Találatok a következő kifejezésre: Ha náthás attól még (2 db)

Ha délelőtt lázas voltam, náthás annyira nemvagyok, de fáj a torkom attól még ellátnak a fogászaton?

Fél4re van id?pontom és anyum nem akar elvinni merthogy nem látnak el. De már nincs lázam, náthás se vagyok annyira, nemis köhögök hurutosan meg semmi. Csak piros a torkom. Ellát majd a fogorvos? Nagyon fontos lenne, mert elég rosszak a fogaim és hetek óta várom ezt a napot:(

Legjobb válasz: 14/L

A kérdező hozzászólása: 14/L
Ha nem vagy lázas és nem köhögsz, nem kell gyakran orrot fúni, akkor ellát, mert azt õ nem tudja, hogy fáj a torkod, legfeljebb ha nem mos kezet utánad, vagy nem cserél gumikesztyût, akkor továbbadja a vírust másnak, tehát nem illendõ betegen menni.
Nem hiszem , hogy ellátnák nálunk ki van írva , hogy megfázásos tünetek esetén kérjünk új idõpontot és ha reggel lázas voltál akkor nem hinném , hogy elfog. De egy körzeti dokihoz menj el mert az én influenzám is így kezdõdött és már 1 hete szenvedek sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: elláttak:)

Ha náthás vagyok, attól még lehet babával próbálkozni?

Legjobb válasz: igen lehet csak akkor gyogyszert ne vegyél be hanem probáld magad kikurálni. injább gözölj. mert 3 honapos korig csak orvos utasitására vahatsz be .gyogyszert

igen lehet csak akkor gyogyszert ne vegyél be hanem probáld magad kikurálni. injább gözölj. mert 3 honapos korig csak orvos utasitására vahatsz be .gyogyszert
miért ne lehetne? A nátha nem olyan amit antibiotikummal kéne kezelni, sõt a legtöbb nõ a terhességelején is könnyen kap náthát és nem szokott gondot okozni.Mindent bele!
A kérdező hozzászólása: sajna nekem kell antibiotikumot is szednem, mert be van gyulladva a torkom a nátha mellett. akkoris lehet próbálkozni? és ha a párom beteg akkor lehet próbálkozni?
Az antibiotikumos kezelés végzetes lehet a baba számára korai stádiumban, vetéléshez vezethet, és rengeteg fejlõdési rendellenesség okozója lehet. Szerintem várjatok egy hónapot, addig pedig gyógyuljatok meg!
én is teljesen igazat adok a z elõttem szolonak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!