!)
ez nem rajta múlott. Valószínûleg szex közben megugrott az ösztrogéntermelésed, amely beindította a méhfal leválását. Max annyi köze lehet ehhez a barátod farkának, hogy jól felizgatott.

Ha nőgyógyászhoz szeretnék menni hogy megtudjam hogy terhes vagyok e vagy sem a szülőkön kívül kivel mehetek? (még kiskorú vagyok)

Legjobb válasz: ha elmultál 16 nem kell szülö a vizsgálathoz csak egyéébb beavatkozáshoz.. de ha veszel eg y tesztet ahhoz még 16-nak se kell lenned. 32

ha elmultál 16 nem kell szülö a vizsgálathoz csak egyéébb beavatkozáshoz.. de ha veszel eg y tesztet ahhoz még 16-nak se kell lenned. 32
Még nem vagy 14 éves sem?? Vigyél magaddal valakit, aki legalább 16 éves, és közeli rokonod. De a szülõk sajnos mindenféleképpen meg fogják tudni, az orvos sem titkolhatja el elõlük. Annál is inkább, mert aki lefeküdt, az bûncselekményt követett el azzal, hogy 14 éven alulival szexelt. Még ha beleegyeztél, ez akkor is bûncselekmény. Ezzel nem elriasztani akarlak az orvostól!! Mindenképpen menj el, akár egyedül is. Sokkal nagyobb baj az, ha félelebõl nem mész el.
Ha most történt az aktus akkor még beveheted a 72 órás tabit, de ugye azt is nõdoki írhatja csak fel...nem beszélve arról, hogy nagyon-nagyon drága. Számold ki mikor volt az utolsó menzeszed. Ha az utolsó menzesz elsõ napjától kezdve 14-15-16.ik napon voltatok együtt és nem védekeztetek, lehetsz terhes. Ha már kifutottál a 72 órából, nem tehetsz mást mint kivárni megjön e a menzesz. Ha késik, vegyél drogériában terhességi tesztet. Ha pozitív, nah, akkor már erõsen aggódhatsz
Én tesztet csinálnék a helyedben. Kapni patikában és drogériákban is (rosszmann, DM). Ha nem mered megvenni, akkor kérj meg valakit. Bárkinek adnak. Ha akkor is azt mutatja hogy terhes vagy akkor sajan orvor.. elöbb utobb ugyis észre veszik a szülök. Jobb tulenni rajta. Lehet meg fogsz lepödni és nem a világ vége.
A kérdező hozzászólása: Igen a kiskorut 18 alatt értettem 15 vagyok!és nem feküdtünk le meg még szûz vagyok csak "megujjazott"és a szûzhártyám pedig lehet h sérült!és a kezérõl lehet h került oda egy kis spermium!Ez a valódi helyzet!!!

Ha nőgyógyászhoz kell mennem de még szűz vagyok, akkor is megvizsgál?

Legjobb válasz: Nem, a nõgyógyászati vizsgálat nem szokott fájni, legfeljebb kellemetlen, feszítõ érzést érzel. Szûz lányokat általában más, kisebb eszközzel és nagyon óvatosan vizsgálnak meg, ha ez feltétlenül elkerülhetetlen.

Nem, a nõgyógyászati vizsgálat nem szokott fájni, legfeljebb kellemetlen, feszítõ érzést érzel. Szûz lányokat általában más, kisebb eszközzel és nagyon óvatosan vizsgálnak meg, ha ez feltétlenül elkerülhetetlen.
Szerintem mindenki a legjobbat akarja neked, egyébbként minek válaszolna bárki is?
Kedves Kérdezõ! Olyan nõgyógyászhoz menj, NEMTÕL FÜGGETLENÜL, akit egy megbízható ismerõsöd ajánl, akirõl tudod, hogy Neked a lehetõ legjobbat akarja!!!
Persze. Mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :DD
A te korodban gyerek, vagy tini nõgyógyászatra kellene menned.
Fájni nem igen szokott, inkább a szituáció maga kellemetlen. Van valami bajod?
A kérdező hozzászólása: és az nagyon fáj?
Ha lhet, akkor csak külsõleg. Ha ami miatt mész indokolja, akkor természetesen megvizsgál.
A kérdező hozzászólása: 15
Egész biztos, hogy meg fog vizsgálni. Nyilván van valami bajod, azért mész. Azért szólj, hogy szüz vagy még. Nem tudom mennyi idõs vagy, de esetleg tini vagy gyerek nõgyógyászatra is mehetnél és ott azért óvatosabbak.

Ha nőgyógyászhoz kell majd mennem, gyógyszert iratni, tudni fogja rólam, hogy már nem vagyok szüz?

Tehát az lenne a kérdésem,mivel édesanyám az orromra kötötte,hogy ha odáig jutunk párommal,hogy esetleg szexre is kerülne sor, mindenképp szóljak előtte,hogy elvigyen gyógyszert iratni.de én nem szeretném, ha tudna róla, egyelőre , mivel nem vagyok olyan régóta együtt barátommal, és szerintem korainak tartaná, és talán eltiltana tőle.szóval a kérdés,hogy ha mégis lenne köztünk szex, mielőtt orvoshoz mennék, akkor majd idővel, a doki megfogja azt mondani rólam,hogy 'ez a kislány bizony már nem szüz'' vagy hasonló? mert igazából nem a fájdalomtól,és az ilyenektől félek, csak ettől az egy dologtól. mivel nemtudom azt sem,hogyan zajlik egy fogamzás gátló gyógyszer kiíratása. 16/N

