Találatok a következő kifejezésre: Ha myvip-en jelentkezek be, (1 db)

Nem. :)
nem, ez ennek a funkciónak a lényege..
DE IGEN! látja, ha a bejelentkezés alatt nem pipálod ki, hogy "rejtve" kívánsz kapcsolódni. Ha az ki van pipálva, akkor valóban rejtve vagy, nem tudják megnézni, hogy kinek a lapján jártál. Higgy nekem, nézd csak meg!
a kérdésben benne van h.:"ha rejtve jelentkezek be"...szóval a válasz Nem!!!
A kérdező hozzászólása: hehe SZUPER .köszi
én midnig rejtve vagyok, de mindneki látja..
Nekem azt állítja vlki, hiába vagyok rejtve, õ akkor is látja mikor megnézem õt. Ez lehetséges?
Nem, nem lehetséges.:D Ha valaki rejtve lép be, az nem kerül be a látogatók közé, ezáltal nem láthatja a személy, akit megnéztél.(:


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit töltsek le ncore ról hogy sokkal töltsön fel?

2

Facebook ismerős törlésénél törlődnek az ismerőssel történt üzenetek is?

Akarom törölni egy ismerősöm a facebookról, akkor nem leszek az ismerősei között, és a kettőnk közötti üzenetváltásokat sem fogja többé látni vagy az ő profilján megmaradnak az üzeneteink és akár vissza tud élni vele?

4

Hogyan kell a facebook-on az új smiley-t beállítani?

0

Nem tudom frissíteni a Google Chrome-ot, mert a frissítéseket letiltotta a rendszergazda. Hogyan lehet feloldani a tiltást?

2

Lazurit craftra valaki tud szerot? Ipt?

sürgösen

3

Miért nem tud kapcsolódni a vezetéknélküli hálózatra?

2

Hogyan lehet a blogspotban?

Sok helyen láttam, hogy sajt háttér van. Tudom hogy CSS-el lehet, de azt hova lehet "beilleszteni"?

2

Google Drive hiba. Hogyan oldjam meg?

Google Drive-ot amikor megnyitom, nem tudok belépni a mappáimban. Használok egy kollégákkal megosztott mappát is, amibe tegnap este még dolgoztam, ma reggelre meg azt írja ki a drive, hogy utoljára 19 napja dolgozott benne egy kolléga. Ha átlépek másik e-mail címemre, detto ugyanezt produkálja a drive, nem tudok belépni egy mappába sem, nem tudok megnyitni egy feltöltött filet sem. Mi lehet a gond? Hogyan tudnám megoldani? Mit ronthattam el? Csak arra tudok gondolni, hogy az nem tetszett neki, amikor munka közben össze kellett csuknom a laptopot, utána pedig volt egy restart.

0

Melyik nyomógombos telefon tud hotspotot?

1

Miért szakad meg mindig a netem?

LapTop-ról netezek és valamiért a Wifi-m állandóan megszakad. Kb 3 percig jó, aztán elmegy, majd újra csatlakozik. Miért csinálja ezt? Már újra raktam a gépet, de még csinálja.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!