Találatok a következő kifejezésre: Ha muszáj választani, mit választanál: (2 db)

Ha muszáj lenne választani, mit választanál: örökre el kell hagynod az országot, vagy soha nem hagyhatod el az országot?

Legjobb válasz: Mivel amúgy is keveset járok külföldön, azt hiszem nem lenne nehéz betartani az utóbbit. Viszont ha arra gondolok, hogy ha egyszer sok pénzem lesz, sokat akarok utazni, látni akarom majd a világ minden csodáját, akkor ez egy nagyon-nagyon nehéz kérdés! Még jó, hogy nem kell ilyenben döntenem.

Mivel amúgy is keveset járok külföldön, azt hiszem nem lenne nehéz betartani az utóbbit. Viszont ha arra gondolok, hogy ha egyszer sok pénzem lesz, sokat akarok utazni, látni akarom majd a világ minden csodáját, akkor ez egy nagyon-nagyon nehéz kérdés! Még jó, hogy nem kell ilyenben döntenem.
Simán ellépnék.
Én elmennék innen.
Nekem is olyan szakmám van, amivel máshol(tõlünk nyugatra) 5-6-szor többet kereshetnék, de soha nem jutott eszembe elmenni innen! Ha tellene rá, akkor egy-két hétre gyakran elmennék, de örökre soha!
Soha nem hagyhatom el az országot!
egyértelmûen hogy örökre elhagyom!!
õõõõõõ......iiizzzzzéééééé......a: a, válasz asszem.
inkább örökre elhagyom...
örökre
a 2.
"Szívet cserél aki hazát cserél" Szóval inkább soha sem hagynám el az országom, minthogy örökre elmenjek innen.
Soha nem hagynám el! Ez a hazám ide születtem és büszke vagyok arra, hogy magyar lehetek.
örökre!!!!!
Örökre!!!!!!:DDDDDD
ha a párom marad, akkor én is. de jobb szeretnék itt élni.
Én elhagynám, mert a világ többi részén több hely van. Egyébként bezártságérzésem lenne, mint egy óriási karanténban.
Énis elhagynám örökre, mert itt jobb soha többet nem lesz!! És olyan szakmám van , hogy külföldön könnyen és többet tudnék keresni
Elsõt.

Ha muszáj lenne választanod hogy milyen apokalipszis legyen, te mit választanál?

Szal ha elkellene döntened,h hogyan érjen véget a földi élet (nincsenek túlélők) te mit választanál? Pl. háború, földönkívüliek támadása, járványok, meteor becsapódás, özönvíz stb?

Legjobb válasz: háború:sok szenvedés,kínzás ufó: meglátnám úgybeszarnék hogy meghalnék járvány:szenvedés meteor: talán a legjobb mert gyorsan túl lennénk özönvíz: félek a víztõl/fulladástól szóval meteor, de ha nem haragszol én szeretnék egyetemre menni, és családot alapítani. Az élet mellé állok :)

háború:sok szenvedés, kínzás ufó: meglátnám úgybeszarnék hogy meghalnék járvány:szenvedés meteor: talán a legjobb mert gyorsan túl lennénk özönvíz: félek a víztõl/fulladástól szóval meteor, de ha nem haragszol én szeretnék egyetemre menni, és családot alapítani. Az élet mellé állok :)
Én olyan elmaradósat, mint a legutóbbi! :-)
Szia! Az apokalipszis nem világvégét jelen, hanem lelplezõdést, kinyilvánítást, felfedést. Ettõl függetlenül, ha mindenképp ragaszkodsz egy általad felvetett értelmezéshez, számomra az lenne a világvége, ha Lendvai Ildikó ébresztene forró csókkal és kávéval.
Világvége = nincs net
*Még annyi: háború most is dúl, járványok ma is pusztítanak, meteorok szintén pipa, és áradásokra is lehet számítani, szóval jópár ember éli most a világ végét. Nálunk perpill a hóvihar, aztán áradás aktuális, szóval éppen elég ember szenved.
Majd ~ötmilliárd év múlva, amikor a Nap elhasználja a fûtõanyagát, az perzselje fel a Földet.
Atomháborút, mert az látványos:D
zombi apokalipszis :DD jiháááá


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!