Találatok a következő kifejezésre: Ha myvipen lépek be, akkor (6 db)

Ha MyVipre rejtetten lépek be, akkor az, hogy utoljára mikor léptem be is változatlan marad?

Mert én most tudom, hogy több mint egy hónapja nem léptem be. Most léptem be rejtetten, arra számítottam, hogy úgy marad, erre az van kiírva, hogy az elmúlt egy hétben belépett. Ez hogy van?

Legjobb válasz: Hú köszi! Ezt nem tudtam eddig! Már csak az volna a kérdésem, hogy ha én nem lépek be 1 hónapig, és az utolsó belépésem nem volt rejtett, akkor mit ír ki? A pontos dátumot vagy azt, hogy több mint egy hónapja? Köszi:)

A kérdező hozzászólása: Hú köszi! Ezt nem tudtam eddig! Már csak az volna a kérdésem, hogy ha én nem lépek be 1 hónapig, és az utolsó belépésem nem volt rejtett, akkor mit ír ki? A pontos dátumot vagy azt, hogy több mint egy hónapja? Köszi:)
Egy hónap után átvált a dátumkiírás szövegesre, és kiírja hogy egy hónapja nem lépett be. Példát nem láttam még rá (mert nem figyelem az emberek státuszát), de szerintem akár rejtve voltál belépve utoljára, akár normál módban, egy hónap után mindkét változat át lesz írva arra hogy nem léptél be több mint egy hónapja. Mert lényegében ez a feltétel teljesül mindkét esetnél, hogy kiírja az oldal.

Ha rejtve lépek be a Myvip-re, az a felhasználó, akinek a fotóit megnézem nem fogja látni, hogy én néztem a fényképeit, csak akkor, ha publikus a belépésem?

Unokatesóm mondta, hogy vissza tudja ellen?rizni, ha megnézi valaki a fotóit, én pont ezt nem szeretném.

Legjobb válasz: Ha rejtve lépsz be, akkor nem leszel ott a látogatók között, tehát nem fogják látni azok, akiknek megnézted az adatlapját.

Ha rejtve lépsz be, akkor nem leszel ott a látogatók között, tehát nem fogják látni azok, akiknek megnézted az adatlapját.
nem fogja tudni, ki volt az, de azt fogja látni, valaki megnézte a képeit...méghozzá azon a számlálón, ami a képek mellett van...se név, se idõpont, se IP ( XDXD ) se semmi!
Szia! Erre a kérdésre nem fogok válaszolni, mert benne van a Gyakorikérdések szabályzatában, hogy más honlapokat reklámozni NEM LEHET.
Nem fogja látni szerintem mert nekem azt írta ki a rejtett módba belépõket nem mutatja

Ha myvipen rejtve lépek be, akkor azt sem jelzi ki az a adatlapomon, hogy mikor léptem be utoljára?

Legjobb válasz: Akkor csak azt írja ki, hogy az elmúlt egy hétben bejelentkeztél.

Akkor csak azt írja ki, hogy az elmúlt egy hétben bejelentkeztél.
A kérdező hozzászólása: Köszi


Myvipen h van az az msn-es dolog? Ha nem lépek be vipre, de msnre igen akk azt vipen látják h elérhető vagyok?

Legjobb válasz: nem csak ha vipen bevagyjelentkezve és úgy lépsz ki, hogy nem jelentkeztél ki

nem csak ha vipen bevagyjelentkezve és úgy lépsz ki, hogy nem jelentkeztél ki
Elvileg semmi, gyakorlatilag meg több lehetõséged van, vírust begyüjteni:)
Elvileg semmi, gyakorlatilag ha keylogger van a gépeden, akkor már tudja ország-világ a jelszavaidat. Bár Windows tûzfal XP SP2 óta annyira nem szar, ahogyan állítják. Persze XP-n javasolt valami komolyabbat használni. Vistán és 7-en tényleg jó a tûzfal.
Legalább egy Spyware Terminatort tegyél fel.

Ha sokáig nem lépek be myvipre akkor törölhetik a regisztrációmat?

Pl. ha 1-2 évig nem lépek be? (csak kíváncsi vagyok. nem hiszem,hogy ilyen fog történni :D)

Legjobb válasz: nem

nem
nem
Én másfél évig nem léptem be, mert elfelejtettem a jelszavam, kérni meg nem kértem újat. Aztán egyszercsak kértem... hát még megvolt akkoris.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!