Legjobb válasz: egy 16L,nem N, nem fogja tudni,ugyanis nem a szûzhártya megléte mutatja meg,hogy szûz vagy-e,16 évesnek nem nagyon szeretnek felírni fogamzásgátlót,egyrészt rengeteg hátránya,következménye lehet,káros hatása,még egy felnõtt szervezetre is,nem hogy egy fejlõdõ gyerekére,ráadásul ilyen korban még a szexet sem javasolják,ha már gyerekként szét kell tenni a lábad használj óvszert az legalább a nemi betegségektõl is megvéd

egy 16L, nem N, nem fogja tudni, ugyanis nem a szûzhártya megléte mutatja meg, hogy szûz vagy-e, 16 évesnek nem nagyon szeretnek felírni fogamzásgátlót, egyrészt rengeteg hátránya, következménye lehet, káros hatása, még egy felnõtt szervezetre is, nem hogy egy fejlõdõ gyerekére, ráadásul ilyen korban még a szexet sem javasolják, ha már gyerekként szét kell tenni a lábad használj óvszert az legalább a nemi betegségektõl is megvéd
18:59 csak poénból írta. 20/F. Fiúról megállapítja a nõgyógyász, hogy szûz-e??? Szerintem lányról sem tudja és nem is fogja megállapítani, emellett ha meg is tudná, biztos, hogy nem rohanna az anyjához árulkodni a nõgyógyász, hogy a lánya már nem szûz..
Ha egy nõgyógyász az elsõ pillantásra nem tudja megállapítani az hogy szûz vagy akkor adja vissza a diplomáját. Ugyanis addig nem ír ki semmit amíg meg nem vizsgál. De nyugi nem fogja megmondani anyukádnak ha te nem akarod.
"tudni fogja. nekem is egybõl rá vágta mi a helyzet 20F" A nõgyógyász?
tudni fogja. nekem is egybõl rá vágta mi a helyzet 20F
tudni fogja
ja és nem mondhatja meg anyukádnak. amugy meg ne ahhoz a dokihoz menj, ahova anyud:)
megkérdezi élsz-e szexuális élete, ugyanis szûz lányt nem úgy vizsgál meg, mint egy nem szüzet, ha meg már gyerekként szexelni akarsz akkor vállald fel, hogy nem vagy szûz, de nem ajánlom neked a tablettát, rengeteg hátránya lehet, fõleg egy fiatal fejlõdõ szervezetre, de egy normális orvos mindent elmond elõtte, és elküld vizsgálatokra is
vagy kérd meg anyud hogy õ ne legyen benn és benn beszéld meg ezt az egészet a dokival ... ezt tudom még ezekhez mondani ...
Szegény Lány! legalább védekezni akar, ne piszkáljátok. Elvileg mielõtt felírná a bogyót, megvizsgál: bugyi le, láb fel, õ kesztyût húz, felnyúl, bekukkant. Van aki vérvételt is csináltat. ilyen fiatalnak is irnak fel, de kockázatosabb, úgyhogy alaposan mérlegeld. azt nem tudja, h szûz vagy-e konkrétan(vagyis szexeltél-e már) de azt látja nyilván, h milyen a szûzhártyád. De felirathatod elõtte is.És akár gumizhattok is, megvéd a betegségktõl, és nem tartalmaz hormonokat.remélem segitettem:)
Tudni fogja, de nem mondhatja el seenkinek sem. Még anyukádnak sem. Köti az orvosi eskü. :)
[az lesz neki az elsõ hogy megnézi szûz vagy-e még és anyudnak megmondja ... :// (mióta fidesz kormány van ..) jah és fészre is ki írja és körlevelet is küld] ... szerintem nem fogja anyudnak megmondani ha észre is veszi hogy már nem vagy szûz ... nálam se vette észre de igaz hogy én fiú vagyok :D
Amióta Fidesz kormány van , sajnos minden nõgyógyásznak kötelezõ elvégezni minden 18 év alatti páciensénél a szüzességi vizsgálatot, és azonnal megosztani fb-on.
18:59 hozzászólása nagyon tetszett :D most vagy beszólás volt vagy elírta de nagyon jóóó :D XD
A kérdező hozzászólása: rendben, de hogyan zajlik egy ilyen gyógyszerkiíratás?
na most, ha édesanyád elkísér, akkor gondolom megkérdezi elõtte, hogy miért mennél el dokihoz.Ha rávágod, hogy gyógyszert íratni, akkor nem is kell mondanod, hogy már nem vagy szûz...Hihetetlen, igaz? Ezek az anyukák... :)

Ha kimarad a mensim muszálj nőgyógyászhoz mennem?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy mennyi idõs vagy. Ha még nem állt be, akkor fölösleges.

Attól függ, hogy mennyi idõs vagy. Ha még nem állt be, akkor fölösleges.
ha élsz vagy éltél mostanában nemi életet, akkor tesztelj ha negatív, de a következõ hónapban se jön meg, vagy pedig nagyon eltér a szokásostól, akkor mindenképpen orvost kell felkeresni
szerintem nem kell elmenned, csak akkor, ha már a 2- hónapban sem jön meg, felnõttkorban is elõfordul, hpgy 1-2-szer kimarad valami külsõ hatás miatt (megfázás, stressz, kimerültség stb...) de ha nem jön meg a következõ hónapban sem, akkor szerintem menj el!
A kérdező hozzászólása: már beállt, 28-30 naposak a ciklusaim, most 10-12 napja késik, 19vagyok
ajánlott

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!